Billige fly fra København til Medan fra 10.029 kr.

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 1.10
lør. 8.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Information om København-Medan fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra København til Medan, og kan man flyve direkte?

Hurtigste flyvetid

42t. 15min.

Direkte fly

Ingen

Lufthavne i Medan

1 lufthavn
Det hurtigste fly fra København til Medan tager 42t. 15min.
Der er ingen direkte fly fra København til Medan. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelse er Lufthavn: København Kastrup - Lufthavn: Medan Kuala Namu Intl.
Der er 1 lufthavn i nærheden af Medan: Medan Kuala Namu Intl (KNO)

Sådan finder du billige fly fra København til Medan

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Medan?

marts. Det billigste tidspunkt på året at flyve fra København til Medan er marts. Det dyreste tidspunkt er oktober.

Hvilken dag er det billigst at flyve fra København til Medan?

onsdag. Den billigste dag er typisk onsdag. Den dyreste dag er typisk fredag

Hvilket tidspunkt er det billigst at flyve fra København til Medan?

om eftermiddagen. Fly fra København til Medan er ca. 8% dyrere om aftenen end om eftermiddagen

Hvilket flyselskab er billigst til Medan fra København?

Qatar Airways. Lufthansa, Malaysia Airlines, og Qatar Airways er de mest populære selskaber, der flyver fra København til Medan

Hvilken flyrute er billigst fra København til Medan?

København Kastrup - Medan Kuala Namu Intl. Flyv fra København Kastrup til Medan Kuala Namu Intl for at få de bedste flypriser mellem København og Medan

Hvor lang tid i forvejen bør du booke fly fra København til Medan?

29 dage før. Det billigste tidspunkt at købe en flyrejse fra København til Medan er ca. 29 dage før afgang

Bedste flyselskaber, der flyver fra København til Medan

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber, der flyver fra København til Medan med momondo
FlyselskabVurderingGratis afbestillingPris
Qatar AirwaysPrisFra 5.718 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,9
8,0

Boarding

7,9

Comfort

8,3

Besætning

8,0

Underholdning

7,7

Mad

Anmeldelser

Flyrejse være hurtig

1 / 1
Søg efter fly fra Qatar Airways
Malaysia AirlinesPrisFra 6.148 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,9
Søg efter fly fra Malaysia Airlines
Singapore AirlinesPrisFra 7.046 kr.Gratis afbestillingVurdering
8,0
Søg efter fly fra Singapore Airlines
LufthansaPrisFra 8.259 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,2
7,3

Boarding

7,3

Comfort

7,9

Besætning

6,7

Underholdning

6,7

Mad

Anmeldelser

Baggagen i Frankfurt ankom så sent, at jeg mistede mit næste fly og måtte overnatte 2 dage i byen indtil den næste fly til destinationen!

1 / 3
Søg efter fly fra Lufthansa

  • Er der flyselskaber på ruten fra København Kastrup til Medan Kuala Namu Intl, som tilbyder fleksibel afbestilling på grund af COVID-19?

    Nogle af de flyselskaber, som vi samarbejder med på ruten fra København Kastrup til Medan Kuala Namu Intl, indfører nye regler på grund af den globale indvirkning fra COVID-19. Nogle af de flyselskaber, der eventuelt fjerner deres afbestillingsgebyrer er Qatar Airways, Malaysia Airlines og Singapore Airlines. Du kan søge efter den komplette liste over flyselskaber som Qatar Airways, der tilbyder denne fleksibilitet.

  • Hvor langt er der fra København Kastrup til Medan Kuala Namu Intl med fly?

    Medan Kuala Namu Intl er 9426,0 km fra København Kastrup.Hvad er fordelene ved de forskellige lufthavne i København og Medan?

Københavns Lufthavn ligger godt placeret og tæt på København. Lufthavnen er derfor nem at rejse til og fra, og der afgår mange offentlige transportforbindelser til lufthavnen fra hele Danmark. Københavns Lufthavn er den største lufthavn i Danmark og er dermed et knudepunkt for mange rejsende fra hele Norden med direkte flyvninger til destinationer i USA, Europa, Asien med flere. Derfor rejser du ofte via København, når du skal rejse fra Danmark til udlandet. Medan Lufthavn hedder også Kualanamu International Airport og er desuden den tætteste lufthavn på storbyen Medan, der er den største provins i den nordlige del af Sumatra. Medan Lufthavn forbinder dig således både til Nordsumatra og andre internationale destinationer i Asien. Hvis du gerne vil rejse længere sydpå i Sumatra, kan du med fordel rejse til lufthavnen Minangkabau International Airport, der ligger midt på Sumatras vestkyst og også har flere internationale afgange.


Hvad er den bedste vej til og fra lufthavnene i København og Medan?

Københavns Lufthavn er godt forbundet til centrum af København med offentlig transport. Lufthavnsbus 5C kører blandt andet flere gange i timen mellem København og lufthavnen. Der afgår også metro til lufthavnen fra større stationer som Nørreport og Kongens Nytorv. Metrolinje M2 stopper i lufthavnens terminal 3, hvor du også kan tage Regional- og InterCitytog til andre byer på Sjælland, Fyn og i Jylland. Når du gerne vil rejse mellem Medan Lufthavn og byen Medan, kan du med fordel tage en lufthavnsbus. Bustjenesten Damri kører fra højre side af Medans hovedterminal fra tidlig morgen til sen aften. Bussen stopper ved Stabat, Amplas Bus Terminal og Carrefour. Det er også muligt at rejse med busselskaberne ALS, Almasar, Nice Trans og Paradep, der går til andre destinationer i Medan og omegn. Hvis du ikke har noget imod at betale mere for en hurtigere rejse til Medan centrum, kan du tage tog i stedet for bus. Toget Railink kører mellem lufthavnen og Medans Centralstation, og du kan købe billetter online eller på stationen.

Hvilke byer kan du komme til fra Medan?

Medan ligger i den nordlige del af Sumatra. Byen er en af de største i Indonesien, og det er oplagt at besøge Medan, hvis du lander i Kualanamu International Airport. Medan er en sprudlende millionby med smukke moskeer, spændende museer og mulighed for at opleve det overdådige royale palads Istana Maimun. Medan er desuden kendt for at være udgangspunktet for mange populære besøgsmål i Nordsumatra. Fra Medan kan du eksempelvis rejse til den enorme sø Tobasøen, der blev skabt i krateret fra en supervulkan for flere tusinde år siden og er flere hundrede meter dyb. Mange turister vælger også at rejse fra Medan til byen Bukit Lawang, der er berømt for sin bestand af Sumatraorangutanger. Hvis du gerne vil opleve mere af Nordsumatras natur, kan du også rejse til det frodige naturområde Brastagi Karo i højlandet, der har et køligere klima og et væld af friskdyrket frugt. Flere selskaber tilbyder dagsrejser til destinationerne.


Fly, der minder om København til Medan

Er du fleksibel i forhold til destinationen? Gør søgningen bredere, og find fly, der minder om din rute fra København til Medan

Find billige flybilletter til andre byer i Indonesien

Indonesien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly fra København til Medan. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. Alle fly til Medan fra København på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly fra København til Medan.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly fra København til Medan. Du skal bare bruge en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.