Find billige fly til Glasgow

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 13.8
lør. 20.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Glasgow

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Glasgow

Bedste pris på enkeltbillet

219 kr.

Bedste pris på returbillet

738 kr.

Hurtigste flyvetid

5t. 10min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Glasgow fra Danmark i de seneste 72 timer er 219 kr. (Billund til Glasgow Int).
Den bedste pris på en returbillet til Glasgow fra Danmark i de seneste 72 timer er 738 kr. (København Kastrup til Glasgow Int).
Det hurtigste fly til Glasgow fra Danmark tager 5t. 10min. (København Kastrup til Glasgow Int).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Glasgow, herunder Lufthansa, Finnair og Vueling.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Glasgow

Find de billigste fly til disse Glasgow-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Edinburgh

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Glasgow

København (CPH) til Edinburgh (EDI)

Fly til Glasgow ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Edinburgh Turnhouse, hvor den gennemsnitlige pris er 931 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GLASGOW FRA KØBENHAVNmarts25% billigereAt flyve fra København til Glasgow ​​koster i gennemsnit blot 1.323 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GLASGOW FRA KØBENHAVNoktober34% dyrereDet koster cirka 2.360 kr. at flyve til Glasgow ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GLASGOW FRA KØBENHAVNnovember336% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Glasgow fra København i november end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Glasgow?

Skotland byder på mange spændende kulturbyer, og du kan opleve en af dem ved at rejse med fly til Glasgow. Byen er gået fra at være en grå industriby til en moderne storby med højhuse samt masser af kunst og kultur. Sommersæsonen fra juni til august er den mest populære årstid at rejse med fly til Glasgow, da det er perioden med det bedste vejr. Foråret er også attraktivt at rejse i, hvor byens parker springer ud og hele centrum liver op. Det tidlige efterår er desuden oplagt til en ferie i Glasgow, mens vinteren er kold og våd.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Glasgow, lå på 37 kr./pr. person fra Wien, hvilket er 99% billigere end gennemsnitsflyprisen til Glasgow. Hvis du vil finde de billigste priser til Glasgow fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke kan flyve til Glasgow i marts, så er februar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Glasgow i februar har en gennemsnitlig pris på omkring 1.476 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Glasgow 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Glasgow for 1.765 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 738 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Glasgow. Hvis du har planer om at flyve til Glasgow, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Glasgow Prestwick (45 km fra Glasgow centrum), Lufthavn: Edinburgh Turnhouse (56 km fra Glasgow centrum), Lufthavn: Dundee (101 km fra Glasgow centrum), Lufthavn: Campbeltown Machrihanish (101 km fra Glasgow centrum) eller Lufthavn: Isle of Islay Glenegedale (127 km fra Glasgow centrum).

Med en gennemsnitspris på 134 kr. pr. person er Lufthavn: Glasgow Prestwick den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Glasgow. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Gode tilbud på fly til Glasgow

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Glasgow fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
4. okt.
CPH03:20København Kastrup
25t. 55min.
2 stop
GLA05:15Glasgow Int
12. okt.
GLA11:30Glasgow Int
5t. 10min.
1 stop
CPH16:40København Kastrup
Flere flyselskaber
4. okt.
CPH03:20København Kastrup
12t. 15min.
1 stop
GLA15:35Glasgow Int
12. okt.
GLA11:30Glasgow Int
5t. 10min.
1 stop
CPH16:40København Kastrup
Flere flyselskaber
6. sep.
BLL18:55Billund
12t. 15min.
1 stop
GLA07:10Glasgow Int
13. sep.
GLA11:30Glasgow Int
5t. 50min.
1 stop
BLL17:20Billund
Flere flyselskaber
6. sep.
BLL06:15Billund
12t. 20min.
2 stop
GLA18:35Glasgow Int
13. sep.
GLA11:30Glasgow Int
5t. 50min.
1 stop
BLL17:20Billund
easyJet
25. okt.
CPH06:50København Kastrup
11t. 00min.
1 stop
GLA17:50Glasgow Int
27. nov.
GLA16:15Glasgow Int
12t. 15min.
1 stop
CPH04:30København Kastrup
Flere flyselskaber
31. aug.
CPH05:40København Kastrup
12t. 55min.
2 stop
GLA18:35Glasgow Int
21. sep.
GLA04:45Glasgow Int
4t. 30min.
1 stop
CPH09:15København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Glasgow

