Find billige flybilletter til Tel Aviv

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Tel Aviv (TLV)
fre.. 11.6.
fre.. 18.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Tel Aviv. De nuværende restriktioner til Tel Aviv er baseret på Israel rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Israel

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Tel Aviv

Find de billigste fly til disse Tel Aviv-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Tel Aviv

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Tel Aviv

København (CPH) til Tel Aviv (TLV)

Fly til Tel Aviv ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Tel Aviv Ben Gurion Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 1.763 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TEL AVIV FRA KØBENHAVNjanuar19% billigereAt flyve fra København til Tel Aviv ​​koster i gennemsnit blot 1.434 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TEL AVIV FRA KØBENHAVNdecember27% dyrereDet koster cirka 2.234 kr. at flyve til Tel Aviv ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TEL AVIV FRA KØBENHAVNoktober380% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Tel Aviv fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Tel Aviv?

Hvert år rejser mere end tre millioner mennesker til Tel Aviv – Israels helt egen Sin City med alt, hvad du kan drømme om inden for natur og kultur. Rejser til Tel Aviv er særligt populære i sommeren og det tidlige forår, hvor turister kommer til byen for at feste og slappe af på de smukke strande. Solen kigger stadig frem i vintermånederne i Tel Aviv, så selvom det er køligere er der stadig behageligt at opholde sig – og derfor rejser mange også hertil til jul og nytår.

Der er mange events i byen hele året rundt. Året begynder med Classical Musical Festival på Tel Aviv Museum. Der er Tel Aviv Mini Karneval i marts, mens Pride Week normalt er i juni måned hvor Tel Aviv fyldes med farver og glade mennesker. Derudover er der normalt også Laila Lavan, som er den hvide nat med fester hele natten lang.

 

Hvilket er det absolut billigste fly til Tel Aviv?

105 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Tel Aviv. Dette fly er fra Thessaloniki og er 94% billigere end de fleste andre flyrejser til Tel Aviv. Hvis du vil finde den billigste pris til Tel Aviv fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Tel Aviv?

Hvis du ikke kan flyve til Tel Aviv i januar, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Tel Aviv i november har en gennemsnitlig pris på omkring 1.495 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Tel Aviv?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Tel Aviv fra Danmark er 27 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.763 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 568 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Tel Aviv på?

Ifølge vores data er mandag den billigste dag at flyve til Tel Aviv fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en mandag var 1.760 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Tel Aviv er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.071 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Tel Aviv?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Tel Aviv normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Tel Aviv om formiddagen helt ned til 1.573 kr.. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.079 kr..

Hvornår er det bedst at tage på strandferie til Tel Aviv?

Strande som f.eks. Frishman Beach er mest besøgt i juni, juli eller august, da vejret normalt er over 21 °C, og sandsynligheden for regn er lav.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Tel Aviv?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Tel Aviv. Hvis du har planer om at flyve til Tel Aviv, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Tel Aviv Ben Gurion Intl (12 km fra Tel Aviv centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Tel Aviv på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Tel Aviv Lufthavn: Tel Aviv Sde Dov, hvor gennemsnitsprisen er 1.667 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Tel Aviv?

På nuværende tidspunkt inkluderer Israel rejserestriktioner rejser til Tel Aviv. Indrejserestriktioner

Israel har begrænset indrejse for alle rejsende, der ikke er statsborgere eller bosiddende i Israel. Ben-Gurion Lufthavn vil være lukket for alle rejsende, der både kommer ind og ud af Israel på grund af et forbud mod indgående fly, indtil mindst den 6. marts. Undtagelser kan være tilgængelige ved humanitære behov, en særlig personlig årsag, en begravelse af et nært familiemedlem, medicinsk behandling og/eller tilbagevenden til dit hjemland. Rejsende, der har et humanitært behov eller en særlig personlig grund til at forlade Israel, skal anmode om en href="https://www.gov.il/en/service/special-request-to-fly">særlig tilladelse til at flyve fra Israel under lockdown. Rejsende med særlig indrejsetilladelse fra Israels befolknings- og immigrationsmyndighed kan stadig rejse ind i landet. Rejsende skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang eller en bekræftelse på, at de er blevet vaccineret mod COVID-19. Rejsende over 2 år skal indsende dokumentation for et negativt testresultat. Rejsende, der allerede er kommet sig efter en COVID-19-infektion, skal give flyselskabet en kopi af en positiv COVID-19-test og et brev fra deres læge, der dokumenterer helbredelse og godkendelse til at rejse.

