Find billige flybilletter til Birmingham

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Birmingham (BHX)
tor.. 15.4.
tor.. 22.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Birmingham. De nuværende restriktioner til Birmingham er baseret på Storbritannien rejserestriktioner.

Se nuværende Storbritannien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Birmingham

Find de billigste fly til disse Birmingham-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Birmingham

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Birmingham

København (CPH) til Lufthavn: London Luton (LTN)

Fly til Birmingham ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til London Luton, hvor den gennemsnitlige pris er 473 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BIRMINGHAM FRA KØBENHAVNmarts23% billigereAt flyve fra København til Birmingham ​​koster i gennemsnit blot 986 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BIRMINGHAM FRA KØBENHAVNseptember16% dyrereDet koster cirka 1.485 kr. at flyve til Birmingham ​​fra København i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BIRMINGHAM FRA KØBENHAVNmarts394% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Birmingham fra København i marts end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Birmingham?

Højsæsonen for turister i Birmingham er i det sene forår samt sommermåneder hvor vejret er mest stabilt, og chancen for sol er højest. Det er derfor også her både flybilletter og hoteller koster mest.

Der er masser af begivenheder i Birmingham som gør byen attraktiv stort set hele året rundt. Hvert år afholdes der flere end 50 festivaler i byen, og en af dem er International Dance Festival Birmingham der i hele juni måned fylder byens gader med sjov og ballade. Der er også mulighed for at tage på Birmingham Frankfurt Christmas Market allerede fra midten af november indtil juleaften. Markedet er det største autentiske tyske marked udenfor Tyskland og Østrig, og her er der rig mulighed for at komme i julestemning.

Hvilket er det absolut billigste fly til Birmingham?

Brugere, der bestiller rejser til Birmingham fra Dublin, har fundet fly, der er 95% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Birmingham. Hvis du vil finde den billigste pris til Birmingham fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Birmingham?

Den billigste måned at flyve til Birmingham fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 986 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Birmingham i marts, så bør du vente til januar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.123 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Birmingham?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Birmingham fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.280 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Birmingham udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Birmingham for 705 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Birmingham på?

Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Birmingham på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.200 kr.. Den dyreste dag at flyve til Birmingham er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.705 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Birmingham?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Birmingham, hvor du kan finde priser helt ned til 941 kr.. Hvis du flyver fra Birmingham om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.495 kr..

Findes der et godt sted at vandre i nærheden af Birmingham?

Hvis du godt kan lide at vandre, og du er på udkig efter en mere familievenlig dag i det fri, kan du passende planlægge en rejse til Birmingham i maj, juni og juli, hvor I kan besøge Leicester Square og nyde godt af alt det, som parken har at byde på.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Birmingham?

Rejsende, som flyver til Birmingham, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Coventry Baginton (31 km fra Birmingham centrum), Lufthavn: Nottingham East Midlands (55 km fra Birmingham centrum), Lufthavn: Gloucestershire (68 km fra Birmingham centrum), Lufthavn: Oxford Kidlington (82 km fra Birmingham centrum) eller Lufthavn: Manchester (100 km fra Birmingham centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Birmingham på?

Lufthavn: Oxford Kidlington har en gennemsnitspris på 1.353 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Birmingham. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Birmingham?

På nuværende tidspunkt inkluderer Storbritannien rejserestriktioner rejser til Birmingham. Indrejserestriktioner

Storbritannien har genindført landsdækkende lockdown. Fra den 4. januar er en landsdækkende lockdown trådt i kraft. Udgående rejser, herunder internationale, er begrænset fra England, undtagen under begrænsede omstændigheder, f.eks. i forbindelse med arbejde eller uddannelse. Udenlandske statsborgere er underlagt Stay At Home regler. De bør ikke rejse til udlandet, medmindre det er tilladt. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, og kun væsentlige rejser — herunder af sundhedsmæssige årsager, arbejde og studier — vil få lov til at rejse ind og ud af Skotland. Personer, der bor i nedlukningsområder på niveau 3 eller 4 i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og må ikke rejse udenlands, selv om folk på niveau 0-2 ikke har tilladelse til det. Rejsende, der har besøgt eller været i transit i et rødlisteland inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Der gælder forskellige regler i Skotland, Wales og Nordirland. Rejsende skal følge alle de regler, der gælder for dem. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, kun væsentlige rejser - som inkluderer sundhedsmæssige årsager, arbejde og til undersøgelse - får adgang til og kan forlade Skotland. Mennesker, der bor i niveau 3 eller niveau 4-lockdown-områder i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og har forbud mod at rejse til udlandet, selvom folk i niveau 0-2 ikke er det. Rejsende, der har været i eller transit gennem Sydafrika inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Visse områder i Storbritannien og Crown Dependencies kan have særlige rejseregler. Se den relevante side for oplysninger om rejser til Jersey, href="https://www.visitguernsey.com/coronavirus-covid-19-update/">Guernsey, Isle of Man, Shetland og Orkney.

