Find billige fly til Belize City

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 14.8
søn. 21.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Belize City

Find de billigste fly til disse Belize City-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Belize City P.S.W. Goldson Intl

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Belize City

København (CPH) til Belize City (BZ1)

Fly til Belize City ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Belize City, hvor den gennemsnitlige pris er 7.076 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BELIZE CITY FRA KØBENHAVNnovember15% billigereAt flyve fra København til Belize City ​​koster i gennemsnit blot 6.074 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BELIZE CITY FRA KØBENHAVNjuli14% dyrereDet koster cirka 8.126 kr. at flyve til Belize City ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BELIZE CITY FRA KØBENHAVNnovember376% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Belize City fra København i november end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Belize City?

Du skal desværre ud i to mellemlandinger, når du flyver mellem Københavns Lufthavn (CPH) og Philip S.W. Goldson Internationale Lufthavn (BZE) i Belize. Dette gælder, uanset om du tager afsted med United Airlines eller Delta Airlines, som står for så godt som alle forbindelser. Flyvningen over vil også tage fra omkring 32 timer og op til 55 timer. Det giver dog god mulighed for at få det bedste ud af dine mellemlandinger. Hjemturen vil typisk være lidt hurtigere med omkring 18 til 24 timers rejsetid. Typisk vil dine mellemlandinger ske i større lufthavne som Paris Charles de Gaulle, München, Atlanta, Houston og tilsvarende. Det betyder, at du vil opleve lufthavne med alle de services, du kan forvente dig af en stor, international lufthavn.

Som gennemgået i afsnittet ovenfor, er der desværre ikke nogen direkte flyvninger mellem København og Belize City. Men der er flere forbindelser med to mellemlandinger, som du vil se, hvis du søger her via momondo, og der er mulighed for at få fat i et par attraktive flytilbud på denne måde. Samtidig kan du opleve lidt i eller ved lufthavnene undervejs. I de amerikanske lufthavne er det for eksempel ikke usædvanligt med levende underholdning.

356 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Belize City. Dette fly er fra Corozal og er 93% billigere end de fleste andre flyrejser til Belize City. Hvis du vil finde den billigste pris til Belize City fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Belize City i november, så er det også billigt at flyve i februar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 6.206 kr..

Rejsende, som flyver til Belize City, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Belize City P.S.W. Goldson Intl (13 km fra Belize City centrum), Lufthavn: Caye Caulker (31 km fra Belize City centrum), Lufthavn: San Pedro Town (52 km fra Belize City centrum), Lufthavn: Dangriga (58 km fra Belize City centrum) eller Lufthavn: Belmopan (66 km fra Belize City centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Lufthavn: Caye Caulker har en gennemsnitspris på 4.239 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Belize City. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Belize City

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Belize City fundet af momondos brugere for nylig
Air Canada
CPHKøbenhavn Kastrup
37t. 18min.
BZEBelize City P.S.W. Goldson Intl

Find de billigste enkeltbilletter til Belize City

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Belize City, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air Canada
Air Canada
CPHKøbenhavn Kastrup
37t. 18min.
BZEBelize City P.S.W. Goldson Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Belize City?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Belize City

Hvilke flyselskaber flyver til Belize City?

For fly fra Danmark til Belize City, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som United Airlines, British Airways, Lufthansa og KLM. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Lufthavne i nærheden af Belize City

Neden for finder du alle lufthavne i Belize City samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer jeg til centrum af Belize City fra lufthavnen

Den mest populære løsning i lufthavnen i Belize er at leje en bil og dermed have mulighed for at opleve området og landet på egen hånd. Der er en lang række af udlejningsfirmaer til stede i lufthavnen og dermed gode muligheder for at finde den rigtige bil for dig. BZ Shuttle Service kan også arrangere shuttlebusser til grupper på op mod 8 personer eller delt op til 16 personer og køre jer direkte mellem lufthavnen og byens hoteller. En mulighed er også at kontakte dit udvalgte hotel. Ofte samarbejder de med lokale operatører, som kan sørge for transport.


Populære fly til Belize City

Find dine flybilletter til Belize City blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Belize City
Hurtigste flyvetid37t. 18min.
Laveste pris20.873 kr.

Visumkrav for Belize City

Danske statsborgere er heldigt stillede i Belize. Det er muligt at besøge landet uden visum i 30 dage. Når du er der, kan du søge om at forlænge dit ophold med yderligere 30 dage ad gangen. Således kan du som turist få lov at opholde dig i Belize i helt op til et år. Danske forlængede pas og nødpas kan benyttes til både ind- og udrejse, men de skal være gyldige mindst seks måneder ud over besøget. Almindelige pas skal blot være gyldige i blot tre måneder ud over besøget. Ved indrejse kan du blive bedt om at vise gyldig returbillet eller en billet til en videre rejse samt vise, at du har de økonomiske midler til at forsørge dig selv under dit ophold. Har du dansk flygtninge- eller fremmedpas, er det en god idé at kontakte myndighederne i Belize for at høre hvilke indrejseregler, der vil gælde i netop det tilfælde.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Belize City


De bedste oplevelser og seværdigheder i Belize City

Belize City er den største by i Belize, der frem til 1973 faktisk hed British Honduras. Beliggenheden ved det caribiske hav og mellem Mexico og Guatemala har givet området et klima, en kyst og en natur, som i sig selv tiltrækker mange rejsende til landet og området. Snorkling, rafting og hiking hører til nogle af de mest populære og mindeværdige oplevelser. Uanset grunden til ens besøg, så bør man også unde sig selv en guidet tur til områdets Mayaruiner, hvis du lærer om områdets oprindelige befolkning, det veludviklede Maya-folk. Museum of Belize er også et besøg værd og er landets nationalmuseum med fortællinger om landets spændende og omskiftende historie. Et besøg langs den nærliggende Belize-flod bør også være skrevet i kalenderen. Det er en rigtig tropisk flod, med alt hvad dertil hører. Und dig selv en dagsrejse for at komme frem til den.


Find billige flybilletter til andre byer i Belize

Belize er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Belize City, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Belize City, så du sparer tid og penge.

Fly til Belize City med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Belize City.

Prisagenter på fly til Belize City er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Andre kabineklasser på fly til Belize City

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Belize City

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.