Find billige fly til Sorong

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Sorong

Hvor lang tid tager det at flyve til Sorong?

Der er langt fra Danmark til Dominique Edward Osok Lufthavn (SOQ), som lufthavnen i Sorong på Vest Papua i Indonesien hedder. Fra Københavns Lufthavn (CPH) tager turen typisk mellem 30 og 34 timer. Er din flybillet med afgang fra Billund (BLL), Aalborg (AAL) eller Aarhus (AAR), er turen et par timer længere og oftest med tre stop undervejs. Flyvetiden afhænger altså af, hvilken afgang dit flytilbud benytter, og hvor du mellemlander.

Kan man flyve direkte fra Danmark til Sorong i Indonesien?

Der er desværre ingen direkte flyrejser fra Danmark til Sorong i det østlige Indonesien. Fra København tager de bedste ruter dig via en mellemlanding i Istanbul (IST), Doha (DOH) eller Dubai (DBX) dig videre til Indonesiens hovedstad Jakarta (CKG). Herfra flyver du direkte til Sorong på West Papua. Flyver du fra Billund eller Aalborg, kan du mellemlande i Amsterdams Schiphol Lufthavn (AMS) og herfra flyve til Jakarta og videre til Sorong. De fleste ruter vil dog tage dig på tre mellemlandinger. Først i Amsterdam eller Frankfurt (FRA), efterfulgt af Doha eller Dubai og herefter Jakarta, inden du endelig lander i Sorong.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Sorong Jefman Lufthavn?

Priser for fly til Sorong Jefman Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Sorong Jefman Lufthavn?

Fra november 2023 er der 2 udbydere at vælge mellem for fly til Sorong Jefman Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Sorong Jefman Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Sorong Jefman Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Sorong Jefman Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Sorong Jefman Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Sorong Jefman Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Visumkrav for Sorong

Skal man bruge pas of visum for at komme til Sorong i Indonesien?

Ved ophold på maksimalt 30 dage, kan du få et Visa-on-Arrival ved ankomsten til Indonesien. Dette visum kan dog ikke forlænges, imens du er i Indonesien. Hvis du skal opholde dig her i længere end 30 dage, skal du søge om et turistvisum på Indonesiens ambassade inden afgang. Dette visum gælder i 60 dage og kan forlænges en enkelt gang ved henvendelse til immigrationsmyndighederne. Husk, at dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder fra ankomst til Indonesien.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Sorong

Hvad skal man se i Sorong i Vest Papua?

De fleste turister kommer til Sorong for at besøge Raja Ampat – Fire Konger –  som er et øhav beliggende ud for den nordvestlige spids af halvøen Bird’s Head, hvor Sorong ligger. For naturelskere er det et paradis. Over vandoverfladen er der utroligt smukt, og under overfladen findes et fantastisk og unikt marineliv. Med speedbåd fra Sorong tager det nogle timer at nå Pasir Timbul, hvorfra man kan snorkle. For at få det meste ud af et besøg til Raja Ampat anbefales det dog at bruge mindst et par dage. Enten på dykkersafari, hvor du bor ombord på en båd, eller som kombination med båd og home-stay på en af øerne. Det er virkelig øhavet, der er det store trækplaster ved Sorong. Det sagt, så er Sapta Ratna-pagoden også et besøg værd. Især hvis du har mulighed for at besøge den om aftenen, hvor du bliver belønnet med den flotteste solnedgang. Med placeringen ved havet er det ingen overraskelse, at du kan få friske fisk og skaldyr på ethvert gadehjørne i Sorong. Marina Star ligger lige på havnen og tilbyder grillet fisk serveret med kolde øl og en fin udsigt udover havet. Lige ved siden af restauranten ligger flere tour-arrangører, der kan hjælpe dig med dit besøg til Raja Ampat.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Sorong?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Sorong.

Kan jeg finde fly til Sorong med fleksibel booking på momondo?

Fly til Sorong med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Sorong?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Sorong ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Sorong lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Sorong er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sorong på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.