Indrejsekrav

Alle rejsende der rejser ind i Storbritannien skal fremvise et udfyldt "Public Health Passenger Locator Form" til immigration ved ankomsten. Fra den 18. januar skal alle rejsende til England, Skotland, Wales eller Nordirland, inklusive indbyggere i Storbritannien på vej hjem, fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19-testresultat taget inden for 3 dage før afgang. Rejsende fra Common Travel Area (Storbritannien, Irland, Isle of Man, Jersey, Guernsey, Ascension, Falklandsøerne, St. Helena) er ikke omfattet af reglerne. Børn under 11 år er heller ikke forpligtet til at gennemføre test før afrejse. Indtil den 21. januar er rejsende fra Antigua og Barbuda, St. Lucia eller Barbados heller ikke omfattet af reglerne.

Karantænekrav

Den 18. januar suspenderes rejsekorridorer, alle rejsende, der ankommer til Storbritannien fra alle lande undtagen Irland, er underlagt 10-dages selvisolering. Bemærk: Den engelske, skotske, walisiske og nordirske regering anvender måske karantænekravene anderledes. Yderligere oplysninger om rejser til England, Skotland, Wales, og Nordirland.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende på fly til Storbritannien skal bære ansigtsbeklædning på fly og på offentlig transport ved ankomsten. Passagerer, der benytter taxaer og private udlejningskøretøjer, bør også anvende et ansigtsdække under hele deres rejse. Førere kan nægte at transportere passagerer, der ikke følger vejledningen for sikker transport. Revidere den britiske regerings adgangskrav og læs mere om rejserestriktioner for Storbritannien.

Hvis du planlægger rejser til Birmingham nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Birmingham

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Birmingham fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
18. aug.
02:00København Kastrup
5t. 15min.
1 stop
07:15Birmingham
25. aug.
15:25Birmingham
1t. 45min.
17:10København Kastrup
13.085 kr.
Find lignende
Ryanair
18. aug.
11:00København Kastrup
4t. 45min.
1 stop
15:45Birmingham
25. aug.
04:10Birmingham
5t. 20min.
1 stop
09:30København Kastrup
Lufthansa
9. maj
08:50København Kastrup
5t. 00min.
1 stop
13:50Birmingham
13. maj
07:00Birmingham
6t. 50min.
1 stop
13:50København Kastrup
1.279 kr.
Find lignende
KLM
9. maj
02:00København Kastrup
16t. 20min.
1 stop
18:20Birmingham
13. maj
02:00Birmingham
4t. 05min.
1 stop
06:05København Kastrup
1.310 kr.
Find lignende
Lufthansa
9. maj
02:40København Kastrup
11t. 10min.
1 stop
13:50Birmingham
13. maj
05:05Birmingham
12t. 25min.
1 stop
17:30København Kastrup
1.373 kr.
Find lignende
KLM
26. apr.
07:50København Kastrup
10t. 30min.
1 stop
18:20Birmingham
29. apr.
07:00Birmingham
23t. 05min.
1 stop
06:05København Kastrup
1.273 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Birmingham

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Birmingham, så se nogle af vores tilbud herunder fra Vueling
KLM
28. apr.
07:50København Kastrup
10t. 30min.
1 stop
18:20Birmingham
1.323 kr.
Find lignende
Vueling
22. jun.
16:15København Kastrup
17t. 50min.
1 stop
10:05Birmingham
1.079 kr.
Find lignende
Vueling
24. jun.
16:15København Kastrup
18t. 25min.
1 stop
10:40Birmingham
1.092 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Birmingham?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Birmingham

Når turen går til Birmingham er det flyselskaber som Lufthansa, KLM, SAS, easyJet og Ryanair der står for transporten. Rejsetiden fra København til Birmingham er kun ca. 2 timer.


Lufthavne tæt på Birmingham

Herunder finder du alle lufthavne i Birmingham samt afstand til centrum

Birmingham International Airport er byens eneste, og den ligger ca. 11 km sydøst fra. Der går tog fra lufthavnen til centrum af Birmingham samt andre engelske byer såsom London og Manchester. Togene til Birmingham centrum går syv gange i timen, og det tager blot 10 minutter at komme med direkte tog fra lufthavnen til Birmingham New Street med en billetpris på mellem 25 og 35 kr. (3-4 GBP). Der går også busser døgnet rundt fra lufthavnen til centrum, og du kan blandt andet tage buslinje 97 eller 97A til midtbyen.


