Indsigter
FAQ
De seneste tilbud
Flights to Abidjan

Find billige fly til Abidjan

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
Sun 28.4
Sun 5.5

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Gode tilbud på fly til Abidjan

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Abidjan fundet af momondos brugere for nylig
Air France
CPHKøbenhavn Kastrup
18t. 35min.
ABJAbidjan F Houphouet Boigny

Find de billigste enkeltbilletter til Abidjan

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Abidjan, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France
Air France
CPHKøbenhavn Kastrup
18t. 35min.
ABJAbidjan F Houphouet Boigny

Indsigter og trends for flyrejser til Abidjan

Få indsigter om din flyrejse til Abidjan, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Abidjan?

Den billigste måned at flyve til Abidjan fra Danmark er i maj. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 6.161 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i maj, kan du booke flyrejser til Abidjan fra Danmark i marts i stedet. Fly til Abidjan i marts, selvom de ikke er helt så billige som dem i maj, har stadig kun et gennemsnit på omkring 6.350 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Abidjan på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Abidjan er på en mandag, hvor der kan findes priser helt ned til 7.104 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en tirsdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Abidjan på en tirsdag på 8.705 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Abidjan?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Abidjan på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Abidjan om aftenen helt ned til 6.553 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Abidjan koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 8.608 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Abidjan?

Rejsetiden fra Danmark til Abidjan varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Abidjan F Houphouet Boigny (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 18t. 35min.. En anden populær rute fra Danmark til Abidjan er at flyve fra Billund til Abidjan F Houphouet Boigny, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Abidjan?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Abidjan på, er omkring 25 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 7.426 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Abidjan

Find de billigste fly til disse Abidjan-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Abidjan

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Abidjan

København (CPH) til Abidjan (ABJ)

Fly til Abidjan ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Abidjan F Houphouet Boigny, hvor den gennemsnitlige pris er 7.426 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ABIDJAN FRA KØBENHAVNmaj18% billigereAt flyve fra København til Abidjan ​​koster i gennemsnit blot 6.161 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ABIDJAN FRA KØBENHAVNjuli34% dyrereDet koster cirka 9.983 kr. at flyve til Abidjan ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ABIDJAN FRA KØBENHAVNjuni514% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Abidjan fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Abidjan

Hvor lang tid tager det at flyve til Abidjan i Elfenbenskysten?

Fra København Lufthavn (CPH) kan du typisk nå til Abidjans internationale lufthavn med det mundrette navn, Felix-Houphouet-Boigny (ABJ), på ti til 11 timer. Er din afrejse fra Billund (BLL), skal du forvente lidt længere rejsetid på din flyvning. Herfra tager det typisk 14 til 17 timer, også med en enkelt mellemlanding. Flyver du derimod fra Aalborg (AAL) skal du forberede dig på en længere rejsetid på mellem 15 og 22 timer, samt to mellemlandinger undervejs. Der kan være stor forskel på prisen på dine flybilletter, så husk at tjekke de bedste flytilbud på momondo, før du bestiller.

Kan man flyve direkte til Abidjan?

Nej, det er ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til Abidjan i Elfenbenskysten. Fra København kan du flyve med en enkelt mellemlanding via Bruxelles (BRU) eller Charles de Gaulle i Paris (CDG). Fra Billund kan du også nøjes med en enkelt mellemlanding i Paris, men har du mod på en ekstra mellemlanding og en lidt længere flyvetid, kan der være penge at spare ved at flyve over Frankfurt (FRA) og Addis Ababa Bole (ADD) i Etiopien. Starter du din flyvning i Aalborg, vil du skulle mellemlande i både Amsterdam (AMS) og Paris (CDG). Alternativt kan du flyve via København og Doha (DOH), men rejsetiden vil oftest være noget længere på denne rute.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Abidjan F Houphouet Boigny Lufthavn?

Priser for fly til Abidjan F Houphouet Boigny Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Abidjan F Houphouet Boigny Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Abidjan F Houphouet Boigny Lufthavn er 8 fra april 2024.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Abidjan F Houphouet Boigny Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Abidjan F Houphouet Boigny Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Abidjan F Houphouet Boigny Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Abidjan F Houphouet Boigny Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Abidjan F Houphouet Boigny Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Abidjan?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Abidjan. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Abidjan med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Abidjan på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Abidjan?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Abidjan.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Abidjan lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Abidjan. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Abidjan på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
1 voksen
Fra?
Til?
Sun 28.4
Sun 5.5
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater for din overnatning i Abidjan

Populære flyrejser til Abidjan
Populære ruter ifølge antal søgninger inden for det sidste døgn på momondo