Indsigter
FAQ
De seneste tilbud
Flights to Birmingham

Billige fly til Birmingham fra 1.091 kr.

Dette er den billigste pris for en returrejse med fly, fundet af en momondo-bruger inden for de seneste 72 timer, når der blev søgt efter fly til Birmingham med afgang den 2.5.. Priserne kan ændre sig og er muligvis ikke tilgængelige for alle flyrejser eller rejsedatoer. Klik på prisen for at opdatere søgningen efter dette tilbud.
1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
Tue 16.4
Tue 23.4

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Tips og billige tilbud på flybilletter til Birmingham

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Birmingham

Bedste pris på enkeltbillet

681 kr.

Bedste pris på returbillet

1.091 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 00min.

Betjenes af

6 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Birmingham fra Danmark i de seneste 72 timer er 681 kr. (Billund til Birmingham).
Den bedste pris på en returbillet til Birmingham fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.091 kr. (Billund til Birmingham).
Det hurtigste fly til Birmingham fra Danmark tager 2t. 00min. (København Kastrup til Birmingham).
Der er 6 flyselskaber, som flyver til Birmingham, herunder Lufthansa, KLM og Scandinavian Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Birmingham

Få indsigter om din flyrejse til Birmingham, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Birmingham?

Den billigste måned at flyve til Birmingham fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.376 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i november, kan du booke flyrejser til Birmingham fra Danmark i februar i stedet. Fly til Birmingham i februar, selvom de ikke er helt så billige som dem i november, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.383 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Birmingham?

Brugere, der booker rejser til Birmingham fra Billund, har fundet fly, der er 61% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Birmingham. Hvis du vil finde den billigste pris til Birmingham fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Birmingham på?

Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Birmingham på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.580 kr.. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.903 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Birmingham?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Birmingham på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Birmingham på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.603 kr.. Fly til Birmingham koster mest om aftenen, med en gennemsnitlig pris på 1.758 kr.. Afgang om aftenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Birmingham?

Det tager i gennemsnit 1t. 50min. at flyve fra Danmark til Birmingham, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Manchester (den mest populære lufthavn i Birmingham). Hvis du flyver fra Billund til Manchester, tager det omkring 1t. 40min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Birmingham?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Birmingham 56 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Birmingham for 1.630 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Birmingham

Find de billigste fly til disse Birmingham-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Birmingham

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Birmingham

København (CPH) til Manchester (MAN)

Fly til Birmingham ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Manchester, hvor den gennemsnitlige pris er 811 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BIRMINGHAM FRA KØBENHAVNnovember16% billigereAt flyve fra København til Birmingham ​​koster i gennemsnit blot 1.376 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BIRMINGHAM FRA KØBENHAVNjuli25% dyrereDet koster cirka 2.050 kr. at flyve til Birmingham ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BIRMINGHAM FRA KØBENHAVNmarts422% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Birmingham fra København i marts end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Birmingham

Højsæsonen for turister i Birmingham er i det sene forår samt sommermåneder hvor vejret er mest stabilt, og chancen for sol er højest. Det er derfor også her både flybilletter og hoteller koster mest.

Der er masser af begivenheder i Birmingham som gør byen attraktiv stort set hele året rundt. Hvert år afholdes der flere end 50 festivaler i byen, og en af dem er International Dance Festival Birmingham der i hele juni måned fylder byens gader med sjov og ballade. Der er også mulighed for at tage på Birmingham Frankfurt Christmas Market allerede fra midten af november indtil juleaften. Markedet er det største autentiske tyske marked udenfor Tyskland og Østrig, og her er der rig mulighed for at komme i julestemning.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Birmingham?

Rejsende, som flyver til Birmingham, kan måske finde bedre priser til Birmingham Lufthavn (11 km fra Birmingham centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Birmingham på?

Birmingham Lufthavn har en gennemsnitspris på 1.017 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Birmingham. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Birmingham Lufthavn?

Priser for fly til Birmingham Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Birmingham Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Birmingham Lufthavn er 7 fra april 2024.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Birmingham Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Birmingham Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Birmingham Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Birmingham Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Birmingham Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Birmingham

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Birmingham fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
2. maj
BLL13:05Billund
4t. 50min.
1 stop
BHX16:55Birmingham
6. maj
BHX05:55Birmingham
7t. 15min.
1 stop
BLL14:10Billund
1.091 kr.
Find lignende
Lufthansa
2. maj
BLL13:05Billund
4t. 50min.
1 stop
BHX16:55Birmingham
6. maj
BHX05:55Birmingham
7t. 15min.
1 stop
BLL14:10Billund
1.098 kr.
Find lignende
Lufthansa
24. apr.
BLL06:05Billund
5t. 05min.
1 stop
BHX10:10Birmingham
1. maj
BHX17:40Birmingham
4t. 35min.
1 stop
BLL23:15Billund
1.133 kr.
Find lignende
Lufthansa
2. maj
BLL13:05Billund
4t. 50min.
1 stop
BHX16:55Birmingham
6. maj
BHX10:50Birmingham
10t. 50min.
2 stop
BLL22:40Billund
1.265 kr.
Find lignende
KLM
18. jun.
CPH06:00København Kastrup
3t. 30min.
1 stop
BHX08:30Birmingham
24. jun.
BHX06:00Birmingham
6t. 55min.
1 stop
CPH13:55København Kastrup
1.293 kr.
Find lignende
Lufthansa
23. apr.
CPH08:55København Kastrup
9t. 00min.
1 stop
BHX16:55Birmingham
27. apr.
BHX17:40Birmingham
13t. 35min.
1 stop
CPH08:15København Kastrup
1.306 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Birmingham

