Find billige flybilletter til Birmingham

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man. 1.11
man. 8.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Birmingham.
Se nuværende rejserestriktioner for Storbritannien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Birmingham

Find de billigste fly til disse Birmingham-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Birmingham

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Birmingham

København (CPH) til Lufthavn: London Luton (LTN)

Fly til Birmingham ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til London Luton, hvor den gennemsnitlige pris er 486 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BIRMINGHAM FRA KØBENHAVNmarts23% billigereAt flyve fra København til Birmingham ​​koster i gennemsnit blot 1.013 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BIRMINGHAM FRA KØBENHAVNseptember16% dyrereDet koster cirka 1.526 kr. at flyve til Birmingham ​​fra København i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BIRMINGHAM FRA KØBENHAVNmarts394% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Birmingham fra København i marts end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Birmingham?

Højsæsonen for turister i Birmingham er i det sene forår samt sommermåneder hvor vejret er mest stabilt, og chancen for sol er højest. Det er derfor også her både flybilletter og hoteller koster mest.

Der er masser af begivenheder i Birmingham som gør byen attraktiv stort set hele året rundt. Hvert år afholdes der flere end 50 festivaler i byen, og en af dem er International Dance Festival Birmingham der i hele juni måned fylder byens gader med sjov og ballade. Der er også mulighed for at tage på Birmingham Frankfurt Christmas Market allerede fra midten af november indtil juleaften. Markedet er det største autentiske tyske marked udenfor Tyskland og Østrig, og her er der rig mulighed for at komme i julestemning.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Birmingham?

  Brugere, der booker rejser til Birmingham fra Dublin, har fundet fly, der er 95% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Birmingham. Hvis du vil finde den billigste pris til Birmingham fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Birmingham?

  Den billigste måned at flyve til Birmingham fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.013 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i marts, kan du booke flyrejser til Birmingham fra Danmark i januar i stedet. Fly til Birmingham i januar, selvom de ikke er helt så billige som dem i marts, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.154 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Birmingham?

  Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Birmingham 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Birmingham for 1.316 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 391 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Birmingham på?

  Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Birmingham på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.232 kr.. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.752 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Birmingham?

  Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Birmingham på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Birmingham på dette tidspunkt kan findes helt ned til 966 kr.. Fly til Birmingham koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 1.536 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

 • Findes der et godt sted at vandre i nærheden af Birmingham?

  I de varmere måneder synes folk omkring Birmingham, at parker som Leicester Square er de bedste steder at gå lange ture med familie og/eller hunde. Dem, som gerne vil have denne oplevelse, kan passende flyve til Birmingham i maj, juni eller juli.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Birmingham?

  Rejsende, som flyver til Birmingham, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Coventry Baginton (31 km fra Birmingham centrum), Lufthavn: Nottingham East Midlands (55 km fra Birmingham centrum), Lufthavn: Gloucestershire (68 km fra Birmingham centrum), Lufthavn: Oxford Kidlington (82 km fra Birmingham centrum) eller Lufthavn: Manchester (100 km fra Birmingham centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Birmingham på?

  Lufthavn: Oxford Kidlington har en gennemsnitspris på 1.390 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Birmingham. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Kan jeg flyve til Birmingham fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Birmingham

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Birmingham.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 timer inden afrejse til Birmingham.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Birmingham.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Birmingham?

Hjemrejse til Danmark fra Birmingham

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Birmingham skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Birmingham er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Birmingham nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Birmingham

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Birmingham fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
24. nov.
CPH16:50København Kastrup
10t. 45min.
1 stop
BHX03:35Birmingham
29. nov.
BHX09:15Birmingham
6t. 15min.
1 stop
CPH15:30København Kastrup
Flere flyselskaber
1. jan.
CPH03:50København Kastrup
13t. 10min.
1 stop
BHX17:00Birmingham
15. jan.
BHX06:05Birmingham
23t. 25min.
2 stop
CPH05:30København Kastrup
Lufthansa
10. dec.
CPH08:15København Kastrup
10t. 30min.
1 stop
BHX18:45Birmingham
13. feb.
BHX01:40Birmingham
9t. 50min.
1 stop
CPH11:30København Kastrup
Ryanair
24. nov.
CPH11:55København Kastrup
27t. 05min.
2 stop
BHX15:00Birmingham
29. nov.
BHX12:15Birmingham
18t. 20min.
1 stop
CPH06:35København Kastrup
KLM
7. dec.
BLL05:25Billund
7t. 25min.
1 stop
BHX12:50Birmingham
15. feb.
BHX01:15Birmingham
4t. 05min.
1 stop
BLL05:20Billund
1.039 kr.
Find lignende
Air France
1. dec.
BLL02:10Billund
15t. 35min.
1 stop
BHX17:45Birmingham
13. jan.
BHX01:05Birmingham
7t. 00min.
1 stop
BLL08:05Billund
1.051 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Birmingham

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Birmingham, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France, Eurowings og KLM
Flere flyselskaber
2. nov.
BLL17:50Billund
11t. 30min.
1 stop
BHX05:20Birmingham
Ryanair
6. dec.
CPH17:00København Kastrup
21t. 40min.
2 stop
BHX14:40Birmingham
Ryanair
3. nov.
BLL14:25Billund
14t. 10min.
2 stop
BHX04:35Birmingham

Hvilke flyselskaber flyver til Birmingham?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Birmingham
 • Hvilke flyselskaber flyver til Birmingham?

