Find billige fly til Genève fra 255 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 10.12
søn. 17.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Genève

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Genève

Bedste pris på enkeltbillet

255 kr.

Bedste pris på returbillet

407 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 00min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Genève fra Danmark i de seneste 72 timer er 255 kr. (København Kastrup til Genève Intle).
Den bedste pris på en returbillet til Genève fra Danmark i de seneste 72 timer er 407 kr. (København Kastrup til Genève Intle).
Det hurtigste fly til Genève fra Danmark tager 2t. 00min. (København Kastrup til Genève Intle).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Genève, herunder KLM, Scandinavian Airlines og Vueling.

Indsigter og trends for flyrejser til Genève

Få indsigter om din flyrejse til Genève, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Genève?

Den billigste måned at flyve til Genève fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 868 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Genève i november, så rejs fra Danmark i september, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 889 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Genève?

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Genève på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Genève fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 1.160 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Genève for omkring 1.581 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Genève?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Genève på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Genève om aftenen helt ned til 1.000 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly om formiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.570 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Genève?

Rejsetiden fra Danmark til Genève varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Genève Intle (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 2t. En anden populær rute fra Danmark til Genève er at flyve fra Billund til Genève Intle, hvilket tager ca. 3t. 25min.. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Genève?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Genève er 49 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.252 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Genève

Find de billigste fly til disse Genève-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Genève

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Genève

København (CPH) til Genève (GVA)

Fly til Genève ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Genève Intle, hvor den gennemsnitlige pris er 1.252 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GENÈVE FRA KØBENHAVNnovember31% billigereAt flyve fra København til Genève ​​koster i gennemsnit blot 868 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GENÈVE FRA KØBENHAVNjuli60% dyrereDet koster cirka 2.012 kr. at flyve til Genève ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GENÈVE FRA KØBENHAVNfebruar542% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Genève fra København i februar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Genève

Du har sikkert hørt om Geneve i medierne mange gange. Byen huser nemlig en lang række internationale organisationer og diplomater. I dag er den næststørste by i Schweiz også lig med mange turister, som nyder den smukke natur kombineret med storbyen og alt, hvad det indebærer af butikker og kulturelle arrangementer. Det bedste tidspunkt at rejse med fly til Geneve er sommeren. Fra juni til august ligger temperaturerne på ca. 25 °C, hvilket er optimalt til badeture i Genevesøen. De milde temperaturer om foråret og efteråret gør det ligeledes attraktivt at rejse med fly til Geneve på dette tidspunkt. Er du til skiferie, bør du rejse om vinteren, hvor der er sne i de nærliggende bjerge.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Genève?

Belp Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Genève.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Genève Intle Lufthavn?

Priser for fly til Genève Intle Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Genève Intle Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Genève Intle Lufthavn er 8 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Genève Intle Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Genève Intle Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Genève Intle Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Genève Intle Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Genève Intle Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Gode tilbud på fly til Genève

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Genève fundet af momondos brugere for nylig
easyJet
4. feb.
CPH20:55København Kastrup
2t. 00min.
GVA22:55Genève Intle
8. feb.
GVA07:10Genève Intle
2t. 05min.
CPH09:15København Kastrup
easyJet
4. mar.
CPH20:10København Kastrup
2t. 00min.
GVA22:10Genève Intle
11. mar.
GVA17:35Genève Intle
2t. 05min.
CPH19:40København Kastrup
easyJet
19. feb.
CPH20:10København Kastrup
2t. 00min.
GVA22:10Genève Intle
26. feb.
GVA07:25Genève Intle
2t. 05min.
CPH09:30København Kastrup
easyJet
7. mar.
CPH20:20København Kastrup
2t. 00min.
GVA22:20Genève Intle
10. mar.
GVA07:15Genève Intle
2t. 05min.
CPH09:20København Kastrup
Flere flyselskaber
4. feb.
CPH20:55København Kastrup
2t. 00min.
GVA22:55Genève Intle
8. feb.
GVA08:15Genève Intle
14t. 40min.
1 stop
CPH22:55København Kastrup
easyJet
31. maj
CPH15:20København Kastrup
2t. 05min.
GVA17:25Genève Intle
2. jun.
GVA10:35Genève Intle
2t. 00min.
CPH12:35København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Genève

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Genève, så se nogle af vores tilbud herunder fra Wizz Air og easyJet
easyJet
12. dec.
CPH20:10København Kastrup
2t. 00min.
GVA22:10Genève Intle
easyJet
2. feb.
CPH20:50København Kastrup
2t. 00min.
GVA22:50Genève Intle
easyJet
15. jan.
CPH20:10København Kastrup
2t. 00min.
GVA22:10Genève Intle

Hvordan rejser jeg rundt i Genève

Geneve er en moderne by med et effektivt offentligt transportsystem, som du med fordel kan benytte kombineret med ture til fods. Sporvogne, busser og tog er de tre hovedtransportformer i byen. Når du bor på et af byens hoteller eller vandrehjem, får du gratis et Geneva Transport Card, der giver gratis adgang til byens offentlige transportmidler.


Visumkrav for Genève

Selvom Schweiz ikke er medlem af EU, skal du som dansk statsborger ikke søge om visum for at holde ferie i landet. Det er heller ikke nødvendigt at vise pas, da Schweiz deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Medbring alligevel dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Genève

Hvad skal man se i Geneve?

Seværdigheder er der nok af i Geneve, så det er blot at vælge. Jet d’Eau er byens vartegn i form af et springvand, der pumper vand op i 140 m højde i Genevesøen. Katedralen St-Pierre er en anden attraktion. Jean Calvin prædikede og underviste i kirken, og fra toppen belønnes du med en smuk udsigt over centrum.

Skal man købe rejseforsikring?

Da Schweiz ikke er medlem af EU, er du ikke ligestillet med de lokale i forhold til sygesikring. Derfor er det en god idé at investere i en rejseforsikring, der kan tilpasses dine individuelle behov.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen i Geneve er drikkeligt.

Giver man drikkepenge i Geneve?

I Schweiz findes der ikke en drikkepengekultur, men du er velkommen til at betale et lille ekstra beløb for en ekstraordinær service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Rue du Rhône og Rue du Marché er to af byens attraktive indkøbsgader. Manor og globus er desuden to populære indkøbscentre.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Genève?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Genève. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Genève med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Genève, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Genève?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Genève ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Genève lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Genève, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Genève spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Genève på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.