Find billige flybilletter til Øst-java

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Om fly til Øst-java

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Øst-java

Bedste pris på returbillet

6.947 kr.

Hurtigste flyvetid

23t. 50min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en returbillet til Øst-java fra Danmark i de seneste 72 timer er 6.947 kr. (København Kastrup til Surabaya Juanda).
Det hurtigste fly til Øst-java fra Danmark tager 23t. 50min. (København Kastrup til Surabaya Juanda).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Øst-java, herunder Singapore Airlines.

De billigste fly til byer i Øst-java

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Øst-java fra Danmark
Surabaya
Surabaya

Brugbar information om dit fly til Øst-java

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Øst-java

Fly til Øst-java varierer afhængigt af måned, flyselsskab, hvornår du booker, hvor du rejser fra og mange andre faktorer, men i gennemsnit kan momondo-brugere forvente at bruge omkring 2.083 kr./pr. person. Den absolut billigste flyrejse til Øst-java er 377 kr./pr. person.

Øst-java har typisk temperature mellem 27 °C(januar) til 29 °C(oktober). Hvis man gerne vil undgå regn og/eller sne på sit besøg til Øst-java, bør man planlægge sin rejse i august, august eller juli, da der i disse måneder er relativt mindre sandsynlighed for, at der er nedbør.

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Øst-java afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Surabaya Juanda (den mest populære lufthavn i Øst-java), så tager det 39t. 55min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Surabaya Juanda, er den gennemsnitlige rejsetid .

I gennemsnit koster et fly til Øst-java 11.642 kr. pr. billet. Vi har dog haft brugere, der har fundet fly til Øst-java for så lidt som 5.551 kr.. Hvis du ikke kan finde en flybillet til 5.551 kr., men formår at finde en til 11.329 kr. eller mindre, så er det stadig et godt tilbud. Vær opmærksom på, at flypriserne varierer afhængigt af, hvor du flyver fra, hvilken tid på året du rejser, og hvilket flyselskab du flyver med.

onsdag er den bedste dag på ugen at flyve til Øst-java baseret på flypriserne. tirsdag er en anden overkommelig mulighed. Hvis du ønsker at spare penge på fly til Øst-java, skal du forsøge at undgå at flyve ud på en fredag, da det er den dag, hvor priserne er højest.Populære byer og seværdigheder

Skal du til Øst-java? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Øst-java.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Øst-java

Find fly til disse populære byer i Øst-java fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Øst-java

Se de billigste flyrejser til Øst-java fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnSurabaya39t. 55min.6.947 kr.

Populære fly til Øst-java

Find dine flybilletter til Øst-java blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Surabaya
Hurtigste flyvetid39t. 55min.
Laveste pris6.947 kr.

Find fly til Øst-java

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Øst-java


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Øst-java, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Øst-java, så du sparer tid og penge.

Ja. Alle fly til Øst-java på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Øst-java. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Øst-java lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Øst-java og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.