Flyrejser Europa Portugal Azorerne Ponta Delgada (Açores)

Find billige flybilletter til Ponta Delgada (Açores)

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Ponta Delgada (Açores) (PDL)
ons.. 3.3.
ons.. 10.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Ponta Delgada (Açores). De nuværende restriktioner til Ponta Delgada (Açores) er baseret på Portugal rejserestriktioner.

Se nuværende Portugal rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Ponta Delgada (Açores)

Find de billigste fly til disse Ponta Delgada (Açores)-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Ponta Delgada (Açores)

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Ponta Delgada (Açores)

København (CPH) til Ponta Delgada (Açores) (PDL)

Fly til Ponta Delgada (Açores) ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Ponta Delgada (Açores) Nordela, hvor den gennemsnitlige pris er 2.160 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PONTA DELGADA (AÇORES) FRA KØBENHAVNnovember34% billigereAt flyve fra København til Ponta Delgada (Açores) ​​koster i gennemsnit blot 1.430 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PONTA DELGADA (AÇORES) FRA KØBENHAVNjuli42% dyrereDet koster cirka 3.070 kr. at flyve til Ponta Delgada (Açores) ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PONTA DELGADA (AÇORES) FRA KØBENHAVNjuli414% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Ponta Delgada (Açores) fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Ponta Delgada (Açores)?

Hvilken måned er det billigst at flyve til Ponta Delgada (Açores)?

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Ponta Delgada (Açores) på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.430 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Ponta Delgada (Açores) i november, så er januar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Ponta Delgada (Açores) i januar har en gennemsnitlig pris på omkring 1.443 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Ponta Delgada (Açores)?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Ponta Delgada (Açores) fra Danmark er 16 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 2.160 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Ponta Delgada (Açores) helt ned til 1.369 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Ponta Delgada (Açores) på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Ponta Delgada (Açores) er på en fredag. Rejsende, som vælger at rejse til Ponta Delgada (Açores) på en fredag kan finde billetter helt ned til 1.999 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.467 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Ponta Delgada (Açores).

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Ponta Delgada (Açores)?

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Ponta Delgada (Açores), hvor du kan finde priser helt ned til 1.531 kr.. Hvis du flyver fra Ponta Delgada (Açores) om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.288 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Ponta Delgada (Açores)?

På nuværende tidspunkt inkluderer Portugal rejserestriktioner rejser til Ponta Delgada (Açores). Indrejserestriktioner

Portugal har genåbnet sine grænser for rejsende, der ankommer fra EU, Schengen-området, Australien, Kina (inklusive Hong Kong og Macao), Sydkorea, New Zealand, Rwanda, Singapore, Thailand og Uruguay. Rejser fra Storbritannien og Brasilien til Portugal er suspenderet. Bortset fra ret til indrejse for nationale borgere og deres familier og indehavere af opholdstilladelser i Portugal. Rejsende fra andre områder end de ovenfor anførte må kun rejse ind i eller gennem Portugal, hvis de har en "væsentlig" grund som f.eks. erhvervsmæssig, studiemæssig, familiemæssig sammenføring, sundhed eller humanitære årsager. Forretningsrejsende skal være forberedt på at beskrive årsagen til forretningsrejsen og kan blive bedt om at fremlægge dokumentation. Studerende skal have det relevante visum og/eller være rede til at forelægge bevis for optagelse ved en portugisisk uddannelsesinstitution. Tredjelandsstatsborgere med opholdstilladelser eller visa til fastboende udlænding udstedt af EU-medlemsstater kan rejse gennem Portugal for at vende tilbage til deres opholdsland.