  For fly fra Danmark til Birmingham, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som SAS, KLM, Brussels Airlines og Lufthansa. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Lufthavne i nærheden af Birmingham

Neden for finder du alle lufthavne i Birmingham samt deres afstand til centrum

Birmingham International Airport er byens eneste, og den ligger ca. 11 km sydøst fra. Der går tog fra lufthavnen til centrum af Birmingham samt andre engelske byer såsom London og Manchester. Togene til Birmingham centrum går syv gange i timen, og det tager blot 10 minutter at komme med direkte tog fra lufthavnen til Birmingham New Street med en billetpris på mellem 25 og 35 kr. (3-4 GBP). Der går også busser døgnet rundt fra lufthavnen til centrum, og du kan blandt andet tage buslinje 97 eller 97A til midtbyen.


Populære fly til Birmingham

Find dine flybilletter til Birmingham blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Birmingham
Hurtigste flyvetid10t. 05min.
Laveste pris551 kr.
Fly fra Billund til Birmingham
Hurtigste flyvetid11t. 30min.
Laveste pris628 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Birmingham

I Birmingham centrum er det nemt at komme rundt til fods, men du kan også sagens benytte dig af både bus og metro. Det er Midland Metro som står for metroservicen i byen, og en billet koster omkring 25 kr. (2,50 GBP).

Der er også en Birmingham Turistbus, som kører hver lørdag og søndag fra slutningen af april til slutningen af september, hvor du kan komme på en ca. 1,5 times guidet tur rundt i byen for 100 kr for voksne og 45 kr for børn. Birmingham har også lange kanaler (faktisk flere end Venedig), og du kan derfor kan nyde en hyggelig kanalrundfart. Der er flere forskellige selskaber, som tilbyder mellem 45 og 60 minutters kanalrundfart på Birminghams kanaler.

Det er nemt at komme rundt med taxa i Birmingham, men det er ikke den billigste løsning. Startgebyret er ca. 30 kr, og kilometerprisen er omkring 18 kr.


Visumkrav for Birmingham

Du behøver ikke visum, når du opholder dig i mindre end 180 dage i Storbritannien. Dit pas skal være gyldigt under hele dit ophold, og du kan også rejse med forlænget dansk pas, dansk provisorisk pas samt EU-nødpas. Det er altid en god ide at besøge Udenrigsministeriets hjemmeside for information vedrørende pas og visum i forbindelse med din rejse til Birmingham.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Birmingham


De bedste oplevelser og seværdigheder i Birmingham

Hvordan får man den billigste flybillet til Birmingham?

November er måneden hvor du finder årets billigste flybilletter til Birmingham. Det anbefales at du køber dine flybilletter 31-59 dage før afrejse, hvor prisen typisk er bedst (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Birmingham, marts 2018).

Hvad skal man se i Birmingham?

En af de største seværdigheder i Birmingham ligger lidt udenfor byen – nemlig Cadbury Chokoladefabrik, det perfekte sted for dem med hang til søde sager. Cadbury svarer til Toms Chokolade i Danmark, og du kan ikke undgå at støde ind i chokoladeproducenten i de britiske kiosker og supermarkeder. Inde i byen bør du besøge Birminghams Jewellery Quarter, som er kendt for sine mange smykker.

Aktiviteter for børn

Har du familien med til Birmingham kan I tilbringe mange hyggelige timer i akvariet National Sea Life Centre der har over 2.000 forskellige dyr i vandet, såsom Nemo-fisk og havskildpadder. I kan også besøge det prisvindende videnskabs og teknologimuseum, Thinktank. Dette planetarium giver rig mulighed for at lade fantasien få frit løb.

Skal man købe rejseforsikring?

Med det blå EU-sygesikringskort er du dækket i forbindelse med akut sygdom eller tilskadekomst i England. Da England forventes at forlade den Europæiske Union inden længe, er det en god ide at holde sig opdateret med, hvad der vil ske med det blå sygesikringskort i England. Men så længe landet stadigvæk er med i EU, så kan du gå gratis til lægen på offentlige behandlingssteder. Det anbefales dog altid at have en rejseforsikring når du rejser udenlands-

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, man kan drikke vand fra hanen i Birmingham.

Giver man drikkepenge i Birmingham?

Der er en relativt høj mindsteløn i Storbritannien, og derfor forventes drikkepenge ikke på samme måde som i f.eks. USA. Det er dog kutyme at runde op til nærmeste pund på taxameteret i taxaen, og det er fint at lægge et par pund som tak for god service på restauranter. I få tilfælde kan restauranten tilføje et service gebyr på 10 eller 12,50%, men det vil stå tydeligt på regningen. Hvis du ikke er tilfredse med servicen, så kan du bede restauranten om at fjerne gebyret.

Hvor er der gode shoppingområder?

På New Street og i nærområdet ligger der en masse butikker og cafeer til en hyggelig shoppingtur, og det kan også anbefales at gå på Corporation Street samt High Street. Du kan desuden tage en tur i indkøbscentret Bullring, som er et af de største indkøbscentre i Storbritannien, der ligger i hjertet af Birmingham.