Find billige flybilletter til Tel Aviv

Returrejse
Economy
San Francisco (SFO)
Tel Aviv (TLV)
fre.. 18.9.
fre.. 25.9.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Tel Aviv

Find de billigste fly til disse Tel Aviv-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Tel Aviv?

Hvert år rejser mere end tre millioner mennesker til Tel Aviv – Israels helt egen Sin City med alt, hvad du kan drømme om inden for natur og kultur. Rejser til Tel Aviv er særligt populære i sommeren og det tidlige forår, hvor turister kommer til byen for at feste og slappe af på de smukke strande. Solen kigger stadig frem i vintermånederne i Tel Aviv, så selvom det er køligere er der stadig behageligt at opholde sig – og derfor rejser mange også hertil til jul og nytår.

Der er mange events i byen hele året rundt. Året begynder med Classical Musical Festival på Tel Aviv Museum. Der er Tel Aviv Mini Karneval i marts, mens Pride Week normalt er i juni måned hvor Tel Aviv fyldes med farver og glade mennesker. Derudover er der normalt også Laila Lavan, som er den hvide nat med fester hele natten lang.

 

Hvilket er det absolut billigste fly til Tel Aviv?

108 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Tel Aviv. Dette fly er fra Thessaloniki og er 94% billigere end de fleste andre flyrejser til Tel Aviv. Hvis du vil finde den billigste pris til Tel Aviv fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Tel Aviv?

Hvis du ikke vil rejse til Tel Aviv i januar, så bør du vente til februar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.514 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Tel Aviv?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Tel Aviv på, er omkring 26 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 1.877 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 936 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Tel Aviv på?

Ifølge vores data er mandag den billigste dag at flyve til Tel Aviv fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en mandag var 1.805 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Tel Aviv på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.125 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Tel Aviv?

Når du flyver til Tel Aviv fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.613 kr. for fly med afgang om formiddagen. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.108 kr..

Hvornår er det bedst at tage på strandferie til Tel Aviv?

Rejsende, der planlægger ferie til Tel Aviv, bør reservere fly i juni, juli eller august, hvis de gerne vil besøge Frishman Beach.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Tel Aviv?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Tel Aviv. Hvis du har planer om at flyve til Tel Aviv, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Tel Aviv Ben Gurion Intl (12 km fra Tel Aviv centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Tel Aviv på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Tel Aviv Lufthavn: Tel Aviv Sde Dov, hvor gennemsnitsprisen er 1.927 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Tel Aviv

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Tel Aviv fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigst
Ryanair
12. okt.
CPH
København Kastrup
24t. 50min.
1 stop
TLV
Tel Aviv Ben Gurion Intl
9. nov.
TLV
Tel Aviv Ben Gurion Intl
27t. 50min.
1 stop
CPH
København Kastrup
KLM
29. jan.
BLL
Billund
11t. 20min.
1 stop
TLV
Tel Aviv Ben Gurion Intl
12. feb.
TLV
Tel Aviv Ben Gurion Intl
7t. 05min.
1 stop
BLL
Billund
1.703 kr.
Find lignende
Lufthansa
29. jan.
BLL
Billund
7t. 10min.
1 stop
TLV
Tel Aviv Ben Gurion Intl
12. feb.
TLV
Tel Aviv Ben Gurion Intl
7t. 50min.
1 stop
BLL
Billund
1.740 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
29. jan.
BLL
Billund
8t. 40min.
1 stop
TLV
Tel Aviv Ben Gurion Intl
12. feb.
TLV
Tel Aviv Ben Gurion Intl
9t. 05min.
1 stop
BLL
Billund
1.809 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
29. jan.
BLL
Billund
22t. 30min.
1 stop
TLV
Tel Aviv Ben Gurion Intl
12. feb.
TLV
Tel Aviv Ben Gurion Intl
12t. 25min.
1 stop
BLL
Billund
3.003 kr.
Find lignende
Lufthansa
2. nov.
BLL
Billund
7t. 10min.
1 stop
TLV
Tel Aviv Ben Gurion Intl
5. nov.
TLV
Tel Aviv Ben Gurion Intl
9t. 10min.
1 stop
BLL
Billund
1.746 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Tel Aviv Ben Gurion Intl

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Tel Aviv, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Billigst
Bedst
Hurtigst
Ryanair
23. sep.
CPH
København Kastrup
44t. 50min.
3 stop
TLV
Tel Aviv Ben Gurion Intl
Flere flyselskaber
13. okt.
CPH
København Kastrup
12t. 00min.
1 stop
TLV
Tel Aviv Ben Gurion Intl
Wizz Air
24. sep.
CPH
København Kastrup
16t. 20min.
1 stop
TLV
Tel Aviv Ben Gurion Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Tel Aviv?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Tel Aviv

Norwegian har direkte fly til Tel Aviv fra København, som er den bedste, hurtigste og ofte mest prisvenlige mulighed fra den danske hovedstad. De populære flyselskaber når rejsen går fra København er Norwegian, Pegasus Airlines eller Turkish Airlines. Ryanair, Norwegian og Wizz Air tilbyder ofte attraktive priser på flybilletter til Tel Aviv fra København.


