Find billige fly til Sal (Kap Verde)

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 12.2
søn. 19.2

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Sal (Kap Verde)

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Sal (Kap Verde)

Bedste pris på returbillet

4.904 kr.

Hurtigste flyvetid

20t. 20min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en returbillet til Sal (Kap Verde) fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.904 kr. (København Kastrup til Espargos Amilcar Cabral Intl).
Det hurtigste fly til Sal (Kap Verde) fra Danmark tager 20t. 20min. (København Kastrup til Espargos Amilcar Cabral Intl).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Sal (Kap Verde), herunder TAP AIR PORTUGAL.

Indsigter og trends for flyrejser til Sal (Kap Verde)

Få indsigter om din flyrejse til Sal (Kap Verde), så du kan lave den bedste rejseplan

Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Sal (Kap Verde)?

For priser helt ned til 1.166 kr./pr. person, kan du finde fly til Sal (Kap Verde) afhængig af hvor du rejser fra. I gennemsnit koster fly til Sal (Kap Verde) 5.084 kr./pr. person.
Se priser fra:

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Sal (Kap Verde)?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Sal (Kap Verde) afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Espargos Amilcar Cabral Intl (den mest populære lufthavn i Sal (Kap Verde)), så tager det 12t. 10min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Espargos Amilcar Cabral Intl, er den gennemsnitlige rejsetid .

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Sal (Kap Verde)?

Det er bedst at flyve til Sal (Kap Verde) på en onsdag eller tirsdag, da det er her, at flypriserne er lavest i ugen. Den dyreste dag i ugen at flyve til Sal (Kap Verde) er på en lørdag.

Hvilke flyselskaber flyver til Sal (Kap Verde)?

Ud af 5 flyselskaber der flyver til Sal (Kap Verde), er TAP AIR PORTUGAL, SWISS og TUIfly Nordic de foretrukne i henhold til vores brugerdata. TAP AIR PORTUGAL er det mest populære af de tre flyselskaber, idet 74% af vores brugere vælger dem, når de rejser til Sal (Kap Verde).

De billigste fly til byer i Sal (Kap Verde)

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Sal (Kap Verde) fra Danmark
Espargos
Espargos

Brugbar information om dit fly til Sal (Kap Verde)

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Sal (Kap Verde)

Prisen for at flyve til Sal (Kap Verde) varierer på grund af forskellige faktorer, men du kan forvente at finde priser så lave som 1.343 kr. eller så høje som 21.763 kr.. Baseret på de seneste data om flypriser har vi fundet ud af, at en billet til Sal (Kap Verde) for 7.294 kr. eller mindre er et godt tilbud, mens 7.743 kr. er den gennemsnitlige pris.


Populære byer og seværdigheder

Skal du til Sal (Kap Verde)? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Sal (Kap Verde).

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Sal (Kap Verde)

Find fly til disse populære byer i Sal (Kap Verde) fra din nærmeste lufthavn.

Andre kabineklasser på fly til Sal (Kap Verde)

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Sal (Kap Verde)

Billige flybilletter til Sal (Kap Verde)

Se de billigste flyrejser til Sal (Kap Verde) fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnEspargos9t. 55min.4.869 kr.

Populære fly til Sal (Kap Verde)

Find dine flybilletter til Sal (Kap Verde) blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Espargos
Hurtigste flyvetid9t. 55min.
Laveste pris4.869 kr.

Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Sal (Kap Verde)

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Sal (Kap Verde)?

    Find fordelagtige priser med momondos Prisagenter ved først at søge efter fly til Sal (Kap Verde). Flytilbud bliver vist som de nuværende tilgængelige priser, der kan ændre sig over tid. Herfra kan du oprette en Prisagent for din rute ved at slå funktionen til.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Sal (Kap Verde) med momondo?

    Udnyt den nye AI-teknologi med vores værktøj "Prisprognose", som kan forudsige, om det er bedst at booke nu eller vente til at priserne sandsynligvis falder. Ved at rejse mere strategisk og vælge de bedste dage til at flyve, kan du desuden spare penge på din rejse ved hjælp af vores "Priskalender"-værktøj. “Explore” giver dig en oversigt over, hvor meget det koster at flyve til en hvilken som helst destination fra den by eller lufthavn, du vælger. Vores blog "Discover" giver spændende rejseinspiration og nyttige tips til at spare penge, mens "Prisagent" holder dig opdateret om prisændringer, så du kan booke dit fly, når billetprisen er optimal.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi indhenter vores priser fra mere end 700 interne konkurrenter inden for flybranchen og online rejsebureauer. Vi opererer på over 30 markeder verden over for at kunne give dig flest mulige rejsemuligheder.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sal (Kap Verde)


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Sal (Kap Verde) på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Sal (Kap Verde), der passer dig bedst.

Alle flysøgninger til Sal (Kap Verde) på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Sal (Kap Verde).

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Sal (Kap Verde). Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.