Indsigter
FAQ
De seneste tilbud
Flights to Ponta Delgada

Find billige fly til Ponta Delgada fra 2.237 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 5.3
tir. 12.3

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Om fly til Ponta Delgada

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Ponta Delgada

Bedste pris på returbillet

2.237 kr.

Hurtigste flyvetid

7t. 50min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Ponta Delgada fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.237 kr. (København Kastrup til Ponta Delgada Nordela).
Det hurtigste fly til Ponta Delgada fra Danmark tager 7t. 50min. (København Kastrup til Ponta Delgada Nordela).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Ponta Delgada, herunder Lufthansa og TAP AIR PORTUGAL.

Indsigter og trends for flyrejser til Ponta Delgada

Få indsigter om din flyrejse til Ponta Delgada, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Ponta Delgada?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Ponta Delgada fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.838 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Ponta Delgada i januar, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 2.100 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Ponta Delgada på?

Ifølge vores data er mandag den billigste dag at flyve til Ponta Delgada fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en mandag var 3.111 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Ponta Delgada på en fredag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 3.682 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Ponta Delgada?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Ponta Delgada på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Ponta Delgada om formiddagen helt ned til 2.465 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Ponta Delgada, så priserne er ofte dyrere på omkring 3.355 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Ponta Delgada?

Det tager i gennemsnit 8t. 05min. at flyve fra Danmark til Ponta Delgada, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Ponta Delgada Nordela (den mest populære lufthavn i Ponta Delgada). Hvis du flyver fra Billund til Ponta Delgada Nordela, tager det omkring 19t. 25min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Ponta Delgada?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Ponta Delgada 39 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Ponta Delgada for 2.759 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Ponta Delgada

Find de billigste fly til disse Ponta Delgada-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Ponta Delgada

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Ponta Delgada

København (CPH) til Ponta Delgada (PDL)

Fly til Ponta Delgada ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Ponta Delgada Nordela, hvor den gennemsnitlige pris er 2.759 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PONTA DELGADA FRA KØBENHAVNjanuar34% billigereAt flyve fra København til Ponta Delgada ​​koster i gennemsnit blot 1.838 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PONTA DELGADA FRA KØBENHAVNoktober26% dyrereDet koster cirka 3.490 kr. at flyve til Ponta Delgada ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PONTA DELGADA FRA KØBENHAVNjuli419% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Ponta Delgada fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Ponta Delgada

Hvor lang tid tager det at flyve til Ponta Delgada?

Langt de fleste flyrejser fra Danmark til Ponta Delgado Lufthavn (PDL) vil altid indebære et enkelt eller to stop undervejs på ruten. Det er dog ikke nødvendigvis antallet, men derimod varigheden af disse mellemlandinger, som har den største effekt på den samlede rejsetid. Rejser du fra enten Kastrup eller Billund Lufthavn, kan du finde ruter med en enkel mellemlanding, som kan tage alt imellem syv og 15 timer. Flyver du derimod fra Aalborg Lufthavn, kan du forvente en rejsetid på mindst 11 og nogle gange helt op til 20 timer. Det kan derfor godt svare sig at planlægge din rejse til Azorerne samt at booke dine flybilletter hurtigst muligt. Ved at søge efter de bedste Ponta Delgada flytilbud på momondo i god tid, har du gode muligheder for at sikre dig en plads på en af de ruter, der har de korteste mellemlandinger.

Hvor kan du flyve direkte til Ponta Delgada?

Det er desværre ikke en mulighed at flyve direkte fra Danmark til Ponta Delgada på São Miguel, da alle flyrejser til den portugisiske øgruppe Azorerne altid vil kræve en eller to mellemlandinger. Fra både Kastrup og Billund Lufthavn kan du forvente et enkelt stop, som typisk vil finde sted i Lissabon. Begynder din rejse i Aalborg Lufthavn kan du derimod forvente to mellemlandinger, hvoraf den første kan foregå i lufthavne, som for eksempel Amsterdam Schiphol eller Kastrup Lufthavn i København. Det andet stop vil som regel også finde sted i Lissabon eftersom, at de fleste fly til Azorerne afgår fra netop den portugisiske hovedstad. Lissabon Lufthavn er både en stor og passagervenlig lufthavn, hvor det er let at få ventetiden til at gå.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Ponta Delgada Nordela Lufthavn?

Priser for fly til Ponta Delgada Nordela Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Ponta Delgada Nordela Lufthavn?

