Find billige flybilletter til Gaziantep

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 5.12
søn. 12.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Gaziantep.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyrkiet

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Gaziantep

Find de billigste fly til disse Gaziantep-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Gaziantep

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Gaziantep

København (CPH) til Gaziantep (GZT)

Fly til Gaziantep ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Gaziantep, hvor den gennemsnitlige pris er 2.294 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GAZIANTEP FRA KØBENHAVNmarts22% billigereAt flyve fra København til Gaziantep ​​koster i gennemsnit blot 1.780 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GAZIANTEP FRA KØBENHAVNjuli41% dyrereDet koster cirka 3.230 kr. at flyve til Gaziantep ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GAZIANTEP FRA KØBENHAVNseptember231% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Gaziantep fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Gaziantep?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Gaziantep?

  I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Gaziantep for 519 kr./person, hvilket er 77% billigere end gennemsnitsflyprisen til Gaziantep. Hvis du vil finde den billigste pris til Gaziantep fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Gaziantep?

  marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Gaziantep fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.780 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Gaziantep i marts, så er januar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Gaziantep i januar har en gennemsnitlig pris på omkring 1.787 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Gaziantep?

  Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Gaziantep 12 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Gaziantep for 2.294 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Gaziantep på?

  Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Gaziantep på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.881 kr.. Hvis du rejser ud på en onsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Gaziantep for omkring 3.168 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Gaziantep?

  Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Gaziantep normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Gaziantep om formiddagen helt ned til 2.110 kr.. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.663 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Gaziantep?

  Rejsende, som flyver til Gaziantep, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Kahramanmaraş (66 km fra Gaziantep centrum), Lufthavn: Adıyaman (122 km fra Gaziantep centrum), Lufthavn: Antiokia Hatay (125 km fra Gaziantep centrum) eller Lufthavn: Sanliurfa GAP Intl (141 km fra fra Gaziantep centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Gaziantep på?

  Med en gennemsnitspris på 1.636 kr. pr. person er Lufthavn: Antiokia Hatay den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Gaziantep. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Kan jeg flyve til Gaziantep fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Gaziantep

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Gaziantep.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for rt-pcr (naat) and 48 for antigen (quick-test) timer inden afrejse til Gaziantep.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Gaziantep.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Gaziantep?

Hjemrejse til Danmark fra Gaziantep

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Gaziantep skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Gaziantep er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Gaziantep nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Gaziantep?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Gaziantep
 • Hvilke flyselskaber flyver til Gaziantep?

  Der kan være andre flyselskaber der flyver til Gaziantep fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Turkish Airlines, Pegasus Airlines, SunExpress og Atlasglobal. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Gaziantep, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Gaziantep