0
Indsigter
FAQ
Flights to Ithaca

Find billige fly til Ithaca

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 3.3
søn. 10.3

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Indsigter og trends for flyrejser til Ithaca

Få indsigter om din flyrejse til Ithaca, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Ithaca på?

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Ithaca?

Det billigste tidspunkt at flyve til Ithaca på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 4.492 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Ithaca på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 5.313 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Ithaca

Find de billigste fly til disse Ithaca-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Rochester, New York

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Ithaca

København (CPH) til Rochester, New York (ROC)

Fly til Ithaca ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Rochester Greater Rochester Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 3.996 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Ithaca

Hvor lang tid tager det at flyve til Ithaca, USA?

Det er overskueligt at finde flybilletter til Ithaca, da der er en del at vælge i mellem ,og forskellige typer af flyrejser. F.eks. kan du med en rute fra København-Kastrup med hele to mellemlandinger rejse til Ithaca Tompkins County på 53 timer og otte minutter. Det er selvfølgelig noget af en tur, og det vil kræve, at du får lov til at slappe af i mellemtiden. Derfor kan det være en god idé at mellemlande i Schweiz' hovedstad Zürich, eller Washington D.C Dulles Intl. Du kan også vælge at tage bussen noget af vejen. I dette tilfælde findes et flytilbud, hvor du får en pakke med bus og fly. De fleste ruter vil dog altid have to mellemlandinger. Du kan også være heldig at finde flyrejser med endnu kortere flyvetid med f.eks. 17 timer og 46 minutter på en rute med to mellemlandinger. Det afhænger lidt af, hvilken dag på ugen, det er.

Hvorfra kan du flyve direkte til Ithaca?

Du vil opleve det som lidt besværligt at finde en passende rute til Ithaca fra nogle lufthavne i Danmark. Aalborg Lufthavn (AAL) bugner ikke ligefrem med flyrejser til Ithaca, og derfor vil du opleve at skulle justere dine rejsedatoer en smule i forhold til at skulle finde flytilbud. Der er ingen direkte flyvninger fra Aalborg, hvor du vil opleve at skulle mellemlande hele tre gange før din destination, hvilket ikke alle vil kunne affinde sig med. Typisk vil du her mellemlande i København-Kastrup (CPH) eller Bruxelles-National. Fra København-Kastrup lufthavn vil du kunne lidt flere flyrejser, men der vil også være hele to mellemlandinger på turen, før du vil lande i Ithaca. På flyvningen vil du som oftest mellemlande i Bruxelles-National (BRU) og Washington D.C Dulles Intl.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Ithaca?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Ithaca. Hvis du har planer om at flyve til Ithaca, kan du overveje at booke flyrejse til Corning-Elmira Lufthavn (45 km fra Ithaca centrum), Binghamton Broome County Lufthavn (50 km fra Ithaca centrum), Syracuse Hancock Intl Lufthavn (81 km fra Ithaca centrum), Rochester Greater Rochester Intl Lufthavn (122 km fra Ithaca centrum) eller Rome Griffiss Intl Lufthavn (125 km fra Ithaca centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Ithaca på?

Med en gennemsnitspris på 885 kr. pr. person er Rochester Greater Rochester Intl Lufthavn den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Ithaca. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Ithaca Tompkins County Lufthavn?

Priser for fly til Ithaca Tompkins County Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Ithaca Tompkins County Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Ithaca Tompkins County Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Ithaca Tompkins County Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Ithaca Tompkins County Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Ithaca Tompkins County Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Visumkrav for Ithaca

Hvilke pas og visumkrav er der, når du besøger Ithaca?

I USA og Ithaca er det muligt at opholde sig visumfrit i op til 90 dage. Herefter skal du søge om visum for at kunne blive i landet. Pas skal være gyldigt under opholdet i landet. Vælger du at forlænge pas inden afrejse, så anerkendes disse kun med visum. Derfor er det en god idé at medbringe begge dele.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Ithaca

Hvad kan du se og opleve i Ithaca?

I Ithaca er der meget smukt om sommeren. Caféerne har deres sluser åbne, og de fine restauranter bærer på mange lækre retter at nyde i sommervarmen. Om vinteren kan du nyde en kop te eller kaffe på caféerne, men det er ikke alt. Ithaca har sandelig noget at byde ind med på naturfronten. Det er en særegen oplevelse at se Ithaca Waterfalls, der er et vandfald med eventyrlige vandstrømme med bobler. Besøg også parken Buttermilks Falls State Park, der blomstrer om sommeren og også byder på vandfald. Ithaca er kendt for at have meget smukke vandfald. Er du interesseret i kunst, så er det også en mulighed at besøge kunstmuseet Herbert F. Johnson.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Ithaca?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Ithaca, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Ithaca, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Ithaca med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Ithaca, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Ithaca?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Ithaca. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Ithaca lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Ithaca lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Ithaca og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Ithaca på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Ithaca

Populære byer i USA
Populære flyrejser ifølge antal klik inden for de seneste 7 dage på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Ithaca
1 voksen
søn. 3.3
søn. 10.3
Send mig favorittilbud fra momondo