Find billige fly til Gibraltar

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 3.7
søn. 10.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til byer i Gibraltar

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Gibraltar fra Danmark
Gibraltar
Gibraltar

Brugbar information om dit fly til Gibraltar

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Gibraltar

Rejsetiden fra Danmark til Gibraltar varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Gibraltar Intl (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 12t. 05min.. En anden populær rute fra Danmark til Gibraltar er at flyve fra Billund til Gibraltar Intl, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Det billigste fly til Gibraltar, fundet for nylig på momondo, var 1.462 kr.. Hvis du ikke kan finde et så billigt flytilbud, skal du huske på, at alt under 3.311 kr. anses for at være en god pris for fly til Gibraltar. 3.554 kr. er den gennemsnitlige pris for at flyve til Gibraltar, mens 8.854 kr. er den dyreste.

Overvej at bestille fly til Gibraltar på en onsdag, som er den billigste dag i ugen. Du vil også opdage, at det er billigt at flyve på en torsdag. Prøv at undgå at bestille fly til Gibraltar på en søndag, som har tendens til at være den dyreste dag i ugen.



De seneste flyrejser fundet til populære byer i Gibraltar

Find fly til disse populære byer i Gibraltar fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Gibraltar

Se de billigste flyrejser til Gibraltar fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnGibraltar12t. 05min.2.842 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Gibraltar

Der er for tiden ingen rejser med direkte fly til Gibraltar fra Danmark. Du kan til gengæld rejse afsted med forskellige flyselskaber, der tilbyder turen med stop undervejs. British Airways er selvskrevet på turen, men du kan også rejse med easyJet og flere andre selskaber, fra eksempelvis Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn.

Gibraltar rejser med afgang fra eksempelvis København tager ca. syv timer som det hurtigste, mens det fra Billund tager ca. ni timer. Rejsetiden skyldes, at der er et kort stop undervejs. Du kan naturligvis også flyve ruten fra mindre lufthavne som Aarhus Lufthavn i Tirstrup og Aalborg Lufthavn i Nørresundby.

Mange turister booker flybilletter til Gibraltar med afrejse i højsæsonen fra juni til august, men vejret i Gibraltar er rejsevenligt længere end det. April og maj samt september og oktober er også oplagte måneder at rejse i, da vejret stadig er lunt og priserne ofte billigere. Vinteren er til gengæld regnfuld og januar er årets koldeste måned.

På Gibraltar rejser kan du nyde godt af visumfrit ophold i maksimum 90 dage. Dit pas skal desuden være gyldigt under hele opholdet.


Populære ruter til Gibraltar

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Gibraltar
Hurtigste flyvetid12t. 05min.
Laveste pris2.842 kr.

Find fly til Gibraltar

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Gibraltar. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Fly til Gibraltar med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Gibraltar ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Gibraltar. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.