Find billige fly til Grand Canyon Village

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 26.9
tir. 3.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Grand Canyon Village

Få indsigter om din flyrejse til Grand Canyon Village, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Grand Canyon Village på?


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Grand Canyon Village

Hvor lang tid tager det at flyve til Grand Canyon Village?

For at komme til Grand Canyon Village i Arizona, skal du starte med at flyve til Pulliam Airport i Flagstaff, der ligger halvanden times kørsel væk. Det er muligt at booke flybilletter fra Kastrup Airport dertil gennem momondo, hvor flyselskaber som Lufthansa og British Airways betjener den første del af turen. Du skal være forberedt på en flyrejse på mellem et til halvandet døgn med to mellemlandinger, typisk i Frankfurt eller London Heathrow på den første del af flyvningen, samt i Denver, Colorado på den anden del, der betjenes af amerikanske flyselskaber som Commutair og United Airlines. Derfor kan det være en idé på forhånd at sætte sig ind i forholdene i den enkelte lufthavn, da der flere steder er såkaldt self transfer, hvor du selv skal sørge for at hente og genindchecke din bagage og komme til den nye afgangsterminal.

Hvorfra kan du flyve direkte til Grand Canyon Village?

Der er endnu ikke etableret direkte forbindelse mellem Arizonas Grand Canyon Village og nogen lufthavn i Danmark. For at komme dertil skal du flyve til Pulliam Airport i byen Flagstaff, der ligger i nærheden. På begge ruter er der to mellemlandinger med ventetid. Det er derfor en god idé på forhånd at tjekke, hvordan forholdene er i de enkelte lufthavne med henblik på transfer og eventuel ventetid. Fra Europa betjenes den første del af strækningen af flere flyselskaber bl.a. SAS, Lufthansa og British Airways, mens den efter mellemlanding overtages af United Airlines og Commutair.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Grand Canyon Village?

Rejsende, som flyver til Grand Canyon Village, kan måske finde bedre priser til Grand Canyon Village Bar Ten Ranch Lufthavn (101 km fra Grand Canyon Village centrum), Flagstaff Pulliam Lufthavn (110 km fra Grand Canyon Village centrum), Page Lufthavn (115 km fra Grand Canyon Village centrum), Meadview Grand Canyon West Lufthavn (151 km fra Grand Canyon Village centrum) eller Prescott Lufthavn (158 km fra Grand Canyon Village centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Grand Canyon Village National Lufthavn?

Priser for fly til Grand Canyon Village National Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Grand Canyon Village National Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Grand Canyon Village National Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Grand Canyon Village National Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Grand Canyon Village National Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Grand Canyon Village National Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Hvilke flyselskaber flyver til Grand Canyon Village?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Grand Canyon Village

Hvilke flyselskaber flyver til Grand Canyon Village?


Visumkrav for Grand Canyon Village

Hvilke krav til pas og visa er der, når du besøger Grand Canyon Village?

Dit pas skal gælde i mindst et halvt år efter indrejsedato, for at du kan rejse ind i USA. Uden turistvisum er det muligt at være hvad der svarer til tre måneder i landet. Forinden skal du dog søge om et såkaldt ESTA eller Electronic System for Travel Authorization og have fået din ansøgning godkendt mindst tre døgn før afrejse. Dette er en proces, som foregår online, og link til ansøgningsskema kan findes på Udenrigsministeriets hjemmeside eller ved at søge på nettet. Hvis du ikke kan få et godkendt ESTA, kan du søge visum, hvilket kan ske både elektronisk eller ved at besøge den amerikanske ambassade, alt efter hvilken type visum, du søger.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Grand Canyon Village


De bedste oplevelser og seværdigheder i Grand Canyon Village

Hvad kan du se og lave i Grand Canyon Village?

Grand Canyon Villaga er centreret omkring turisme og fungerer som udgangspunkt for hikes og vandreture i området. Byen, der ligger på kanten af The South Rim, huser adskillige hoteller, og det er oplagt at planlægge sine ekskursioner herfra. Der er også enkelte museer i området, såsom The Grand Canyon Railway Depot, der viser jernbanens historie eller Hopi House, der fortæller indianernes historie i området og desuden byder på gode shoppingmuligheder. Men centrum for oplevelser kan siges at være Grand Canyon Visitor’s Center, der er udgangspunkt for de fleste organiserede ture rundt i nationalparken.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Grand Canyon Village?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Grand Canyon Village med fleksibel booking på momondo?

Fly til Grand Canyon Village med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Grand Canyon Village?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Grand Canyon Village. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Grand Canyon Village lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Grand Canyon Village og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Grand Canyon Village på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.