Find billige fly til Porto

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 3.12
lør. 10.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Porto

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Porto

Bedste pris på enkeltbillet

129 kr.

Bedste pris på returbillet

208 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 05min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Porto fra Danmark i de seneste 72 timer er 129 kr. (Billund til Porto).
Den bedste pris på en returbillet til Porto fra Danmark i de seneste 72 timer er 208 kr. (Billund til Porto).
Det hurtigste fly til Porto fra Danmark tager 3t. 05min. (Billund til Porto).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Porto, herunder Lufthansa, KLM og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Porto

Få indsigter om din flyrejse til Porto, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Porto?

Den billigste måned at flyve til Porto fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 530 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. marts måned er endnu en god mulighed for at rejse til Porto med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 952 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Porto på?

Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Porto på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.483 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.235 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Porto.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Porto?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Porto normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Porto om aftenen helt ned til 1.375 kr.. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.937 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Porto?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Porto du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 3t. 25min. at flyve fra København Kastrup til Porto. På den anden side tager det i gennemsnit 3t. 05min. at flyve fra Billund til Porto. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Porto?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Porto er 27 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.561 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Porto

Find de billigste fly til disse Porto-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Porto

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Porto

Aarhus (AAR) til Porto (OPO)

Fly til Porto ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Porto, hvor den gennemsnitlige pris er 1.351 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PORTO FRA KØBENHAVNjanuar66% billigereAt flyve fra København til Porto ​​koster i gennemsnit blot 530 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PORTO FRA KØBENHAVNjuli77% dyrereDet koster cirka 2.770 kr. at flyve til Porto ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PORTO FRA KØBENHAVNjuli454% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Porto fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Porto

Med sin placering helt ud til Atlanterhavets kyst, det milde klima og skæve, farverige by, kan Porto noget helt specielt. Det smukke bybillede og velsmagende druer som du finder her, i portvinens land, er med til at lokke turister fra nær og fjern. Højsæsonen er ikke så underligt i sommermånederne, men selv i vintermånederne kommer temperaturen typisk ikke under 10 grader. Trænger du til en lun getaway, kan både forår og efterår derfor også være glimrende tidspunkter at rejse til Porto i.

Portvin, arkitektur i mange stilarter, Atlanterhavet og storby på samme tid i Porto.


Gode tilbud på fly til Porto

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Porto fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
14. jan.
BLL08:10Billund
3t. 05min.
OPO11:15Porto
17. jan.
OPO11:55Porto
3t. 05min.
BLL15:00Billund
Ryanair
21. jan.
BLL08:10Billund
3t. 05min.
OPO11:15Porto
24. jan.
OPO11:55Porto
3t. 05min.
BLL15:00Billund
Ryanair
28. jan.
BLL08:10Billund
3t. 05min.
OPO11:15Porto
4. feb.
OPO10:40Porto
3t. 05min.
BLL13:45Billund
Ryanair
14. jan.
BLL08:10Billund
3t. 05min.
OPO11:15Porto
21. jan.
OPO10:40Porto
3t. 05min.
BLL13:45Billund
Ryanair
21. jan.
BLL10:05Billund
9t. 25min.
1 stop
OPO19:30Porto
24. jan.
OPO11:55Porto
3t. 05min.
BLL15:00Billund
Ryanair
14. jan.
BLL10:05Billund
6t. 45min.
1 stop
OPO16:50Porto
17. jan.
OPO11:55Porto
3t. 05min.
BLL15:00Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Porto

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Porto, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
6. dec.
BLL16:25Billund
3t. 10min.
OPO19:35Porto
Ryanair
10. dec.
BLL08:10Billund
3t. 05min.
OPO11:15Porto
Ryanair
3. dec.
BLL08:10Billund
3t. 05min.
OPO11:15Porto

Andre kabineklasser på fly til Porto

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Porto

Hvilke flyselskaber flyver til Porto?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Porto

Hvilke flyselskaber flyver til Porto?

Ryanair, KLM, Lufthansa og Brussels Airlines er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Porto regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Porto med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

SWISS-fly til Porto

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Porto på momondo er SWISS, som flyver 8 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Genève Intle, hvor det bedste tilbud på SWISS-fly til Porto kostede 1.023 kr. (returrejse fra København Kastrup til Porto fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 142 anmeldelser af SWISS giver momondo-brugere bedømmelsen 8,4.

