Find billige flybilletter til Ankara

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Ankara (ESB)
man.. 19.4.
man.. 26.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Ankara. De nuværende restriktioner til Ankara er baseret på Tyrkiet rejserestriktioner.

Se nuværende Tyrkiet rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Ankara

Find de billigste fly til disse Ankara-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Ankara

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Ankara

København (CPH) til Ankara (ESB)

Fly til Ankara ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Ankara Esenboga, hvor den gennemsnitlige pris er 1.584 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ANKARA FRA KØBENHAVNmarts23% billigereAt flyve fra København til Ankara ​​koster i gennemsnit blot 1.222 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ANKARA FRA KØBENHAVNjuli34% dyrereDet koster cirka 2.128 kr. at flyve til Ankara ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ANKARA FRA KØBENHAVNjuli527% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Ankara fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Ankara?

Mange danskere er vilde med Tyrkiet. Det skyldes især, at landet har så meget alsidigt at byde på. Der er kystbyer med smukke sandstrande og azurblåt hav, og der er spændende storbyer. En af dem kan du opleve ved at rejse med fly til Ankara, der er landets næststørste by og hovedstad. Byen ligger inde i landet og oplever knap så varmt vejr som de kendte badebyer. Somrene er dog ofte for varme til en storbyferie, men om foråret og efteråret er det populært at rejse med fly til Ankara. Selvom det er de to vådeste sæsoner, så falder der ikke meget regn. I september er der eksempelvis kun ca. fire regnvejrsdage på en måned.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Ankara?

Den billigste måned at flyve til Ankara fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.222 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Ankara med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.259 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Ankara?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Ankara fra Danmark, når du bestiller 43 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Ankara for omkring 1.584 kr., når du søger 43 dage forud.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Ankara på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Ankara er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Ankara på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 1.703 kr.. Den dyreste dag at flyve til Ankara er onsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.921 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Ankara?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Ankara normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Ankara om formiddagen helt ned til 1.351 kr.. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.488 kr..


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Ankara?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tyrkiet rejserestriktioner rejser til Ankara. Indrejserestriktioner

Tyrkiet har nu ophævet størstedelen af sine COVID-19-rejserestriktioner, men rejsende, der ikke er tyrkiske statsborgere eller statsborgere, må ikke rejse ind i Tyrkiet, hvis de ankommer fra Afghanistan eller Bangladesh. Tyrkiet har suspenderet indrejse for rejsende fra Storbritannien, Danmark, Holland, Brasilien og Sydafrika. I øjeblikket er det kun britiske statsborgere med opholdstilladelse i Tyrkiet, der har adgang til Tyrkiet.

Indrejsekrav

Rejsende skal være i besiddelse af en gyldig og negativ COVID-19 test udstedt inden for 72 timer før afgang. Uden dette certifikat vil rejsende blive nægtet ombordstigning. Rejsende skal udfylde en formular til lokalisering af passagerer før de ankommer til Tyrkiet.

Karantænekrav

Samtlige rejsende, der har besøgt Brasilien, Danmark,Storbritannien eller Sydafrika skal gennemgå en PCR-test for COVID-19 ved ankomsten. Rejsende vil derefter blive bedt om at isolere sig selv i 7 dage fra den dato, de forlod Storbritannien. På dag 7 vil de blive underkastet en yderligere PCR-test. Hvis testen er negativ, vil karantænen blive ophævet. Rejsende i karantæne får en obligatorisk PCR-test på dag 10 i deres karantæne. Hvis resultatet er negativt, slutter karantæneperioden.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende skal bære ansigtsmaske på alle tidspunkter, når de er i lufthavnen, og under hele flyvningen til og fra Tyrkiet.

Hvis du planlægger rejser til Ankara nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Ankara Esenboga

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Ankara Esenboga fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
19. jul.
08:05København Kastrup
8t. 15min.
1 stop
16:20Ankara Esenboga
29. jul.
06:15Ankara Esenboga
11t. 20min.
2 stop
17:35København Kastrup
1.880 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
18. jul.
11:40København Kastrup
8t. 10min.
1 stop
19:50Ankara Esenboga
29. jul.
05:25Ankara Esenboga
12t. 10min.
2 stop
17:35København Kastrup
1.861 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
21. jul.
08:00København Kastrup
10t. 10min.
1 stop
18:10Ankara Esenboga
7. aug.
02:15Ankara Esenboga
11t. 10min.
2 stop
13:25København Kastrup
1.793 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
30. jun.
03:20København Kastrup
14t. 45min.
2 stop
18:05Ankara Esenboga
30. aug.
01:05Ankara Esenboga
7t. 50min.
1 stop
08:55København Kastrup
1.594 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
30. jun.
03:20København Kastrup
14t. 45min.
2 stop
18:05Ankara Esenboga
30. aug.
01:05Ankara Esenboga
7t. 50min.
1 stop
08:55København Kastrup
1.601 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
30. jun.
03:20København Kastrup
15t. 35min.
1 stop
18:55Ankara Esenboga
30. aug.
01:05Ankara Esenboga
7t. 50min.
1 stop
08:55København Kastrup
1.663 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Ankara Esenboga

