Find billige fly til Tel Aviv

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Tel Aviv

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Tel Aviv

Bedste pris på enkeltbillet

412 kr.

Bedste pris på returbillet

767 kr.

Hurtigste flyvetid

4t. 20min.

Betjenes af

6 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Tel Aviv fra Danmark i de seneste 72 timer er 412 kr. (Billund til Tel Aviv Ben Gurion Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Tel Aviv fra Danmark i de seneste 72 timer er 767 kr. (København Kastrup til Tel Aviv Ben Gurion Intl).
Det hurtigste fly til Tel Aviv fra Danmark tager 4t. 20min. (København Kastrup til Tel Aviv Ben Gurion Intl).
Der er 6 flyselskaber, som flyver til Tel Aviv, herunder Royal Jordanian, airBaltic og Pegasus Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Tel Aviv

Få indsigter om din flyrejse til Tel Aviv, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Tel Aviv?

Hvis du ikke kan flyve til Tel Aviv i januar, så er februar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Tel Aviv i februar har en gennemsnitlig pris på omkring 1.875 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Tel Aviv på?

Ifølge vores data er onsdag den billigste dag at flyve til Tel Aviv fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en onsdag var 2.269 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Tel Aviv er torsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.696 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Tel Aviv?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Tel Aviv normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Tel Aviv om aftenen helt ned til 2.298 kr.. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.883 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Tel Aviv?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Tel Aviv du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 4t. 25min. at flyve fra København Kastrup til Tel Aviv Ben Gurion Intl. På den anden side tager det i gennemsnit 7t. 10min. at flyve fra Billund til Tel Aviv Ben Gurion Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Tel Aviv?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Tel Aviv fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 2.516 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Tel Aviv

Find de billigste fly til disse Tel Aviv-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Tel Aviv

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Tel Aviv

København (CPH) til Tel Aviv (TLV)

Fly til Tel Aviv ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Tel Aviv Ben Gurion Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 2.516 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TEL AVIV FRA KØBENHAVNjanuar34% billigereAt flyve fra København til Tel Aviv ​​koster i gennemsnit blot 1.662 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TEL AVIV FRA KØBENHAVNjuli39% dyrereDet koster cirka 3.495 kr. at flyve til Tel Aviv ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TEL AVIV FRA KØBENHAVNoktober252% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Tel Aviv fra København i oktober end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Tel Aviv

Hvert år rejser mere end tre millioner mennesker til Tel Aviv – Israels helt egen Sin City med alt, hvad du kan drømme om inden for natur og kultur. Rejser til Tel Aviv er særligt populære i sommeren og det tidlige forår, hvor turister kommer til byen for at feste og slappe af på de smukke strande. Solen kigger stadig frem i vintermånederne i Tel Aviv, så selvom det er køligere er der stadig behageligt at opholde sig – og derfor rejser mange også hertil til jul og nytår.

Der er mange events i byen hele året rundt. Året begynder med Classical Musical Festival på Tel Aviv Museum. Der er Tel Aviv Mini Karneval i marts, mens Pride Week normalt er i juni måned hvor Tel Aviv fyldes med farver og glade mennesker. Derudover er der normalt også Laila Lavan, som er den hvide nat med fester hele natten lang.

 

Strande som f.eks. Frishman Beach er mest besøgt i juni, juli eller august, da vejret normalt er over 21 °C, og sandsynligheden for regn er lav.


Gode tilbud på fly til Tel Aviv

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Tel Aviv fundet af momondos brugere for nylig

Hvilke flyselskaber flyver til Tel Aviv?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Tel Aviv

Hvilke flyselskaber flyver til Tel Aviv?

For fly fra Danmark til Tel Aviv, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Norwegian, Lufthansa, Pegasus Airlines og LOT. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Norwegian Air International-fly til Tel Aviv

Norwegian Air International er et populært valg for brugere, der rejser til Tel Aviv. Selskabet flyver 1 fly om ugen til Tel Aviv, og de flyver oftest fra Stockholm Arlanda (ARN). Billetpriserne hos Norwegian Air International afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 2.413 kr. (fra Aalborg). I 36 anmeldelser har momondo-brugere givet Norwegian Air International en gennemsnitlig bedømmelse på 9,2/10.

