Find billige flybilletter til Nordsumatra

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til byer i Nordsumatra

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Nordsumatra fra Danmark
Medan
Medan

Brugbar information om dit fly til Nordsumatra

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Nordsumatra

For priser helt ned til 368 kr./pr. person, kan du finde fly til Nordsumatra afhængig af hvor du rejser fra. I gennemsnit koster fly til Nordsumatra 2.787 kr./pr. person.

Temperaturene i Nordsumatra ligger mellem 26 °C og 27 °C alt afhængig af årstiden. Den varmeste måned i Nordsumatra er februar, og den koldeste måned i Nordsumatra er januar. Hvis man gerne vil rejse i en mere tør måned, kan man med fordel overveje februar, marts, eller januar, hvor der falder mindre regn sammenlignet med resten af året.

Rejsetiden fra Danmark til Nordsumatra afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Medan Kuala Namu Intl tager det i gennemsnit 37t. 15min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Medan Kuala Namu Intl. Medan Kuala Namu Intl er den mest populære lufthavn i Nordsumatra.

Fly til Nordsumatra kan fås så billigt som 3.833 kr. pr. billet. Vores brugere har dog en tendens til at finde flybilletter til Nordsumatra for omkring 7.505 kr. i gennemsnit. Hvis du leder efter et godt tilbud på dit fly til Nordsumatra, bør du overveje at bestille, hvis du finder noget til 6.784 kr. eller mindre.

Overvej at bestille fly til Nordsumatra på en søndag, som er den billigste dag i ugen. Du vil også opdage, at det er billigt at flyve på en onsdag. Prøv at undgå at bestille fly til Nordsumatra på en mandag, som har tendens til at være den dyreste dag i ugen.Populære byer og seværdigheder

Skal du til Nordsumatra? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Nordsumatra.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Nordsumatra

Find fly til disse populære byer i Nordsumatra fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Nordsumatra

Se de billigste flyrejser til Nordsumatra fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnMedan37t. 15min.8.626 kr.

Populære fly til Nordsumatra

Find dine flybilletter til Nordsumatra blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Medan
Hurtigste flyvetid37t. 15min.
Laveste pris8.626 kr.

Find fly til Nordsumatra

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Nordsumatra


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. Alle fly til Nordsumatra på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Nordsumatra ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Nordsumatra og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.