Find billige fly til Genève

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 5.12
man. 12.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Genève

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Genève

Bedste pris på enkeltbillet

179 kr.

Bedste pris på returbillet

388 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 00min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Genève fra Danmark i de seneste 72 timer er 179 kr. (København Kastrup til Genève Intle).
Den bedste pris på en returbillet til Genève fra Danmark i de seneste 72 timer er 388 kr. (København Kastrup til Genève Intle).
Det hurtigste fly til Genève fra Danmark tager 2t. 00min. (København Kastrup til Genève Intle).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Genève, herunder Scandinavian Airlines og easyJet.

Indsigter og trends for flyrejser til Genève

Få indsigter om din flyrejse til Genève, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Genève?

Den billigste måned at flyve til Genève fra Danmark er i september. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.163 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Genève i september, så rejs fra Danmark i oktober, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.313 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Genève?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Genève for 234 kr./person, hvilket er 85% billigere end gennemsnitsflyprisen til Genève. Hvis du vil finde den billigste pris til Genève fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Genève på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Genève fra Danmark på en fredag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en fredag helt ned til 1.296 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Genève for omkring 1.743 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Genève?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Genève på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Genève om aftenen helt ned til 1.179 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.779 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Genève?

Rejsetiden fra Danmark til Genève varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Genève Intle (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 2t. En anden populær rute fra Danmark til Genève er at flyve fra Billund til Genève Intle, hvilket tager ca. 5t. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Genève?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Genève er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.628 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Genève

Find de billigste fly til disse Genève-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Genève

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Genève

København (CPH) til Genève (GVA)

Fly til Genève ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Genève Intle, hvor den gennemsnitlige pris er 1.628 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GENÈVE FRA KØBENHAVNseptember29% billigereAt flyve fra København til Genève ​​koster i gennemsnit blot 1.163 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GENÈVE FRA KØBENHAVNjuli56% dyrereDet koster cirka 2.540 kr. at flyve til Genève ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GENÈVE FRA KØBENHAVNfebruar546% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Genève fra København i februar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Genève

Du har sikkert hørt om Geneve i medierne mange gange. Byen huser nemlig en lang række internationale organisationer og diplomater. I dag er den næststørste by i Schweiz også lig med mange turister, som nyder den smukke natur kombineret med storbyen og alt, hvad det indebærer af butikker og kulturelle arrangementer. Det bedste tidspunkt at rejse med fly til Geneve er sommeren. Fra juni til august ligger temperaturerne på ca. 25 °C, hvilket er optimalt til badeture i Genevesøen. De milde temperaturer om foråret og efteråret gør det ligeledes attraktivt at rejse med fly til Geneve på dette tidspunkt. Er du til skiferie, bør du rejse om vinteren, hvor der er sne i de nærliggende bjerge.

Lufthavn: Belp kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Genève.

Med en gennemsnitspris på 1.602 kr. pr. person er Lufthavn: Belp den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Genève. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Gode tilbud på fly til Genève

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Genève fundet af momondos brugere for nylig
easyJet
2. mar.
CPH07:35København Kastrup
2t. 00min.
GVA09:35Genève Intle
9. mar.
GVA05:00Genève Intle
2t. 05min.
CPH07:05København Kastrup
easyJet
21. mar.
CPH08:35København Kastrup
2t. 00min.
GVA10:35Genève Intle
23. mar.
GVA06:00Genève Intle
2t. 05min.
CPH08:05København Kastrup
easyJet
5. feb.
CPH15:55København Kastrup
2t. 05min.
GVA18:00Genève Intle
9. feb.
GVA05:00Genève Intle
2t. 05min.
CPH07:05København Kastrup
easyJet
5. feb.
CPH15:55København Kastrup
2t. 05min.
GVA18:00Genève Intle
11. feb.
GVA03:25Genève Intle
2t. 05min.
CPH05:30København Kastrup
easyJet
2. mar.
CPH07:35København Kastrup
2t. 00min.
GVA09:35Genève Intle
9. mar.
GVA05:00Genève Intle
2t. 05min.
CPH07:05København Kastrup
easyJet
19. mar.
CPH16:55København Kastrup
2t. 05min.
GVA19:00Genève Intle
27. mar.
GVA14:20Genève Intle
2t. 05min.
CPH16:25København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Genève

