Find billige flybilletter til Basel

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Basel. De nuværende restriktioner til Basel er baseret på Schweiz rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Schweiz

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Basel

Find de billigste fly til disse Basel-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Zürich

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Basel

København (CPH) til Lufthavn: Basel EuroAirport Swiss (BSL)

Fly til Basel ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Basel EuroAirport Swiss, hvor den gennemsnitlige pris er 782 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BASEL FRA KØBENHAVNmarts27% billigereAt flyve fra København til Basel ​​koster i gennemsnit blot 591 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BASEL FRA KØBENHAVNjuli39% dyrereDet koster cirka 1.126 kr. at flyve til Basel ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BASEL FRA KØBENHAVNdecember209% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Basel fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Basel?

Schweiz byder på rigtig mange spændende byer med hver deres særpræg. Når du rejser med fly til Basel, vil du opleve landets tredjestørste by, der desuden grænser op til Tyskland og Frankrig. Vejret varierer med sommeren som den bedste sæson, når du skal med fly til Basel. Om sommeren kan du bade i Rhinen, som løber gennem byen, samt nyde byens karneval og stemningen udendørs i den gamle middelalderbydel. Foråret og efteråret er populære årstider, hvor der ofte er billige flybilletter til Basel, men maj er dog den vådeste måned. Er du til skiferie, bør du rejse om vinteren, hvor der er sne i bjergene tæt på byen.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Basel?

  Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Basel fra København for 429 kr.. Det er 80% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Basel. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Basel fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Basel?

  Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Basel på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 591 kr.. juni måned er endnu en god mulighed for at rejse til Basel med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 636 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Basel?

  Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Basel fra Danmark, når du bestiller 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Basel for omkring 811 kr., når du søger 60 dage forud. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 585 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Basel på?

  Ifølge vores data er fredag den billigste dag at flyve til Basel fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en fredag var 794 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Basel er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.220 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Basel?

  Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Basel på er om aftenen. Fly fra Danmark til Basel på dette tidspunkt kan findes helt ned til 876 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Basel på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 950 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Basel?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Basel. Hvis du har planer om at flyve til Basel, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Mulhouse EuroAirport (6 km fra Basel centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Basel på?

  Lufthavn: Mulhouse EuroAirport har en gennemsnitspris på 2.140 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Basel. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Basel?

På nuværende tidspunkt inkluderer Schweiz rejserestriktioner rejser til Basel. Indrejserestriktioner

Schweiz har tilladt rejsende med et schweizisk pas eller en gyldig opholdstilladelse i Schweiz at komme ind. Adgangsbegrænsning kan gælde for alle andre mennesker. Der er ikke længere nogen adgangsbegrænsninger relateret til coronavirus for personer, der ankommer fra Schengen- og EU-lande eller fra de små europæiske stater Andorra, Vatikanet, Monaco og San Marino samt visse tredjelande. De normale adgangskrav gælder for personer, der ankommer fra disse stater. For alle andre tredjelandsborgere, der rejser direkte fra et højrisikoland, gælder adgangsbegrænsninger, når de rejser ind i Schweiz, f.eks. fra en ferie, et besøg eller af anden grund. Personer, der ikke har ret til fri bevægelighed og ikke har en gyldig tilladelse, der tillader dem at bo eller arbejde i Schweiz, har ikke tilladelse til at rejse ind i Schweiz fra et højrisikoland for ophold på mindre end 90 dage, der ikke kræver tilladelse, andet end i tilfælde af særlig nødvendighed. Indrejseregler kan ændre sig meget hurtigt afhængigt af den epidemiologiske situation. Tjek FOPHs liste over højrisikolande for flere detaljer. Rejsende fra Storbritannien og Sydafrika har ikke adgang til Schweiz. UK-statsborgere og andre ikke-schweiziske/Liechtenstein-statsborgere, der ankommer fra et højrisikoland uden for Schengen-området er det ikke tilladt at komme ind i Liechtenstein. Disse begrænsninger gælder ikke britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Schweiz. De får lov til at komme tilbage i landet, men skal fremvise bevis for ophold, dvs. en schweizisk opholdstilladelse (L / B / C / Ci-tilladelser). Indehavere af en tilladelse (G-tilladelse), et FDFA-legitimationskort, et D-visum udstedt af Schweiz og indehavere af en Laissez passer udstedt af en schweizisk repræsentation i tilfælde af individuel særlig nødvendighed kan også komme ind i landet. Rejsende fra andre lande, der har de nødvendige visa og tilladelser til at komme ind, og autoriseret sundhedspersonale kan stadig komme ind i landet. I nogle tilfælde findes der også særlige godtgørelser for rejsende, der ankommer fra Tyskland eller Østrig.

