Find billige fly til Sorong

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 10.8
ons. 17.8

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Sorong

Find de billigste fly til disse Sorong-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Sorong

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Sorong

København (CPH) til Sorong (SOQ)

Fly til Sorong ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Sorong Jefman, hvor den gennemsnitlige pris er 8.560 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SORONG FRA KØBENHAVNseptember24% billigereAt flyve fra København til Sorong ​​koster i gennemsnit blot 6.529 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SORONG FRA KØBENHAVNjuli42% dyrereDet koster cirka 12.176 kr. at flyve til Sorong ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SORONG FRA KØBENHAVNnovember388% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Sorong fra København i november end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Sorong?

Der er langt fra Danmark til Dominique Edward Osok Lufthavn (SOQ), som lufthavnen i Sorong på Vest Papua i Indonesien hedder. Fra Københavns Lufthavn (CPH) tager turen typisk mellem 30 og 34 timer. Er din flybillet med afgang fra Billund (BLL), Aalborg (AAL) eller Aarhus (AAR), er turen et par timer længere og oftest med tre stop undervejs. Flyvetiden afhænger altså af, hvilken afgang dit flytilbud benytter, og hvor du mellemlander.

Der er desværre ingen direkte flyrejser fra Danmark til Sorong i det østlige Indonesien. Fra København tager de bedste ruter dig via en mellemlanding i Istanbul (IST), Doha (DOH) eller Dubai (DBX) dig videre til Indonesiens hovedstad Jakarta (CKG). Herfra flyver du direkte til Sorong på West Papua. Flyver du fra Billund eller Aalborg, kan du mellemlande i Amsterdams Schiphol Lufthavn (AMS) og herfra flyve til Jakarta og videre til Sorong. De fleste ruter vil dog tage dig på tre mellemlandinger. Først i Amsterdam eller Frankfurt (FRA), efterfulgt af Doha eller Dubai og herefter Jakarta, inden du endelig lander i Sorong.

september måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Sorong fra Danmark, med flest priser fundet omkring 6.529 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Sorong i september, så bør du vente til august til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 6.952 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Sorong er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 7.763 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en torsdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Sorong på en torsdag på 10.233 kr..

Når du flyver til Sorong fra Danmark er om eftermiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 8.570 kr. for fly med afgang om eftermiddagen. Om aftenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Sorong, så priserne er ofte dyrere på omkring 11.246 kr. pr. billet.Hvilke flyselskaber flyver til Sorong?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Sorong

Hvilke flyselskaber flyver til Sorong?

For fly fra Danmark til Sorong, bestiller de fleste af momondos brugere med et populært flyselskab som Garuda Indonesia. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Garuda Indonesia-fly til Sorong

3 Garuda Indonesia-fly flyver til Sorong i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Jakarta Soekarno Hatta til Sorong, der er den mest populære rute, som Garuda Indonesia har til Sorong. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Garuda Indonesia-fly til Sorong, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 8.369 kr. og afgik fra København Kastrup. Garuda Indonesia er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,8/10 af 5 af vores brugere.


Lufthavne i nærheden af Sorong

Neden for finder du alle lufthavne i Sorong samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du fra lufthavnen til centrum af Sorong?

Den letteste måde at komme fra lufthavnen til centrum af Sorong er at praje en taxa. De holder typisk lige ude foran ankomstterminalen. Hvis du ikke har ret meget bagage med, kan du tilmed få et lift bag på en motorcykel. Du kan også gå et stykke fra lufthavnen til hovedvejen og vente på en af de gule bimos (minibusser). Skal du direkte videre til Raja Ampat, skal du først til marinaen i Sorong. Herfra kan du tage en offentlig færge eller med de lidt hurtigere Bahari Express. Der er mange kristne på Raja Ampat, og det anbefales derfor, at du ikke ankommer eller forlader øerne om søndagen. De fleste aktiviteter vil være lukket.


Visumkrav for Sorong

Ved ophold på maksimalt 30 dage, kan du få et Visa-on-Arrival ved ankomsten til Indonesien. Dette visum kan dog ikke forlænges, imens du er i Indonesien. Hvis du skal opholde dig her i længere end 30 dage, skal du søge om et turistvisum på Indonesiens ambassade inden afgang. Dette visum gælder i 60 dage og kan forlænges en enkelt gang ved henvendelse til immigrationsmyndighederne. Husk, at dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder fra ankomst til Indonesien.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sorong


De bedste oplevelser og seværdigheder i Sorong

De fleste turister kommer til Sorong for at besøge Raja Ampat – Fire Konger –  som er et øhav beliggende ud for den nordvestlige spids af halvøen Bird’s Head, hvor Sorong ligger. For naturelskere er det et paradis. Over vandoverfladen er der utroligt smukt, og under overfladen findes et fantastisk og unikt marineliv. Med speedbåd fra Sorong tager det nogle timer at nå Pasir Timbul, hvorfra man kan snorkle. For at få det meste ud af et besøg til Raja Ampat anbefales det dog at bruge mindst et par dage. Enten på dykkersafari, hvor du bor ombord på en båd, eller som kombination med båd og home-stay på en af øerne. Det er virkelig øhavet, der er det store trækplaster ved Sorong. Det sagt, så er Sapta Ratna-pagoden også et besøg værd. Især hvis du har mulighed for at besøge den om aftenen, hvor du bliver belønnet med den flotteste solnedgang. Med placeringen ved havet er det ingen overraskelse, at du kan få friske fisk og skaldyr på ethvert gadehjørne i Sorong. Marina Star ligger lige på havnen og tilbyder grillet fisk serveret med kolde øl og en fin udsigt udover havet. Lige ved siden af restauranten ligger flere tour-arrangører, der kan hjælpe dig med dit besøg til Raja Ampat.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Sorong.

Fly til Sorong med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Sorong ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Prisagenter på fly til Sorong er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Andre kabineklasser på fly til Sorong

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Sorong

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.