Flyrejser Europa Frankrig Bretagne Brest, Bretagne

Find billige flybilletter til Brest, Bretagne

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Brest (BES)
tor.. 29.7.
tor.. 5.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Brest, Bretagne. De nuværende restriktioner til Brest, Bretagne er baseret på Frankrig rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Frankrig

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Brest

Find de billigste fly til disse Brest-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Brest, Bretagne

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Brest

København (CPH) til Brest, Bretagne (BES)

Fly til Brest ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Brest Guipavas, hvor den gennemsnitlige pris er 1.822 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BREST, BRETAGNE FRA KØBENHAVNmaj35% billigereAt flyve fra København til Brest, Bretagne ​​koster i gennemsnit blot 1.178 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BREST, BRETAGNE FRA KØBENHAVNapril80% dyrereDet koster cirka 3.275 kr. at flyve til Brest, Bretagne ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BREST, BRETAGNE FRA KØBENHAVNjuli348% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Brest, Bretagne fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Brest, Bretagne?

Hvilket er det absolut billigste fly til Brest, Bretagne?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Brest, Bretagne for 1.365 kr./person, hvilket er 66% billigere end gennemsnitsflyprisen til Brest, Bretagne. Hvis du vil finde den billigste pris til Brest, Bretagne fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Brest, Bretagne?

marts måned er endnu en god mulighed for at rejse til Brest, Bretagne med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.215 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Brest, Bretagne?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Brest, Bretagne fra Danmark, når du bestiller 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Brest, Bretagne for omkring 1.822 kr., når du søger 60 dage forud. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Brest, Bretagne udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Brest, Bretagne for 1.373 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Brest, Bretagne på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Brest, Bretagne fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 1.331 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.355 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Brest, Bretagne.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Brest, Bretagne?

Rejsende, som flyver til Brest, Bretagne, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Quimper Pluguffan (53 km fra Brest, Bretagne centrum), Lufthavn: Lannion Servel (84 km fra Brest, Bretagne centrum) eller Lufthavn: Lorient Lann Bihoue (106 km fra Brest, Bretagne centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Brest, Bretagne på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Brest, Bretagne Lufthavn: Quimper Pluguffan, hvor gennemsnitsprisen er 2.872 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Brest, Bretagne?

På nuværende tidspunkt inkluderer Frankrig rejserestriktioner rejser til Brest, Bretagne. Indrejserestriktioner

Frankrig har begrænset alle internationale rejser fra lande uden for EU, Andorra, Vatikanstaten, Island, Liechtenstein, Monaco, Norge, San Marino og Schweiz. Rejsende fra Storbritannien/ikke-EU- og EØS-statsborgere, der er bosiddende i Storbritannien, får ikke adgang til Frankrig til ikke-væsentlige formål. Væsentlige rejser er stadig tilladt. Disse begrænsninger gælder ikke for britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Frankrig. De får lov til at komme ind i landet igen, men det kan være nødvendigt at vise bevis for opholdstilladelse. Der er undtagelser for ægtefæller og børn til franske statsborgere, fastboende udlændinge med fransk opholdstilladelse og deres ægtefæller og børn, fastboende udlændinge i EU, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz, Norge, Lichtenstein, Island eller Vatikanstaten og deres ægtefæller og børn på vej hjem samt sundhedspersonale. Flybesætninger, personale fra diplomatiske og konsulære missioner og internationale organisationer med kontorer i Frankrig samt deres ægtefæller og børn samt handelssøfolk kan også stadig komme ind. Masker er obligatorisk for alle rejsende over 11 år.

Indrejsekrav

Rejsende skal udfylde en erklæring (déclaration sur lhonneur) i form af selvcertificering, at de ikke lider af symptomer forbundet med COVID-19 og ikke har været i kontakt med bekræftede tilfælde i de foregående fjorten dage. Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Børn under 11 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ankommer uden for de ovennævnte lande, skal have en International Rejsecertifikat til indrejse og transit Frankrig, der viser, at deres rejse er af "væsentlig" karakter.

Karantænekrav

Rejsende uden negativt testresultat, der ankommer fra kategori 2-lande og fra lande der ikke er nævnt ovenfor, er underlagt karantæne hvis de nægter at tage en test ved ankomsten.

Transitregler

Der er særlige regler for rejsende, der rejser gennem Frankrig for at vende tilbage til deres bopælsland. Kun direkte transit til Deres bopælsland er tilladt. Rejsende må ikke forlade den internationale zone og har ikke adgang til Frankrig. Bagagen skal tjekkes helt frem til det endelige rejsemål, og rejsende vil ikke kunne forlade den internationale zone for at hente og tjekke bagage igen. Transitperioden skal være under 24 timer.

Alle andre oplysninger

Hvis du ønsker at rejse til de oversøiske franske territorier, bedes du tjekke de specifikke restriktioner for det område du er interesseret i at besøge.

Hvis du planlægger rejser til Brest, Bretagne nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Brest Guipavas

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Brest Guipavas fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
1. okt.
CPH02:25København Kastrup
4t. 35min.
1 stop
BES07:00Brest Guipavas
3. okt.
BES14:20Brest Guipavas
18t. 00min.
3 stop
CPH08:20København Kastrup
1.927 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. okt.
CPH05:25København Kastrup
8t. 45min.
1 stop
BES14:10Brest Guipavas
3. okt.
BES16:25Brest Guipavas
19t. 40min.
1 stop
CPH12:05København Kastrup
1.417 kr.
Find lignende
Air France
1. okt.
CPH02:25København Kastrup
4t. 35min.
1 stop
BES07:00Brest Guipavas
3. okt.
BES13:45Brest Guipavas
29t. 05min.
2 stop
CPH18:50København Kastrup
1.373 kr.
Find lignende

Populære fly til Brest, Bretagne

Find dine flybilletter til Brest, Bretagne blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Brest
Korteste rejsetid
12t. 15min.
Laveste pris
530 kr.

Flyrejser Europa Frankrig Bretagne Brest, Bretagne
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class