Find billige fly til Birmingham

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Birmingham

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Birmingham

Bedste pris på enkeltbillet

243 kr.

Bedste pris på returbillet

551 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 55min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Birmingham fra Danmark i de seneste 72 timer er 243 kr. (København Kastrup til Birmingham).
Den bedste pris på en returbillet til Birmingham fra Danmark i de seneste 72 timer er 551 kr. (København Kastrup til Birmingham).
Det hurtigste fly til Birmingham fra Danmark tager 1t. 55min. (København Kastrup til Birmingham).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Birmingham, herunder KLM, Scandinavian Airlines og SWISS.

Indsigter og trends for flyrejser til Birmingham

Få indsigter om din flyrejse til Birmingham, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Birmingham?

Den billigste måned at flyve til Birmingham fra Danmark er i februar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.217 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i februar, kan du booke flyrejser til Birmingham fra Danmark i marts i stedet. Fly til Birmingham i marts, selvom de ikke er helt så billige som dem i februar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.245 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Birmingham?

Brugere, der booker rejser til Birmingham fra Faro, har fundet fly, der er 96% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Birmingham. Hvis du vil finde den billigste pris til Birmingham fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Birmingham på?

Vores data viser at lørdag er den billigste dag at flyve til Birmingham på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.422 kr.. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.894 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Birmingham?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Birmingham på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Birmingham på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.412 kr.. Fly til Birmingham koster mest om aftenen, med en gennemsnitlig pris på 1.839 kr.. Afgang om aftenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Birmingham?

Det tager i gennemsnit 1t. 55min. at flyve fra Danmark til Birmingham, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Manchester (den mest populære lufthavn i Birmingham). Hvis du flyver fra Billund til Manchester, tager det omkring 1t. 40min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Birmingham?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Birmingham 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Birmingham for 1.682 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Birmingham

Find de billigste fly til disse Birmingham-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Birmingham

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Birmingham

København (CPH) til Manchester (MAN)

Fly til Birmingham ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Manchester, hvor den gennemsnitlige pris er 1.002 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BIRMINGHAM FRA KØBENHAVNfebruar28% billigereAt flyve fra København til Birmingham ​​koster i gennemsnit blot 1.217 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BIRMINGHAM FRA KØBENHAVNjuli46% dyrereDet koster cirka 2.455 kr. at flyve til Birmingham ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BIRMINGHAM FRA KØBENHAVNoktober127% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Birmingham fra København i oktober end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Birmingham

Højsæsonen for turister i Birmingham er i det sene forår samt sommermåneder hvor vejret er mest stabilt, og chancen for sol er højest. Det er derfor også her både flybilletter og hoteller koster mest.

Der er masser af begivenheder i Birmingham som gør byen attraktiv stort set hele året rundt. Hvert år afholdes der flere end 50 festivaler i byen, og en af dem er International Dance Festival Birmingham der i hele juni måned fylder byens gader med sjov og ballade. Der er også mulighed for at tage på Birmingham Frankfurt Christmas Market allerede fra midten af november indtil juleaften. Markedet er det største autentiske tyske marked udenfor Tyskland og Østrig, og her er der rig mulighed for at komme i julestemning.

I de varmere måneder synes folk omkring Birmingham, at parker som Hyde Park er de bedste steder at gå lange ture med familie og/eller hunde. Dem, som gerne vil have denne oplevelse, kan passende flyve til Birmingham i maj, juni eller juli.

Rejsende, som flyver til Birmingham, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Coventry Baginton (31 km fra Birmingham centrum), Lufthavn: Nottingham East Midlands (55 km fra Birmingham centrum), Lufthavn: Gloucestershire (68 km fra Birmingham centrum), Lufthavn: Oxford Kidlington (82 km fra Birmingham centrum) eller Lufthavn: Manchester (100 km fra Birmingham centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Lufthavn: Nottingham East Midlands har en gennemsnitspris på 1.003 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Birmingham. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Gode tilbud på fly til Birmingham

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Birmingham fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Birmingham

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Birmingham

Hvilke flyselskaber flyver til Birmingham?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Birmingham

Hvilke flyselskaber flyver til Birmingham?

For fly fra Danmark til Birmingham, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Ryanair, easyJet, Scandinavian Airlines og KLM. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Air France-fly til Birmingham

Air France flyver omkring 16 fly til Birmingham om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Paris Charles De Gaulle, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Air France var på 1.097 kr. (København Kastrup til Birmingham). Brugerne har bedømt Air France med 7,6/10 i over 277 anmeldelser på momondo.