Indrejsekrav

Rejsende skal udfylde en tilmeldingsformular inden indrejse til Schweiz. Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller hurtig antigen testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst. Børn under 12 år er undtaget fra testkravet.

Karantænekrav

Rejsende, der har været i visse lande inden for de sidste 10 dage, er karantænepligtige i 10 dage ved ankomsten. De berørte lande og områder er angivet i FOPH?s liste over højrisikolande . Alle rejsende, der ankommer fra Storbritannien og Sydafrika, er udsat for 10 dages selvisolation, herunder dem, der ankom siden den 14. december. Rejsende der er ankommet til Schweiz fra den 14. december og fremefter, skal være i karantæne på deres bopæl eller overnatningssted senest ved midnat den 22. december og skal underrette deres lokale kantonesiske lægetjeneste senest kl. 12.00 den 24. december.

Transitregler

Transport med samme dag er tilladt; rejsende, der ikke er statsborgere, bosiddende eller familiemedlemmer til statsborgere/bosiddende i EØS-medlemsstater må dog ikke rejse gennem Schweiz, når de ankommer fra en ikke-Schengen-medlemsstat på vej til en anden Schengen-medlemsstat. Der er yderligere undtagelser for nogle kategorier af forretningsrejsende der har fået forhåndstilladelse.

Hvis du planlægger rejser til Basel nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Basel

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Basel fundet af momondos brugere for nylig
easyJet
6. sep.
CPH08:50København Kastrup
1t. 45min.
BSL10:35Basel EuroAirport Swiss
10. sep.
BSL11:00Basel EuroAirport Swiss
1t. 50min.
CPH12:50København Kastrup
Flere flyselskaber
14. sep.
CPH17:25København Kastrup
18t. 55min.
1 stop
BSL12:20Basel EuroAirport Swiss
26. sep.
BSL11:15Basel EuroAirport Swiss
1t. 50min.
CPH13:05København Kastrup
easyJet
17. sep.
CPH13:20København Kastrup
1t. 50min.
BSL15:10Basel EuroAirport Swiss
27. sep.
BSL06:30Basel EuroAirport Swiss
1t. 50min.
CPH08:20København Kastrup
easyJet
27. sep.
CPH08:50København Kastrup
1t. 45min.
BSL10:35Basel EuroAirport Swiss
4. okt.
BSL06:30Basel EuroAirport Swiss
1t. 50min.
CPH08:20København Kastrup
Flere flyselskaber
5. aug.
BLL10:40Billund
23t. 00min.
1 stop
BSL09:40Basel EuroAirport Swiss
3. sep.
BSL10:15Basel EuroAirport Swiss
18t. 05min.
1 stop
BLL04:20Billund
easyJet
9. sep.
CPH13:00København Kastrup
1t. 50min.
BSL14:50Basel EuroAirport Swiss
16. sep.
BSL10:40Basel EuroAirport Swiss
1t. 50min.
CPH12:30København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Basel

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Basel, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og easyJet
easyJet
31. aug.
CPH11:15København Kastrup
1t. 45min.
BSL13:00Basel EuroAirport Swiss
Flere flyselskaber
31. aug.
CPH17:25København Kastrup
18t. 55min.
1 stop
BSL12:20Basel EuroAirport Swiss
easyJet
7. okt.
CPH13:00København Kastrup
1t. 50min.
BSL14:50Basel EuroAirport Swiss

Hvilke flyselskaber flyver til Basel?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Basel

Der er ikke kun variation i sæsonerne, men også blandt de flyselskaber, som tilbyder fly til Basel. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis flyve med store klassiske udbydere som KLM eller SAS, men også med lavprisselskaber som easyJet. Fra Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med Air France eller Turkish Airlines.

