Find billige fly til Brest, Bretagne

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Brest, Bretagne

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Brest, Bretagne

Bedste pris på returbillet

1.622 kr.

Hurtigste flyvetid

13t. 35min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en returbillet til Brest fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.622 kr. (København Kastrup til Brest Guipavas).
Det hurtigste fly til Brest fra Danmark tager 13t. 35min. (København Kastrup til Brest Guipavas).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Brest, herunder Air France.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Brest, Bretagne

Find de billigste fly til disse Brest, Bretagne-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Brest, Bretagne

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Brest

København (CPH) til Brest, Bretagne (BES)

Fly til Brest ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Brest Guipavas, hvor den gennemsnitlige pris er 2.742 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BREST, BRETAGNE FRA KØBENHAVNmarts45% billigereAt flyve fra København til Brest, Bretagne ​​koster i gennemsnit blot 1.521 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BREST, BRETAGNE FRA KØBENHAVNdecember42% dyrereDet koster cirka 3.893 kr. at flyve til Brest, Bretagne ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BREST, BRETAGNE FRA KØBENHAVNjuli529% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Brest, Bretagne fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Brest, Bretagne?

Flyrejser mellem en dansk lufthavn og Brest Bretagne Lufthavn (BES) vil typisk vare godt og vel fire timer, men med uhensigtsmæssige mellemlandinger og ventetider kan det også vare helt op til 40 timer. Fra Københavns Lufthavn (CPH) Kan du gøre turen på kun lige godt fire timer, mens en rejse fra Billund Lufthavn (BLL) kan vare omkring 11 timer. Er dit udgangspunkt i stedet Aalborg Lufthavn (AAL) kan du rejse til destinationen på knap 10 timer.

Du kan altså regne med, at flyvningen varer godt og vel fire timer, når du køber flybilletter til Brest i Frankrig. Fra København Lufthavn kan du for eksempel flyve med Air France til Charles de Gaulle Lufthavn i Paris og derfra videre til Brest Bretagne Lufthavn. Turen fra Billund Lufthavn kan foregå på samme vis fra Billund til Paris med Air France og derfra til dit rejsemål i Brest Bretagne Lufthavn. Turen fra Aalborg Lufthavn kan du sætte sammen, så den byder på rejser med Air France fra Aalborg til først Schiphol-lufthavnen i Amsterdam og derfra videre til Lyon, hvorfra du bliver fløjet til Brest Bretagne Lufthavn. Fra Aalborg Lufthavn kan du også begynde rejsen med hollandske KLM, som igen tager dig til Amsterdam, hvor Air France tager over og flyver dig først til Paris og derfra videre til Brest Bretagne Lufthavn.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Brest, Bretagne for 1.144 kr./person, hvilket er 58% billigere end gennemsnitsflyprisen til Brest, Bretagne. Hvis du vil finde den billigste pris til Brest, Bretagne fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

januar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Brest, Bretagne med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 2.098 kr..

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Brest, Bretagne fra Danmark, når du booker 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Brest, Bretagne for omkring 2.742 kr., når du søger 60 dage forud. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Brest, Bretagne udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Brest, Bretagne for 1.622 kr..

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Brest, Bretagne fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 2.196 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 3.842 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Brest, Bretagne.

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Brest, Bretagne på er om morgenen. Fly fra Danmark til Brest, Bretagne på dette tidspunkt kan findes helt ned til 2.660 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Brest, Bretagne på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 3.757 kr..

Rejsende, som flyver til Brest, Bretagne, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Ouessant Ø (43 km fra Brest, Bretagne centrum), Lufthavn: Quimper Pluguffan (53 km fra Brest, Bretagne centrum), Lufthavn: Lannion Servel (84 km fra Brest, Bretagne centrum), Lufthavn: Lorient Lann Bihoue (106 km fra Brest, Bretagne centrum) eller Lufthavn: Bangor Belle-Île-en-Mer (153 km fra Brest, Bretagne centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Brest, Bretagne Lufthavn: Lorient Lann Bihoue, hvor gennemsnitsprisen er 2.488 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Brest, Bretagne

