Find billige flybilletter til Birmingham

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Birmingham (BHX)
fre.. 15.1.
fre.. 22.1.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Birmingham

Find de billigste fly til disse Birmingham-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Birmingham?

Højsæsonen for turister i Birmingham er i det sene forår samt sommermåneder hvor vejret er mest stabilt, og chancen for sol er højest. Det er derfor også her både flybilletter og hoteller koster mest.

Der er masser af begivenheder i Birmingham som gør byen attraktiv stort set hele året rundt. Hvert år afholdes der flere end 50 festivaler i byen, og en af dem er International Dance Festival Birmingham der i hele juni måned fylder byens gader med sjov og ballade. Der er også mulighed for at tage på Birmingham Frankfurt Christmas Market allerede fra midten af november indtil juleaften. Markedet er det største autentiske tyske marked udenfor Tyskland og Østrig, og her er der rig mulighed for at komme i julestemning.

Hvilket er det absolut billigste fly til Birmingham?

Brugere, der bestiller rejser til Birmingham fra Dublin, har fundet fly, der er 95% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Birmingham. Hvis du vil finde den billigste pris til Birmingham fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Birmingham?

Den billigste måned at flyve til Birmingham fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 965 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Birmingham i marts, så bør du vente til januar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.099 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Birmingham?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Birmingham fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.253 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Birmingham udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Birmingham for 1.172 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Birmingham på?

Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Birmingham på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.174 kr.. Den dyreste dag at flyve til Birmingham er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.671 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Birmingham?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Birmingham, hvor du kan finde priser helt ned til 984 kr.. Hvis du flyver fra Birmingham om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.456 kr..

Findes der et godt sted at vandre i nærheden af Birmingham?

Hvis du godt kan lide at vandre, og du er på udkig efter en mere familievenlig dag i det fri, kan du passende planlægge en rejse til Birmingham i maj, juni og juli, hvor I kan besøge Leicester Square og nyde godt af alt det, som parken har at byde på.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Birmingham?

Rejsende, som flyver til Birmingham, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Coventry Baginton (31 km fra Birmingham centrum), Lufthavn: Nottingham East Midlands (55 km fra Birmingham centrum), Lufthavn: Gloucestershire (68 km fra Birmingham centrum), Lufthavn: Oxford Kidlington (82 km fra Birmingham centrum) eller Lufthavn: Manchester (100 km fra Birmingham centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Birmingham på?

Lufthavn: Birmingham har en gennemsnitspris på 1.337 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Birmingham. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Gode tilbud på fly til Birmingham

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Birmingham fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigst
SAS
25. maj
CPH
København Kastrup
1t. 55min.
BHX
Birmingham
26. maj
BHX
Birmingham
1t. 45min.
CPH
København Kastrup
1.172 kr.
Find lignende
KLM
4. feb.
CPH
København Kastrup
3t. 55min.
1 stop
BHX
Birmingham
21. feb.
BHX
Birmingham
4t. 10min.
1 stop
CPH
København Kastrup
1.337 kr.
Find lignende
Air France
3. apr.
BLL
Billund
6t. 05min.
2 stop
BHX
Birmingham
6. apr.
BHX
Birmingham
19t. 55min.
1 stop
BLL
Billund
1.349 kr.
Find lignende
Lufthansa
3. apr.
BLL
Billund
4t. 25min.
1 stop
BHX
Birmingham
6. apr.
BHX
Birmingham
3t. 30min.
1 stop
BLL
Billund
1.404 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
19. jan.
CPH
København Kastrup
5t. 00min.
1 stop
BHX
Birmingham
22. jan.
BHX
Birmingham
23t. 50min.
1 stop
CPH
København Kastrup
1.478 kr.
Find lignende
Brussels Airlines
25. maj
CPH
København Kastrup
4t. 25min.
1 stop
BHX
Birmingham
26. maj
BHX
Birmingham
3t. 40min.
1 stop
CPH
København Kastrup
1.716 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Birmingham

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Birmingham, så se nogle af vores tilbud herunder fra Turkish Airlines
Billigst
Bedst
Hurtigst
Turkish Airlines
10. apr.
BLL
Billund
17t. 00min.
1 stop
BHX
Birmingham
2.497 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
7. apr.
BLL
Billund
17t. 00min.
1 stop
BHX
Birmingham
2.613 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
8. apr.
BLL
Billund
23t. 55min.
1 stop
BHX
Birmingham
2.973 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Birmingham?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Birmingham

Når turen går til Birmingham er det flyselskaber som Lufthansa, KLM, SAS, easyJet og Ryanair der står for transporten. Rejsetiden fra København til Birmingham er kun ca. 2 timer.


