Find billige fly til Kabul

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Kabul

Få indsigter om din flyrejse til Kabul, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Kabul?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Kabul i februar, så er det også billigt at flyve i januar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 8.927 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kabul på?

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Kabul fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 9.077 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis du rejser ud på en fredag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Kabul for omkring 10.304 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Kabul?

Når du flyver til Kabul fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 8.689 kr. for fly med afgang om aftenen. Undgå at købe billetter om formiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 9.926 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Kabul?

Det tager i gennemsnit 13t. 40min. at flyve fra Danmark til Kabul, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Kabul Khwaja Rawash (den mest populære lufthavn i Kabul). Hvis du flyver fra Billund til Kabul Khwaja Rawash, tager det omkring .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Kabul?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Kabul fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 9.855 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kabul

Find de billigste fly til disse Kabul-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kabul

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kabul

København (CPH) til Kabul (KBL)

Fly til Kabul ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kabul Khwaja Rawash, hvor den gennemsnitlige pris er 9.855 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KABUL FRA KØBENHAVNfebruar14% billigereAt flyve fra København til Kabul ​​koster i gennemsnit blot 8.511 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KABUL FRA KØBENHAVNjuli27% dyrereDet koster cirka 12.480 kr. at flyve til Kabul ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KABUL FRA KØBENHAVNjuni515% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kabul fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Kabul

Når du skal vælge mellem de mange afgange og flyrejser til Kabul Khwaja Rawash (KBL) fra Københavns Lufthavn (CPH), vil du med det samme opdage, at der er stor forskel på turens varighed. Turen har typisk en mellemlanding i Istanbul Sabiha Gokcen (SAW) eller Paris Charles De Gaulle (CDG). Det er mellemlandingens varighed, der afgør, hvor lang tid din tur vil tage. Normalt varer den alt mellem 10 og 16 timer. Hvis du flyver fra Aarhus Lufthavn (AAR) til Kabul Lufthavn, har turen et eller to stop mere, hvoraf det første typisk er i Københavns Lufthavn. Det samme gør sig gældende fra Aalborg Lufthavn (AAL).

Når du er på jagt efter et flytilbud til Kabul, kan du vælge mellem mange daglige afgange. Desværre går der ingen direkte fly mellem hverken Aalborg, Aarhus, Billund eller København til Kabul. Typisk vil du have mellemlandinger i en anden europæisk storby, før turen går videre østpå. Du finder direkte flyvninger til Kabul fra Istanbul og Paris. Mellemlandingers varighed varierer en del, hvilken også påvirker turen længde. Vær gerne opmærksom på dette, når du booker flybilletter til Kabul fra Danmark. Det kan være nødvendigt at tjekke dig selv og din bagage ind igen i både Istanbul og Paris.

Lufthavn: Jalalabad eller Lufthavn: Bamiyan kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Kabul.


Gode tilbud på fly til Kabul

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Kabul fundet af momondos brugere for nylig
0

Andre kabineklasser på fly til Kabul

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Kabul

Hvilke flyselskaber flyver til Kabul?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kabul

Hvilke flyselskaber flyver til Kabul?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Kabul fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Turkish Airlines, Emirates, Air India og Pakistan International Airlines. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Kabul, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Lufthavne i nærheden af Kabul

Neden for finder du alle lufthavne i Kabul samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Kabul Lufthavn?

Den mest gængse måde at komme til og fra Kabul Lufthavn og centrum på er med taxa. Du finder dem holdende uden for ankomsthallen. Det er også muligt at booke en taxa eller shuttleservice ved ankomsten i lufthavnen. Uden for ankomsthallen vil du også finde et udvalg af lufthavnsbusser, der tager dig uden stop til centrum. Disse busser kan dog være ejet af de enkelte flyselskaber og derfor kun beregnet til deres passagerer. Hvis du ønsker mere information om denne type transfer, skal du kontakte dit flyselskab inden afrejsen. Det er også muligt at leje en bil i ankomsthallen. Hvis du vælger denne mulighed, bør du booke den i forvejen, så du er sikker på, at den står klar til dig.


Populære fly til Kabul

Find dine flybilletter til Kabul blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Kabul
Hurtigste flyvetid13t. 40min.
Laveste pris10.836 kr.

Visumkrav for Kabul

Når du rejser fra Danmark til Afghanistan, skal du være i besiddelse af et gyldigt pas samt visum. Dette ansøger du om gennem Afghanistans ambassade i Danmark. Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder ud over opholdets varighed.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kabul


De bedste oplevelser og seværdigheder i Kabul

Der er meget at se i Kabul, og byen er spækket med spændende destinationer. Nogle af de mest populære er minemusset OMAR og Darul Aman-paladset. Hvis du rejser med lidt ældre børn eller selv elsker fart over feltet, kan I bruge en af de varmere dage i Skateistand. Det er Afghanistans første skaterpark, der ligger midt i Kabul. Hvis du vil nyde en dag udenfor, men ikke ønsker at tage alt for langt væk fra byen, så skal du helt sikkert lægge et smut forbi Barbur-haverne. Haverne blev etableret helt tilbage i 1600-tallet og er et af de smukkeste områder i byen. Kabul er en by, der er spækket med oplevelser, hvilket er værd at huske, når du booker din flyrejse til Afghanistans hovedstad. Du skal gerne sætte ekstra tid af, hvis du ønsker at få det hele med. Til de historieglade turister anbefales en tur på fuglemarkedet Ka Faroshi. De mange tætbeliggende boder virker nærmest uberørte af civilisation, og det er som at træde flere hundrede år tilbage i tiden. Til de fodboldglade anbefales Ghazi Stadium, der er hjemsted for byens ugentlige kampe. I vintermånederne bliver der stadig spillet på banerne – dog ikke ligeså hyppigt.


Find billige flybilletter til andre byer i Afghanistan

Afghanistan er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Kabul. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Fly til Kabul med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når alle potentielle fly til Kabul vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Kabul, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Kabul spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.