Find billige fly til Abidjan

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Abidjan

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Abidjan

Bedste pris på returbillet

4.614 kr.

Hurtigste flyvetid

12t. 30min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Abidjan fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.614 kr. (København Kastrup til Abidjan F Houphouet Boigny).
Det hurtigste fly til Abidjan fra Danmark tager 12t. 30min. (København Kastrup til Abidjan F Houphouet Boigny).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Abidjan, herunder Air France, SWISS og Turkish Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Abidjan

Få indsigter om din flyrejse til Abidjan, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Abidjan?

Den billigste måned at flyve til Abidjan fra Danmark er i april. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 6.294 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i april, kan du booke flyrejser til Abidjan fra Danmark i september i stedet. Fly til Abidjan i september, selvom de ikke er helt så billige som dem i april, har stadig kun et gennemsnit på omkring 6.480 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Abidjan på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Abidjan er på en torsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 7.198 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en lørdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Abidjan på en lørdag på 8.072 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Abidjan?

Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Abidjan på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Abidjan om eftermiddagen helt ned til 7.111 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Abidjan koster mest om aftenen, med en gennemsnitlig pris på 7.930 kr.. Afgang om aftenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Abidjan?

Rejsetiden fra Danmark til Abidjan varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Abidjan F Houphouet Boigny (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 19t. 30min.. En anden populær rute fra Danmark til Abidjan er at flyve fra Billund til Abidjan F Houphouet Boigny, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Abidjan?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Abidjan på, er omkring 55 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 7.048 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Abidjan

Find de billigste fly til disse Abidjan-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Abidjan

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Abidjan

København (CPH) til Abidjan (ABJ)

Fly til Abidjan ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Abidjan F Houphouet Boigny, hvor den gennemsnitlige pris er 7.048 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ABIDJAN FRA KØBENHAVNapril11% billigereAt flyve fra København til Abidjan ​​koster i gennemsnit blot 6.294 kr. i april
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ABIDJAN FRA KØBENHAVNjuli28% dyrereDet koster cirka 9.021 kr. at flyve til Abidjan ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ABIDJAN FRA KØBENHAVNjuli510% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Abidjan fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Abidjan

Fra København Lufthavn (CPH) kan du typisk nå til Abidjans internationale lufthavn med det mundrette navn, Felix-Houphouet-Boigny (ABJ), på ti til 11 timer. Er din afrejse fra Billund (BLL), skal du forvente lidt længere rejsetid på din flyvning. Herfra tager det typisk 14 til 17 timer, også med en enkelt mellemlanding. Flyver du derimod fra Aalborg (AAL) skal du forberede dig på en længere rejsetid på mellem 15 og 22 timer, samt to mellemlandinger undervejs. Der kan være stor forskel på prisen på dine flybilletter, så husk at tjekke de bedste flytilbud på momondo, før du bestiller.

Nej, det er ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til Abidjan i Elfenbenskysten. Fra København kan du flyve med en enkelt mellemlanding via Bruxelles (BRU) eller Charles de Gaulle i Paris (CDG). Fra Billund kan du også nøjes med en enkelt mellemlanding i Paris, men har du mod på en ekstra mellemlanding og en lidt længere flyvetid, kan der være penge at spare ved at flyve over Frankfurt (FRA) og Addis Ababa Bole (ADD) i Etiopien. Starter du din flyvning i Aalborg, vil du skulle mellemlande i både Amsterdam (AMS) og Paris (CDG). Alternativt kan du flyve via København og Doha (DOH), men rejsetiden vil oftest være noget længere på denne rute.


Gode tilbud på fly til Abidjan

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Abidjan fundet af momondos brugere for nylig

Hvilke flyselskaber flyver til Abidjan?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Abidjan

Hvilke flyselskaber flyver til Abidjan?

Air France er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Abidjan. Brussels Airlines, Turkish Airlines og Qatar Airways er også populære valg på flyrejser til Abidjan fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Abidjan, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Turkish Airlines-fly til Abidjan

Turkish Airlines er et populært valg for brugere, der rejser til Abidjan. Selskabet flyver 4 fly om ugen til Abidjan, og de flyver oftest fra Istanbul. Billetpriserne hos Turkish Airlines afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 5.726 kr. (fra København Kastrup). I 158 anmeldelser har momondo-brugere givet Turkish Airlines en gennemsnitlig bedømmelse på 8,0/10.

Qatar Airways-fly til Abidjan

Qatar Airways (7,9/10, 336 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Abidjan med tilbud fra helt ned til 5.255 kr. retur fra København Kastrup. Med 10 Qatar Airways-fly til Abidjan om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Abidjan

Neden for finder du alle lufthavne i Abidjan samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man fra Abidjan Lufthavn til centrum?

Felix-Houphouet-Boigny lufthavnen er placeret 16 kilometer sydøst for Abidjan. Fra lufthavnen har du flere muligheder for at komme til centrum af byen. Taxaer kører fra lufthavnen i hele døgnet. Vil du med bus, så kører buslinje 6 mellem lufthavnen og busstationen Gare Sud i Plateau fra klokken 05:30 om morgenen til 21:30 om aftenen. Busselskabet hedder SOTRA, og du køber billetten direkte hos buschaufføren. Du har også mulighed for at leje en bil i lufthavnen, hvor der er flere internationale og lokale udbydere. Vil du hellere benytte dig af sammenkørsel, er Uber også tilstede i Abidjan. Endelig kan du også kontakte dit hotel, for at arrangere afhentning i lufthavnen.


Populære fly til Abidjan

Find dine flybilletter til Abidjan blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Abidjan
Hurtigste flyvetid19t. 30min.
Laveste pris4.091 kr.

Visumkrav for Abidjan

Ja, et visum er påkrævet før indrejse til Elfenbenskysten. Du kan søge om et elektronisk visum online mindst tre dage før afgang. Prisen for et visum, med gyldighed for ophold i op til 90 dage, er omkring 800 kr. Desuden skal du være opmærksom på, at du også skal et gyldigt vaccinationscertifikat mod gul feber ved ankomst. Ellers bliver du vaccineret i lufthavnen. Dit pas skal være gyldigt i seks måneder udover dit planlagte ophold. Danske forlængede pas og provisoriske pas anerkendes til både ind- og udrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Abidjan


De bedste oplevelser og seværdigheder i Abidjan

En aktivitet, der står højt på ønskelisten for mange besøgende til Abidjan, er en tur til Banco nationalpark. Abidjan er vokset så meget, at nationalparken nu er at finde ganske tæt på den nordvestlige del af byen. Derfor benytter mange af Abidjans indbyggere også parken til vandreture i weekenden. Men vær forberedt på en meget høj luftfugtighed. Bingerville botaniske have, øst for Abidjan, er også et besøg værd. Haven blev anlagt under kolonitiden af den daværende franske guvernør, og indeholder planter fra hele Vestafrika. I dag finder du også planter fra resten af verden. Når du har fået nok natur, så søg mod Plateau. Det er Abidjans finanscentrum, hvor også mange virksomheder har hovedkontor, og her du finder skyskrabere, butikker og parker. Senere kan du tage til Treichville, lige syd for Plateau. Udover et stort marked af samme navn, så er Treichville hjemsted for mange restauranter og det er her du finder Abidjans hotteste natteliv.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Abidjan. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Alle flysøgninger til Abidjan på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Abidjan.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Abidjan. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.