Find billige flybilletter til Glasgow

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Glasgow (GLA)
fre.. 30.7.
fre.. 6.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Glasgow. De nuværende restriktioner til Glasgow er baseret på Storbritannien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Storbritannien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Glasgow

Find de billigste fly til disse Glasgow-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Edinburgh

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Glasgow

København (CPH) til Edinburgh (EDI)

Fly til Glasgow ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Edinburgh Turnhouse, hvor den gennemsnitlige pris er 780 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GLASGOW FRA KØBENHAVNmarts15% billigereAt flyve fra København til Glasgow ​​koster i gennemsnit blot 1.164 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GLASGOW FRA KØBENHAVNjuli11% dyrereDet koster cirka 1.523 kr. at flyve til Glasgow ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GLASGOW FRA KØBENHAVNfebruar998% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Glasgow fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Glasgow?

Skotland byder på mange spændende kulturbyer, og du kan opleve en af dem ved at rejse med fly til Glasgow. Byen er gået fra at være en grå industriby til en moderne storby med højhuse samt masser af kunst og kultur. Sommersæsonen fra juni til august er den mest populære årstid at rejse med fly til Glasgow, da det er perioden med det bedste vejr. Foråret er også attraktivt at rejse i, hvor byens parker springer ud og hele centrum liver op. Det tidlige efterår er desuden oplagt til en ferie i Glasgow, mens vinteren er kold og våd.

Hvilket er det absolut billigste fly til Glasgow?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Glasgow, lå på 86 kr./pr. person fra Dublin, hvilket er 96% billigere end gennemsnitsflyprisen til Glasgow. Hvis du vil finde de billigste priser til Glasgow fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Glasgow?

Hvis du ikke kan flyve til Glasgow i marts, så er januar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Glasgow i januar har en gennemsnitlig pris på omkring 1.177 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Glasgow?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Glasgow 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Glasgow for 1.369 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 598 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Glasgow på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Glasgow er på en torsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Glasgow på en torsdag kan finde billetter helt ned til 1.302 kr.. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Glasgow for omkring 1.513 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Glasgow?

Når du flyver til Glasgow fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.312 kr. for fly med afgang om aftenen. Fly om formiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.372 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Glasgow?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Glasgow. Hvis du har planer om at flyve til Glasgow, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Glasgow Prestwick (45 km fra Glasgow centrum), Lufthavn: Edinburgh Turnhouse (56 km fra Glasgow centrum), Lufthavn: Dundee (101 km fra Glasgow centrum), Lufthavn: Campbeltown Machrihanish (101 km fra Glasgow centrum) eller Lufthavn: Isle of Islay Glenegedale (127 km fra Glasgow centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Glasgow på?

Med en gennemsnitspris på 1.458 kr. pr. person er Lufthavn: Edinburgh Turnhouse den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Glasgow. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Glasgow?

På nuværende tidspunkt inkluderer Storbritannien rejserestriktioner rejser til Glasgow. Indrejserestriktioner

Storbritannien har genindført landsdækkende lockdown. Fra den 4. januar er en landsdækkende lockdown trådt i kraft. Udgående rejser, herunder internationale, er begrænset fra England, undtagen under begrænsede omstændigheder, f.eks. i forbindelse med arbejde eller uddannelse. Udenlandske statsborgere er underlagt Stay At Home regler. De bør ikke rejse til udlandet, medmindre det er tilladt. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, og kun væsentlige rejser — herunder af sundhedsmæssige årsager, arbejde og studier — vil få lov til at rejse ind og ud af Skotland. Personer, der bor i nedlukningsområder på niveau 3 eller 4 i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og må ikke rejse udenlands, selv om folk på niveau 0-2 ikke har tilladelse til det. Rejsende, der har besøgt eller været i transit i et rødlisteland inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Der gælder forskellige regler i Skotland, Wales og Nordirland. Rejsende skal følge alle de regler, der gælder for dem. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, kun væsentlige rejser - som inkluderer sundhedsmæssige årsager, arbejde og til undersøgelse - får adgang til og kan forlade Skotland. Mennesker, der bor i niveau 3 eller niveau 4-lockdown-områder i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og har forbud mod at rejse til udlandet, selvom folk i niveau 0-2 ikke er det. Rejsende, der har været i eller transit gennem Sydafrika inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Visse områder i Storbritannien og Crown Dependencies kan have særlige rejseregler. Se den relevante side for oplysninger om rejser til Jersey, href="https://www.visitguernsey.com/coronavirus-covid-19-update/">Guernsey, Isle of Man, Shetland og Orkney.