KLM-fly til Birmingham

Flytilbud med KLM til Birmingham begynder fra 1.064 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra Aalborg. I en normal uge er flypriserne med KLM oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Amsterdam Schiphol er det mest populære afgangssted med KLM til Birmingham, så generelt er der større tilgængelighed. KLM har fået en bedømmelse på 7,5/10 i 175 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Birmingham

Neden for finder du alle lufthavne i Birmingham samt deres afstand til centrum

Birmingham International Airport er byens eneste, og den ligger ca. 11 km sydøst fra. Der går tog fra lufthavnen til centrum af Birmingham samt andre engelske byer såsom London og Manchester. Togene til Birmingham centrum går syv gange i timen, og det tager blot 10 minutter at komme med direkte tog fra lufthavnen til Birmingham New Street med en billetpris på mellem 25 og 35 kr. (3-4 GBP). Der går også busser døgnet rundt fra lufthavnen til centrum, og du kan blandt andet tage buslinje 97 eller 97A til midtbyen.


Populære fly til Birmingham

Find dine flybilletter til Birmingham blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Birmingham
Hurtigste flyvetid2t. 00min.
Laveste pris551 kr.
Fly fra Billund til Birmingham
Hurtigste flyvetid1t. 50min.
Laveste pris565 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Birmingham

I Birmingham centrum er det nemt at komme rundt til fods, men du kan også sagens benytte dig af både bus og metro. Det er Midland Metro som står for metroservicen i byen, og en billet koster omkring 25 kr. (2,50 GBP).

Der er også en Birmingham Turistbus, som kører hver lørdag og søndag fra slutningen af april til slutningen af september, hvor du kan komme på en ca. 1,5 times guidet tur rundt i byen for 100 kr for voksne og 45 kr for børn. Birmingham har også lange kanaler (faktisk flere end Venedig), og du kan derfor kan nyde en hyggelig kanalrundfart. Der er flere forskellige selskaber, som tilbyder mellem 45 og 60 minutters kanalrundfart på Birminghams kanaler.

Det er nemt at komme rundt med taxa i Birmingham, men det er ikke den billigste løsning. Startgebyret er ca. 30 kr, og kilometerprisen er omkring 18 kr.


Visumkrav for Birmingham

Du behøver ikke visum, når du opholder dig i mindre end 180 dage i Storbritannien. Dit pas skal være gyldigt under hele dit ophold, og du kan også rejse med forlænget dansk pas, dansk provisorisk pas samt EU-nødpas. Det er altid en god ide at besøge Udenrigsministeriets hjemmeside for information vedrørende pas og visum i forbindelse med din rejse til Birmingham.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Birmingham


De bedste oplevelser og seværdigheder i Birmingham

November er måneden hvor du finder årets billigste flybilletter til Birmingham. Det anbefales at du køber dine flybilletter 31-59 dage før afrejse, hvor prisen typisk er bedst (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Birmingham, marts 2018).

En af de største seværdigheder i Birmingham ligger lidt udenfor byen – nemlig Cadbury Chokoladefabrik, det perfekte sted for dem med hang til søde sager. Cadbury svarer til Toms Chokolade i Danmark, og du kan ikke undgå at støde ind i chokoladeproducenten i de britiske kiosker og supermarkeder. Inde i byen bør du besøge Birminghams Jewellery Quarter, som er kendt for sine mange smykker.

Med det blå EU-sygesikringskort er du dækket i forbindelse med akut sygdom eller tilskadekomst i England. Da England forventes at forlade den Europæiske Union inden længe, er det en god ide at holde sig opdateret med, hvad der vil ske med det blå sygesikringskort i England. Men så længe landet stadigvæk er med i EU, så kan du gå gratis til lægen på offentlige behandlingssteder. Det anbefales dog altid at have en rejseforsikring når du rejser udenlands-

Ja, man kan drikke vand fra hanen i Birmingham.

Der er en relativt høj mindsteløn i Storbritannien, og derfor forventes drikkepenge ikke på samme måde som i f.eks. USA. Det er dog kutyme at runde op til nærmeste pund på taxameteret i taxaen, og det er fint at lægge et par pund som tak for god service på restauranter. I få tilfælde kan restauranten tilføje et service gebyr på 10 eller 12,50%, men det vil stå tydeligt på regningen. Hvis du ikke er tilfredse med servicen, så kan du bede restauranten om at fjerne gebyret.

På New Street og i nærområdet ligger der en masse butikker og cafeer til en hyggelig shoppingtur, og det kan også anbefales at gå på Corporation Street samt High Street. Du kan desuden tage en tur i indkøbscentret Bullring, som er et af de største indkøbscentre i Storbritannien, der ligger i hjertet af Birmingham.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Alle flysøgninger til Birmingham på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Birmingham.

Prisagenter på fly til Birmingham er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.