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Glasgow, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
17. okt.
BLL05:00Billund
23t. 10min.
1 stop
GLA04:10Glasgow Int
Ryanair
28. sep.
CPH10:45København Kastrup
8t. 15min.
1 stop
GLA19:00Glasgow Int
Ryanair
28. sep.
CPH13:30København Kastrup
15t. 40min.
2 stop
GLA05:10Glasgow Int

Hvilke flyselskaber flyver til Glasgow?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Glasgow

Hvilke flyselskaber flyver til Glasgow?

KLM, British Airways, Lufthansa og Ryanair er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Glasgow regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Glasgow med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Lufthavne i nærheden af Glasgow

Neden for finder du alle lufthavne i Glasgow samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer jeg til centrum af Glasgow fra lufthavnen

Det er hurtigst at køre med Glasgow Airport Express fra Glasgow Lufthavn til centrum. Turen tager blot ca. 15 min, og billetprisen er ca. 12 GBP (ca. 103 DKK) for en returbillet. Det er også muligt at tage en taxi til en pris af ca. 25 GBP (ca. 216 DKK).


Populære fly til Glasgow

Find dine flybilletter til Glasgow blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Glasgow
Hurtigste flyvetid6t. 05min.
Laveste pris965 kr.
Fly fra Billund til Glasgow
Hurtigste flyvetid4t. 25min.
Laveste pris1.140 kr.
Fly fra Aarhus til Glasgow
Hurtigste flyvetid5t. 35min.
Laveste pris2.097 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Glasgow

Det er nemt at komme rundt til fods i centrum. Samtidig er det oplagt at downloade Glasgow Walking app, så du kan lære om byens historie, mens du går. Du kan også benytte byens metro, der har en cirkelrute med 15 stationer i midtbyen samt de mange bybusser. En Daytripper Ticket til ubegrænset kørsel i 24 timer med offentlige transportmidler koster ca. 12.70 GBP (ca. 109 DKK) for en voksen.


Visumkrav for Glasgow

Du behøver ikke at søge om visum, inden du gør brug af dine flybilletter til Glasgow. Selvom Storbritannien ikke deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet, kan danske statsborgere rejse på ferie uden visum. Husk dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Glasgow


De bedste oplevelser og seværdigheder i Glasgow

Glæd dig til forskelligartede seværdigheder i Glasgow. Middelalderkirken Glasgow Katedral er et besøg værd. Det samme er floden River Clyde, hvor du kan tage turen over Tradeston Pedestrian Bridge eller nyde en bådtur på vandet. Kelvingrove Art Gallery and Museum byder på både dinosaurer, værker af Van Gogh og Rembrandt samt en spændende lokalhistorisk udstilling.

Det er en god idé at investere i en rejseforsikring, så du er dækket præcis, som du ønsker. Det er muligt at skræddersy den dine behov i form af sygeforsikring, bagagedækning, tyverisikring og andet.

Vand fra hanen i Skotland kan drikkes.

Generelt er der inkluderet et servicetillæg på regningen, men ellers er det standard at give ca. 10-15 % i drikkepenge.

Buchanan Street er den mest kendte indkøbsgade i Glasgow. Indkøbscentrene The Buchanan Galleries og St. Enoch Centre byder ligeledes på mange butikker.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Glasgow på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Glasgow, der passer dig bedst.

Ja. Alle fly til Glasgow på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Glasgow vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Glasgow. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Glasgow

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Glasgow

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.