Indrejsekrav

Alle rejsende der rejser ind i Storbritannien skal fremvise et udfyldt "Public Health Passenger Locator Form" til immigration ved ankomsten. Fra den 18. januar skal alle rejsende til England, Skotland, Wales eller Nordirland, inklusive indbyggere i Storbritannien på vej hjem, fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19-testresultat taget inden for 3 dage før afgang. Rejsende fra Common Travel Area (Storbritannien, Irland, Isle of Man, Jersey, Guernsey, Ascension, Falklandsøerne, St. Helena) er ikke omfattet af reglerne. Børn under 11 år er heller ikke forpligtet til at gennemføre test før afrejse. Indtil den 21. januar er rejsende fra Antigua og Barbuda, St. Lucia eller Barbados heller ikke omfattet af reglerne.

Karantænekrav

Den 18. januar suspenderes rejsekorridorer, alle rejsende, der ankommer til Storbritannien fra alle lande undtagen Irland, er underlagt 10-dages selvisolering. Bemærk: Den engelske, skotske, walisiske og nordirske regering anvender måske karantænekravene anderledes. Yderligere oplysninger om rejser til England, Skotland, Wales, og Nordirland.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende på fly til Storbritannien skal bære ansigtsbeklædning på fly og på offentlig transport ved ankomsten. Passagerer, der benytter taxaer og private udlejningskøretøjer, bør også anvende et ansigtsdække under hele deres rejse. Førere kan nægte at transportere passagerer, der ikke følger vejledningen for sikker transport. Revidere den britiske regerings adgangskrav og læs mere om rejserestriktioner for Storbritannien.

Hvis du planlægger rejser til Glasgow nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Glasgow

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Glasgow fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
10. nov.
CPH14:10København Kastrup
4t. 40min.
1 stop
GLA18:50Glasgow Int
23. nov.
GLA01:00Glasgow Int
6t. 45min.
1 stop
CPH07:45København Kastrup
1.045 kr.
Find lignende
Ryanair
27. aug.
CPH13:40København Kastrup
4t. 55min.
1 stop
GLA18:35Glasgow Int
3. sep.
GLA18:10Glasgow Int
10t. 30min.
1 stop
CPH04:40København Kastrup
Lufthansa
24. nov.
CPH08:15København Kastrup
10t. 35min.
2 stop
GLA18:50Glasgow Int
28. nov.
GLA07:40Glasgow Int
4t. 50min.
1 stop
CPH12:30København Kastrup
1.057 kr.
Find lignende
Ryanair
3. nov.
CPH17:50København Kastrup
11t. 15min.
1 stop
GLA05:05Glasgow Int
6. nov.
GLA04:40Glasgow Int
6t. 55min.
1 stop
CPH11:35København Kastrup
1.026 kr.
Find lignende
Ryanair
10. aug.
CPH10:35København Kastrup
8t. 00min.
1 stop
GLA18:35Glasgow Int
14. aug.
GLA18:30Glasgow Int
13t. 35min.
1 stop
CPH08:05København Kastrup
Ryanair
16. aug.
CPH10:10København Kastrup
8t. 25min.
1 stop
GLA18:35Glasgow Int
27. aug.
GLA18:10Glasgow Int
13t. 20min.
1 stop
CPH07:30København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Glasgow

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Glasgow, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Lufthansa
2. sep.
CPH07:20København Kastrup
4t. 40min.
1 stop
GLA12:00Glasgow Int
British Airways
3. sep.
CPH03:20København Kastrup
5t. 10min.
1 stop
GLA08:30Glasgow Int
1.139 kr.
Find lignende
Ryanair
12. aug.
CPH10:55København Kastrup
7t. 40min.
1 stop
GLA18:35Glasgow Int

Hvilke flyselskaber flyver til Glasgow?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Glasgow

Det er især lavprisselskaberne, der tilbyder billige flybilletter til Glasgow, men du kan også flyve med mere klassiske udbydere. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis flyve med selskaber som Ryanair, Norwegian eller easyJet. Fra Billund Lufthavn kan du flyve med British Airways eller Flybe.

