Find billige fly til Belmopan

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Belmopan

Få indsigter om din flyrejse til Belmopan, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang tid tager det at flyve til Belmopan?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Belmopan afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Belize City P.S.W. Goldson Intl (den mest populære lufthavn i Belmopan), så tager det 35t. 22min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Belize City P.S.W. Goldson Intl, er den gennemsnitlige rejsetid .

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Belmopan

Find de billigste fly til disse Belmopan-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Belize City P.S.W. Goldson Intl

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Belmopan

København (CPH) til Lufthavn: Belize City P.S.W. Goldson Intl (BZE)

Fly til Belmopan ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Belize City P.S.W. Goldson Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 6.888 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Belmopan

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Belmopan, lå på 1.951 kr./pr. person fra San Salvador, hvilket er 57% billigere end gennemsnitsflyprisen til Belmopan. Hvis du vil finde de billigste priser til Belmopan fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Belmopan. Hvis du har planer om at flyve til Belmopan, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: San Ignacio (39 km fra Belmopan centrum), Lufthavn: Belize City P.S.W. Goldson Intl (58 km fra Belmopan centrum), Lufthavn: Dangriga (64 km fra Belmopan centrum), Lufthavn: Belize City Mnpl (67 km fra Belmopan centrum) eller Lufthavn: Silver Creek (71 km fra Belmopan centrum).

Lufthavn: Dangriga har en gennemsnitspris på 4.582 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Belmopan. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvilke flyselskaber flyver til Belmopan?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Belmopan

Hvilke flyselskaber flyver til Belmopan?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Belmopan fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er British Airways, United Airlines, Delta og KLM. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Belmopan, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Belmopan


Find billige flybilletter til andre byer i Belize

Belize er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Belmopan.

Fly til Belmopan med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Belmopan. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Belmopan. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.