Indrejsekrav

Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer efter afgang. Børn under 2 år er undtaget fra kravene til COVID-19-test. Rejsende skal udfylde og præsentere et elektronisk passager-lokaliseringskort ved boarding. Rejsende, der ankommer fra Storbritannien og Brasilien skal være en portugisisk statsborger eller en statsborger, der er lovligt bosiddende i Portugal og er forpligtet til at fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer efter afgang. Rejsende uden gyldig lægeerklæring med negativt PCR-testresultat testes i lufthavnen. Rejsende, der ankommer til Madeira og Porto Santo, skal udfylde og indsende en epidemiologisk undersøgelse 12-48 timer før afgang. Dette genererer en QR-kode, som skal præsenteres ved ankomsten. Ved ankomsten skal rejsende fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Flere oplysninger findes her. Rejsende, der ankommer til Azorerne, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Mere information er tilgængelig her. Fra 9. december har rejsende brug for en negativ COVID-19 test for rejser fra São Miguel og Terceira til nogen af ​​de andre øer i øhavet.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra Tjekkiet, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Estland, Irland, Litauen, Letland, er underlagt en 14-dages karantæne hjemme eller på et sted, der er angivet af sundhedsmyndighederne. Forebyggende isolering gælder ikke passagerer på nødvendige rejser, og hvis ophold på nationalt territorium, certificeret med returbillet, ikke overstiger 48 timer. Rejsende, der er statsborgere eller bosiddende i Portugal, der ankommer fra Storbritannien og Brasilien er underlagt en 14-dages karantæne hjemme eller på et sted, der er angivet af sundhedsmyndighederne. Rejsende, der ankommer til Madeira og Azorerne uden en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, og som er udstedt inden for 72 timer før afgang, underkastes COVID-19-test og karantæne, indtil de har modtaget testresultaterne. Beboere på Madeira og Azorerne, der vender tilbage til regionen, skal tage endnu en COVID-19-test 5-7 dage fra den dato, hvor de første gang blev testet. De skal isolere sig derhjemme, indtil de kender resultatet af den anden test.

Hvis du planlægger rejser til Ponta Delgada (Açores) nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Ponta Delgada (Açores) Nordela

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Ponta Delgada (Açores) Nordela fundet af momondos brugere for nylig
TAP AIR PORTUGAL
10. apr.
13:35København Kastrup
16t. 50min.
1 stop
06:25Ponta Delgada (Açores) Nordela
16. apr.
15:15Ponta Delgada (Açores) Nordela
19t. 35min.
1 stop
10:50København Kastrup
1.831 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
14. apr.
09:10København Kastrup
21t. 15min.
2 stop
06:25Ponta Delgada (Açores) Nordela
28. apr.
10:55Ponta Delgada (Açores) Nordela
19t. 45min.
2 stop
06:40København Kastrup
2.645 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
14. apr.
09:10København Kastrup
21t. 15min.
2 stop
06:25Ponta Delgada (Açores) Nordela
28. apr.
17:25Ponta Delgada (Açores) Nordela
24t. 45min.
1 stop
18:10København Kastrup
2.195 kr.
Find lignende
Air France
14. apr.
02:25København Kastrup
10t. 35min.
2 stop
13:00Ponta Delgada (Açores) Nordela
28. apr.
03:30Ponta Delgada (Açores) Nordela
37t. 20min.
2 stop
16:50København Kastrup
2.824 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
14. apr.
16:35København Kastrup
29t. 20min.
2 stop
21:55Ponta Delgada (Açores) Nordela
28. apr.
15:15Ponta Delgada (Açores) Nordela
19t. 35min.
1 stop
10:50København Kastrup
3.157 kr.
Find lignende
Air France
14. apr.
02:25København Kastrup
16t. 05min.
2 stop
18:30Ponta Delgada (Açores) Nordela
28. apr.
03:30Ponta Delgada (Açores) Nordela
37t. 20min.
2 stop
16:50København Kastrup
2.910 kr.
Find lignende

Populære fly til Ponta Delgada (Açores)

Find dine flybilletter til Ponta Delgada (Açores) blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Ponta Delgada (Açores)
Korteste rejsetid
35t. 45min.
Laveste pris
1.153 kr.
Fly fra Billund til Ponta Delgada (Açores)
Korteste rejsetid
15t. 30min.
Laveste pris
1.492 kr.


Find billige flybilletter til andre byer i Portugal

Portugal er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
Flyrejser Europa Portugal Azorerne Ponta Delgada (Açores)
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class