Billige fly fra Aarhus til Edinburgh fra 344 kr.

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Information om Aarhus-Edinburgh fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra Aarhus til Edinburgh, og kan man flyve direkte?

Hurtigste flyvetid

8t. 10min.

Direkte fly

Ingen

Lufthavne i Edinburgh

1 lufthavn
Det hurtigste fly fra Aarhus til Edinburgh tager 8t. 10min.
Der er ingen direkte fly fra Aarhus til Edinburgh. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelse er Lufthavn: Aarhus - Lufthavn: Edinburgh Turnhouse.
Der er 1 lufthavn i nærheden af Edinburgh: Edinburgh Turnhouse (EDI)

Sådan finder du billige fly fra Aarhus til Edinburgh

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Edinburgh?

februar. Det billigste tidspunkt på året at flyve fra Aarhus til Edinburgh er februar. Det dyreste tidspunkt er juli.

Hvilken dag er det billigst at flyve fra Aarhus til Edinburgh?

søndag. Den billigste dag er typisk søndag. Den dyreste dag er typisk lørdag

Hvilket tidspunkt er det billigst at flyve fra Aarhus til Edinburgh?

om aftenen. Fly fra Aarhus til Edinburgh er ca. 53% dyrere om morgenen end om aftenen

Hvilket flyselskab er billigst til Edinburgh fra Aarhus?

Ryanair. Ryanair er det mest populære selskab, der flyver fra Aarhus til Edinburgh

Hvilken flyrute er billigst fra Aarhus til Edinburgh?

Aarhus - Edinburgh Turnhouse. Flyv fra Aarhus til Edinburgh Turnhouse for at få de bedste flypriser mellem Aarhus og Edinburgh

Sammenlign flybilletter tur/retur fra Aarhus til Edinburgh

Herunder kan du se de bedste priser på din flyrute tur/retur for de næste 3 måneder. Alle ruter blev fundet på momondo denne uge. Se de hurtigste og billigste flyruter fra Aarhus til Edinburgh ved at skifte faneblad.
Flere flyselskaber
25. jan.
AAR11:40Aarhus
5t. 20min.
1 stop
EDI17:00Edinburgh Turnhouse
29. jan.
EDI16:40Edinburgh Turnhouse
21t. 20min.
2 stop
AAR14:00Aarhus
Flere flyselskaber
25. jan.
AAR11:40Aarhus
17t. 45min.
2 stop
EDI05:25Edinburgh Turnhouse
29. jan.
EDI16:40Edinburgh Turnhouse
21t. 20min.
2 stop
AAR14:00Aarhus
Flere flyselskaber
25. jan.
AAR11:40Aarhus
5t. 20min.
1 stop
EDI17:00Edinburgh Turnhouse
29. jan.
EDI11:35Edinburgh Turnhouse
6t. 05min.
1 stop
AAR17:40Aarhus
1.320 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
25. jan.
AAR04:20Aarhus
15t. 30min.
2 stop
EDI19:50Edinburgh Turnhouse
29. jan.
EDI00:45Edinburgh Turnhouse
37t. 15min.
3 stop
AAR14:00Aarhus
1.529 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter fra Aarhus til Edinburgh

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Aarhus til Edinburgh, så se nogle af vores tilbud herunder, der leveres af Lufthansa og Ryanair
Ryanair
4. jan.
AAR11:40Aarhus
5t. 20min.
1 stop
EDI17:00Edinburgh Turnhouse
Ryanair
4. jan.
AAR11:40Aarhus
20t. 50min.
2 stop
EDI08:30Edinburgh Turnhouse
Lufthansa
4. jan.
AAR04:40Aarhus
13t. 20min.
3 stop
EDI18:00Edinburgh Turnhouse
4.083 kr.
Find lignende

Bedste flyselskaber, der flyver fra Aarhus til Edinburgh

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber, der flyver fra Aarhus til Edinburgh med momondo
FlyselskabVurderingGratis afbestillingPris
RyanairPrisFra 198 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,0
7,0

Boarding

6,8

Comfort

7,6

Besætning

6,1

Underholdning

6,5

Mad

Anmeldelser

Godt til prisen og kort flyvning

1 / 10
Søg efter fly fra Ryanair

  • Er der flyselskaber på ruten fra Aarhus til Edinburgh Turnhouse, som tilbyder fleksibel afbestilling på grund af COVID-19?

    På grund af den globale indvirkning fra COVID-19 har nogle af de flyselskaber, som vi samarbejder med på ruten fra Aarhus til Edinburgh Turnhouse, f.eks. Ryanair, KLM og Brussels Airlines, muligvis iværksat fleksible afbestillingsregler. Brug vores site til at søge efter alle de flyselskaber, der kan tilbyde dig denne fleksibilitet.

  • Hvor langt er der fra Aarhus til Edinburgh Turnhouse med fly?