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Birmingham, så se nogle af vores tilbud herunder fra Eurowings, Lufthansa og Scandinavian Airlines
Lufthansa
11. maj
BLL13:05Billund
4t. 50min.
1 stop
BHX16:55Birmingham
Flere flyselskaber
16. apr.
CPH06:55København Kastrup
7t. 00min.
1 stop
BHX12:55Birmingham
Flere flyselskaber
16. apr.
CPH06:55København Kastrup
7t. 00min.
1 stop
BHX12:55Birmingham

Hvordan rejser jeg rundt i Birmingham

I Birmingham centrum er det nemt at komme rundt til fods, men du kan også sagens benytte dig af både bus og metro. Det er Midland Metro som står for metroservicen i byen, og en billet koster omkring 25 kr. (2,50 GBP).

Der er også en Birmingham Turistbus, som kører hver lørdag og søndag fra slutningen af april til slutningen af september, hvor du kan komme på en ca. 1,5 times guidet tur rundt i byen for 100 kr for voksne og 45 kr for børn. Birmingham har også lange kanaler (faktisk flere end Venedig), og du kan derfor kan nyde en hyggelig kanalrundfart. Der er flere forskellige selskaber, som tilbyder mellem 45 og 60 minutters kanalrundfart på Birminghams kanaler.

Det er nemt at komme rundt med taxa i Birmingham, men det er ikke den billigste løsning. Startgebyret er ca. 30 kr, og kilometerprisen er omkring 18 kr.


Visumkrav for Birmingham

Du behøver ikke visum, når du opholder dig i mindre end 180 dage i Storbritannien. Dit pas skal være gyldigt under hele dit ophold, og du kan også rejse med forlænget dansk pas, dansk provisorisk pas samt EU-nødpas. Det er altid en god ide at besøge Udenrigsministeriets hjemmeside for information vedrørende pas og visum i forbindelse med din rejse til Birmingham.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Birmingham

Hvordan får man den billigste flybillet til Birmingham?

November er måneden hvor du finder årets billigste flybilletter til Birmingham. Det anbefales at du køber dine flybilletter 31-59 dage før afrejse, hvor prisen typisk er bedst (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Birmingham, marts 2018).

Hvad skal man se i Birmingham?

En af de største seværdigheder i Birmingham ligger lidt udenfor byen – nemlig Cadbury Chokoladefabrik, det perfekte sted for dem med hang til søde sager. Cadbury svarer til Toms Chokolade i Danmark, og du kan ikke undgå at støde ind i chokoladeproducenten i de britiske kiosker og supermarkeder. Inde i byen bør du besøge Birminghams Jewellery Quarter, som er kendt for sine mange smykker.

Skal man købe rejseforsikring?

Med det blå EU-sygesikringskort er du dækket i forbindelse med akut sygdom eller tilskadekomst i England. Da England forventes at forlade den Europæiske Union inden længe, er det en god ide at holde sig opdateret med, hvad der vil ske med det blå sygesikringskort i England. Men så længe landet stadigvæk er med i EU, så kan du gå gratis til lægen på offentlige behandlingssteder. Det anbefales dog altid at have en rejseforsikring når du rejser udenlands-

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, man kan drikke vand fra hanen i Birmingham.

Giver man drikkepenge i Birmingham?

Der er en relativt høj mindsteløn i Storbritannien, og derfor forventes drikkepenge ikke på samme måde som i f.eks. USA. Det er dog kutyme at runde op til nærmeste pund på taxameteret i taxaen, og det er fint at lægge et par pund som tak for god service på restauranter. I få tilfælde kan restauranten tilføje et service gebyr på 10 eller 12,50%, men det vil stå tydeligt på regningen. Hvis du ikke er tilfredse med servicen, så kan du bede restauranten om at fjerne gebyret.

Hvor er der gode shoppingområder?

På New Street og i nærområdet ligger der en masse butikker og cafeer til en hyggelig shoppingtur, og det kan også anbefales at gå på Corporation Street samt High Street. Du kan desuden tage en tur i indkøbscentret Bullring, som er et af de største indkøbscentre i Storbritannien, der ligger i hjertet af Birmingham.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Birmingham?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Birmingham med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Birmingham på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Birmingham?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Birmingham.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Birmingham lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Birmingham er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Birmingham på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Birmingham

Populære flyrejser til Birmingham
Populære ruter ifølge antal søgninger inden for det sidste døgn på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
1 voksen
Fra?
Til?
Tue 16.4
Tue 23.4
Send mig favorittilbud fra momondo