Find billige fly til Ponta Delgada

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Ponta Delgada

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Ponta Delgada

Bedste pris på enkeltbillet

966 kr.

Bedste pris på returbillet

1.603 kr.

Hurtigste flyvetid

26t. 35min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Ponta Delgada fra Danmark i de seneste 72 timer er 966 kr. (København Kastrup til Ponta Delgada Nordela).
Den bedste pris på en returbillet til Ponta Delgada fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.603 kr. (København Kastrup til Ponta Delgada Nordela).
Det hurtigste fly til Ponta Delgada fra Danmark tager 26t. 35min. (København Kastrup til Ponta Delgada Nordela).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Ponta Delgada, herunder TAP AIR PORTUGAL og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Ponta Delgada

Få indsigter om din flyrejse til Ponta Delgada, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Ponta Delgada?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Ponta Delgada fra Danmark, med flest priser fundet omkring 594 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Ponta Delgada i januar, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.947 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Ponta Delgada på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Ponta Delgada fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 2.213 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Ponta Delgada på en onsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.889 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Ponta Delgada?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Ponta Delgada på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Ponta Delgada om aftenen helt ned til 2.051 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Ponta Delgada, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.636 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Ponta Delgada?

Det tager i gennemsnit 7t. 40min. at flyve fra Danmark til Ponta Delgada, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Ponta Delgada Nordela (den mest populære lufthavn i Ponta Delgada). Hvis du flyver fra Billund til Ponta Delgada Nordela, tager det omkring 26t. 45min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Ponta Delgada?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Ponta Delgada 23 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Ponta Delgada for 2.478 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Ponta Delgada

Find de billigste fly til disse Ponta Delgada-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Ponta Delgada

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Ponta Delgada

København (CPH) til Ponta Delgada (PDL)

Fly til Ponta Delgada ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Ponta Delgada Nordela, hvor den gennemsnitlige pris er 2.478 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PONTA DELGADA FRA KØBENHAVNjanuar76% billigereAt flyve fra København til Ponta Delgada ​​koster i gennemsnit blot 594 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PONTA DELGADA FRA KØBENHAVNjuli53% dyrereDet koster cirka 3.786 kr. at flyve til Ponta Delgada ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PONTA DELGADA FRA KØBENHAVNjuli692% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Ponta Delgada fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Ponta Delgada

Langt de fleste flyrejser fra Danmark til Ponta Delgado Lufthavn (PDL) vil altid indebære et enkelt eller to stop undervejs på ruten. Det er dog ikke nødvendigvis antallet, men derimod varigheden af disse mellemlandinger, som har den største effekt på den samlede rejsetid. Rejser du fra enten Kastrup eller Billund Lufthavn, kan du finde ruter med en enkel mellemlanding, som kan tage alt imellem syv og 15 timer. Flyver du derimod fra Aalborg Lufthavn, kan du forvente en rejsetid på mindst 11 og nogle gange helt op til 20 timer. Det kan derfor godt svare sig at planlægge din rejse til Azorerne samt at booke dine flybilletter hurtigst muligt. Ved at søge efter de bedste Ponta Delgada flytilbud på momondo i god tid, har du gode muligheder for at sikre dig en plads på en af de ruter, der har de korteste mellemlandinger.

Det er desværre ikke en mulighed at flyve direkte fra Danmark til Ponta Delgada på São Miguel, da alle flyrejser til den portugisiske øgruppe Azorerne altid vil kræve en eller to mellemlandinger. Fra både Kastrup og Billund Lufthavn kan du forvente et enkelt stop, som typisk vil finde sted i Lissabon. Begynder din rejse i Aalborg Lufthavn kan du derimod forvente to mellemlandinger, hvoraf den første kan foregå i lufthavne, som for eksempel Amsterdam Schiphol eller Kastrup Lufthavn i København. Det andet stop vil som regel også finde sted i Lissabon eftersom, at de fleste fly til Azorerne afgår fra netop den portugisiske hovedstad. Lissabon Lufthavn er både en stor og passagervenlig lufthavn, hvor det er let at få ventetiden til at gå.


Gode tilbud på fly til Ponta Delgada

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Ponta Delgada fundet af momondos brugere for nylig
TAP AIR PORTUGAL
10. mar.
CPH07:40København Kastrup
22t. 00min.
1 stop
PDL05:40Ponta Delgada Nordela
17. mar.
PDL15:25Ponta Delgada Nordela
14t. 25min.
1 stop
CPH05:50København Kastrup
1.603 kr.
Find lignende
TAP AIR PORTUGAL
7. mar.
CPH13:20København Kastrup
7t. 25min.
1 stop
PDL20:45Ponta Delgada Nordela
16. mar.
PDL02:30Ponta Delgada Nordela
9t. 05min.
1 stop
CPH11:35København Kastrup
1.911 kr.
Find lignende
TAP AIR PORTUGAL
10. mar.
CPH07:40København Kastrup
31t. 10min.
2 stop
PDL14:50Ponta Delgada Nordela
17. mar.
PDL15:25Ponta Delgada Nordela
14t. 25min.
1 stop
CPH05:50København Kastrup
1.925 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
18. dec.
BLL01:35Billund
26t. 45min.
2 stop
PDL04:20Ponta Delgada Nordela
3. jan.
PDL01:00Ponta Delgada Nordela
25t. 35min.
2 stop
BLL02:35Billund
2.140 kr.
Find lignende
TAP AIR PORTUGAL
7. mar.
CPH13:20København Kastrup
7t. 25min.
1 stop
PDL20:45Ponta Delgada Nordela
14. mar.
PDL02:30Ponta Delgada Nordela
9t. 05min.
1 stop
CPH11:35København Kastrup
2.176 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. mar.
CPH02:10København Kastrup
13t. 20min.
2 stop
PDL15:30Ponta Delgada Nordela
17. mar.
PDL05:30Ponta Delgada Nordela
10t. 40min.
2 stop
CPH16:10København Kastrup
2.190 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Ponta Delgada

