Find billige flybilletter til Genève

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Genève. De nuværende restriktioner til Genève er baseret på Schweiz rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Schweiz

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Genève

Find de billigste fly til disse Genève-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Genève

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Genève

København (CPH) til Bern (BRN)

Fly til Genève ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Belp, hvor den gennemsnitlige pris er 948 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GENÈVE FRA KØBENHAVNnovember33% billigereAt flyve fra København til Genève ​​koster i gennemsnit blot 686 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GENÈVE FRA KØBENHAVNapril33% dyrereDet koster cirka 1.353 kr. at flyve til Genève ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GENÈVE FRA KØBENHAVNfebruar600% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Genève fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Genève?

Du har sikkert hørt om Geneve i medierne mange gange. Byen huser nemlig en lang række internationale organisationer og diplomater. I dag er den næststørste by i Schweiz også lig med mange turister, som nyder den smukke natur kombineret med storbyen og alt, hvad det indebærer af butikker og kulturelle arrangementer. Det bedste tidspunkt at rejse med fly til Geneve er sommeren. Fra juni til august ligger temperaturerne på ca. 25 °C, hvilket er optimalt til badeture i Genevesøen. De milde temperaturer om foråret og efteråret gør det ligeledes attraktivt at rejse med fly til Geneve på dette tidspunkt. Er du til skiferie, bør du rejse om vinteren, hvor der er sne i de nærliggende bjerge.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Genève?

  I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Genève for 224 kr./person, hvilket er 87% billigere end gennemsnitsflyprisen til Genève. Hvis du vil finde den billigste pris til Genève fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Genève?

  Den billigste måned at flyve til Genève fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 686 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Genève i november, så rejs fra Danmark i september, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 805 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Genève?

  Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Genève er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.018 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 497 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Genève på?

  I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Genève fra Danmark på en fredag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en fredag helt ned til 876 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis du rejser ud på en lørdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Genève for omkring 1.197 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Genève?

  Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Genève på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Genève om aftenen helt ned til 834 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly om formiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.213 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Genève?

  Lufthavn: Belp kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Genève.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Genève på?

  Med en gennemsnitspris på 1.727 kr. pr. person er Lufthavn: Belp den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Genève. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Genève?

På nuværende tidspunkt inkluderer Schweiz rejserestriktioner rejser til Genève. Indrejserestriktioner

Schweiz har tilladt rejsende med et schweizisk pas eller en gyldig opholdstilladelse i Schweiz at komme ind. Adgangsbegrænsning kan gælde for alle andre mennesker. Der er ikke længere nogen adgangsbegrænsninger relateret til coronavirus for personer, der ankommer fra Schengen- og EU-lande eller fra de små europæiske stater Andorra, Vatikanet, Monaco og San Marino samt visse tredjelande. De normale adgangskrav gælder for personer, der ankommer fra disse stater. For alle andre tredjelandsborgere, der rejser direkte fra et højrisikoland, gælder adgangsbegrænsninger, når de rejser ind i Schweiz, f.eks. fra en ferie, et besøg eller af anden grund. Personer, der ikke har ret til fri bevægelighed og ikke har en gyldig tilladelse, der tillader dem at bo eller arbejde i Schweiz, har ikke tilladelse til at rejse ind i Schweiz fra et højrisikoland for ophold på mindre end 90 dage, der ikke kræver tilladelse, andet end i tilfælde af særlig nødvendighed. Indrejseregler kan ændre sig meget hurtigt afhængigt af den epidemiologiske situation. Tjek FOPHs liste over højrisikolande for flere detaljer. Rejsende fra Storbritannien og Sydafrika har ikke adgang til Schweiz. UK-statsborgere og andre ikke-schweiziske/Liechtenstein-statsborgere, der ankommer fra et højrisikoland uden for Schengen-området er det ikke tilladt at komme ind i Liechtenstein. Disse begrænsninger gælder ikke britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Schweiz. De får lov til at komme tilbage i landet, men skal fremvise bevis for ophold, dvs. en schweizisk opholdstilladelse (L / B / C / Ci-tilladelser). Indehavere af en tilladelse (G-tilladelse), et FDFA-legitimationskort, et D-visum udstedt af Schweiz og indehavere af en Laissez passer udstedt af en schweizisk repræsentation i tilfælde af individuel særlig nødvendighed kan også komme ind i landet. Rejsende fra andre lande, der har de nødvendige visa og tilladelser til at komme ind, og autoriseret sundhedspersonale kan stadig komme ind i landet. I nogle tilfælde findes der også særlige godtgørelser for rejsende, der ankommer fra Tyskland eller Østrig.

