Find billige flybilletter til Manhattan

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Manhattan?

Typisk vil de fleste flyrejser fra danske lufthavne til Manhattan i staten Kansas i USA kræve to eller flere mellemlandinger. Den samlede rejsetid til byen afhænger derfor meget af antallet samt varigheden af disse stop. Rejser du fra enten København (CPH) eller Billund Lufthavn (BLL), kan du forvente en rejsetid på omkring 20 timer plus minus nogle enkelte timer. Det er dog ikke tilfældet, hvis du flyver fra Aarhus (AAR) eller Aalborg Lufthavn (AAL). Alle flyrejser fra netop disse to lufthavne vil altid kræve en ekstra mellemlanding, der meget vel kunne finde sted i København. På momondo kan du søge iblandt forskellige flytilbud til Manhattan i Kansas, og dermed finde en rute, som passer godt til din rejse. Det kan nemlig anbefales at planlægge din rejse samt at bestille dine flybilletter i god tid, hvis du vil undgå lange mellemlandinger.

Desværre er det endnu ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til Manhattan Lufthavn (MHK). De fleste ruter til den regionale lufthavn i staten Kansas vil ofte involvere minimum to mellemlandinger. Flyver du fra Billund eller Københavns Lufthavn, vil din rejse se forholdsvis ens ud, da ruterne fra begge lufthavne typisk først vil indebære et stop i London Heathrow og derefter et stop i en større amerikansk lufthavn, som for eksempel kunne være Chicago O´Hare. Begynder din rejse derimod i Aalborg eller Aarhus Lufthavn, kan du dog forvente tre mellemlandinger, hvoraf den første af dem meget vel kunne finde sted i København. Uanset hvor du flyver fra i Danmark, kan du altid være sikker på at skulle mellemlande i internationale og passagervenlige lufthavne, hvor du nemt kan få ventetiden til at gå.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Manhattan, lå på 1.373 kr./pr. person fra Washington D.C., hvilket er 85% billigere end gennemsnitsflyprisen til Manhattan. Hvis du vil finde de billigste priser til Manhattan fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Manhattan. Hvis du har planer om at flyve til Manhattan, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Salina (102 km fra Manhattan centrum) eller Lufthavn: Kansas City Intl (160 km fra Manhattan centrum).

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Manhattan Lufthavn: Manhattan, hvor gennemsnitsprisen er 5.888 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Manhattan?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Manhattan

Hvilke flyselskaber flyver til Manhattan?

På rejser til Manhattan fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med dette populære flyselskab: British Airways. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med dette populære flyselskab.


Lufthavne i nærheden af Manhattan

Neden for finder du alle lufthavne i Manhattan samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Manhattan fra lufthavnen?

Manhattan i Kansas er en mindre by, og dens regionale lufthavn er ligeledes heller ikke iblandt landets største, og derfor er udvalget af transportmidler i lufthavnen desværre en anelse begrænset. Ganske vist tilbyder enkelte hoteller i området at hente deres gæster i lufthavnen, men derudover er biludlejning den eneste reelle transportmulighed. En bil er typisk også den nemmeste og hurtigste måde at komme omkring i området på samt ind til centrum af byen. Det vil ikke tage meget mere end godt et kvarters tid at køre fra lufthavnen til midten af Manhattan. Du skal dog være opmærksom på, at de forskellige biludlejningsfirmaer i lufthavnen har begrænsede åbningstider. Det kan derfor anbefales at arrangere din biludlejning hjemmefra, så du kan være sikker på, at der står en lejebil parat til dig, når du lander i Manhattan Lufthavn (MHK).


Visumkrav for Manhattan

Danske statsborgere behøver ikke at søge om visum for at rejse til Manhattan i Kansas, da USA tillader visumfrie ophold med en varighed på helt op til 90 dage. De eneste krav til din indrejse er, at dit pas skal være gyldigt under hele dit ophold, samt at du senest 72 timer før din rejse skal søge ESTA. Det sidstnævnte er en nødvendig forhåndsgodkendelse, som gør det muligt at stige om bord i et fly med retning mod USA.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Manhattan


De bedste oplevelser og seværdigheder i Manhattan

Manhattan er hjemby for det gamle Kansas State University, der er iblandt byens bedst kendte attraktioner. Det store universitet præger byens stemning, hvilket i særdeleshed kan fornemmes i det livlige kvarter Aggieville. Her kan du gå på opdagelse i forskellige butikker samt et hav af lokale caféer og barer. Det er dog ikke kun områderne omkring universitet der har noget at byde på. Uden for byen kan du på tæt hånd opleve statens smukke og vilde natur. Det er oplagt at besøge området Flint Hills, hvor du kan nyde synet af et af de største og uberørte prærielandskaber, som er tilbage i Nordamerika.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Manhattan, som overholder denne regel.

Når du har udført en søgning efter fly til Manhattan, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Manhattan. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.