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Ankara, så se nogle af vores tilbud herunder fra Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
3. maj
08:45København Kastrup
9t. 40min.
1 stop
18:25Ankara Esenboga
1.036 kr.
Find lignende
Pegasus Airlines
3. maj
08:45København Kastrup
25t. 30min.
2 stop
10:15Ankara Esenboga
1.241 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Ankara?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Ankara

Du kan glæde dig over de mange forskellige flyselskaber, der tilbyder flybilletter til Ankara. Fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med store, velkendte udbydere som LOT Polish Airlines eller Turkish Airlines. Du kan også gøre brug af billige flybilletter til Ankara med lavprisselskaber som Norwegian, Ryanair eller airBaltic.

Hvem flyver direkte til Ankara?

Der er ingen flyafgange med direkte fly til Ankara fra Danmark. Du kan i stedet vælge blandt en lang række flyselskaber, der tilbyder flyafgange med et eller flere stop undervejs.

Hvor lang tid tager det at flyve til Ankara?

En rejse med fly til Ankara fra eksempelvis Københavns Lufthavn tager ca. 5 t og 45 min. Fra Billund Lufthavn tager en tilsvarende rejse ca. 7 t og 10 min. Begge afgange indebærer en mellemlanding.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Ankara samt afstand til centrum

Du kan tage bus nummer 442 direkte fra Ankara Lufthavn til centrum. Rejsetiden er ca. 50 min, og billetprisen er ca. 8 TRY (ca. 9 DKK). Du kan også tage en taxi for ca. 70 TRY (ca. 78 DKK). Rejsetiden med taxi er ca. 40 min.


Populære fly til Ankara

Find dine flybilletter til Ankara blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Ankara
Korteste rejsetid
14t. 45min.
Laveste pris
1.595 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Ankara?

Du kommer nemmest rundt i byen ved at benytte EGO-busser, Dolmus-minibusser eller byens fire metrolinjer. Dolmus-busserne vinkes blot ind til siden. Dermed skal du ikke vente ved et stoppested. Et 20-turs kort til EGO-busserne koster ca. 35 TRY (ca. 39 DKK).


Kan man rejse til Ankara uden pas eller visum?

Din status som dansk statsborger giver dig ret til op til 90 dages visumfrit ophold i Tyrkiet. Medbring dit pas, da det skal forevises ved ankomst. Samtidig skal det være gyldigt i mindst 150 dage fra rejsens startdato.


Tips og gode råd til Ankara

Hvad skal man se i Ankara?

Der er spændende seværdigheder i vente i Ankara. Haci Bayram-moskéen fra 1427 er en af byens hovedattraktioner. Det skyldes blandt andet moskéens særprægede arkitektur og det smukke tårn. En tur i Atakule-tårnet belønner dig med en fantastisk udsigt fra toppen. Det kæmpemæssige mausoleum Anitkabir, hvor Mustafa Kemal Atatürk hviler, er også værd at besøge.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser med børn til Ankara er populære. Videnskabsmuseet Feza Gürsey Bilim Merkezi er både sjovt og med til at give ny viden. Det er et sted, hvor børn kan eksperimentere. Aqua Vega Aquarium er det næststørste akvarium i Tyrkiet og byder på en masse for familier.

Skal man købe rejseforsikring?

Der kan opstå uforudsete ting på enhver ferie. Derfor er det en god idé at tegne en rejseforsikring, når turen går til Ankara. En sygeforsikringen kan tilføjes tyveriforsikring og bagagedækning.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen er ikke drikbart for turister i Ankara.

Giver man drikkepenge i Ankara?

I Tyrkiet giver du typisk ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Tunali Hilmi er den populære indkøbsgade i byen. Indkøbscentrene Panora, Cepa og Armada er også oplagte steder at handle. (Priser checket: 03/05/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class