Find billige flybilletter til Praia

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Praia

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Praia

Bedste pris på returbillet

5.445 kr.

Hurtigste flyvetid

9t. 10min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en returbillet til Praia fra Danmark i de seneste 72 timer er 5.445 kr. (København Kastrup til Praia Nelson Mandela).
Det hurtigste fly til Praia fra Danmark tager 9t. 10min. (København Kastrup til Praia Nelson Mandela).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Praia, herunder TAP AIR PORTUGAL.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Praia

Find de billigste fly til disse Praia-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Praia

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Praia

København (CPH) til Praia (RAI)

Fly til Praia ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Praia Nelson Mandela, hvor den gennemsnitlige pris er 6.473 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PRAIA FRA KØBENHAVNmarts33% billigereAt flyve fra København til Praia ​​koster i gennemsnit blot 4.349 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PRAIA FRA KØBENHAVNaugust127% dyrereDet koster cirka 14.676 kr. at flyve til Praia ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PRAIA FRA KØBENHAVNfebruar659% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Praia fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Praia?

Der er relativ stor afstand fra Danmark til Kap Verdes hovedstad, så du skal være klar på en del timer på farten i forbindelse med flyvningen til Praia. De fleste flyrejser tager mere end 15 timer, men der findes også enkelte afgange på ned til 12 timer, ofte i Billund Lufthavn (BLL). Der er dog ikke et væld af disse, heller ikke fra Københavns Lufthavn (CPH), så bestil gerne dine flybilletter i god tid. Vær opmærksom på, at du også kan finde afgange med flere mellemlandinger, som godt kan matche rejsetiderne for flytilbud, der kun har et enkelt flyskift på vejen. Du kan også flyve fra Aalborg Lufthavn (AAL), men her kan der være nogle ret lange rejsetider på grund af ventetid, når du mellemlander. Hvis du bor i Nordjylland, kan det derfor i mange tilfælde betale sig at tage turen til Billund og flyve herfra.

Der er desværre ingen direkte flyrejser til Praia fra Danmark. Den gode nyhed er, at der både fra Københavns Lufthavn (CPH) og Billund Lufthavn er afgange mod Kap Verde med kun en enkelt mellemlanding i Lissabon, hvilet kan spare dig for nogle timers rejsetid. Der er som regel nogle få af disse flytilbud på en given dato, flest fra København, men du kan godt risikere, at udvalget ikke er så stort på nogle tidspunkter. Det er derfor en god idé at booke dine flybilletter i god tid. De fleste flyrejser til Praia inkluderer to mellemlandinger, hvoraf den første finder sted i eksempelvis Frankfurt eller Barcelona og herefter i den portugisiske hovedstad. Men som sagt kan disse i nogle tilfælde være lige så hurtige som afgangene med et enkelt stop undervejs.

Brugere, der booker rejser til Praia fra Amsterdam, har fundet fly, der er 19% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Praia. Hvis du vil finde den billigste pris til Praia fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Praia på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 4.349 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Praia i marts, så er det også billigt at flyve i september. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 4.598 kr..

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Praia er 55 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 6.473 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Praia helt ned til 5.445 kr..

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Praia fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 4.892 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Praia på en fredag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 5.864 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Praia på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Praia om formiddagen helt ned til 5.111 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Praia på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 6.060 kr..

Lufthavn: Vila Do Maio, Lufthavn: São Filipe eller Lufthavn: Rabil kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Praia.

Den billigste lufthavn i nærheden af Praia er normalt Lufthavn: Vila Do Maio med en gennemsnitspris på 177 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Praia

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Praia fundet af momondos brugere for nylig

Hvilke flyselskaber flyver til Praia?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Praia

Hvilke flyselskaber flyver til Praia?

TAP AIR PORTUGAL og Royal Air Maroc er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Praia regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Praia med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

TAP AIR PORTUGAL-fly til Praia

TAP AIR PORTUGAL flyver omkring 6 fly til Praia om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Lissabon, hvor det bedste tilbud på en returrejse med TAP AIR PORTUGAL var på 4.008 kr. (København Kastrup til Praia). Brugerne har bedømt TAP AIR PORTUGAL med 7,5/10 i over 154 anmeldelser på momondo.

Royal Air Maroc-fly til Praia

4.369 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med Royal Air Maroc til Praia, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra København Kastrup. Royal Air Maroc har 3 fly til Praia de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 51 momondo-brugere har anmeldt Royal Air Maroc, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 6,9/10.


Lufthavne i nærheden af Praia

Neden for finder du alle lufthavne i Praia samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra Praia Lufthavn?

Der er ingen offentlige transportmidler fra lufthavnen i Praia (RAI) til selve byen, så taxa er din bedste mulighed, med mindre du beslutter dig for en lejebil. Heldigvis er det ikke særligt dyrt at tage en taxa, og du kan være inde i centrum af Praia på under ti minutter, hvis trafikken flyder. Prisen kan afhænge en smule af, hvornår på døgnet du ankommer. Lufthavnen er desuden placeret tæt nok på byen, at du i teorien kan bevæge dig ud på en frisk gåtur, der tager en times tid, hvis du da ikke er for træt efter en lang flyvetur eller har for tung oppakning med dig.


Populære fly til Praia

Find dine flybilletter til Praia blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Praia
Hurtigste flyvetid41t. 50min.
Laveste pris6.064 kr.

Visumkrav for Praia

Der er krav til både pas og visum, når du rejser til Praia. Dit pas skal være gyldigt i seks måneder efter den planlagte dato for hjemrejsen, og du skal have visum for at kunne opholde dig i Kap Verde. Du kan få det ved indrejsen til landet, men du kan godt risikere, at der er noget ventetid. Det nemmeste er at søge om visum hjemmefra.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Praia


De bedste oplevelser og seværdigheder i Praia

Navnet Praia betyder "strand" på portugisisk, så det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at du har gode muligheder for at slappe af ved kysten i det varme sand. Prainha-stranden er én af de mest interessante strande, hvor du for eksempel kan smage på den lokale cocktail caipirinha. Det kan bestemt også anbefales at lede efter de steder, både på strandene og i byen, hvor du kan lytte til den lokale musik, som Kap Verde er kendt for. Ellers kan du med fordel sætte god tid af til at udforske det såkaldte Plateau-distrikt, som er byen historiske center. Her finder du blandt andet præsidentpaladset, byens rådhus og katedral, samt det etnografiske museum, hvor du kan lære om Kap Verdes kultur og traditioner. Praias eneste gågade ligger desuden her, hvilket giver en dejligt afslappende tur rundt i området.


Find billige flybilletter til andre byer i Kap Verde

Kap Verde er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Praia. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Praia med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning efter fly til Praia, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Praia, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Praia spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.