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Genève, så se nogle af vores tilbud herunder fra Scandinavian Airlines og easyJet
easyJet
10. mar.
CPH15:50København Kastrup
2t. 05min.
GVA17:55Genève Intle
easyJet
2. maj
CPH16:55København Kastrup
2t. 00min.
GVA18:55Genève Intle
Scandinavian Airlines
16. feb.
CPH12:35København Kastrup
2t. 00min.
GVA14:35Genève Intle

Hvilke flyselskaber flyver til Genève?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Genève

Hvilke flyselskaber flyver til Genève?

På rejser til Genève fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: easyJet, Scandinavian Airlines, Lufthansa eller KLM. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Finnair-fly til Genève

Der er 6 fly med Finnair til Genève på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Madrid-Barajas, og den bedste pris på en Finnair-billet, der er set på momondo, er 1.263 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Genève). Finnair har en bedømmelse på 7,7 fra 322 brugeranmeldelser på momondo.

Air France-fly til Genève

Air France (7,6/10, 277 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Genève med tilbud fra helt ned til 1.096 kr. retur fra Billund. Med 39 Air France-fly til Genève om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Genève

Neden for finder du alle lufthavne i Genève samt deres afstand til centrum

Når du ankommer til Geneve Lufthavn, kan du nyde godt af en gratis togbillet til byen med et tog fra CFF/SBB. Den kan afhentes samme sted, hvor du henter din bagage mod forevisning af dit boardingkort. Rejsetiden er ca. syv min. Du kan også tage bus nummer 10 og bruge den samme gratis billet på busturen, der tager ca. 15 min.


Populære fly til Genève

Find dine flybilletter til Genève blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Genève
Hurtigste flyvetid2t. 00min.
Laveste pris388 kr.
Fly fra Billund til Genève
Hurtigste flyvetid5t. 00min.
Laveste pris703 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Genève

Geneve er en moderne by med et effektivt offentligt transportsystem, som du med fordel kan benytte kombineret med ture til fods. Sporvogne, busser og tog er de tre hovedtransportformer i byen. Når du bor på et af byens hoteller eller vandrehjem, får du gratis et Geneva Transport Card, der giver gratis adgang til byens offentlige transportmidler.


Visumkrav for Genève

Selvom Schweiz ikke er medlem af EU, skal du som dansk statsborger ikke søge om visum for at holde ferie i landet. Det er heller ikke nødvendigt at vise pas, da Schweiz deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Medbring alligevel dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Genève


De bedste oplevelser og seværdigheder i Genève

Seværdigheder er der nok af i Geneve, så det er blot at vælge. Jet d’Eau er byens vartegn i form af et springvand, der pumper vand op i 140 m højde i Genevesøen. Katedralen St-Pierre er en anden attraktion. Jean Calvin prædikede og underviste i kirken, og fra toppen belønnes du med en smuk udsigt over centrum.

Da Schweiz ikke er medlem af EU, er du ikke ligestillet med de lokale i forhold til sygesikring. Derfor er det en god idé at investere i en rejseforsikring, der kan tilpasses dine individuelle behov.

Vand fra hanen i Geneve er drikkeligt.

I Schweiz findes der ikke en drikkepengekultur, men du er velkommen til at betale et lille ekstra beløb for en ekstraordinær service.

Rue du Rhône og Rue du Marché er to af byens attraktive indkøbsgader. Manor og globus er desuden to populære indkøbscentre.


Find billige flybilletter til andre byer i Schweiz

Schweiz er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Genève. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Genève, som overholder denne regel.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Genève ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Genève, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Genève spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.