Hvem flyver direkte til Basel?

Det er muligt at finde flybilletter til Basel på direkte flyafgange med easyJet fra Københavns Lufthavn. Vælger du en anden afgangslufthavn, skal du påregne en mellemlanding undervejs på turen.

Hvor lang tid tager det at flyve til Basel?

En rejse til Basel med direkte fly tager ca. 1 t og 45 min. Hvis der er inkluderet en mellemlanding, er den hurtigste rejsetid ca. 3 t og 25 min.


Lufthavne i nærheden af Basel

Neden for finder du alle lufthavne i Basel samt deres afstand til centrum

Når du ankommer med fly til Basel, lander du i verdens eneste lufthavn, der tilhører tre forskellige lande (Schweiz, Tyskland og Frankrig). Fra lufthavnen EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg kan du tage bus nummer 50 til Basel centrum. Turen tager ca. 20 min. Når du booker et hotel i Basel, får du et gratis Basel Card ved ankomst. Det giver gratis adgang til offentlige transportmidler samt rabatter ved forskellige attraktioner.


Populære fly til Basel

Find dine flybilletter til Basel blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Basel
Hurtigste flyvetid1t. 45min.
Laveste pris648 kr.
Fly fra Aarhus til Basel
Hurtigste flyvetid5t. 05min.
Laveste pris1.258 kr.
Fly fra Billund til Basel
Hurtigste flyvetid3t. 10min.
Laveste pris1.284 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Basel?

I Basel kommer du nemmest rundt til fods i centrum. Der vil sikkert også blive brug for offentlig transport, som fungerer fortrinligt i den schweiziske by. Det er især de gule og grønne sporvogne samt byens busser, du vil få glæde af. Linje et og otte er to af de centrale linjer, som kører forbi flere af seværdighederne.


Kan man rejse til Basel uden pas eller visum?

Schweiz er ikke medlem af EU, men på trods af det behøver du ikke at ansøge om visum for at holde ferie i Basel. Det er heller ikke nødvendigt at vise pas ved ankomst, da landet deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Medbring alligevel dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Basel


Tips og gode råd til Basel

Hvad skal man se i Basel?

Basel byder på seværdigheder for enhver smag. Katedralen Basel Münster er byens vartegn. Byens gamle renæssance rådhus er også værd at se sammen med den gamle middelalderbydel i centrum, hvor rådhuset netop ligger. En bådtur på Rhinen ved grænsetrekanten mellem de tre lande er også en uforglemmelig oplevelse.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Det er oplagt at rejse med børn til Basel. Om sommeren kan hele familien svømme i Rhinen samt nyde livet på begge sider af byen. Basler Kinder Theater med sjove forestillinger samt Puppenhausmuseum med verdens største udstilling af bamser og legetøj er lige noget for børn.

Skal man købe rejseforsikring?

Du er ikke dækket på lige fod med de lokale, da Schweiz ikke er medlem af EU. Derfor er det klogt at investere i en rejseforsikring, som kan tilpasses dine specifikke behov.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan drikke vandet i hanen i Basel.

Giver man drikkepenge i Basel?

Høje lønninger i Schweiz betyder, at der ikke er tradition for at give drikkepenge. Du kan dog sagtens betale et ekstra beløb, hvis du er tilfreds med en given service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Omkring Clarastrasse, Freiestrasse og Gerbergasse er der gode indkøbsmuligheder. Det er også værd af besøge Matthäusmarkt i Feldbergstrasse. (Priser checket: 17/04/2019).


Find billige flybilletter til andre byer i Schweiz

Schweiz er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?