Find billige fly til Gaziantep

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Gaziantep

Få indsigter om din flyrejse til Gaziantep, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Gaziantep?

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Gaziantep fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.875 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Gaziantep i marts, så er januar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Gaziantep i januar har en gennemsnitlig pris på omkring 2.003 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Gaziantep?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Gaziantep for 345 kr./person, hvilket er 84% billigere end gennemsnitsflyprisen til Gaziantep. Hvis du vil finde den billigste pris til Gaziantep fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Gaziantep på?

Vores data viser at torsdag er den billigste dag at flyve til Gaziantep på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 2.495 kr.. Hvis du rejser ud på en fredag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Gaziantep for omkring 3.444 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Gaziantep?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Gaziantep normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Gaziantep om eftermiddagen helt ned til 2.799 kr.. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.978 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Gaziantep?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Gaziantep 15 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Gaziantep for 2.649 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Gaziantep

Find de billigste fly til disse Gaziantep-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Gaziantep

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Gaziantep

København (CPH) til Gaziantep (GZT)

Fly til Gaziantep ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Gaziantep, hvor den gennemsnitlige pris er 2.649 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GAZIANTEP FRA KØBENHAVNmarts29% billigereAt flyve fra København til Gaziantep ​​koster i gennemsnit blot 1.875 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GAZIANTEP FRA KØBENHAVNjuli56% dyrereDet koster cirka 4.127 kr. at flyve til Gaziantep ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GAZIANTEP FRA KØBENHAVNjuli413% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Gaziantep fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Gaziantep

Fra forskellige lufthavne i Europa kan du flyve til Gaziantep i Tyrkiet, og indenfor rækkevidde kan du finde flyrejser, der matcher din tidsramme. Det er nemt og overskueligt, når du skal flyve dertil. De nemme forbindelser finder du f.eks. fra København-Kastrup lufthavn (CPH), hvor rejsetiden med de fleste flytilbud er omkring syv timer, og nogle finder du helt op til 14 timer. De fleste flyrejser indeholder her mindst én mellemlanding, men dog er rejsetiden stadig forholdsvis kortere fra København-Kastrup end fra Billund Lufthavn (BLL). Derudover indeholder de fleste flytilbud fra Billund Lufthavn (BLL) hele to mellemlandinger. De fleste flytilbud fra Billund Lufthavn strækker sig fra 11 timer til hele 27 timer, hvor du skal tage forbehold for, at der kan være et skift i døgn. Aalborg Lufthavns (AAL) flytilbud er næsten det samme som Billund Lufthavn.

Der findes desværre ingen tilgængelige direkte flyrejser til Gaziantep fra hverken Aalborg, Billund eller København-Kastrup. Det kan dog anbefales, at du flyver til en af de nærliggende lufthavne i Tyrkiet. Når du f.eks. vælger flyvningen fra Aalborg Lufthavn til Gaziantep, kan du mellemlande i f.eks. Istanbul (IST) for derefter at nå til mål. Det er let at rejse til Istanbul Lufthavn, da den er væsentligt større, og du vil finde flere måder at kombinere flyrejser på. Fra København-Kastrup vil du oftest mellemlande i en af Istanbuls lufthavne på samme måde. Her finder du valgmuligheden mellem Istanbul Sabiha Gokcen eller bare Istanbul (IST). Fra København-Kastrup er de fleste rejser dog med blot én mellemlanding.

Rejsende, som flyver til Gaziantep, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Kahramanmaras (66 km fra Gaziantep centrum), Lufthavn: Adiyaman (122 km fra Gaziantep centrum), Lufthavn: Antiokia Hatay (125 km fra Gaziantep centrum) eller Lufthavn: Sanliurfa GAP Intl (141 km fra fra Gaziantep centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Med en gennemsnitspris på 1.960 kr. pr. person er Lufthavn: Adiyaman den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Gaziantep. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Andre kabineklasser på fly til Gaziantep

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Gaziantep

Hvilke flyselskaber flyver til Gaziantep?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Gaziantep

Hvilke flyselskaber flyver til Gaziantep?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Gaziantep fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Turkish Airlines, Pegasus Airlines, SunExpress og Atlasglobal. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Gaziantep, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Turkish Airlines-fly til Gaziantep

Turkish Airlines flyver omkring 37 fly til Gaziantep om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Istanbul, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Turkish Airlines var på 2.004 kr. (Billund til Gaziantep). Brugerne har bedømt Turkish Airlines med 8,0/10 i over 158 anmeldelser på momondo.

SunExpress-fly til Gaziantep

Et andet populært valg for fly til Gaziantep er SunExpress (7,6/10, 26 anmeldelser). De fleste SunExpress-fly, der lander i Gaziantep, kommer fra Izmir Adnan Menderes, men der er 12 SunExpress-fly til Gaziantep fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med SunExpress, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 1.736 kr. (København Kastrup til Gaziantep, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Gaziantep

Neden for finder du alle lufthavne i Gaziantep samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du fra lufthavnen i Gaziantep til centrum af Gaziantep?

Hvis du er heldig, kan du nå at fange en taxa, når du ankommer til Gaziantep (GZT). Alle taxaer vil du kunne finde udenfor ankomsthallen, hvor du også vil finde en håndfuld shuttlebusser. Det er en mulighed for at komme fra lufthavnen til Gaziantep centrum med shuttlebusserne fra selskabet 'Havas'. Disse busser kører i stedet for de normale offentlige busser, og derfor vil du ikke kunne finde numre på disse busser på samme måde. Det kan endvidere være en god idé at spørge chaufføren, om de kører ind til Gaziantep centrum, så du er sikker på, at du er steget på den rigtige bus. Overfart med busserne 442K, 442A, og 442B fører dig til stederne Kizilay, ASTI, Batikent. De kører også direkte ude foran ankomsthallen på samme måde som Havas og deres shuttlebusser.


Visumkrav for Gaziantep

Du behøver ikke at skulle dokumentere det store for at kunne rejse ind i Gaziantep eller resten af Tyrkiet. De første 90 dage (indenfor en 180-dages periode) af din rejse, kan du frit opholde dig i landet uden visum. Du skal blot huske, at dit pas skal være gyldigt i mindst 150 dage inden afrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Gaziantep


De bedste oplevelser og seværdigheder i Gaziantep

Som turist er der mange smukke steder at besøge i Gaziantep, som i øvrigt ikke bare er en by, men også er en provins. I området kan du tage en behagelig og nydelsesværdig gåtur i parken Genclik Park. Du kan besøge Ankara Castle og tilbringe tid her med dine nærmeste i sus og dus. I byen Gaziantep finder du også det famøse Gaziantep Zeugma Mosaic Museum. Museet er både ekstravagant, og det vægter mosaikken meget højt, da det er velbevaret mosaik. Du kan også shoppe i Gazianteps Bazar. Her er plads til at tilbringe et par timer blandt håndværkere og tømrere. Det er et af de bedste steder at gå på jagt efter 'guldet', hvor de sætter en ære i at lave alt i hånden.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Gaziantep. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Alle flysøgninger til Gaziantep på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Gaziantep vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Gaziantep, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Gaziantep spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.