Hvis du planlægger rejser til Tel Aviv nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Tel Aviv Ben Gurion Intl

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Tel Aviv Ben Gurion Intl fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
7. jul.
CPH18:05København Kastrup
12t. 25min.
1 stop
TLV06:30Tel Aviv Ben Gurion Intl
12. jul.
TLV07:10Tel Aviv Ben Gurion Intl
6t. 45min.
1 stop
CPH13:55København Kastrup
Flere flyselskaber
6. jul.
CPH17:25København Kastrup
12t. 45min.
1 stop
TLV06:10Tel Aviv Ben Gurion Intl
12. jul.
TLV07:10Tel Aviv Ben Gurion Intl
6t. 45min.
1 stop
CPH13:55København Kastrup
Flere flyselskaber
2. jul.
CPH18:10København Kastrup
14t. 10min.
1 stop
TLV08:20Tel Aviv Ben Gurion Intl
12. jul.
TLV07:10Tel Aviv Ben Gurion Intl
6t. 45min.
1 stop
CPH13:55København Kastrup
Ryanair
4. jul.
CPH18:10København Kastrup
12t. 00min.
1 stop
TLV06:10Tel Aviv Ben Gurion Intl
13. jul.
TLV08:20Tel Aviv Ben Gurion Intl
9t. 40min.
1 stop
CPH18:00København Kastrup
Ryanair
7. jul.
CPH18:05København Kastrup
12t. 25min.
1 stop
TLV06:30Tel Aviv Ben Gurion Intl
13. jul.
TLV08:20Tel Aviv Ben Gurion Intl
9t. 40min.
1 stop
CPH18:00København Kastrup
Ryanair
6. jul.
CPH17:25København Kastrup
12t. 45min.
1 stop
TLV06:10Tel Aviv Ben Gurion Intl
13. jul.
TLV08:20Tel Aviv Ben Gurion Intl
9t. 40min.
1 stop
CPH18:00København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Tel Aviv Ben Gurion Intl

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Tel Aviv, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Flere flyselskaber
30. jul.
CPH18:10København Kastrup
11t. 05min.
1 stop
TLV05:15Tel Aviv Ben Gurion Intl
Flere flyselskaber
29. jul.
CPH17:35København Kastrup
11t. 40min.
1 stop
TLV05:15Tel Aviv Ben Gurion Intl
Flere flyselskaber
29. jul.
CPH17:35København Kastrup
11t. 40min.
1 stop
TLV05:15Tel Aviv Ben Gurion Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Tel Aviv?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Tel Aviv

Norwegian har direkte fly til Tel Aviv fra København, som er den bedste, hurtigste og ofte mest prisvenlige mulighed fra den danske hovedstad. De populære flyselskaber når rejsen går fra København er Norwegian, Pegasus Airlines eller Turkish Airlines. Ryanair, Norwegian og Wizz Air tilbyder ofte attraktive priser på flybilletter til Tel Aviv fra København.


Lufthavne tæt på Tel Aviv

Herunder finder du alle lufthavne i Tel Aviv samt afstand til centrum

Der er to lufthavne i Tel Aviv: Sde Dov Airport (SDV) og Ben Gurion Airport (TLV). Sde Dov Airport servicerer primært indenrigsfly til byerne Eilat og Uvda, og lufthavnen forventes at blive lukket i slutningen af 2018. Derfor er det fremadrettet den internationale lufthavn Ben Gurion Airport rejsen går til, som ligger 19 km sydøst fra centrum af Tel Aviv.

