Find billige flybilletter til Grand Canyon Village

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Grand Canyon Village?

For at komme til Grand Canyon Village i Arizona, skal du starte med at flyve til Pulliam Airport i Flagstaff, der ligger halvanden times kørsel væk. Det er muligt at booke flybilletter fra Kastrup Airport dertil gennem momondo, hvor flyselskaber som Lufthansa og British Airways betjener den første del af turen. Du skal være forberedt på en flyrejse på mellem et til halvandet døgn med to mellemlandinger, typisk i Frankfurt eller London Heathrow på den første del af flyvningen, samt i Denver, Colorado på den anden del, der betjenes af amerikanske flyselskaber som Commutair og United Airlines. Derfor kan det være en idé på forhånd at sætte sig ind i forholdene i den enkelte lufthavn, da der flere steder er såkaldt self transfer, hvor du selv skal sørge for at hente og genindchecke din bagage og komme til den nye afgangsterminal.

Der er endnu ikke etableret direkte forbindelse mellem Arizonas Grand Canyon Village og nogen lufthavn i Danmark. For at komme dertil skal du flyve til Pulliam Airport i byen Flagstaff, der ligger i nærheden. På begge ruter er der to mellemlandinger med ventetid. Det er derfor en god idé på forhånd at tjekke, hvordan forholdene er i de enkelte lufthavne med henblik på transfer og eventuel ventetid. Fra Europa betjenes den første del af strækningen af flere flyselskaber bl.a. SAS, Lufthansa og British Airways, mens den efter mellemlanding overtages af United Airlines og Commutair.

4.306 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Grand Canyon Village. Dette fly er fra Las Vegas og er 63% billigere end de fleste andre flyrejser til Grand Canyon Village. Hvis du vil finde den billigste pris til Grand Canyon Village fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Rejsende, som flyver til Grand Canyon Village, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Flagstaff Pulliam (110 km fra Grand Canyon Village centrum), Lufthavn: Page (115 km fra Grand Canyon Village centrum), Lufthavn: Meadview Grand Canyon West (151 km fra Grand Canyon Village centrum) eller Lufthavn: Prescott (158 km fra fra Grand Canyon Village centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Lufthavn: Grand Canyon Village National har en gennemsnitspris på 11.772 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Grand Canyon Village. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Lufthavne i nærheden af Grand Canyon Village

Neden for finder du alle lufthavne i Grand Canyon Village samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Grand Canyon Village fra lufthavnen?

Den hurtigste måde at komme til Grand Canyon Village fra Pulliam Airport i Flagstaff er ved at leje en bil og køre ad hovedvej 180, der udgår fra Flagstaff og støder til hovedvej 64, som fører direkte derhen. Adskillige internationale lejefirmaer som AVIS og Hertz har filialer i Pulliam airport , og det er muligt at reservere en booking hjemmefra med momondo. Desuden kører der bus fra Pulliam Airport mod Grand Canyon Village to gange om dagen med afgange kl. 13 og 16. Det er også muligt at tage en taxa ind til centrum og finde videre befordring mod Grand Canyon Village. En af måderne er at booke en privat shuttle-bus, der samler dig op i Flagstaff og har flere stop i Grand Canyon Village.


Visumkrav for Grand Canyon Village

Dit pas skal gælde i mindst et halvt år efter indrejsedato, for at du kan rejse ind i USA. Uden turistvisum er det muligt at være hvad der svarer til tre måneder i landet. Forinden skal du dog søge om et såkaldt ESTA eller Electronic System for Travel Authorization og have fået din ansøgning godkendt mindst tre døgn før afrejse. Dette er en proces, som foregår online, og link til ansøgningsskema kan findes på Udenrigsministeriets hjemmeside eller ved at søge på nettet. Hvis du ikke kan få et godkendt ESTA, kan du søge visum, hvilket kan ske både elektronisk eller ved at besøge den amerikanske ambassade, alt efter hvilken type visum, du søger.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Grand Canyon Village


De bedste oplevelser og seværdigheder i Grand Canyon Village

Grand Canyon Villaga er centreret omkring turisme og fungerer som udgangspunkt for hikes og vandreture i området. Byen, der ligger på kanten af The South Rim, huser adskillige hoteller, og det er oplagt at planlægge sine ekskursioner herfra. Der er også enkelte museer i området, såsom The Grand Canyon Railway Depot, der viser jernbanens historie eller Hopi House, der fortæller indianernes historie i området og desuden byder på gode shoppingmuligheder. Men centrum for oplevelser kan siges at være Grand Canyon Visitor’s Center, der er udgangspunkt for de fleste organiserede ture rundt i nationalparken.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Fly til Grand Canyon Village med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Grand Canyon Village. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Grand Canyon Village og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.