Lufthavne tæt på Birmingham

Herunder finder du alle lufthavne i Birmingham samt afstand til centrum

Birmingham International Airport er byens eneste, og den ligger ca. 11 km sydøst fra. Der går tog fra lufthavnen til centrum af Birmingham samt andre engelske byer såsom London og Manchester. Togene til Birmingham centrum går syv gange i timen, og det tager blot 10 minutter at komme med direkte tog fra lufthavnen til Birmingham New Street med en billetpris på mellem 25 og 35 kr. (3-4 GBP). Der går også busser døgnet rundt fra lufthavnen til centrum, og du kan blandt andet tage buslinje 97 eller 97A til midtbyen.


Populære fly til Birmingham

Find dine flybilletter til Birmingham blandt disse populære flyafgange
Fly fra Copenhagen til Birmingham
Korteste rejsetid
1t. 55min.
Laveste pris
1.173 kr.
Fly fra Billund til Birmingham
Korteste rejsetid
4t. 25min.
Laveste pris
1.405 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Birmingham?

I Birmingham centrum er det nemt at komme rundt til fods, men du kan også sagens benytte dig af både bus og metro. Det er Midland Metro som står for metroservicen i byen, og en billet koster omkring 25 kr. (2,50 GBP).

Der er også en Birmingham Turistbus, som kører hver lørdag og søndag fra slutningen af april til slutningen af september, hvor du kan komme på en ca. 1,5 times guidet tur rundt i byen for 100 kr for voksne og 45 kr for børn. Birmingham har også lange kanaler (faktisk flere end Venedig), og du kan derfor kan nyde en hyggelig kanalrundfart. Der er flere forskellige selskaber, som tilbyder mellem 45 og 60 minutters kanalrundfart på Birminghams kanaler.

Det er nemt at komme rundt med taxa i Birmingham, men det er ikke den billigste løsning. Startgebyret er ca. 30 kr, og kilometerprisen er omkring 18 kr.


Kan man rejse til Birmingham uden pas eller visum?

Du behøver ikke visum, når du opholder dig i mindre end 180 dage i Storbritannien. Dit pas skal være gyldigt under hele dit ophold, og du kan også rejse med forlænget dansk pas, dansk provisorisk pas samt EU-nødpas. Det er altid en god ide at besøge Udenrigsministeriets hjemmeside for information vedrørende pas og visum i forbindelse med din rejse til Birmingham.


Tips og gode råd til Birmingham

Hvordan får man den billigste flybillet til Birmingham?

November er måneden hvor du finder årets billigste flybilletter til Birmingham. Det anbefales at du køber dine flybilletter 31-59 dage før afrejse, hvor prisen typisk er bedst (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Birmingham, marts 2018).

Hvad skal man se i Birmingham?

En af de største seværdigheder i Birmingham ligger lidt udenfor byen – nemlig Cadbury Chokoladefabrik, det perfekte sted for dem med hang til søde sager. Cadbury svarer til Toms Chokolade i Danmark, og du kan ikke undgå at støde ind i chokoladeproducenten i de britiske kiosker og supermarkeder. Inde i byen bør du besøge Birminghams Jewellery Quarter, som er kendt for sine mange smykker.

Aktiviteter for børn

Har du familien med til Birmingham kan I tilbringe mange hyggelige timer i akvariet National Sea Life Centre der har over 2.000 forskellige dyr i vandet, såsom Nemo-fisk og havskildpadder. I kan også besøge det prisvindende videnskabs og teknologimuseum, Thinktank. Dette planetarium giver rig mulighed for at lade fantasien få frit løb.

Skal man købe rejseforsikring?

Med det blå EU-sygesikringskort er du dækket i forbindelse med akut sygdom eller tilskadekomst i England. Da England forventes at forlade den Europæiske Union inden længe, er det en god ide at holde sig opdateret med, hvad der vil ske med det blå sygesikringskort i England. Men så længe landet stadigvæk er med i EU, så kan du gå gratis til lægen på offentlige behandlingssteder. Det anbefales dog altid at have en rejseforsikring når du rejser udenlands-

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, man kan drikke vand fra hanen i Birmingham.

Giver man drikkepenge i Birmingham?

Der er en relativt høj mindsteløn i Storbritannien, og derfor forventes drikkepenge ikke på samme måde som i f.eks. USA. Det er dog kutyme at runde op til nærmeste pund på taxameteret i taxaen, og det er fint at lægge et par pund som tak for god service på restauranter. I få tilfælde kan restauranten tilføje et service gebyr på 10 eller 12,50%, men det vil stå tydeligt på regningen. Hvis du ikke er tilfredse med servicen, så kan du bede restauranten om at fjerne gebyret.

Hvor er der gode shoppingområder?

På New Street og i nærområdet ligger der en masse butikker og cafeer til en hyggelig shoppingtur, og det kan også anbefales at gå på Corporation Street samt High Street. Du kan desuden tage en tur i indkøbscentret Bullring, som er et af de største indkøbscentre i Storbritannien, der ligger i hjertet af Birmingham.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class