Find billige fly til Basel

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Basel

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Basel

Bedste pris på enkeltbillet

174 kr.

Bedste pris på returbillet

609 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 45min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Basel fra Danmark i de seneste 72 timer er 174 kr. (København Kastrup til Basel EuroAirport Swiss).
Den bedste pris på en returbillet til Basel fra Danmark i de seneste 72 timer er 609 kr. (København Kastrup til Basel EuroAirport Swiss).
Det hurtigste fly til Basel fra Danmark tager 1t. 45min. (København Kastrup til Basel EuroAirport Swiss).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Basel, herunder KLM, Ryanair og easyJet.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Basel

Find de billigste fly til disse Basel-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Zürich

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Basel

København (CPH) til Lufthavn: Basel EuroAirport Swiss (BSL)

Fly til Basel ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Basel EuroAirport Swiss, hvor den gennemsnitlige pris er 1.260 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BASEL FRA KØBENHAVNmarts54% billigereAt flyve fra København til Basel ​​koster i gennemsnit blot 580 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BASEL FRA KØBENHAVNjuli47% dyrereDet koster cirka 1.863 kr. at flyve til Basel ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BASEL FRA KØBENHAVNjuli374% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Basel fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Basel?

Schweiz byder på rigtig mange spændende byer med hver deres særpræg. Når du rejser med fly til Basel, vil du opleve landets tredjestørste by, der desuden grænser op til Tyskland og Frankrig. Vejret varierer med sommeren som den bedste sæson, når du skal med fly til Basel. Om sommeren kan du bade i Rhinen, som løber gennem byen, samt nyde byens karneval og stemningen udendørs i den gamle middelalderbydel. Foråret og efteråret er populære årstider, hvor der ofte er billige flybilletter til Basel, men maj er dog den vådeste måned. Er du til skiferie, bør du rejse om vinteren, hvor der er sne i bjergene tæt på byen.

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Basel fra København for 691 kr.. Det er 39% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Basel. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Basel fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Basel på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 580 kr.. februar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Basel med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 964 kr..

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Basel fra Danmark, når du booker 51 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Basel for omkring 1.264 kr., når du søger 51 dage forud. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 609 kr..

Ifølge vores data er fredag den billigste dag at flyve til Basel fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en fredag var 954 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Basel er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.651 kr..

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Basel på er om eftermiddagen. Fly fra Danmark til Basel på dette tidspunkt kan findes helt ned til 986 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Basel på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 1.874 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Basel. Hvis du har planer om at flyve til Basel, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Mulhouse EuroAirport (6 km fra Basel centrum).

Lufthavn: Mulhouse EuroAirport har en gennemsnitspris på 1.124 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Basel. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Basel

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Basel fundet af momondos brugere for nylig
easyJet
21. okt.
CPH13:20København Kastrup
1t. 50min.
BSL15:10Basel EuroAirport Swiss
24. okt.
BSL06:30Basel EuroAirport Swiss
1t. 50min.
CPH08:20København Kastrup
easyJet
21. okt.
CPH13:20København Kastrup
1t. 50min.
BSL15:10Basel EuroAirport Swiss
24. okt.
BSL06:30Basel EuroAirport Swiss
1t. 50min.
CPH08:20København Kastrup
Flere flyselskaber
10. okt.
CPH03:55København Kastrup
38t. 50min.
2 stop
BSL18:45Basel EuroAirport Swiss
17. okt.
BSL06:30Basel EuroAirport Swiss
1t. 50min.
CPH08:20København Kastrup
Flere flyselskaber
7. okt.
CPH10:10København Kastrup
24t. 50min.
1 stop
BSL11:00Basel EuroAirport Swiss
10. okt.
BSL06:30Basel EuroAirport Swiss
1t. 50min.
CPH08:20København Kastrup
Flere flyselskaber
10. okt.
CPH03:45København Kastrup
14t. 45min.
1 stop
BSL18:30Basel EuroAirport Swiss
17. okt.
BSL06:30Basel EuroAirport Swiss
1t. 50min.
CPH08:20København Kastrup
easyJet
7. okt.
CPH13:20København Kastrup
1t. 50min.
BSL15:10Basel EuroAirport Swiss
10. okt.
BSL06:30Basel EuroAirport Swiss
1t. 50min.
CPH08:20København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Basel

