Find billige fly til Bodø

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tor. 7.12
tor. 14.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Bodø

Få indsigter om din flyrejse til Bodø, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Bodø?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Bodø på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.287 kr.. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Bodø med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.472 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bodø på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Bodø fra Danmark på en mandag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en mandag helt ned til 1.805 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Den dyreste dag at flyve til Bodø er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.610 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Bodø?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Bodø, hvor du kan finde priser helt ned til 1.796 kr.. Hvis du flyver fra Bodø om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly til Bodø koster mest om morgenen, med en gennemsnitlig pris på 2.149 kr.. Afgang om morgenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Bodø?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Bodø 36 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Bodø for 1.834 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bodø

Find de billigste fly til disse Bodø-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bodø

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bodø

København (CPH) til Bodø (BOO)

Fly til Bodø ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bodo, hvor den gennemsnitlige pris er 1.834 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BODØ FRA KØBENHAVNjanuar30% billigereAt flyve fra København til Bodø ​​koster i gennemsnit blot 1.287 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BODØ FRA KØBENHAVNjuli25% dyrereDet koster cirka 2.307 kr. at flyve til Bodø ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BODØ FRA KØBENHAVNjuli454% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bodø fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Bodø

Hvor lang tid tager det at flyve til Bodø?

Flyvningen fra en dansk lufthavn til Bodø i Norge tager typisk et sted mellem knap seks og op til otte-ni timer afhængig af forbindelserne. Du kan flyve fra København Lufthavn (CPH) med en mellemlanding i Oslo og derfra videre til Bodø Lufthavn (BOO). Det kan gøres på godt og vel seks timer. Du kan også flyve fra Billund Lufthavn (BLL), igen via en landing i Oslo, før du kommer frem til Bodø Lufthavn efter en god håndfuld timers rejse. Kommer du fra Aalborg Lufthavn (AAL), skal du enten via Billund eller København for at komme videre.

Hvorfra flyver man direkte til Bodø?

Der er desværre ingen direkte flyrejser fra Danmark til Bodø. Bodø Lufthavn er en indenrigslufthavn, så når du rejser fra Danmark, er det nødvendigt med en mellemlanding, og det vil typisk være i Oslo eller Bergen eller måske endda i det mere nordlige Trondheim. Et bud er at flyve med Norwegian fra Billund Lufthavn til Oslo, hvor du efter en mellemlanding fortsætter nordpå med SAS og frem til dit rejsemål. Flyver du fra København, kan du med SAS flyve hele vejen med en mellemlanding i Trondheim.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Bodø?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Bodø. Hvis du har planer om at flyve til Bodø, kan du overveje at booke flyrejse til Mo I Rana Lufthavn (102 km fra Bodø centrum), Røst Stolport Lufthavn (102 km fra Bodø centrum), Leknes Lufthavn (103 km fra Bodø centrum), Svolvær Helle Lufthavn (108 km fra Bodø centrum) eller Stokmarknes Skagen Lufthavn (147 km fra Bodø centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Bodø på?

Med en gennemsnitspris på 1.402 kr. pr. person er Stokmarknes Skagen Lufthavn den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Bodø. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Bodo Lufthavn?

Priser for fly til Bodo Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Bodo Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Bodo Lufthavn er 2 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Bodo Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Bodo Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Bodo Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Bodo Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Visumkrav for Bodø

Er der krav til pas og visum for at komme til Bodø?

Nordiske statsborgere behøver ikke visum for at rejse ind i Norge, selv om Norge ikke er en del af EU og er med i Schengen-samarbejdet. I teorien behøver du faktisk ikke engang et pas for at komme ind i Norge. Men du skal altid kunne identificere dig med gyldigt billed-ID, og det er dit pas ret godt til. Så det er en god idé at have det med på rejser, også selvom det ikke er et krav.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Bodø

Hvad kan man se i Bodø?

Når dine flybilletter har taget dig hele vejen til Bodø, kan du glæde dig til en indbydende by. Det norske luftfartsmuseum ligger i Bodø, og hvis ikke udsigten til en masse historiske fly kan lokke dig til, så kan det helt sikkert, når du får at vide, at bygningen er formet som en propel. Sejt! Det er også ret overvældende at se Saltstraumen, som er verdens kraftigste strøm, der flere gange dagligt brager gennem sundet. Er du på besøg i sommerperioden, kan du lægge vejen forbi Mjelle Strand, som er det hippe sted at hænge ud i Speedos, mens man køler sig i bølgerne. Hvis vejret ikke arter sig, og du er en vandhund, kan du benytte Nordlandsbadet, som er et hypermoderne vandland med kanaler, huler og jacuzzi. Bodø Domkirke er også et besøg værd. Den blev brændt ned under anden verdenskrig, men blev genopbygget i 1950’erne, så det er en temmeligt moderne udseende kirke. Og nu du er i gang med historien, kan du slå vejen forbi Bodøs bymuseum, Nordland Museum, der fortæller om byens lange og knoklede historie.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Bodø?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Bodø. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Bodø med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Bodø med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Bodø?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Bodø.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Bodø lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Bodø er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bodø på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.