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Ponta Delgada, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
2. jan.
CPH10:35København Kastrup
41t. 50min.
2 stop
PDL04:25Ponta Delgada Nordela
Ryanair
2. jan.
CPH17:40København Kastrup
34t. 45min.
3 stop
PDL04:25Ponta Delgada Nordela
1.059 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
2. jan.
CPH05:45København Kastrup
26t. 35min.
3 stop
PDL08:20Ponta Delgada Nordela
1.231 kr.
Find lignende

Andre kabineklasser på fly til Ponta Delgada

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Ponta Delgada

Hvilke flyselskaber flyver til Ponta Delgada?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Ponta Delgada

Hvilke flyselskaber flyver til Ponta Delgada?

For fly fra Danmark til Ponta Delgada, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som TAP AIR PORTUGAL, Norwegian Air International, Ryanair og Azores Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Azores Airlines-fly til Ponta Delgada

Azores Airlines er et populært valg for brugere, der rejser til Ponta Delgada. Selskabet flyver 39 fly om ugen til Ponta Delgada, og de flyver oftest fra Lissabon. Billetpriserne hos Azores Airlines afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 1.916 kr. (fra København Kastrup). I 12 anmeldelser har momondo-brugere givet Azores Airlines en gennemsnitlig bedømmelse på 8,5/10.

Air France-fly til Ponta Delgada

Air France flyver normalt til Ponta Delgada 11 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Ponta Delgada fra Lissabon. Air France (bedømmelse: 7,6, 277 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Ponta Delgada, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Air France-billet, der er fundet på momondo til Ponta Delgada, var fra Billund (2.846 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Ponta Delgada

Neden for finder du alle lufthavne i Ponta Delgada samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Ponta Delgada fra lufthavnen?

Det vil ikke tage dig lang tid at komme fra Ponta Delgada Lufthavn til centrum af byen, da en køretur fra lufthavnen typisk ikke vil tage meget mere en et kvarters tid i bil. Du kan for eksempel vælge at bestille en lejebil fra en af de mange biludlejningsfirmaer, som har kontorer i lufthavnens ankomstterminal. Du kan dog også blot benytte en af de offentlige taxaer, der holder lige foran terminalens indgang. Det er også her i dette område udenfor ankomstterminalen, at du kan finde lufthavnsbussen, som kører hver dag fra klokken syv om morgenen til midnatstid. Denne hurtige buslinje forbinder lufthavnen med centrale steder rundt omkring i Ponta Delgada.


Populære fly til Ponta Delgada

Find dine flybilletter til Ponta Delgada blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Ponta Delgada
Hurtigste flyvetid7t. 40min.
Laveste pris1.131 kr.
Fly fra Billund til Ponta Delgada
Hurtigste flyvetid26t. 45min.
Laveste pris2.140 kr.

Visumkrav for Ponta Delgada

Danske statsborgere kan let flyve til Ponta Delgado i Portugal uden at søge om visum. Det er nemlig tilladt at opholde sig visumfrit i landet i helt op til 90 dage. Disse regler er også gældende på rejser til Azorerne. Det eneste, som du mere eller mindre skal huske, er blot at medbringe et gyldigt pas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Ponta Delgada


De bedste oplevelser og seværdigheder i Ponta Delgada

Ponta Delgada på São Miguel er hovedbyen i den portugisiske øgruppe Azorerne. I den historiske by kan du bruge dagevis på at vandre rundt i de hyggelige gader, hvor smukke monumenter og gamle kirker ligger side om side med moderne restauranter og gallerier. Du kan starte din tur rundt i byen med et besøg til det betydningsfulde kloster Nossa Senhora da Esperança eller det imponerende fort São Bras, der ligger ved Ponta Delgadas store og livlige havneområde. Det er også her ved havnen, at du kan finde de mange forskellige bådture, som hele året rundt vil tage dig med ud på havet, hvor det er muligt at se både delfiner og hvaler. Det kan dog også anbefales at tage en tur lidt ud af byen til søerne Sete Cidades. Her venter dig en utrolig udsigt over det vulkanske krater, der nu rummer to smukke smukke tvillinge-søer.


Find billige flybilletter til andre byer i Portugal

Portugal er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Ponta Delgada. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. Alle fly til Ponta Delgada på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Ponta Delgada, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Ponta Delgada. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.