Book fly med Azores Airlines

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Hurtige facts om Azores Airlines

Find oplysninger om flyvningens varighed, flypriser op populære ruter for Azores Airlines

Billigste rute

213 kr.

Mest populære rute

PIX til LIS

Korteste fly

1t. 40min.

Længste flyvning

3t. 30min.
Den billigste rute, som Azores Airlines flyver fra Ponta Delgada Nordela til Funchal Madeira kan fås for 213 kr.
Flyvningen fra Pico Island til Lissabon er i øjeblikket den mest populære rute med Azores Airlines
Den hurtigste flyrute med Azores Airlines varer 1t. 40min. fra Ponta Delgada (PDL) til Funchal (FNC)
Den længste flyrute med Azores Airlines tager 3t. 30min. fra Ponta Delgada (PDL) til Lissabon (LIS)

Flytilbud på returtrejse med Azores Airlines

Sammenlign tilbud på returrejser både indenrigs og udenrigs med Azores Airlines, der for nylig er blevet fundet af momondo-brugere
Azores Airlines
14. sep.
CPH08:55København Kastrup
24t. 00min.
2 stop
CDG08:55Paris Charles De Gaulle
17. sep.
CDG10:05Paris Charles De Gaulle
22t. 05min.
2 stop
CPH08:10København Kastrup
6.581 kr.
Find lignende

Anmeldelser af Azores Airlines

8,6
FremragendeBaseret på 12 verificerede gæsteanmeldelser
6,3Underholdning
8,9Besætning
8,8Boarding
8,4Comfort
8,6Samlet
6,4Mad

Sortér efter:
Dato

Oplysninger om flyvning med Azores Airlines

Der findes gode fordele som kunde, når du booker hos Azores-airlines. Det fordelagtige ved deres program er, at du får dækket dine rejsebehov, hvor du med deres program får tildelt rejselængder hos dem. Dette vil sige, at når du booker med Azores-airlines fly, så vil du opleve at der er flere rejser på længere distancer tilgængelige for dig. Deres bonusprogram består f.eks. af, når du booker med Azores-airlines fly, at du ikke bare booker en flybillet, men at den altså tæller dig med i hele tre bonusprogrammer, hvor du selv vælger dit bonusprogram. Som medlem oplever du deres loyalitetsprogram, når du både bruger deres tjenester og booker hos Azores-Airlines fly.

Med Azores-airlines reservationer får du nogle strålende muligheder for at medbringe den bagage, som er passende til dit behov. Der er ikke langt fra tanke til handling, når du booker hos Azores-airlines fly, da de gerne vil sørge for, at du når frem i tørvejr, så det er tilladt at medbringe f.eks. din jakke, en paraply til turen eller en taske med din computer. Derfor er det også enklere, fordi du skal tænke på kun at pakke det nødvendige i din håndbagage, hvor økonomiklassen er på op til otte kg. Når du flyver business class med Azores-airliens reservationer, så må du medbringe op til 15 kg håndbagage med dig på flyet.

Når du booker hos Azores-airlines fly, så vil du opleve, at du sagtens kan tage dit kæledyr med på rejsen. Når du booker hos Azores-airlines, vil du også skulle sætte dig ind i de få instrukser, der er når man skal have kæledyr med. Et eksempel er, at du skal kunne booke reservationen for kæledyret inden, så du ved, om der stadig er plads på flyet. Et andet eksempel kan også være, at du f.eks. betaler for kæledyrets vægt. Det er vigtigt, at du vejer både kæledyrets bur og kæledyret og informerer mere om dyret til Azores-airlines, når du booker hos Azores-airlines. Derudover er reptiler og nogle husdyr ikke tilladt at rejse med.

Ja, Azores Airlines har 9 ugentlige flyvninger planlagt med afgang fra København Kastrup.

Ponta Delgada Nordela, Lissabon, og Porto er de mest populære lufthavne Azores Airlines bruger til rutineflyvninger året rundt.

Vores Flight Tracker er de hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Azores Airlines-fly. Klik blot på Track Flight-knappen efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Azores Airliness hjemmeside på azoresairlines.pt eller ringe til dem på (+351) 296 209 720 for opdateringer og flystatus.

I øjeblikket er flyvningen fra Porto til Ponta Delgada Nordela med 0 stop for 539 kr. den billigste returrejse på en indenrigsrute, som Azores Airlines tilbyder. Flyvningen fra Ponta Delgada Nordela til Funchal Madeira med 0 stop for 213 kr. er den billigste enkeltbillet på en indenrigsflyvning med Azores Airlines.


Flysporing for Azores Airlines

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Azores Airlines
tor. 6/30