    Afstanden mellem Aarhus og Edinburgh Turnhouse er omkring 830,5 km. En rimelig flyrejse under gode forhold tager 5t. 20min..


Edinburgh er Skotlands travleste lufthavn og den eneste i området. Lufthavnen ligger mindre end en time væk med offentlig transport fra Edinburghs centrum. Lufthavnen har mange transportforbindelser til byen og mange direkte flyvninger til USA, Mellemøsten og Europa. Det er også muligt at flyve til andre lufthavne i Skotland, hvis du gerne vil besøge den skotske hovedstad. Glasgows internationale lufthavn ligger for eksempel et stykke væk fra Edinburgh by, men er let tilgængelig på få timer via tog, bus eller bil. Aarhus Lufthavn er den eneste internationale lufthavn i området. Trods sin beskedne størrelse har lufthavnen mange direkte flyvninger til lufthavne som København, Stockholm og London, der har flere internationale afgange. Lufthavnen er også forbundet til Aarhus by, der har gode transportmuligheder til mange danske byer samt Sverige og Tyskland. Aarhus ligger desuden i god køreafstand fra Billund Lufthavn, der har flere internationale flyvninger og garanti for en ledig parkeringsplads.


Aarhus Lufthavn er godt forbundet til Aarhus by. Fra Aarhus Hovedbanegård og flere andre stop kan du tage lufthavnsbus 925X. Afgangstiderne for lufthavnsbussen er tilpasset flyvetiderne for både rute- og charterfly i Aarhus Lufthavn. Det er derfor let at planlægge transporten til lufthavnen, og man undgår unødvendig ventetid. Du kan også benytte dig af lufthavnens taxa- eller limousineservices eller køre i egen bil. Der er betalingsparkering i lufthavnen tæt på terminalerne. I Edinburgh er der mange forbindelser til og fra lufthavnen. En af de mest benyttede er sporvogn. De kører flere gange i timen mellem lufthavnens hovedterminal og centrum og stopper blandt andet på St. Andrew Square, der ligger få minutters gang fra Edinburghs Hovedbanegård. Lufthavnsbus Airlink 100 kører også til centrum. Den findes foran terminalen, hvor der for eksempel også går busser til Glasgow og Newcastle. Hvis du er interesseret i en grønnere løsning, kan du også cykle til lufthavnen, der endda tilbyder overdækket cykelparkering under din rejse.

Edinburgh Lufthavn er en stor lufthavn med mange internationale ruter. Herfra kan du for eksempel flyve direkte videre til destinationer som New York, Færøerne eller Dubai. Hvis du gerne vil blive i Skotland, kan du besøge hovedstaden Edinburgh, der er nem og hurtig at komme til fra lufthavnen. Edinburgh er en gammel stad med mange charmerende kroge og bygninger. Hvis du gerne vil opleve mere af Skotland, kan du også rejse til Glasgow, der er Skotlands største by beliggende ved floden Clyde. Der er direkte transport mellem Edinburgh og Glasgow, og du kan for eksempel tage lufthavnsbus Citylink AIR Glasgow Service 900 eller tage toget ScotRail. Begge afgår fra Edinburgh Lufthavn. Du kan også leje en bil og køre langs hovedvejen M8, der tager dig til Glasgow på få timer. Herefter kan du køre videre langs M80 til byen Dundee, der er bygget på lejet af en slukket vulkan. Begge byer kan man køre til på under en halv dag.


Alternative fly Aarhus-Edinburgh

Sammenlign alternative flyruter til og fra nærliggende lufthavne og byer for at finde de bedste priser og mest passende afgangstider
Fly fra København til Edinburgh
Hurtigste flyvetid1t. 50min.
Laveste pris215 kr.
Fly fra Billund til Edinburgh
Hurtigste flyvetid1t. 40min.
Laveste pris201 kr.
Fly fra København til Glasgow
Hurtigste flyvetid7t. 35min.
Laveste pris553 kr.
Fly fra København til Aberdeen
Hurtigste flyvetid1t. 40min.
Laveste pris510 kr.
Fly fra Billund til Glasgow
Hurtigste flyvetid11t. 45min.
Laveste pris1.127 kr.
Fly fra Billund til Aberdeen
Hurtigste flyvetid13t. 50min.
Laveste pris1.227 kr.
Fly fra Aarhus til Glasgow
Hurtigste flyvetid15t. 30min.
Laveste pris789 kr.

Fly, der minder om Aarhus til Edinburgh

Er du fleksibel i forhold til destinationen? Gør søgningen bredere, og find fly, der minder om din rute fra Aarhus til Edinburgh

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly fra Aarhus til Edinburgh, der er det bedste for dig.

Fly fra Aarhus til Edinburgh med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly fra Aarhus til Edinburgh.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly fra Aarhus til Edinburgh. Du skal bare bruge en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.