Find billige flybilletter til Porto

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Porto (OPO)
søn.. 28.2.
søn.. 7.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Porto. De nuværende restriktioner til Porto er baseret på Portugal rejserestriktioner.

Se nuværende Portugal rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Porto

Find de billigste fly til disse Porto-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Porto

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Porto

København (CPH) til Porto (OPO)

Fly til Porto ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Porto, hvor den gennemsnitlige pris er 1.225 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PORTO FRA KØBENHAVNjanuar17% billigereAt flyve fra København til Porto ​​koster i gennemsnit blot 1.018 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PORTO FRA KØBENHAVNdecember43% dyrereDet koster cirka 1.754 kr. at flyve til Porto ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PORTO FRA KØBENHAVNseptember198% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Porto fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Porto?

Med sin placering helt ud til Atlanterhavets kyst, det milde klima og skæve, farverige by, kan Porto noget helt specielt. Det smukke bybillede og velsmagende druer som du finder her, i portvinens land, er med til at lokke turister fra nær og fjern. Højsæsonen er ikke så underligt i sommermånederne, men selv i vintermånederne kommer temperaturen typisk ikke under 10 grader. Trænger du til en lun getaway, kan både forår og efterår derfor også være glimrende tidspunkter at rejse til Porto i.

Portvin, arkitektur i mange stilarter, Atlanterhavet og storby på samme tid i Porto.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Porto?

marts måned er endnu en god mulighed for at rejse til Porto med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.043 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Porto?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 52 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Porto. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.225 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Porto helt ned til 791 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Porto på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Porto er på en fredag hvor priserne kan findes helt ned til 1.087 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Fly fra Danmark til Porto på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 1.414 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Porto?

Det billigste tidspunkt at flyve til Porto på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.039 kr.. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Porto, så priserne er ofte dyrere på omkring 1.402 kr. pr. billet.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Porto?

På nuværende tidspunkt inkluderer Portugal rejserestriktioner rejser til Porto. Indrejserestriktioner

Portugal har genåbnet sine grænser for rejsende, der ankommer fra EU, Schengen-området, Australien, Kina (inklusive Hong Kong og Macao), Sydkorea, New Zealand, Rwanda, Singapore, Thailand og Uruguay. Rejser fra Storbritannien og Brasilien til Portugal er suspenderet. Bortset fra ret til indrejse for nationale borgere og deres familier og indehavere af opholdstilladelser i Portugal. Rejsende fra andre områder end de ovenfor anførte må kun rejse ind i eller gennem Portugal, hvis de har en "væsentlig" grund som f.eks. erhvervsmæssig, studiemæssig, familiemæssig sammenføring, sundhed eller humanitære årsager. Forretningsrejsende skal være forberedt på at beskrive årsagen til forretningsrejsen og kan blive bedt om at fremlægge dokumentation. Studerende skal have det relevante visum og/eller være rede til at forelægge bevis for optagelse ved en portugisisk uddannelsesinstitution. Tredjelandsstatsborgere med opholdstilladelser eller visa til fastboende udlænding udstedt af EU-medlemsstater kan rejse gennem Portugal for at vende tilbage til deres opholdsland.

Indrejsekrav

Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer efter afgang. Børn under 2 år er undtaget fra kravene til COVID-19-test. Rejsende skal udfylde og præsentere et elektronisk passager-lokaliseringskort ved boarding. Rejsende, der ankommer fra Storbritannien og Brasilien skal være en portugisisk statsborger eller en statsborger, der er lovligt bosiddende i Portugal og er forpligtet til at fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer efter afgang. Rejsende uden gyldig lægeerklæring med negativt PCR-testresultat testes i lufthavnen. Rejsende, der ankommer til Madeira og Porto Santo, skal udfylde og indsende en epidemiologisk undersøgelse 12-48 timer før afgang. Dette genererer en QR-kode, som skal præsenteres ved ankomsten. Ved ankomsten skal rejsende fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Flere oplysninger findes her. Rejsende, der ankommer til Azorerne, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Mere information er tilgængelig her. Fra 9. december har rejsende brug for en negativ COVID-19 test for rejser fra São Miguel og Terceira til nogen af ​​de andre øer i øhavet.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra Tjekkiet, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Estland, Irland, Litauen, Letland, er underlagt en 14-dages karantæne hjemme eller på et sted, der er angivet af sundhedsmyndighederne. Forebyggende isolering gælder ikke passagerer på nødvendige rejser, og hvis ophold på nationalt territorium, certificeret med returbillet, ikke overstiger 48 timer. Rejsende, der er statsborgere eller bosiddende i Portugal, der ankommer fra Storbritannien og Brasilien er underlagt en 14-dages karantæne hjemme eller på et sted, der er angivet af sundhedsmyndighederne. Rejsende, der ankommer til Madeira og Azorerne uden en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, og som er udstedt inden for 72 timer før afgang, underkastes COVID-19-test og karantæne, indtil de har modtaget testresultaterne. Beboere på Madeira og Azorerne, der vender tilbage til regionen, skal tage endnu en COVID-19-test 5-7 dage fra den dato, hvor de første gang blev testet. De skal isolere sig derhjemme, indtil de kender resultatet af den anden test.