Aegean Airlines-fly til Tel Aviv

Et andet populært valg for fly til Tel Aviv er Aegean Airlines (8,5/10, 70 anmeldelser). De fleste Aegean Airlines-fly, der lander i Tel Aviv, kommer fra Athen Intle, men der er 11 Aegean Airlines-fly til Tel Aviv fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Aegean Airlines, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 1.163 kr. (København Kastrup til Tel Aviv, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Tel Aviv

Neden for finder du alle lufthavne i Tel Aviv samt deres afstand til centrum

Der er to lufthavne i Tel Aviv: Sde Dov Airport (SDV) og Ben Gurion Airport (TLV). Sde Dov Airport servicerer primært indenrigsfly til byerne Eilat og Uvda, og lufthavnen forventes at blive lukket i slutningen af 2018. Derfor er det fremadrettet den internationale lufthavn Ben Gurion Airport rejsen går til, som ligger 19 km sydøst fra centrum af Tel Aviv.

Når du skal til og fra lufthavnen kan du benytte togene Israel Railways – vær dog opmærksom på, at de fleste togstationer ligger i udkanten af storbyen, og du ville derfor skulle tage en bus eller taxa for at komme videre til mange af byens hoteller. Af samme grund kan det være smart at tage med Flo Shuttle-bussen til og fra byen, som koster ca. 120 kr. pr. billet. Du kan booke billetten online, hvorefter du vil blive kørt helt til dit hotel. Du kan også tage en Sherut, som er en delt taxa for omkring ti passagerer.


Populære fly til Tel Aviv

Find dine flybilletter til Tel Aviv blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Tel Aviv
Hurtigste flyvetid4t. 25min.
Laveste pris824 kr.
Fly fra Billund til Tel Aviv
Hurtigste flyvetid7t. 10min.
Laveste pris1.129 kr.
Fly fra Aalborg til Tel Aviv
Hurtigste flyvetid12t. 10min.
Laveste pris3.552 kr.
Fly fra Aarhus til Tel Aviv
Hurtigste flyvetid13t. 20min.
Laveste pris3.161 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Tel Aviv

Der er ca. en halv million personer, som tager bussen hver dag i Tel Aviv. Der findes busselskaber såsom Egged og Dan-bybusserne. Bybusserne kører fra 5:30 om morgenen helt til midnat. En enkeltbillet koster 12,50 kr., og du kan også købe endagsbilletter til 25 kr. eller et ugekort til 115 kr. Det er også busselskabet Dan, som driver turistbussen med stop ved alle de store seværdigheder. Dette er City Tour-linjen, som er linje 100.

Du kan også komme rundt i byen med servicetaxaer, der kaldes for Moniyot Sherut på hebraisk. De fungerer som deletaxaer, der kan transportere op til 10-12 personer af gangen. De er normalt gule, og på forruden kan du se ruten. Priserne plejer at være de samme som busserne, men det kan være både hurtigere og mere behageligt end de overfyldte busser.


Visumkrav for Tel Aviv

Du behøver ikke pas hvis du rejser til Tel Aviv og opholder dig i byen i mindre end 90 dage. Du skal dog kunne fremvise en gyldig returbillet, og dit pas skal være gyldigt i minimum seks måneder efter ferien er slut.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Tel Aviv


De bedste oplevelser og seværdigheder i Tel Aviv

I vintermånederne januar og februar finder du typisk de billigste flybilletter til Tel Aviv. Du kan med fordel sigte efter at købe flyrejsen ca. 60 dage før afgang, hvor prisen i følge vores statistik typisk er bedst.

Når du er på ferie i Tel Aviv bør du besøge Park HaYarkon, som er Tel Avivs svar på Central Park eller Hyde Park. Derudover er der en fantastisk udsigt fra toppen af Azrieli Sarona, som er Israels højeste bygning. Du kan også besøge den oldgamle, lille havneby Jaffa, som ligger i den sydlige del af Tel Aviv.

Ja, du er ikke dækket ind i tilfælde af sygdom eller andre krisesituationer, og derfor anbefales det at købe rejseforsikring i forbindelse med din rejse til Tel Aviv.

Det anbefales at du holder dig til flaskevand.

Drikkepenge foregår på diskret vis i Tel Aviv, men der er en generel forventning til drikkepenge på restauranter og barer. Tjenere og bartendere lever for det meste af drikkepenge, og derfor er det normalt at give 10-15%, alt efter hvor god servicen er. Det er ikke normalt at give taxachauffører drikkepenge, da chaufførerne ofte selv regner det med, når der aftales pris.

Gan Ha’ir er et hyggeligt shoppingområde med butikker og et økologisk marked ude i den blå luft. Derudover er der Sarona-markedet, som er det største indendørsmarked i Tel Aviv, hvor man findes masser af mad og andre lokale produkter. I kan også tage på lommemarkedet i Jaffa (Shuk Hapishpishim), som byder på en masse vintage-skatte, der kan være med til at dekorere dit hus hjemme i Danmark.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Tel Aviv.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Tel Aviv, som overholder denne regel.

Når alle potentielle fly til Tel Aviv vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Tel Aviv og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.