Hvem flyver direkte til Glasgow?

Der er for nuværende ingen flyafgange med direkte fly til Glasgow fra Danmark. Til gengæld er der mange ture med en eller flere mellemlandinger at vælge imellem fra alle de store lufthavne i Danmark som København, Billund, Aarhus og Aalborg.

Hvor lang tid tager det at flyve til Glasgow?

Rejsetiden med fly til Glasgow er kort, selvom der ingen direkte fly er fra danske lufthavne. Den hurtigste tur fra Københavns Lufthavn med et stop undervejs tager ca. fire t.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Glasgow samt afstand til centrum

Det er hurtigst at køre med Glasgow Airport Express fra Glasgow Lufthavn til centrum. Turen tager blot ca. 15 min, og billetprisen er ca. 12 GBP (ca. 103 DKK) for en returbillet. Det er også muligt at tage en taxi til en pris af ca. 25 GBP (ca. 216 DKK).


Populære fly til Glasgow

Find dine flybilletter til Glasgow blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Glasgow
Korteste rejsetid
4t. 40min.
Laveste pris
598 kr.
Fly fra Aarhus til Glasgow
Korteste rejsetid
30t. 30min.
Laveste pris
2.536 kr.
Fly fra Billund til Glasgow
Korteste rejsetid
4t. 55min.
Laveste pris
3.046 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Glasgow?

Det er nemt at komme rundt til fods i centrum. Samtidig er det oplagt at downloade Glasgow Walking app, så du kan lære om byens historie, mens du går. Du kan også benytte byens metro, der har en cirkelrute med 15 stationer i midtbyen samt de mange bybusser. En Daytripper Ticket til ubegrænset kørsel i 24 timer med offentlige transportmidler koster ca. 12.70 GBP (ca. 109 DKK) for en voksen.


Kan man rejse til Glasgow uden pas eller visum?

Du behøver ikke at søge om visum, inden du gør brug af dine flybilletter til Glasgow. Selvom Storbritannien ikke deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet, kan danske statsborgere rejse på ferie uden visum. Husk dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Tips og gode råd til Glasgow

Hvad skal man se i Glasgow?

Glæd dig til forskelligartede seværdigheder i Glasgow. Middelalderkirken Glasgow Katedral er et besøg værd. Det samme er floden River Clyde, hvor du kan tage turen over Tradeston Pedestrian Bridge eller nyde en bådtur på vandet. Kelvingrove Art Gallery and Museum byder på både dinosaurer, værker af Van Gogh og Rembrandt samt en spændende lokalhistorisk udstilling.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Du kan sagtens rejse på ferie i Glasgow med børn for der er nok at opleve. En tur i Celtic Park eller Rangers hjemmebane Ibrox Stadium er lig med sjov og spænding for hele familien. Glasgow Science Centre byder på planetarium og interaktive udstillinger. Scotland Street School er også et besøg værd, hvor børn kan klæde sig på samme vis som skolebørn fra fortiden.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er en god idé at investere i en rejseforsikring, så du er dækket præcis, som du ønsker. Det er muligt at skræddersy den dine behov i form af sygeforsikring, bagagedækning, tyverisikring og andet.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen i Skotland kan drikkes.

Giver man drikkepenge i Glasgow?

Generelt er der inkluderet et servicetillæg på regningen, men ellers er det standard at give ca. 10-15 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Buchanan Street er den mest kendte indkøbsgade i Glasgow. Indkøbscentrene The Buchanan Galleries og St. Enoch Centre byder ligeledes på mange butikker. (Priser checket: 18/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class