Hvis du planlægger rejser til Porto nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Porto

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Porto fundet af momondos brugere for nylig
KLM
29. maj
10:10
Aalborg
9t. 05min.
1 stop
19:15
Porto
1. jun.
01:00
Porto
16t. 30min.
1 stop
17:30
Aalborg
1.527 kr.
Find lignende
KLM
2. apr.
02:30
Aalborg
16t. 45min.
1 stop
19:15
Porto
13. apr.
01:00
Porto
12t. 00min.
1 stop
13:00
Aalborg
1.478 kr.
Find lignende
KLM
17. mar.
08:05
København Kastrup
23t. 50min.
1 stop
07:55
Porto
21. mar.
07:40
Porto
5t. 00min.
1 stop
12:40
København Kastrup
1.196 kr.
Find lignende
Ryanair
1. apr.
07:45
København Kastrup
24t. 55min.
1 stop
08:40
Porto
10. apr.
02:35
Porto
6t. 15min.
1 stop
08:50
København Kastrup
Lufthansa
17. mar.
09:25
København Kastrup
23t. 10min.
2 stop
08:35
Porto
21. mar.
12:45
Porto
14t. 35min.
2 stop
03:20
København Kastrup
1.570 kr.
Find lignende
Lufthansa
17. mar.
07:20
København Kastrup
25t. 15min.
1 stop
08:35
Porto
21. mar.
12:45
Porto
14t. 35min.
2 stop
03:20
København Kastrup
1.417 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Porto

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Porto, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Flere flyselskaber
25. mar.
07:50
København Kastrup
11t. 45min.
1 stop
19:35
Porto
Air France
8. mar.
01:25
København Kastrup
12t. 45min.
1 stop
14:10
Porto
1.343 kr.
Find lignende
Air France
8. mar.
01:25
København Kastrup
12t. 45min.
1 stop
14:10
Porto
1.380 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Porto?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Porto

Flere forskellige flyselskaber lægger turen forbi Porto, og du kan vælge mellem bl.a. easyJet, Norwegian, TAP Portugal, KLM, Air France og Lufthansa. En rejse med direkte fly giver en rejsetid på ca. 3 timer og 30 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Porto samt afstand til centrum

Med omkring 10 millioner årlige passagerer tager Porto Lufthavn fra 1945 imod en stor mængde internationale turister. Når du ankommer til Porto lufthavn og skal videre ind til byen, kan du vælge mellem bus og metro, hvoraf metroen er den billigste og hurtigste løsning.

Det er den lilla metrolinje E du skal med, til en billetpris på ca. 15 DKK og en rejsetid på omkring 27 minutter (Information tjekket 16/06/2017).


Populære fly til Porto

Find dine flybilletter til Porto blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Porto
Korteste rejsetid
3t. 25min.
Laveste pris
792 kr.
Fly fra Billund til Porto
Korteste rejsetid
16t. 50min.
Laveste pris
1.178 kr.
Fly fra Aalborg til Porto
Korteste rejsetid
16t. 45min.
Laveste pris
1.326 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Porto?

I Porto bymidten kommer du let rundt til fods, og mange af byens attraktioner ligger tæt på hinanden. Den gamle bydel er desuden lidt kuperet, hvilket også sender dig ud på nogle gåture, da metroen f.eks. ikke kører den vej. Det er også muligt at cykle i den gamle bydel samt langs Douro-floden.

Porto er godt dækket ind med offentlige transportmuligheder som metro, bus, sporvogn og tog, der bringer dig ud på de lidt længere distancer, eller fungerer som et supplement til bentøjet. En 24-timers billet koster ca. 50 DKK.


Kan man rejse til Porto uden pas eller visum?

Ved ankomst til Porto får du som dansk statsborger visumfrit ophold i maks. 90 dage, hvorefter du skal registreres på udlændingekontoret i byen. Gyldigt pas skal medbringes, da det fungerer som ID under rejsen. Tjek altid op på de nyeste regler med den portugisiske ambassade.


Tips og gode råd til Porto

Hvordan får man den billigste flybillet til Porto?

De kolde måneder er også det tidspunkt på året, hvor det er billigst at rejse til Porto. Statistisk set er det typisk februar og november du får de billigste flybilletter (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Porto, februar 2018).

Hvad skal man se i Porto?

En tur til Porto byder både på storbyferie, forfriskende ture ved havet og historiske tilbageblik i byens gamle arkitektur. Portos gamle bydel og historiske centrum er UNESCO-bevaret, hvilket betyder mange arkitektoniske perler samt en autentisk atmosfære.

To vartegn, du ikke kan undgå at se, er Porto Katedral i barokstil med de to tårne, samt Clérigos-tårnet, der byder på barokarkitektur af den fineste slags. Når man nu er i portvinens højborg, så skal de ædle dråber naturligvis også smages, hvilket kan lade sig gøre med en portvinssmagning i Porto by.

En tur på café Majestic hører sig også til, da det er en af de mest kendte caféer i verden, hvor bl.a. J. K. Rowling skrev nogle af de første magiske kapitler om vores allesammen foretrukne troldmand Harry Potter. En strandtur i varmen kommer man heller ikke udenom – prøv en af de to populære Matosinhos Beach eller Praia de Lavradores. Få flere af vores anbefalinger til hvad du kan opleve i Porto.

Aktiviteter for børn

Porto City Park er selve åndehullet, hvor hele familien kan tage en pause og fordøje byens travlhed. I parken kan I spille bold, se ænder, svaner og hygge sig blandt de lokale. Når I vil se endnu flere dyr, så byder Porto på flere muligheder i form af Maia Zoo, Sea Life eller Gaia Biological Park, hvor børnene kan lære om dyr af enhver slags.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring anbefales altid, i tilfælde af du skulle være uheldig eller komme til skade.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen kan godt drikkes i Porto.

Giver man drikkepenge i Porto?

I Portugal er det en del af kulturen at give drikkepenge – omkring 5-10 % er standard.

Hvor er der god shopping?

Omkring Santa Catarina, El Corte Inglés og Clérigos er der gode shoppingmuligheder.Find billige flybilletter til andre byer i Portugal

Portugal er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class