Find billige flybilletter til Malang

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Malang

Find de billigste fly til disse Malang-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Surabaya

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Malang

København (CPH) til Surabaya (SUB)

Fly til Malang ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Surabaya Juanda, hvor den gennemsnitlige pris er 6.961 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Malang?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Malang, lå på 377 kr./pr. person fra Jakarta, hvilket er 19% billigere end gennemsnitsflyprisen til Malang. Hvis du vil finde de billigste priser til Malang fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Malang. Hvis du har planer om at flyve til Malang, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Surabaya Juanda (69 km fra Malang centrum) eller Lufthavn: Jember Noto Hadinegoro (121 km fra Malang centrum).

Med en gennemsnitspris på 175 kr. pr. person er Lufthavn: Jember Noto Hadinegoro den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Malang. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Kom i gang med at planlægge din rejse til Malang


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Malang. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Malang, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Malang.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Malang lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Malang og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.