Find billige fly til Manhattan

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 10.12
søn. 17.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Manhattan

Få indsigter om din flyrejse til Manhattan, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang tid tager det at flyve til Manhattan?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Manhattan (Kansas City Intl), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 17t og .

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Manhattan

Hvor lang tid tager det at flyve til Manhattan?

Typisk vil de fleste flyrejser fra danske lufthavne til Manhattan i staten Kansas i USA kræve to eller flere mellemlandinger. Den samlede rejsetid til byen afhænger derfor meget af antallet samt varigheden af disse stop. Rejser du fra enten København (CPH) eller Billund Lufthavn (BLL), kan du forvente en rejsetid på omkring 20 timer plus minus nogle enkelte timer. Det er dog ikke tilfældet, hvis du flyver fra Aarhus (AAR) eller Aalborg Lufthavn (AAL). Alle flyrejser fra netop disse to lufthavne vil altid kræve en ekstra mellemlanding, der meget vel kunne finde sted i København. På momondo kan du søge iblandt forskellige flytilbud til Manhattan i Kansas, og dermed finde en rute, som passer godt til din rejse. Det kan nemlig anbefales at planlægge din rejse samt at bestille dine flybilletter i god tid, hvis du vil undgå lange mellemlandinger.

Hvor kan du flyve direkte til Manhattan?

Desværre er det endnu ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til Manhattan Lufthavn (MHK). De fleste ruter til den regionale lufthavn i staten Kansas vil ofte involvere minimum to mellemlandinger. Flyver du fra Billund eller Københavns Lufthavn, vil din rejse se forholdsvis ens ud, da ruterne fra begge lufthavne typisk først vil indebære et stop i London Heathrow og derefter et stop i en større amerikansk lufthavn, som for eksempel kunne være Chicago O´Hare. Begynder din rejse derimod i Aalborg eller Aarhus Lufthavn, kan du dog forvente tre mellemlandinger, hvoraf den første af dem meget vel kunne finde sted i København. Uanset hvor du flyver fra i Danmark, kan du altid være sikker på at skulle mellemlande i internationale og passagervenlige lufthavne, hvor du nemt kan få ventetiden til at gå.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Manhattan?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Manhattan. Hvis du har planer om at flyve til Manhattan, kan du overveje at booke flyrejse til Salina Lufthavn (102 km fra Manhattan centrum) eller Kansas City Intl Lufthavn (160 km fra Manhattan centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Manhattan Lufthavn?

Priser for fly til Manhattan Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Manhattan Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Manhattan Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Manhattan Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Manhattan Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Manhattan Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Visumkrav for Manhattan

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge Manhattan?

Danske statsborgere behøver ikke at søge om visum for at rejse til Manhattan i Kansas, da USA tillader visumfrie ophold med en varighed på helt op til 90 dage. De eneste krav til din indrejse er, at dit pas skal være gyldigt under hele dit ophold, samt at du senest 72 timer før din rejse skal søge ESTA. Det sidstnævnte er en nødvendig forhåndsgodkendelse, som gør det muligt at stige om bord i et fly med retning mod USA.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Manhattan

Hvad kan man se og lave i Manhattan?

Manhattan er hjemby for det gamle Kansas State University, der er iblandt byens bedst kendte attraktioner. Det store universitet præger byens stemning, hvilket i særdeleshed kan fornemmes i det livlige kvarter Aggieville. Her kan du gå på opdagelse i forskellige butikker samt et hav af lokale caféer og barer. Det er dog ikke kun områderne omkring universitet der har noget at byde på. Uden for byen kan du på tæt hånd opleve statens smukke og vilde natur. Det er oplagt at besøge området Flint Hills, hvor du kan nyde synet af et af de største og uberørte prærielandskaber, som er tilbage i Nordamerika.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Manhattan?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Manhattan med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Manhattan, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Manhattan?

Når du har udført en søgning efter fly til Manhattan, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Manhattan lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Manhattan. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Manhattan på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.