Når du skal til og fra lufthavnen kan du benytte togene Israel Railways – vær dog opmærksom på, at de fleste togstationer ligger i udkanten af storbyen, og du ville derfor skulle tage en bus eller taxa for at komme videre til mange af byens hoteller. Af samme grund kan det være smart at tage med Flo Shuttle-bussen til og fra byen, som koster ca. 120 kr. pr. billet. Du kan booke billetten online, hvorefter du vil blive kørt helt til dit hotel. Du kan også tage en Sherut, som er en delt taxa for omkring ti passagerer.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Tel Aviv?

Der er ca. en halv million personer, som tager bussen hver dag i Tel Aviv. Der findes busselskaber såsom Egged og Dan-bybusserne. Bybusserne kører fra 5:30 om morgenen helt til midnat. En enkeltbillet koster 12,50 kr., og du kan også købe endagsbilletter til 25 kr. eller et ugekort til 115 kr. Det er også busselskabet Dan, som driver turistbussen med stop ved alle de store seværdigheder. Dette er City Tour-linjen, som er linje 100.

Du kan også komme rundt i byen med servicetaxaer, der kaldes for Moniyot Sherut på hebraisk. De fungerer som deletaxaer, der kan transportere op til 10-12 personer af gangen. De er normalt gule, og på forruden kan du se ruten. Priserne plejer at være de samme som busserne, men det kan være både hurtigere og mere behageligt end de overfyldte busser.


Kan man rejse til Tel Aviv uden pas eller visum?

Du behøver ikke pas hvis du rejser til Tel Aviv og opholder dig i byen i mindre end 90 dage. Du skal dog kunne fremvise en gyldig returbillet, og dit pas skal være gyldigt i minimum seks måneder efter ferien er slut.


Tips og gode råd til Tel Aviv

Hvordan får man den billigste flybillet til Tel Aviv?

I vintermånederne januar og februar finder du typisk de billigste flybilletter til Tel Aviv. Du kan med fordel sigte efter at købe flyrejsen ca. 60 dage før afgang, hvor prisen i følge vores statistik typisk er bedst.

Hvad skal man se i Tel Aviv?

Når du er på ferie i Tel Aviv bør du besøge Park HaYarkon, som er Tel Avivs svar på Central Park eller Hyde Park. Derudover er der en fantastisk udsigt fra toppen af Azrieli Sarona, som er Israels højeste bygning. Du kan også besøge den oldgamle, lille havneby Jaffa, som ligger i den sydlige del af Tel Aviv.

Aktiviteter for børn

Lad børnene få brændt noget energi af ved at leje et par cykler og tag turen ned langs stranden og nyde den flotte udsigt. Overvej også at besøge Mini Israel Park, hvor I kan se hele landets bygninger i miniformat med over 380 modeller.

Skal man købe rejseforsikring?

Ja, du er ikke dækket ind i tilfælde af sygdom eller andre krisesituationer, og derfor anbefales det at købe rejseforsikring i forbindelse med din rejse til Tel Aviv.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det anbefales at du holder dig til flaskevand.

Giver man drikkepenge i Tel Aviv?

Drikkepenge foregår på diskret vis i Tel Aviv, men der er en generel forventning til drikkepenge på restauranter og barer. Tjenere og bartendere lever for det meste af drikkepenge, og derfor er det normalt at give 10-15%, alt efter hvor god servicen er. Det er ikke normalt at give taxachauffører drikkepenge, da chaufførerne ofte selv regner det med, når der aftales pris.

Hvor er der gode shoppingområder?

Gan Ha’ir er et hyggeligt shoppingområde med butikker og et økologisk marked ude i den blå luft. Derudover er der Sarona-markedet, som er det største indendørsmarked i Tel Aviv, hvor man findes masser af mad og andre lokale produkter. I kan også tage på lommemarkedet i Jaffa (Shuk Hapishpishim), som byder på en masse vintage-skatte, der kan være med til at dekorere dit hus hjemme i Danmark.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class