Find billige fly til Gibraltar

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 3.10
tir. 10.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Gibraltar

Få indsigter om din flyrejse til Gibraltar, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Gibraltar?

Rejsetiden fra Danmark til Gibraltar varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Gibraltar Intl (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 13t. 05min.. En anden populær rute fra Danmark til Gibraltar er at flyve fra Billund til Gibraltar Intl, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Gibraltar? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Gibraltar

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Gibraltar fra Danmark
Gibraltar
Gibraltar

Brugbar information om dit fly til Gibraltar

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Gibraltar

Hvad er den mest populære lufthavn i Gibraltar at flyve til?

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Gibraltar?

Priser for fly til Gibraltar opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Gibraltar?

Antallet af udbydere for fly til Gibraltar er 2 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Gibraltar?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Gibraltar hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Gibraltar?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Gibraltar rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Gibraltar. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Gibraltar

Find fly til disse populære byer i Gibraltar fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Gibraltar

Se de billigste flyrejser til Gibraltar fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnGibraltar13t. 05min.1.663 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Gibraltar

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Gibraltar?

Der er for tiden ingen rejser med direkte fly til Gibraltar fra Danmark. Du kan til gengæld rejse afsted med forskellige flyselskaber, der tilbyder turen med stop undervejs. British Airways er selvskrevet på turen, men du kan også rejse med easyJet og flere andre selskaber, fra eksempelvis Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn.

Hvor lang tid tager det at flyve til Gibraltar?

Gibraltar rejser med afgang fra eksempelvis København tager ca. syv timer som det hurtigste, mens det fra Billund tager ca. ni timer. Rejsetiden skyldes, at der er et kort stop undervejs. Du kan naturligvis også flyve ruten fra mindre lufthavne som Aarhus Lufthavn i Tirstrup og Aalborg Lufthavn i Nørresundby.

Hvilken årstid skal man rejse til Gibraltar?

Mange turister booker flybilletter til Gibraltar med afrejse i højsæsonen fra juni til august, men vejret i Gibraltar er rejsevenligt længere end det. April og maj samt september og oktober er også oplagte måneder at rejse i, da vejret stadig er lunt og priserne ofte billigere. Vinteren er til gengæld regnfuld og januar er årets koldeste måned.

Kan man rejse til Gibraltar uden pas eller visum?

På Gibraltar rejser kan du nyde godt af visumfrit ophold i maksimum 90 dage. Dit pas skal desuden være gyldigt under hele opholdet.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Gibraltar

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Gibraltar?

    Prisagenter giver dig besked på e-mail, når priserne for fly til Gibraltar falder. For at aktivere funktionen skal du først vælge dine ønskede rejsedage og starte en søgning. Når du gennemser dine resultater, vil du kunne se Prisagent-funktionen og klikke på den for at slå notifikationer til.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Gibraltar med momondo?

    Med "Prisprognose" kan du finde ud af i hvor god tid, du skal booke dit fly. Uanset om du vil spare penge på din rejse ved at booke på en særlig ugedag eller et specifikt tidspunkt, giver vi dig nyttig information om det ideelle tidspunkt at booke på. Vores "Priskalender" viser dig et hurtigt overblik over, hvornår du skal booke din rejse for at få en lavere pris. Ved at oprette "Prisagenter" kan du holde dig opdateret om prisændringer og booke dit fly på det rette tidspunkt. Søg ud fra dit budget og din ønskede rejsedestination med funktionen "Explore". Uanset om du leder efter idéer til dit næste rejseeventyr eller sparetips, er vores blog "Discover" et genialt sted at starte.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi indhenter vores priser fra mere end 700 interne konkurrenter inden for flybranchen og online rejsebureauer. Vi opererer på over 30 markeder verden over for at kunne give dig flest mulige rejsemuligheder.


Populære ruter til Gibraltar

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Gibraltar
Hurtigste flyvetid13t. 05min.
Laveste pris1.663 kr.

Find fly til Gibraltar

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Gibraltar?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Gibraltar. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Gibraltar med fleksibel booking på momondo?

Fly til Gibraltar med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Gibraltar?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Gibraltar ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Gibraltar lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Gibraltar. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Gibraltar på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.