Find billige fly til La Paz, La Paz

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til La Paz, La Paz

Få indsigter om din flyrejse til La Paz, La Paz, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til La Paz, La Paz?

Hvis du ikke kan flyve til La Paz, La Paz i januar, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til La Paz, La Paz i november har en gennemsnitlig pris på omkring 10.598 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til La Paz, La Paz på?

Vores data viser at lørdag er den billigste dag at flyve til La Paz, La Paz på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 10.818 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en mandag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til La Paz, La Paz på en mandag på 14.649 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til La Paz, La Paz?

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til La Paz, La Paz, hvor du kan finde priser helt ned til 11.150 kr.. Hvis du flyver fra La Paz, La Paz om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly til La Paz, La Paz koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 13.548 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til La Paz, La Paz?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til La Paz, La Paz fra Danmark er 36 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 12.468 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af La Paz, La Paz

Find de billigste fly til disse La Paz, La Paz-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
La Paz, La Paz

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL La Paz

København (CPH) til La Paz, La Paz (LPB)

Fly til La Paz ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til La Paz El Alto Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 12.468 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LA PAZ, LA PAZ FRA KØBENHAVNjanuar21% billigereAt flyve fra København til La Paz, La Paz ​​koster i gennemsnit blot 9.895 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LA PAZ, LA PAZ FRA KØBENHAVNjuli38% dyrereDet koster cirka 17.261 kr. at flyve til La Paz, La Paz ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LA PAZ, LA PAZ FRA KØBENHAVNmaj393% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til La Paz, La Paz fra København i maj end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til La Paz, La Paz

Ikke nok med, at La Paz er verdens højest beliggende regeringsby. Byen er også en af de sværeste at nå frem til, når man rejser fra Danmark. Starter din flyvning med udgangspunkt fra København Lufthavn i Kastrup (CPH), vil du typisk nå til Bolivia på mellem 34 og 48 timer. Hvis din flyrejse starter i Billund (BLL) kan turen gøres på mellem 25 og 33 timer og fra Aalborg (AAL) skal du regne med omkring 30-38 timers rejsetid med to til tre stop undervejs. Der er altså meget stor forskel på rejsetiden alt efter hvilken rute, du vælger. På momondo kan du se hvilket flytilbud, der passer bedst til dine planer.

Nej, det er ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til La Paz eller andre steder i Bolivia. Med start i København kræver det mindst to mellemlandinger. Typisk i Amsterdam (AMS) eller Paris (CDG), efterfulgt af en mellemlanding i Lima, Peru (LIM). Fra Billund er den hurtigste rute med tre stop undervejs, nemlig Amsterdam, Madrid (MAD) og Bolivias største internationale lufthavn, Viru Viru (VVI) i Santa Cruz. Starter du din tur fra Aalborg er den hurtigste rute tilsvarende ruten fra Billund med stop i Amsterdam, Madrid og Santa Cruz. Med to stop vil rejsetiden være længere og typisk have stop i Amsterdam og Lima.


Hvilke flyselskaber flyver til La Paz, La Paz?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til La Paz, La Paz

Hvilke flyselskaber flyver til La Paz, La Paz?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til La Paz, La Paz fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Iberia. Dette flyselskab bør have regelmæssige fly til La Paz, La Paz, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Iberia-fly til La Paz, La Paz

7 Iberia-fly flyver til La Paz, La Paz i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Santa Cruz Viru Viru Intl til La Paz, La Paz, der er den mest populære rute, som Iberia har til La Paz, La Paz. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Iberia-fly til La Paz, La Paz, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 9.283 kr. og afgik fra København Kastrup. Iberia er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 6,9/10 af 382 af vores brugere.


Lufthavne i nærheden af La Paz, La Paz

Neden for finder du alle lufthavne i La Paz, La Paz samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man fra El Alto Internationale Lufthavn til centrum af La Paz?

El Alto Internationale Lufthavn (LPB) ligger i nabobyen af samme navn, cirka 13 kilometer vest for La Paz. Med buslinje 212 ude foran terminalen, tager en tur til busterminalen i La Paz omkring 45 minutter. Hvis du hellere vil køre med taxa, bør du aftale en fast pris, før du stiger om bord. Uber er en anden mulighed for at komme hurtigt omkring i La Paz. El Alto lufthavn har også et par enkelte internationale biludlejningsbureauer, som du kan benytte, hvis du gerne vil være uafhængig af andre. Endelig kan du med de fleste hoteller arrangere, at de henter dig i lufthavnen. Se hvilke muligheder du har på momondo.


Visumkrav for La Paz, La Paz

Som dansker behøver du ikke have et visum for indrejse til Bolivia. Du kan frit opholde dig i op til 90 dage. Dit pas skal dog være gyldigt i seks måneder efter ankomstdagen. Har du et forlænget eller provisorisk pas, gælder det også til både ind- og udrejse. Du kan blive nægtet indrejse, hvis du ikke har en returbillet, eller en billet videre til et land, hvor du lovligt kan indrejse. Endelig skal børn og unge under 18 år, der rejser med blot den ene eller uden forældre, medbringe samtykke. Samtykket skal være stemplet af en notar og legaliseret af Udenrigsministeriet. Hvis samtykket ikke er på spansk, skal du desuden have en legaliseret oversættelse. Prisen for en legalisering er 200 kr. per dokument. Stemplet fra en notar koster 300 kr. per dokument.


Kom i gang med at planlægge din rejse til La Paz, La Paz


De bedste oplevelser og seværdigheder i La Paz, La Paz

Der er mange ting at udforske i Bolivias regeringsby, som ligger oppe i 3.600 meters højde. Besøg det nationale kunstmuseum, der ligger i et hus fra kolonitiden i 1775. Et andet museum, der er et besøg værd, er det bolivianske Andes tekstilmuseum, hvor du finder de fineste eksempler på landets traditionelle tekstiler. Religion spiller en stor rolle for mange bolivianere, og La Paz har mange religiøse festivaler. Er du i byen i begyndelsen af november, kan du se byen forvandle sig under De Dødes Dag. En dag, som hylder de afdøde og bedst opleves med et besøg på en af de farverige kirkegårde, som for eksempel Cementerior General.


Find billige flybilletter til andre byer i Bolivia

Bolivia er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til La Paz. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til La Paz, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til La Paz.

Ja. momondo kan spore priser på fly til La Paz og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.