Fra februar 2024 er der 5 udbydere at vælge mellem for fly til Ponta Delgada Nordela Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Ponta Delgada Nordela Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Ponta Delgada Nordela Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Ponta Delgada Nordela Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Ponta Delgada Nordela Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Ponta Delgada Nordela Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Gode tilbud på fly til Ponta Delgada

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Ponta Delgada fundet af momondos brugere for nylig
TAP AIR PORTUGAL
18. jun.
CPH17:40København Kastrup
8t. 05min.
1 stop
PDL23:45Ponta Delgada Nordela
22. jun.
PDL06:30Ponta Delgada Nordela
8t. 20min.
1 stop
CPH16:50København Kastrup
2.237 kr.
Find lignende
TAP AIR PORTUGAL
30. mar.
CPH12:40København Kastrup
7t. 50min.
1 stop
PDL18:30Ponta Delgada Nordela
6. apr.
PDL06:30Ponta Delgada Nordela
8t. 20min.
1 stop
CPH16:50København Kastrup
2.279 kr.
Find lignende
TAP AIR PORTUGAL
30. mar.
CPH12:40København Kastrup
22t. 00min.
1 stop
PDL08:40Ponta Delgada Nordela
6. apr.
PDL06:30Ponta Delgada Nordela
8t. 20min.
1 stop
CPH16:50København Kastrup
2.361 kr.
Find lignende
TAP AIR PORTUGAL
25. jun.
CPH17:40København Kastrup
8t. 05min.
1 stop
PDL23:45Ponta Delgada Nordela
9. jul.
PDL19:25Ponta Delgada Nordela
14t. 15min.
1 stop
CPH11:40København Kastrup
2.540 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
5. aug.
CPH17:40København Kastrup
22t. 25min.
1 stop
PDL14:05Ponta Delgada Nordela
19. aug.
PDL19:30Ponta Delgada Nordela
19t. 20min.
1 stop
CPH16:50København Kastrup
2.616 kr.
Find lignende
TAP AIR PORTUGAL
4. maj
CPH17:40København Kastrup
8t. 05min.
1 stop
PDL23:45Ponta Delgada Nordela
12. maj
PDL06:30Ponta Delgada Nordela
27t. 30min.
1 stop
CPH12:00København Kastrup
2.636 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Ponta Delgada

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Ponta Delgada, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France
Air France
CPHKøbenhavn Kastrup
8t. 05min.
PDLPonta Delgada Nordela
Air France
BLLBillund
19t. 25min.
PDLPonta Delgada Nordela

Visumkrav for Ponta Delgada

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge Ponta Delgada?

Danske statsborgere kan let flyve til Ponta Delgado i Portugal uden at søge om visum. Det er nemlig tilladt at opholde sig visumfrit i landet i helt op til 90 dage. Disse regler er også gældende på rejser til Azorerne. Det eneste, som du mere eller mindre skal huske, er blot at medbringe et gyldigt pas.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Ponta Delgada

Hvad kan man se og lave i Ponta Delgada?

Ponta Delgada på São Miguel er hovedbyen i den portugisiske øgruppe Azorerne. I den historiske by kan du bruge dagevis på at vandre rundt i de hyggelige gader, hvor smukke monumenter og gamle kirker ligger side om side med moderne restauranter og gallerier. Du kan starte din tur rundt i byen med et besøg til det betydningsfulde kloster Nossa Senhora da Esperança eller det imponerende fort São Bras, der ligger ved Ponta Delgadas store og livlige havneområde. Det er også her ved havnen, at du kan finde de mange forskellige bådture, som hele året rundt vil tage dig med ud på havet, hvor det er muligt at se både delfiner og hvaler. Det kan dog også anbefales at tage en tur lidt ud af byen til søerne Sete Cidades. Her venter dig en utrolig udsigt over det vulkanske krater, der nu rummer to smukke smukke tvillinge-søer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Ponta Delgada?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Ponta Delgada. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Ponta Delgada med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Ponta Delgada på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Ponta Delgada?

Når du har udført en søgning efter fly til Ponta Delgada, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Ponta Delgada lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Ponta Delgada. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Ponta Delgada på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Ponta Delgada

Populære flyrejser til Ponta Delgada
Populære ruter ifølge antal søgninger inden for det sidste døgn på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Ponta Delgada
1 voksen
tir. 5.3
tir. 12.3
Send mig favorittilbud fra momondo