Find billige fly til Surabaya

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 10.12
søn. 17.12

Indsigter og trends for flyrejser til Surabaya

Få indsigter om din flyrejse til Surabaya, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Surabaya?

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Surabaya fra Danmark, med flest priser fundet omkring 5.399 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Surabaya i marts, så er det også billigt at flyve i juni. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 6.086 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Surabaya på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Surabaya fra Danmark på en lørdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en lørdag helt ned til 7.313 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Surabaya på en fredag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 11.549 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Surabaya?

Det billigste tidspunkt at flyve til Surabaya på er om eftermiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 6.901 kr.. Fly til Surabaya koster mest om morgenen, med en gennemsnitlig pris på 8.924 kr.. Afgang om morgenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Surabaya?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Surabaya (Surabaya Juanda), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 35t. 55min. og .

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Surabaya

Find de billigste fly til disse Surabaya-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Surabaya

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Surabaya

København (CPH) til Surabaya (SUB)

Fly til Surabaya ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Surabaya Juanda, hvor den gennemsnitlige pris er 7.275 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SURABAYA FRA KØBENHAVNmarts26% billigereAt flyve fra København til Surabaya ​​koster i gennemsnit blot 5.399 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SURABAYA FRA KØBENHAVNdecember62% dyrereDet koster cirka 11.814 kr. at flyve til Surabaya ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SURABAYA FRA KØBENHAVNjuni642% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Surabaya fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Surabaya

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Surabaya?

Rejsende, som flyver til Surabaya, kan måske finde bedre priser til Malang Lufthavn (75 km fra Surabaya centrum) eller Jember Noto Hadinegoro Lufthavn (151 km fra Surabaya centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Surabaya Juanda Lufthavn?

Priser for fly til Surabaya Juanda Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Surabaya Juanda Lufthavn?

Fra december 2023 er der 3 udbydere at vælge mellem for fly til Surabaya Juanda Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Surabaya Juanda Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Surabaya Juanda Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Surabaya Juanda Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Surabaya Juanda Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Surabaya Juanda Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Gode tilbud på fly til Surabaya

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Surabaya fundet af momondos brugere for nylig
Qatar Airways
CPHKøbenhavn Kastrup
35t. 55min.
SUBSurabaya Juanda

Find de billigste enkeltbilletter til Surabaya

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Surabaya, så se nogle af vores tilbud herunder fra Qatar Airways
Qatar Airways
CPHKøbenhavn Kastrup
35t. 55min.
SUBSurabaya Juanda

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Surabaya?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Surabaya på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Surabaya, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Surabaya med fleksibel booking på momondo?

Fly til Surabaya med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Surabaya?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Surabaya ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Surabaya lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Surabaya og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Surabaya på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.