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Brest, Bretagne fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
13. sep.
CPH03:20København Kastrup
36t. 35min.
2 stop
BES15:55Brest Guipavas
16. sep.
BES14:55Brest Guipavas
14t. 45min.
1 stop
CPH05:40København Kastrup
1.622 kr.
Find lignende
Air France
13. sep.
CPH16:25København Kastrup
13t. 35min.
1 stop
BES06:00Brest Guipavas
16. sep.
BES15:10Brest Guipavas
17t. 45min.
1 stop
CPH08:55København Kastrup
1.774 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
13. sep.
CPH03:20København Kastrup
36t. 35min.
2 stop
BES15:55Brest Guipavas
16. sep.
BES14:55Brest Guipavas
14t. 00min.
2 stop
CPH04:55København Kastrup
1.940 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
13. sep.
CPH18:15København Kastrup
19t. 55min.
2 stop
BES14:10Brest Guipavas
16. sep.
BES15:10Brest Guipavas
27t. 20min.
3 stop
CPH18:30København Kastrup
1.997 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Brest, Bretagne

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Brest, Bretagne, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France
Air France
CPHKøbenhavn Kastrup
5t. 15min.
BESBrest Guipavas

Hvilke flyselskaber flyver til Brest, Bretagne?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Brest, Bretagne

Hvilke flyselskaber flyver til Brest, Bretagne?

For fly fra Danmark til Brest, Bretagne, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Air France og KLM. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Air France-fly til Brest, Bretagne

20 Air France-fly flyver til Brest, Bretagne i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Paris Charles De Gaulle til Brest, Bretagne, der er den mest populære rute, som Air France har til Brest, Bretagne. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Air France-fly til Brest, Bretagne, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 1.581 kr. og afgik fra Billund. Air France er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,6/10 af 204 af vores brugere.

KLM-fly til Brest, Bretagne

Flytilbud med KLM til Brest, Bretagne begynder fra 2.142 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra København Kastrup. I en normal uge er flypriserne med KLM oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Paris Charles De Gaulle er det mest populære afgangssted med KLM til Brest, Bretagne, så generelt er der større tilgængelighed. KLM har fået en bedømmelse på 7,5/10 i 153 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Brest, Bretagne

Neden for finder du alle lufthavne i Brest, Bretagne samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Brest Bretagne Lufthavn?

Du kan komme lige, hvorhen du vil, fra togstationen i Brest Bretagne Lufthavn. Således også til centrum af Brest, hvis du gerne vil opleve byen, før din eventyrlyst driver dig videre. Togene kører dagligt flere gange i timen, og det gør busserne også. Det er en kort tur, og busserne kører fra meget tidligt om morgenen til cirka midt på aftenen. Der er også en flåde af taxier ved lufthavnen, og de kan både køre dig direkte til centrum uden svinkeærinder og tage dig rundt i resten af Bretagne-regionen, hvis du ønsker. Turen ind til centrum er kort og komfortabel via de store omfartsveje, der næsten tager dig hele vejen.


Populære fly til Brest, Bretagne

Find dine flybilletter til Brest, Bretagne blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Brest, Bretagne
Hurtigste flyvetid5t. 15min.
Laveste pris1.500 kr.

Visumkrav for Brest, Bretagne

For danske statsborgere er der ikke visumkrav ved indrejse i Frankrig. Du skal dog medbringe et pas, som skal være gyldigt under hele dit ophold. Her gælder også både danske midlertidige pas og EU-nødpas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Brest, Bretagne


De bedste oplevelser og seværdigheder i Brest, Bretagne

Har du fundet et flytilbud til Brest i Bretagne og er kommet godt frem til byen, er en af de allerstørste attraktioner i Brest Plateau de Capucins, som tilbyder en 360-graders udsigt over det meste af byen. Dette har naturligt nok gjort det til et must for alle, der gerne vil have storslåede fotos som minde om deres besøg i byen i Nordfrankrig. Du finder plateauet ved havnen, og den er i det hele taget værd at dvæle ved, for selv om det er et driftigt havneområde, er her også meget smukt. Hold fast i det maritime tema ved at besøge Oceanopolis, som blandt andet har hajer, sæler, skildpadder og pingviner. Det er informativt og spændende at opleve for alle aldre. Og for ligesom at blive i genren kan du runde af med et besøg på Musee de la Marine, der giver dig et indblik i den lange og kærlige forelskelse mellem Brest og havet. Slut af med at tanke ny energi på en af byens bedste restauranter, La Maison de l’Ocean, som selvfølgelig bugner af lækkerier med fokus på fisk og skaldyr tilberedt efter alle det franske køkkens bedste regler.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Brest.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Brest, som overholder denne regel.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Brest ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Brest. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Andre kabineklasser på fly til Brest, Bretagne

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Brest, Bretagne

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.