Populære fly til Birmingham

Find dine flybilletter til Birmingham blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Birmingham
Korteste rejsetid
4t. 45min.
Laveste pris
706 kr.
Fly fra Billund til Birmingham
Korteste rejsetid
23t. 15min.
Laveste pris
1.610 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Birmingham?

I Birmingham centrum er det nemt at komme rundt til fods, men du kan også sagens benytte dig af både bus og metro. Det er Midland Metro som står for metroservicen i byen, og en billet koster omkring 25 kr. (2,50 GBP).

Der er også en Birmingham Turistbus, som kører hver lørdag og søndag fra slutningen af april til slutningen af september, hvor du kan komme på en ca. 1,5 times guidet tur rundt i byen for 100 kr for voksne og 45 kr for børn. Birmingham har også lange kanaler (faktisk flere end Venedig), og du kan derfor kan nyde en hyggelig kanalrundfart. Der er flere forskellige selskaber, som tilbyder mellem 45 og 60 minutters kanalrundfart på Birminghams kanaler.

Det er nemt at komme rundt med taxa i Birmingham, men det er ikke den billigste løsning. Startgebyret er ca. 30 kr, og kilometerprisen er omkring 18 kr.


Kan man rejse til Birmingham uden pas eller visum?

Du behøver ikke visum, når du opholder dig i mindre end 180 dage i Storbritannien. Dit pas skal være gyldigt under hele dit ophold, og du kan også rejse med forlænget dansk pas, dansk provisorisk pas samt EU-nødpas. Det er altid en god ide at besøge Udenrigsministeriets hjemmeside for information vedrørende pas og visum i forbindelse med din rejse til Birmingham.


Tips og gode råd til Birmingham

Hvordan får man den billigste flybillet til Birmingham?

November er måneden hvor du finder årets billigste flybilletter til Birmingham. Det anbefales at du køber dine flybilletter 31-59 dage før afrejse, hvor prisen typisk er bedst (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Birmingham, marts 2018).

Hvad skal man se i Birmingham?

En af de største seværdigheder i Birmingham ligger lidt udenfor byen – nemlig Cadbury Chokoladefabrik, det perfekte sted for dem med hang til søde sager. Cadbury svarer til Toms Chokolade i Danmark, og du kan ikke undgå at støde ind i chokoladeproducenten i de britiske kiosker og supermarkeder. Inde i byen bør du besøge Birminghams Jewellery Quarter, som er kendt for sine mange smykker.

Aktiviteter for børn

Har du familien med til Birmingham kan I tilbringe mange hyggelige timer i akvariet National Sea Life Centre der har over 2.000 forskellige dyr i vandet, såsom Nemo-fisk og havskildpadder. I kan også besøge det prisvindende videnskabs og teknologimuseum, Thinktank. Dette planetarium giver rig mulighed for at lade fantasien få frit løb.

Skal man købe rejseforsikring?

Med det blå EU-sygesikringskort er du dækket i forbindelse med akut sygdom eller tilskadekomst i England. Da England forventes at forlade den Europæiske Union inden længe, er det en god ide at holde sig opdateret med, hvad der vil ske med det blå sygesikringskort i England. Men så længe landet stadigvæk er med i EU, så kan du gå gratis til lægen på offentlige behandlingssteder. Det anbefales dog altid at have en rejseforsikring når du rejser udenlands-

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, man kan drikke vand fra hanen i Birmingham.

Giver man drikkepenge i Birmingham?

Der er en relativt høj mindsteløn i Storbritannien, og derfor forventes drikkepenge ikke på samme måde som i f.eks. USA. Det er dog kutyme at runde op til nærmeste pund på taxameteret i taxaen, og det er fint at lægge et par pund som tak for god service på restauranter. I få tilfælde kan restauranten tilføje et service gebyr på 10 eller 12,50%, men det vil stå tydeligt på regningen. Hvis du ikke er tilfredse med servicen, så kan du bede restauranten om at fjerne gebyret.

Hvor er der gode shoppingområder?

På New Street og i nærområdet ligger der en masse butikker og cafeer til en hyggelig shoppingtur, og det kan også anbefales at gå på Corporation Street samt High Street. Du kan desuden tage en tur i indkøbscentret Bullring, som er et af de største indkøbscentre i Storbritannien, der ligger i hjertet af Birmingham.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class