Find billige flybilletter til Labuan Bajo

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
fre 6.8
fre 13.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Labuan Bajo. De nuværende restriktioner til Labuan Bajo er baseret på Indonesien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Indonesien

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Labuan Bajo?

  • Hvilket er det absolut billigste fly til Labuan Bajo?

    Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Labuan Bajo fra Praya for 522 kr.. Det er 75% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Labuan Bajo. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Labuan Bajo fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

  • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Labuan Bajo?

    Lufthavn: Tambolaka, Lufthavn: Bajawa Soa, Lufthavn: Bima Sultan M. Salahuddin eller Lufthavn: Waingapu kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Labuan Bajo.

  • Findes der en billigere måde at flyve til Labuan Bajo på?

    Du kan finde tilbud til Lufthavn: Labuan Bajo Mutiara for 2.060 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Labuan Bajo?

På nuværende tidspunkt inkluderer Indonesien rejserestriktioner rejser til Labuan Bajo. Indrejserestriktioner

Indonesien har begrænset indrejse for alle rejsende, der ikke er indonesiske statsborgere, personer med midlertidig opholdstilladelse (ITAS) og permanent opholdstilladelse (ITAP), rejsende med visum udstedt efter den 31. marts 2020, indehavere af visum, flybesætning, diplomater, humanitære hjælpearbejdere og udlændinge, der arbejder med strategiske nationale projekter. Fra den 23. december til 8. januar har Indonesien suspenderet flyvninger fra Storbritannien.

Indrejsekrav

Rejsende, der rejser ind i landet fra et europæisk land eller Australien, skal fremvise en helbredsgodkendelse, der er udstedt inden for 48 timer før ankomsten, og som giver et negativt resultat af COVID-19-PCR-testen. Alle rejsende, der ankommer fra lande, som ikke er nævnt ovenfor, skal gennemgå en lægeundersøgelse ved ankomsten. De skal også enten fremvise en helbredsgodkendelse udstedt inden for 72 timer før ankomsten, som giver et negativt COVID-19 PCR-testresultat, eller blive testet for COVID-19 ved ankomsten. Rejsende skal også udfylde og indsende en sundhedsadvarselsattest til sundhedskarantænekontoret og fremlægge en personlig erklæring om, at de er parate til at blive holdt i karantæne i op til 14 dage, hvis det er nødvendigt.

Karantænekrav

Rejsende skal gennemgå en yderligere COVID-19-svabertest ved ankomsten og derefter for egen regning i karantæne på et udpeget hotel i en periode på 5 dage. Efter 5 dage foretager de endnu en PCR-test, og hvis dette er negativt, kan de fortsætte deres rejse.

Hvis du planlægger rejser til Labuan Bajo nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Labuan Bajo


Find billige flybilletter til andre byer i Indonesien

Indonesien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?