Indrejsekrav

Rejsende skal udfylde en tilmeldingsformular inden indrejse til Schweiz. Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller hurtig antigen testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst. Børn under 12 år er undtaget fra testkravet.

Karantænekrav

Rejsende, der har været i visse lande inden for de sidste 10 dage, er karantænepligtige i 10 dage ved ankomsten. De berørte lande og områder er angivet i FOPH?s liste over højrisikolande . Alle rejsende, der ankommer fra Storbritannien og Sydafrika, er udsat for 10 dages selvisolation, herunder dem, der ankom siden den 14. december. Rejsende der er ankommet til Schweiz fra den 14. december og fremefter, skal være i karantæne på deres bopæl eller overnatningssted senest ved midnat den 22. december og skal underrette deres lokale kantonesiske lægetjeneste senest kl. 12.00 den 24. december.

Transitregler

Transport med samme dag er tilladt; rejsende, der ikke er statsborgere, bosiddende eller familiemedlemmer til statsborgere/bosiddende i EØS-medlemsstater må dog ikke rejse gennem Schweiz, når de ankommer fra en ikke-Schengen-medlemsstat på vej til en anden Schengen-medlemsstat. Der er yderligere undtagelser for nogle kategorier af forretningsrejsende der har fået forhåndstilladelse.

Hvis du planlægger rejser til Genève nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Genève

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Genève fundet af momondos brugere for nylig
easyJet
2. dec.
CPH07:35København Kastrup
2t. 00min.
GVA09:35Genève Intle
5. dec.
GVA13:15Genève Intle
2t. 10min.
CPH15:25København Kastrup
easyJet
2. dec.
CPH07:35København Kastrup
2t. 00min.
GVA09:35Genève Intle
5. dec.
GVA13:15Genève Intle
2t. 10min.
CPH15:25København Kastrup
easyJet
10. aug.
CPH16:00København Kastrup
2t. 05min.
GVA18:05Genève Intle
18. aug.
GVA06:15Genève Intle
2t. 05min.
CPH08:20København Kastrup
easyJet
27. aug.
CPH14:45København Kastrup
13t. 10min.
1 stop
GVA03:55Genève Intle
30. aug.
GVA06:50Genève Intle
2t. 00min.
CPH08:50København Kastrup
easyJet
11. okt.
CPH16:50København Kastrup
2t. 05min.
GVA18:55Genève Intle
15. okt.
GVA14:20Genève Intle
2t. 00min.
CPH16:20København Kastrup
easyJet
30. aug.
CPH09:20København Kastrup
2t. 05min.
GVA11:25Genève Intle
5. sep.
GVA07:10Genève Intle
24t. 00min.
1 stop
CPH07:10København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Genève

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Genève, så se nogle af vores tilbud herunder fra Wizz Air og easyJet
easyJet
15. dec.
CPH07:35København Kastrup
2t. 00min.
GVA09:35Genève Intle
easyJet
6. aug.
CPH04:30København Kastrup
2t. 05min.
GVA06:35Genève Intle
easyJet
7. sep.
CPH16:50København Kastrup
2t. 05min.
GVA18:55Genève Intle

Hvilke flyselskaber flyver til Genève?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Genève

Når turen går med fly til Geneve, kan du vælge imellem klassiske flyselskaber og lavprisselskaber. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis flyve med SWISS, Lufthansa eller Brussels Airlines. Men du kan også nyde godt af billige flybilletter til Geneve med eksempelvis easyJet. Fra Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med SAS eller KLM.