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Basel, så se nogle af vores tilbud herunder fra Wizz Air og easyJet
easyJet
13. dec.
CPH12:00København Kastrup
1t. 50min.
BSL13:50Basel EuroAirport Swiss
easyJet
27. sep.
CPH12:45København Kastrup
1t. 45min.
BSL14:30Basel EuroAirport Swiss
easyJet
18. nov.
CPH12:00København Kastrup
1t. 50min.
BSL13:50Basel EuroAirport Swiss

Hvilke flyselskaber flyver til Basel?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Basel

Hvilke flyselskaber flyver til Basel?

easyJet, Brussels Airlines, Lufthansa og KLM er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Basel regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Basel med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Air France-fly til Basel

Air France flyver omkring 13 fly til Basel om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Paris Charles De Gaulle, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Air France var på 1.325 kr. (Billund til Basel). Brugerne har bedømt Air France med 7,6/10 i over 204 anmeldelser på momondo.

KLM-fly til Basel

916 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med KLM til Basel, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra Aalborg. KLM har 15 fly til Basel de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 153 momondo-brugere har anmeldt KLM, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 7,5/10.


Lufthavne i nærheden af Basel

Neden for finder du alle lufthavne i Basel samt deres afstand til centrum

Når du ankommer med fly til Basel, lander du i verdens eneste lufthavn, der tilhører tre forskellige lande (Schweiz, Tyskland og Frankrig). Fra lufthavnen EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg kan du tage bus nummer 50 til Basel centrum. Turen tager ca. 20 min. Når du booker et hotel i Basel, får du et gratis Basel Card ved ankomst. Det giver gratis adgang til offentlige transportmidler samt rabatter ved forskellige attraktioner.


Populære fly til Basel

Find dine flybilletter til Basel blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Basel
Hurtigste flyvetid1t. 40min.
Laveste pris609 kr.
Fly fra Billund til Basel
Hurtigste flyvetid3t. 10min.
Laveste pris1.109 kr.
Fly fra Aarhus til Basel
Hurtigste flyvetid12t. 15min.
Laveste pris1.819 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Basel

I Basel kommer du nemmest rundt til fods i centrum. Der vil sikkert også blive brug for offentlig transport, som fungerer fortrinligt i den schweiziske by. Det er især de gule og grønne sporvogne samt byens busser, du vil få glæde af. Linje et og otte er to af de centrale linjer, som kører forbi flere af seværdighederne.


Visumkrav for Basel

Schweiz er ikke medlem af EU, men på trods af det behøver du ikke at ansøge om visum for at holde ferie i Basel. Det er heller ikke nødvendigt at vise pas ved ankomst, da landet deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Medbring alligevel dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Basel


De bedste oplevelser og seværdigheder i Basel

Basel byder på seværdigheder for enhver smag. Katedralen Basel Münster er byens vartegn. Byens gamle renæssance rådhus er også værd at se sammen med den gamle middelalderbydel i centrum, hvor rådhuset netop ligger. En bådtur på Rhinen ved grænsetrekanten mellem de tre lande er også en uforglemmelig oplevelse.

Du er ikke dækket på lige fod med de lokale, da Schweiz ikke er medlem af EU. Derfor er det klogt at investere i en rejseforsikring, som kan tilpasses dine specifikke behov.

Du kan drikke vandet i hanen i Basel.

Høje lønninger i Schweiz betyder, at der ikke er tradition for at give drikkepenge. Du kan dog sagtens betale et ekstra beløb, hvis du er tilfreds med en given service.

Omkring Clarastrasse, Freiestrasse og Gerbergasse er der gode indkøbsmuligheder. Det er også værd af besøge Matthäusmarkt i Feldbergstrasse.


Find billige flybilletter til andre byer i Schweiz

Schweiz er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Basel på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Basel, der passer dig bedst.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Basel, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Basel.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Basel. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Basel

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Basel

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.