Find billige fly til Sao Filipe

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 5.12
man. 12.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Sao Filipe

Få indsigter om din flyrejse til Sao Filipe, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang tid tager det at flyve til Sao Filipe?

Rejsetiden fra Danmark til Sao Filipe afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Praia Nelson Mandela tager det i gennemsnit 15t. 40min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Praia Nelson Mandela. Praia Nelson Mandela er den mest populære lufthavn i Sao Filipe.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Sao Filipe

Find de billigste fly til disse Sao Filipe-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Praia

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Sao Filipe

København (CPH) til Praia (RAI)

Fly til Sao Filipe ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Praia Nelson Mandela, hvor den gennemsnitlige pris er 6.021 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Sao Filipe

Lufthavn: Praia Nelson Mandela eller Lufthavn: Vila Do Maio kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Sao Filipe.


Hvilke flyselskaber flyver til Sao Filipe?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Sao Filipe

Hvilke flyselskaber flyver til Sao Filipe?

For fly fra Danmark til Sao Filipe, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som TAP AIR PORTUGAL, Royal Air Maroc og Azores Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sao Filipe


Find billige flybilletter til andre byer i Kap Verde

Kap Verde er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Sao Filipe.

Fly til Sao Filipe med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Sao Filipe.

Prisagenter på fly til Sao Filipe er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.