Find billige fly til Bodø

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bodø

Find de billigste fly til disse Bodø-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bodø

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bodø

København (CPH) til Bodø (BOO)

Fly til Bodø ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bodo, hvor den gennemsnitlige pris er 1.983 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BODØ FRA KØBENHAVNjanuar16% billigereAt flyve fra København til Bodø ​​koster i gennemsnit blot 1.666 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BODØ FRA KØBENHAVNaugust26% dyrereDet koster cirka 2.502 kr. at flyve til Bodø ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BODØ FRA KØBENHAVNjuli256% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bodø fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bodø?

Flyvningen fra en dansk lufthavn til Bodø i Norge tager typisk et sted mellem knap seks og op til otte-ni timer afhængig af forbindelserne. Du kan flyve fra København Lufthavn (CPH) med en mellemlanding i Oslo og derfra videre til Bodø Lufthavn (BOO). Det kan gøres på godt og vel seks timer. Du kan også flyve fra Billund Lufthavn (BLL), igen via en landing i Oslo, før du kommer frem til Bodø Lufthavn efter en god håndfuld timers rejse. Kommer du fra Aalborg Lufthavn (AAL), skal du enten via Billund eller København for at komme videre.

Der er desværre ingen direkte flyrejser fra Danmark til Bodø. Bodø Lufthavn er en indenrigslufthavn, så når du rejser fra Danmark, er det nødvendigt med en mellemlanding, og det vil typisk være i Oslo eller Bergen eller måske endda i det mere nordlige Trondheim. Et bud er at flyve med Norwegian fra Billund Lufthavn til Oslo, hvor du efter en mellemlanding fortsætter nordpå med SAS og frem til dit rejsemål. Flyver du fra København, kan du med SAS flyve hele vejen med en mellemlanding i Trondheim.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Bodø, lå på 622 kr./pr. person fra Bodø, hvilket er 80% billigere end gennemsnitsflyprisen til Bodø. Hvis du vil finde de billigste priser til Bodø fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Bodø på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.666 kr.. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Bodø med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.666 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Bodø 55 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Bodø for 1.983 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Bodø fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 1.676 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Den dyreste dag at flyve til Bodø er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.555 kr..

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Bodø, hvor du kan finde priser helt ned til 1.632 kr.. Hvis du flyver fra Bodø om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly til Bodø koster mest om morgenen, med en gennemsnitlig pris på 2.116 kr.. Afgang om morgenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Bodø. Hvis du har planer om at flyve til Bodø, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Mo I Rana (102 km fra Bodø centrum), Lufthavn: Røst Stolport (102 km fra Bodø centrum), Lufthavn: Leknes (103 km fra Bodø centrum), Lufthavn: Svolvær Helle (108 km fra Bodø centrum) eller Lufthavn: Stokmarknes Skagen (147 km fra Bodø centrum).

Med en gennemsnitspris på 2.029 kr. pr. person er Lufthavn: Røst Stolport den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Bodø. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Hvilke flyselskaber flyver til Bodø?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Bodø

Hvilke flyselskaber flyver til Bodø?

Norwegian er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Bodø. Scandinavian Airlines, Lufthansa og Wideroe er også populære valg på flyrejser til Bodø fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Bodø, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Scandinavian Airlines-fly til Bodø

Der er 18 fly med Scandinavian Airlines til Bodø på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Oslo Gardermoen, og den bedste pris på en Scandinavian Airlines-billet, der er set på momondo, er 1.459 kr. (seneste 72 timer, fra Aalborg til Bodø). Scandinavian Airlines har en bedømmelse på 7,0 fra 271 brugeranmeldelser på momondo.

Norwegian-fly til Bodø

Norwegian flyver normalt til Bodø 19 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Bodø fra Oslo Gardermoen. Norwegian (bedømmelse: 6,4, 74 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Bodø, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Norwegian-billet, der er fundet på momondo til Bodø, var fra Aalborg (820 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Bodø

Neden for finder du alle lufthavne i Bodø samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Bodø Lufthavn?

Har du benyttet dig af et flytilbud til Bodø og er fremme i lufthavnen i Bodø, kan du komme videre via den nærliggende togstation, hvor der kører både lokale og regionaltog enten til Bodø centrum eller til resten af regionen. Forskellige busruter kører til og fra lufthavnen, og de kan tage dig direkte ind til centrum af Bodø. De kører flere gange i timen men hyppigst morgen og eftermiddag, mens det i weekenden kan være svært at finde en bus i rute. Der kører også taxaer direkte fra lufthavnen og lige, hvorhen du vil. Lufthavnen er ganske tæt på centrum, så færgen og hurtigbåden, der sejler fra centrum, kan også være en måde at komme videre på, hvis du ikke skal blive i Bodø.


Visumkrav for Bodø

Nordiske statsborgere behøver ikke visum for at rejse ind i Norge, selv om Norge ikke er en del af EU og er med i Schengen-samarbejdet. I teorien behøver du faktisk ikke engang et pas for at komme ind i Norge. Men du skal altid kunne identificere dig med gyldigt billed-ID, og det er dit pas ret godt til. Så det er en god idé at have det med på rejser, også selvom det ikke er et krav.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Bodø


De bedste oplevelser og seværdigheder i Bodø

Når dine flybilletter har taget dig hele vejen til Bodø, kan du glæde dig til en indbydende by. Det norske luftfartsmuseum ligger i Bodø, og hvis ikke udsigten til en masse historiske fly kan lokke dig til, så kan det helt sikkert, når du får at vide, at bygningen er formet som en propel. Sejt! Det er også ret overvældende at se Saltstraumen, som er verdens kraftigste strøm, der flere gange dagligt brager gennem sundet. Er du på besøg i sommerperioden, kan du lægge vejen forbi Mjelle Strand, som er det hippe sted at hænge ud i Speedos, mens man køler sig i bølgerne. Hvis vejret ikke arter sig, og du er en vandhund, kan du benytte Nordlandsbadet, som er et hypermoderne vandland med kanaler, huler og jacuzzi. Bodø Domkirke er også et besøg værd. Den blev brændt ned under anden verdenskrig, men blev genopbygget i 1950’erne, så det er en temmeligt moderne udseende kirke. Og nu du er i gang med historien, kan du slå vejen forbi Bodøs bymuseum, Nordland Museum, der fortæller om byens lange og knoklede historie.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Bodø. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Bodø med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Bodø.

Prisagenter på fly til Bodø er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Andre kabineklasser på fly til Bodø

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Bodø

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.