Find billige flybilletter til Arizona

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Arizona

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Arizona

Bedste pris på enkeltbillet

2.534 kr.

Bedste pris på returbillet

5.317 kr.

Hurtigste flyvetid

15t. 40min.

Betjenes af

6 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Arizona fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.534 kr. (København Kastrup til Phoenix Sky Harbor Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Arizona fra Danmark i de seneste 72 timer er 5.317 kr. (København Kastrup til Tucson Intl).
Det hurtigste fly til Arizona fra Danmark tager 15t. 40min. (København Kastrup til Phoenix Sky Harbor Intl).
Der er 6 flyselskaber, som flyver til Arizona, herunder American Airlines, British Airways og Air Canada.

De billigste fly til byer i Arizona

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Arizona fra Danmark
Phoenix
Phoenix

Brugbar information om dit fly til Arizona

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Arizona

For priser helt ned til 521 kr./pr. person, kan du finde fly til Arizona afhængig af hvor du rejser fra. I gennemsnit koster fly til Arizona 6.091 kr./pr. person.

Tusayan Ruin and Museum er tættest på Lufthavn: Flagstaff. Hvis man leder efter alternative muligheder nær Tusayan Ruin and Museum kan man flyve til Lufthavn: Prescott.

Temperature i Arizona variere mellem 13 °C og 35 °C alt afhængig af årstiden. Typisk er december den koldeste måned i Arizona, og den varmeste måned er juli. Det er også værd at bemærke, at hvis man gerne vil undgå nedbør, bør man overveje at rejse til Arizona i juni, maj og april, hvor nedbør er mindst sandsynlig.

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Arizona du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 35t. 02min. at flyve fra København Kastrup til Phoenix Sky Harbor Intl. På den anden side tager det i gennemsnit 23t. 45min. at flyve fra Billund til Phoenix Sky Harbor Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Du kan forvente at skulle bruge i gennemsnit 9.768 kr. på et fly til Arizona. Vores brugere fandt dog fly til Arizona for 3.238 kr., hvilket er den billigste pris, vi har set i den seneste uge. 39.578 kr. pr. billet plejer at være det dyreste for et fly til Arizona, mens alt fra 8.976 kr. eller mindre anses for at være et godt tilbud.

Overvej at bestille fly til Arizona på en tirsdag, som er den billigste dag i ugen. Du vil også opdage, at det er billigt at flyve på en søndag. Prøv at undgå at bestille fly til Arizona på en lørdag, som har tendens til at være den dyreste dag i ugen.Populære byer og seværdigheder

Skal du til Arizona? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Arizona.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Arizona

Find fly til disse populære byer i Arizona fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Arizona

Se de billigste flyrejser til Arizona fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnTucson18t. 12min.5.317 kr.
BillundPhoenix23t. 45min.7.146 kr.
AalborgPhoenix18t. 37min.7.751 kr.
KøbenhavnPhoenix35t. 02min.7.865 kr.

Populære fly til Arizona

Find dine flybilletter til Arizona blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Phoenix
Hurtigste flyvetid35t. 02min.
Laveste pris7.865 kr.
Fly fra København til Tucson
Hurtigste flyvetid18t. 12min.
Laveste pris5.317 kr.
Fly fra Aalborg til Phoenix
Hurtigste flyvetid18t. 37min.
Laveste pris7.751 kr.
Fly fra Billund til Phoenix
Hurtigste flyvetid23t. 45min.
Laveste pris7.146 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Arizona


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Arizona på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Arizona, der passer dig bedst.

Ja. Alle fly til Arizona på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Arizona.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Arizona. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.