Find billige fly til Surabaya

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 13.8
lør. 20.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Surabaya

Find de billigste fly til disse Surabaya-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Surabaya

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Surabaya

København (CPH) til Surabaya (SUB)

Fly til Surabaya ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Surabaya Juanda, hvor den gennemsnitlige pris er 7.546 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SURABAYA FRA KØBENHAVNfebruar19% billigereAt flyve fra København til Surabaya ​​koster i gennemsnit blot 6.109 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SURABAYA FRA KØBENHAVNjuli35% dyrereDet koster cirka 10.194 kr. at flyve til Surabaya ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SURABAYA FRA KØBENHAVNjuli406% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Surabaya fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Surabaya?

Brugere, der booker rejser til Surabaya fra Jakarta, har fundet fly, der er 19% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Surabaya. Hvis du vil finde den billigste pris til Surabaya fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Surabaya fra Danmark, med flest priser fundet omkring 6.109 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Surabaya i februar, så er det også billigt at flyve i april. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 6.620 kr..

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Surabaya fra Danmark, når du booker 6 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Surabaya for omkring 7.546 kr., når du søger 6 dage forud.

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Surabaya fra Danmark på en onsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en onsdag helt ned til 6.977 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Surabaya på en fredag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 9.943 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Det billigste tidspunkt at flyve til Surabaya på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 6.809 kr.. Fly til Surabaya koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 9.339 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Rejsende, som flyver til Surabaya, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Malang (75 km fra Surabaya centrum) eller Lufthavn: Jember Noto Hadinegoro (151 km fra Surabaya centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Den billigste lufthavn i nærheden af Surabaya er normalt Lufthavn: Jember Noto Hadinegoro med en gennemsnitspris på 181 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Surabaya

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Surabaya fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
CPHKøbenhavn Kastrup
21t. 45min.
SUBSurabaya Juanda

Find de billigste enkeltbilletter til Surabaya

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Surabaya, så se nogle af vores tilbud herunder fra Lufthansa
Lufthansa
CPHKøbenhavn Kastrup
21t. 45min.
SUBSurabaya Juanda

Hvilke flyselskaber flyver til Surabaya?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Surabaya

Hvilke flyselskaber flyver til Surabaya?

Singapore Airlines er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Surabaya. Lufthansa er også et populært valg på flyrejser til Surabaya fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Surabaya, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Singapore Airlines-fly til Surabaya

Singapore Airlines flyver til Surabaya ca. 14 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Singapore Airlines, men der er fundet priser på helt ned til 4.650 kr. fra Billund til Surabaya. Singapore Airlines er blevet bedømt med 7,9/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.


Populære fly til Surabaya

Find dine flybilletter til Surabaya blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Surabaya
Hurtigste flyvetid21t. 45min.
Laveste pris13.051 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Surabaya


Find billige flybilletter til andre byer i Indonesien

Indonesien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Surabaya på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Surabaya, der passer dig bedst.

Fly til Surabaya med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Surabaya ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Surabaya og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Andre kabineklasser på fly til Surabaya

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Surabaya

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.