Find billige fly til Ithaca

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Ithaca

Find de billigste fly til disse Ithaca-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Rochester, New York

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Ithaca

København (CPH) til Syracuse (SYR)

Fly til Ithaca ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Syracuse Hancock Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 6.840 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Ithaca?

Det er overskueligt at finde flybilletter til Ithaca, da der er en del at vælge i mellem ,og forskellige typer af flyrejser. F.eks. kan du med en rute fra København-Kastrup med hele to mellemlandinger rejse til Ithaca Tompkins County på 53 timer og otte minutter. Det er selvfølgelig noget af en tur, og det vil kræve, at du får lov til at slappe af i mellemtiden. Derfor kan det være en god idé at mellemlande i Schweiz' hovedstad Zürich, eller Washington D.C Dulles Intl. Du kan også vælge at tage bussen noget af vejen. I dette tilfælde findes et flytilbud, hvor du får en pakke med bus og fly. De fleste ruter vil dog altid have to mellemlandinger. Du kan også være heldig at finde flyrejser med endnu kortere flyvetid med f.eks. 17 timer og 46 minutter på en rute med to mellemlandinger. Det afhænger lidt af, hvilken dag på ugen, det er.

Du vil opleve det som lidt besværligt at finde en passende rute til Ithaca fra nogle lufthavne i Danmark. Aalborg Lufthavn (AAL) bugner ikke ligefrem med flyrejser til Ithaca, og derfor vil du opleve at skulle justere dine rejsedatoer en smule i forhold til at skulle finde flytilbud. Der er ingen direkte flyvninger fra Aalborg, hvor du vil opleve at skulle mellemlande hele tre gange før din destination, hvilket ikke alle vil kunne affinde sig med. Typisk vil du her mellemlande i København-Kastrup (CPH) eller Bruxelles-National. Fra København-Kastrup lufthavn vil du kunne lidt flere flyrejser, men der vil også være hele to mellemlandinger på turen, før du vil lande i Ithaca. På flyvningen vil du som oftest mellemlande i Bruxelles-National (BRU) og Washington D.C Dulles Intl.

Brugere, der booker rejser til Ithaca fra Orlando, har fundet fly, der er 96% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Ithaca. Hvis du vil finde den billigste pris til Ithaca fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Ithaca. Hvis du har planer om at flyve til Ithaca, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Corning-Elmira (45 km fra Ithaca centrum), Lufthavn: Binghamton Broome County (50 km fra Ithaca centrum), Lufthavn: Syracuse Hancock Intl (81 km fra Ithaca centrum), Lufthavn: Rochester Greater Rochester Intl (122 km fra Ithaca centrum) eller Lufthavn: Rome Griffiss Intl (125 km fra Ithaca centrum).

Med en gennemsnitspris på 4.412 kr. pr. person er Lufthavn: Ithaca Tompkins County den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Ithaca. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Hvilke flyselskaber flyver til Ithaca?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Ithaca

Hvilke flyselskaber flyver til Ithaca?

For fly fra Danmark til Ithaca, bestiller de fleste af momondos brugere med et populært flyselskab som American Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

American Airlines-fly til Ithaca

American Airlines flyver til Ithaca ca. 7 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos American Airlines, men der er fundet priser på helt ned til 8.193 kr. fra København Kastrup til Ithaca. American Airlines er blevet bedømt med 6,9/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.


Lufthavne i nærheden af Ithaca

Neden for finder du alle lufthavne i Ithaca samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til Ithacas centrum fra lufthavnen?

Fra lufthavnen er det muligt at finde flere busforbindelser til Ithacas bymidte. Du finder f.eks. busforbindelserne fra lufthavnen Route 32 og Route 72. Route 32 vil du møde i hverdagene, og den kan derfor sagtens være travl. Route 72 vil du oftest møde i weekenderne. Ud over dette er det muligt at leje en taxa, limousine osv. Det er altid muligt her at spørge i lufthavnen, hvis du gerne vil vide besked omkring hvilke taxaselskaber, som er bedst at benytte. Et taxaselskab kunne eksempelvis være Collegetown Cab. Collegetown Cab kører også forbi lufthavnen, hvis du ringer og fortæller dem det. Fra Ithaca Tompkins County International Lufthavn kan du også leje en bil hos et af biludlejningsfirmaerne. Her er det muligt at komme til Ithaca via. motorvejene 13, 79, 89 og 96.


Visumkrav for Ithaca

I USA og Ithaca er det muligt at opholde sig visumfrit i op til 90 dage. Herefter skal du søge om visum for at kunne blive i landet. Pas skal være gyldigt under opholdet i landet. Vælger du at forlænge pas inden afrejse, så anerkendes disse kun med visum. Derfor er det en god idé at medbringe begge dele.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Ithaca


De bedste oplevelser og seværdigheder i Ithaca

I Ithaca er der meget smukt om sommeren. Caféerne har deres sluser åbne, og de fine restauranter bærer på mange lækre retter at nyde i sommervarmen. Om vinteren kan du nyde en kop te eller kaffe på caféerne, men det er ikke alt. Ithaca har sandelig noget at byde ind med på naturfronten. Det er en særegen oplevelse at se Ithaca Waterfalls, der er et vandfald med eventyrlige vandstrømme med bobler. Besøg også parken Buttermilks Falls State Park, der blomstrer om sommeren og også byder på vandfald. Ithaca er kendt for at have meget smukke vandfald. Er du interesseret i kunst, så er det også en mulighed at besøge kunstmuseet Herbert F. Johnson.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Ithaca, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Ithaca, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Ithaca, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Ithaca. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Ithaca lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Ithaca og giver dig besked, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Ithaca

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Ithaca

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.