Hvem flyver direkte til Geneve?

Det er muligt at rejse til Geneve med direkte fly. Både SAS og easyJet tilbyder flybilletter til Geneve med direkte flyafgange fra Københavns Lufthavn. Flyver du fra en af de andre danske lufthavne, som eksempelvis Aalborg Lufthavn eller Billund Lufthavn, så betyder det en mellemlanding undervejs.

Hvor lang tid tager det at flyve til Geneve?

Vælger du en direkte rejse med fly til Geneve fra København, er rejsetiden ca. to t. Den hurtigste rejse fra eksempelvis Billund Lufthavn med et stop undervejs tager ca. 3 t og 15 min.


Lufthavne i nærheden af Genève

Neden for finder du alle lufthavne i Genève samt deres afstand til centrum

Når du ankommer til Geneve Lufthavn, kan du nyde godt af en gratis togbillet til byen med et tog fra CFF/SBB. Den kan afhentes samme sted, hvor du henter din bagage mod forevisning af dit boardingkort. Rejsetiden er ca. syv min. Du kan også tage bus nummer 10 og bruge den samme gratis billet på busturen, der tager ca. 15 min.


Populære fly til Genève

Find dine flybilletter til Genève blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Genève
Hurtigste flyvetid2t. 00min.
Laveste pris428 kr.
Fly fra Billund til Genève
Hurtigste flyvetid6t. 20min.
Laveste pris761 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Geneve?

Geneve er en moderne by med et effektivt offentligt transportsystem, som du med fordel kan benytte kombineret med ture til fods. Sporvogne, busser og tog er de tre hovedtransportformer i byen. Når du bor på et af byens hoteller eller vandrehjem, får du gratis et Geneva Transport Card, der giver gratis adgang til byens offentlige transportmidler.


Kan man rejse til Geneve uden pas eller visum?

Selvom Schweiz ikke er medlem af EU, skal du som dansk statsborger ikke søge om visum for at holde ferie i landet. Det er heller ikke nødvendigt at vise pas, da Schweiz deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Medbring alligevel dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Genève


Tips og gode råd til Geneve

Hvad skal man se i Geneve?

Seværdigheder er der nok af i Geneve, så det er blot at vælge. Jet d’Eau er byens vartegn i form af et springvand, der pumper vand op i 140 m højde i Genevesøen. Katedralen St-Pierre er en anden attraktion. Jean Calvin prædikede og underviste i kirken, og fra toppen belønnes du med en smuk udsigt over centrum.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Der er noget at komme efter, hvis du rejser med børn til Geneve. Parken Jardin Anglais med det verdensberømte blomster-ur er et besøg værd. En bådtur på Genevesøen vækker også begejstring hos de fleste børn. Fra april til oktober er det muligt at komme på tur i luftballon fra Stade du Bout-du-Monde.

Skal man købe rejseforsikring?

Da Schweiz ikke er medlem af EU, er du ikke ligestillet med de lokale i forhold til sygesikring. Derfor er det en god idé at investere i en rejseforsikring, der kan tilpasses dine individuelle behov.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen i Geneve er drikkeligt.

Giver man drikkepenge i Geneve?

I Schweiz findes der ikke en drikkepengekultur, men du er velkommen til at betale et lille ekstra beløb for en ekstraordinær service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Rue du Rhône og Rue du Marché er to af byens attraktive indkøbsgader. Manor og globus er desuden to populære indkøbscentre. (Priser checket: 16/04/2019).


Find billige flybilletter til andre byer i Schweiz

Schweiz er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?