Vueling-fly til Porto

Flytilbud med Vueling til Porto begynder fra 1.022 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra København Kastrup. I en normal uge er flypriserne med Vueling oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Madrid-Barajas er det mest populære afgangssted med Vueling til Porto, så generelt er der større tilgængelighed. Vueling har fået en bedømmelse på 7,6/10 i 159 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Porto

Neden for finder du alle lufthavne i Porto samt deres afstand til centrum

Med omkring 10 millioner årlige passagerer tager Porto Lufthavn fra 1945 imod en stor mængde internationale turister. Når du ankommer til Porto lufthavn og skal videre ind til byen, kan du vælge mellem bus og metro, hvoraf metroen er den billigste og hurtigste løsning.

Det er den lilla metrolinje E du skal med, til en billetpris på ca. 15 DKK og en rejsetid på omkring 27 minutter.


Populære fly til Porto

Find dine flybilletter til Porto blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Porto
Hurtigste flyvetid3t. 25min.
Laveste pris515 kr.
Fly fra Billund til Porto
Hurtigste flyvetid3t. 05min.
Laveste pris222 kr.
Fly fra Aalborg til Porto
Hurtigste flyvetid12t. 55min.
Laveste pris2.491 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Porto

I Porto bymidten kommer du let rundt til fods, og mange af byens attraktioner ligger tæt på hinanden. Den gamle bydel er desuden lidt kuperet, hvilket også sender dig ud på nogle gåture, da metroen f.eks. ikke kører den vej. Det er også muligt at cykle i den gamle bydel samt langs Douro-floden.

Porto er godt dækket ind med offentlige transportmuligheder som metro, bus, sporvogn og tog, der bringer dig ud på de lidt længere distancer, eller fungerer som et supplement til bentøjet. En 24-timers billet koster ca. 50 DKK.


Visumkrav for Porto

Ved ankomst til Porto får du som dansk statsborger visumfrit ophold i maks. 90 dage, hvorefter du skal registreres på udlændingekontoret i byen. Gyldigt pas skal medbringes, da det fungerer som ID under rejsen. Tjek altid op på de nyeste regler med den portugisiske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Porto


De bedste oplevelser og seværdigheder i Porto

De kolde måneder er også det tidspunkt på året, hvor det er billigst at rejse til Porto. Statistisk set er det typisk februar og november du får de billigste flybilletter (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Porto, februar 2018).

En tur til Porto byder både på storbyferie, forfriskende ture ved havet og historiske tilbageblik i byens gamle arkitektur. Portos gamle bydel og historiske centrum er UNESCO-bevaret, hvilket betyder mange arkitektoniske perler samt en autentisk atmosfære. To vartegn, du ikke kan undgå at se, er Porto Katedral i barokstil med de to tårne, samt Clérigos-tårnet, der byder på barokarkitektur af den fineste slags. Når man nu er i portvinens højborg, så skal de ædle dråber naturligvis også smages, hvilket kan lade sig gøre med en portvinssmagning i Porto by. En tur på café Majestic hører sig også til, da det er en af de mest kendte caféer i verden, hvor bl.a. J. K. Rowling skrev nogle af de første magiske kapitler om vores allesammen foretrukne troldmand Harry Potter. En strandtur i varmen kommer man heller ikke udenom – prøv en af de to populære Matosinhos Beach eller Praia de Lavradores. Få flere af vores anbefalinger til hvad du kan opleve i Porto.

En rejseforsikring anbefales altid, i tilfælde af du skulle være uheldig eller komme til skade.

Vand fra hanen kan godt drikkes i Porto.

I Portugal er det en del af kulturen at give drikkepenge – omkring 5-10 % er standard.

Omkring Santa Catarina, El Corte Inglés og Clérigos er der gode shoppingmuligheder.


Find billige flybilletter til andre byer i Portugal

Portugal er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Porto. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Alle flysøgninger til Porto på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Porto, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Prisagenter på fly til Porto er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.