Lej en bil i Belize City, Belize

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Belize City, Belize

Belize City, Belize
14. dec. — 21. dec.
Samme aflevering
Belize City, Belize
tir. 14.12
Middag
tir. 21.12
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Belize City

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Belize City, Belize
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,8

Comfort

8,7

Samlet

8,8

Afhentning/aflevering

8,6

Valuta for pengerne

8,3
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

4,0

Comfort

4,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

2,0
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Belize City, Belize til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Belize City P.S.W. Goldson Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Belize City

815 brugere har søgt efter billeje i Belize City med momondo i december.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Belize City for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Belize City udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Alamo, Hertz og National. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Belize City, Belize biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Belize City tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Alamo, Hertz og National, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Belize City, Belize?

Rejsende, som lejer en bil i Belize City, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 65 km/t.. I forstaderne til Belize City ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 90 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Belize City?

En Hyundai Accent er den mest populære bil at leje in Belize City ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Hyundai Accent på helt ned til 276 kr./dag in Belize City, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 439 kr./dag. En anden populær bil at leje in Belize City er en Suzuki Jimny, der i gennemsnit koster 456 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 270 kr./dag.

Hvordan er vejret i Belize City, Belize i december?

I december er der normalt 170 mm nedbør i Belize City og en gennemsnitstemperatur på 24 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Belize City, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i december?

Temperaturerne i Belize City i løbet af december er typisk højere end andre måneder, men der er stadig en betydelig sandsynlighed for regn. Det anbefales at leje en bil med aircondition.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Belize City