Lufthavne tæt på Tel Aviv

Herunder finder du alle lufthavne i Tel Aviv samt afstand til centrum

Der er to lufthavne i Tel Aviv: Sde Dov Airport (SDV) og Ben Gurion Airport (TLV). Sde Dov Airport servicerer primært indenrigsfly til byerne Eilat og Uvda, og lufthavnen forventes at blive lukket i slutningen af 2018. Derfor er det fremadrettet den internationale lufthavn Ben Gurion Airport rejsen går til, som ligger 19 km sydøst fra centrum af Tel Aviv.

Når du skal til og fra lufthavnen kan du benytte togene Israel Railways – vær dog opmærksom på, at de fleste togstationer ligger i udkanten af storbyen, og du ville derfor skulle tage en bus eller taxa for at komme videre til mange af byens hoteller. Af samme grund kan det være smart at tage med Flo Shuttle-bussen til og fra byen, som koster ca. 120 kr. pr. billet. Du kan booke billetten online, hvorefter du vil blive kørt helt til dit hotel. Du kan også tage en Sherut, som er en delt taxa for omkring ti passagerer.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Tel Aviv?

Der er ca. en halv million personer, som tager bussen hver dag i Tel Aviv. Der findes busselskaber såsom Egged og Dan-bybusserne. Bybusserne kører fra 5:30 om morgenen helt til midnat. En enkeltbillet koster 12,50 kr., og du kan også købe endagsbilletter til 25 kr. eller et ugekort til 115 kr. Det er også busselskabet Dan, som driver turistbussen med stop ved alle de store seværdigheder. Dette er City Tour-linjen, som er linje 100.

Du kan også komme rundt i byen med servicetaxaer, der kaldes for Moniyot Sherut på hebraisk. De fungerer som deletaxaer, der kan transportere op til 10-12 personer af gangen. De er normalt gule, og på forruden kan du se ruten. Priserne plejer at være de samme som busserne, men det kan være både hurtigere og mere behageligt end de overfyldte busser.


Kan man rejse til Tel Aviv uden pas eller visum?

Du behøver ikke pas hvis du rejser til Tel Aviv og opholder dig i byen i mindre end 90 dage. Du skal dog kunne fremvise en gyldig returbillet, og dit pas skal være gyldigt i minimum seks måneder efter ferien er slut.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Tel Aviv


Tips og gode råd til Tel Aviv

Hvordan får man den billigste flybillet til Tel Aviv?

I vintermånederne januar og februar finder du typisk de billigste flybilletter til Tel Aviv. Du kan med fordel sigte efter at købe flyrejsen ca. 60 dage før afgang, hvor prisen i følge vores statistik typisk er bedst.

Hvad skal man se i Tel Aviv?

Når du er på ferie i Tel Aviv bør du besøge Park HaYarkon, som er Tel Avivs svar på Central Park eller Hyde Park. Derudover er der en fantastisk udsigt fra toppen af Azrieli Sarona, som er Israels højeste bygning. Du kan også besøge den oldgamle, lille havneby Jaffa, som ligger i den sydlige del af Tel Aviv.

Aktiviteter for børn

Lad børnene få brændt noget energi af ved at leje et par cykler og tag turen ned langs stranden og nyde den flotte udsigt. Overvej også at besøge Mini Israel Park, hvor I kan se hele landets bygninger i miniformat med over 380 modeller.

Skal man købe rejseforsikring?

Ja, du er ikke dækket ind i tilfælde af sygdom eller andre krisesituationer, og derfor anbefales det at købe rejseforsikring i forbindelse med din rejse til Tel Aviv.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det anbefales at du holder dig til flaskevand.

Giver man drikkepenge i Tel Aviv?

Drikkepenge foregår på diskret vis i Tel Aviv, men der er en generel forventning til drikkepenge på restauranter og barer. Tjenere og bartendere lever for det meste af drikkepenge, og derfor er det normalt at give 10-15%, alt efter hvor god servicen er. Det er ikke normalt at give taxachauffører drikkepenge, da chaufførerne ofte selv regner det med, når der aftales pris.

Hvor er der gode shoppingområder?

Gan Ha’ir er et hyggeligt shoppingområde med butikker og et økologisk marked ude i den blå luft. Derudover er der Sarona-markedet, som er det største indendørsmarked i Tel Aviv, hvor man findes masser af mad og andre lokale produkter. I kan også tage på lommemarkedet i Jaffa (Shuk Hapishpishim), som byder på en masse vintage-skatte, der kan være med til at dekorere dit hus hjemme i Danmark.


Find billige flybilletter til andre byer i Israel

Israel er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class