Find billige fly til Praia fra 4.788 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Praia

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Praia

Bedste pris på returbillet

4.788 kr.

Hurtigste flyvetid

11t. 35min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Praia fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.788 kr. (København Kastrup til Praia Nelson Mandela).
Det hurtigste fly til Praia fra Danmark tager 11t. 35min. (København Kastrup til Praia Nelson Mandela).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Praia, herunder TAP AIR PORTUGAL og Ethiopian Air.

Indsigter og trends for flyrejser til Praia

Få indsigter om din flyrejse til Praia, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Praia?

Generelt er september den billigste måned at flyve fra Danmark til Praia på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 4.767 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Praia i september, så er det også billigt at flyve i marts. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 4.924 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Praia på?

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Praia fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 4.432 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Praia på en fredag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 6.650 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Praia?

Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Praia på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Praia om eftermiddagen helt ned til 5.543 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Praia på, er derimod om morgenen, hvor priserne ligger på omkring 6.037 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Praia?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Praia (Praia Nelson Mandela), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 15t. 55min. og .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Praia?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Praia er 35 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 5.986 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Praia

Find de billigste fly til disse Praia-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Praia

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Praia

København (CPH) til Praia (RAI)

Fly til Praia ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Praia Nelson Mandela, hvor den gennemsnitlige pris er 5.986 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PRAIA FRA KØBENHAVNseptember21% billigereAt flyve fra København til Praia ​​koster i gennemsnit blot 4.767 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PRAIA FRA KØBENHAVNjuli36% dyrereDet koster cirka 8.173 kr. at flyve til Praia ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PRAIA FRA KØBENHAVNfebruar561% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Praia fra København i februar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Praia

Hvor lang tid tager det at flyve til Praia?

Der er relativ stor afstand fra Danmark til Kap Verdes hovedstad, så du skal være klar på en del timer på farten i forbindelse med flyvningen til Praia. De fleste flyrejser tager mere end 15 timer, men der findes også enkelte afgange på ned til 12 timer, ofte i Billund Lufthavn (BLL). Der er dog ikke et væld af disse, heller ikke fra Københavns Lufthavn (CPH), så bestil gerne dine flybilletter i god tid. Vær opmærksom på, at du også kan finde afgange med flere mellemlandinger, som godt kan matche rejsetiderne for flytilbud, der kun har et enkelt flyskift på vejen. Du kan også flyve fra Aalborg Lufthavn (AAL), men her kan der være nogle ret lange rejsetider på grund af ventetid, når du mellemlander. Hvis du bor i Nordjylland, kan det derfor i mange tilfælde betale sig at tage turen til Billund og flyve herfra.

Hvorfra kan du flyve direkte til Praia?

Der er desværre ingen direkte flyrejser til Praia fra Danmark. Den gode nyhed er, at der både fra Københavns Lufthavn (CPH) og Billund Lufthavn er afgange mod Kap Verde med kun en enkelt mellemlanding i Lissabon, hvilet kan spare dig for nogle timers rejsetid. Der er som regel nogle få af disse flytilbud på en given dato, flest fra København, men du kan godt risikere, at udvalget ikke er så stort på nogle tidspunkter. Det er derfor en god idé at booke dine flybilletter i god tid. De fleste flyrejser til Praia inkluderer to mellemlandinger, hvoraf den første finder sted i eksempelvis Frankfurt eller Barcelona og herefter i den portugisiske hovedstad. Men som sagt kan disse i nogle tilfælde være lige så hurtige som afgangene med et enkelt stop undervejs.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Praia?

Vila Do Maio Lufthavn, São Filipe Lufthavn eller Rabil Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Praia.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Praia Nelson Mandela Lufthavn?

Priser for fly til Praia Nelson Mandela Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Praia Nelson Mandela Lufthavn?

Fra november 2023 er der 2 udbydere at vælge mellem for fly til Praia Nelson Mandela Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Praia Nelson Mandela Lufthavn?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Praia Nelson Mandela Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Praia Nelson Mandela Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Praia Nelson Mandela Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Praia Nelson Mandela Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Gode tilbud på fly til Praia

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Praia fundet af momondos brugere for nylig
TAP AIR PORTUGAL
20. apr.
CPH06:00København Kastrup
20t. 10min.
1 stop
RAI23:10Praia Nelson Mandela
3. maj
RAI00:10Praia Nelson Mandela
19t. 45min.
1 stop
CPH22:55København Kastrup
4.788 kr.
Find lignende
TAP AIR PORTUGAL
20. apr.
CPH06:00København Kastrup
20t. 10min.
1 stop
RAI23:10Praia Nelson Mandela
4. maj
RAI12:20Praia Nelson Mandela
20t. 40min.
1 stop
CPH12:00København Kastrup
4.999 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
14. dec.
CPH09:10København Kastrup
17t. 30min.
2 stop
RAI00:40Praia Nelson Mandela
22. dec.
RAI13:05Praia Nelson Mandela
17t. 55min.
2 stop
CPH09:00København Kastrup
5.237 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
14. dec.
CPH09:35København Kastrup
17t. 05min.
3 stop
RAI00:40Praia Nelson Mandela
22. dec.
RAI13:05Praia Nelson Mandela
17t. 55min.
2 stop
CPH09:00København Kastrup
5.360 kr.
Find lignende
TAP AIR PORTUGAL
20. apr.
CPH10:00København Kastrup
16t. 10min.
2 stop
RAI23:10Praia Nelson Mandela
3. maj
RAI00:10Praia Nelson Mandela
19t. 45min.
1 stop
CPH22:55København Kastrup
5.660 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
14. dec.
CPH09:35København Kastrup
17t. 05min.
3 stop
RAI00:40Praia Nelson Mandela
22. dec.
RAI12:55Praia Nelson Mandela
31t. 55min.
3 stop
CPH22:50København Kastrup
5.701 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Praia

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Praia, så se nogle af vores tilbud herunder fra Azores Airlines
Azores Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
15t. 55min.
RAIPraia Nelson Mandela

Visumkrav for Praia

Hvilke krav er der til pas eller visum, når du besøger Praia?

Der er krav til både pas og visum, når du rejser til Praia. Dit pas skal være gyldigt i seks måneder efter den planlagte dato for hjemrejsen, og du skal have visum for at kunne opholde dig i Kap Verde. Du kan få det ved indrejsen til landet, men du kan godt risikere, at der er noget ventetid. Det nemmeste er at søge om visum hjemmefra.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Praia

Hvad kan du se og lave i Praia?

Navnet Praia betyder "strand" på portugisisk, så det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at du har gode muligheder for at slappe af ved kysten i det varme sand. Prainha-stranden er én af de mest interessante strande, hvor du for eksempel kan smage på den lokale cocktail caipirinha. Det kan bestemt også anbefales at lede efter de steder, både på strandene og i byen, hvor du kan lytte til den lokale musik, som Kap Verde er kendt for. Ellers kan du med fordel sætte god tid af til at udforske det såkaldte Plateau-distrikt, som er byen historiske center. Her finder du blandt andet præsidentpaladset, byens rådhus og katedral, samt det etnografiske museum, hvor du kan lære om Kap Verdes kultur og traditioner. Praias eneste gågade ligger desuden her, hvilket giver en dejligt afslappende tur rundt i området.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Praia?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Praia. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Praia med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Praia med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Praia?

Når du har udført en søgning efter fly til Praia, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Praia lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Praia, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Praia spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Praia på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.