Find billige flybilletter til Ankara

Returrejse
Economy
Austin (AUS)
Ankara (ESB)
fre.. 23.7.
fre.. 30.7.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Ankara. De nuværende restriktioner til Ankara er baseret på Tyrkiet rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyrkiet

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Ankara

Find de billigste fly til disse Ankara-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Ankara

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Ankara

København (CPH) til Ankara (ESB)

Fly til Ankara ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Ankara Esenboga, hvor den gennemsnitlige pris er 1.611 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ANKARA FRA KØBENHAVNmarts23% billigereAt flyve fra København til Ankara ​​koster i gennemsnit blot 1.244 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ANKARA FRA KØBENHAVNjuli34% dyrereDet koster cirka 2.165 kr. at flyve til Ankara ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ANKARA FRA KØBENHAVNjuli527% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Ankara fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Ankara?

Mange danskere er vilde med Tyrkiet. Det skyldes især, at landet har så meget alsidigt at byde på. Der er kystbyer med smukke sandstrande og azurblåt hav, og der er spændende storbyer. En af dem kan du opleve ved at rejse med fly til Ankara, der er landets næststørste by og hovedstad. Byen ligger inde i landet og oplever knap så varmt vejr som de kendte badebyer. Somrene er dog ofte for varme til en storbyferie, men om foråret og efteråret er det populært at rejse med fly til Ankara. Selvom det er de to vådeste sæsoner, så falder der ikke meget regn. I september er der eksempelvis kun ca. fire regnvejrsdage på en måned.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Ankara?

Den billigste måned at flyve til Ankara fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.244 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i marts, kan du bestille flyrejser til Ankara fra Danmark i november i stedet. Fly til Ankara i november, selvom de ikke er helt så billige som dem i marts, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.282 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Ankara?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Ankara fra Danmark, når du bestiller 43 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Ankara for omkring 1.611 kr., når du søger 43 dage forud. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 1.105 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Ankara på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Ankara er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.733 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Den dyreste dag at flyve til Ankara er onsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.955 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Ankara?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Ankara på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Ankara på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.375 kr.. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.532 kr..


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Ankara?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tyrkiet rejserestriktioner rejser til Ankara. Indrejserestriktioner

Tyrkiet har nu ophævet størstedelen af sine COVID-19-rejserestriktioner, men rejsende, der ikke er tyrkiske statsborgere eller statsborgere, må ikke rejse ind i Tyrkiet, hvis de ankommer fra Afghanistan eller Bangladesh. Tyrkiet har suspenderet indrejse for rejsende fra Storbritannien, Danmark, Holland, Brasilien og Sydafrika. I øjeblikket er det kun britiske statsborgere med opholdstilladelse i Tyrkiet, der har adgang til Tyrkiet.

Indrejsekrav

Rejsende skal være i besiddelse af en gyldig og negativ COVID-19 test udstedt inden for 72 timer før afgang. Uden dette certifikat vil rejsende blive nægtet ombordstigning. Rejsende skal udfylde en formular til lokalisering af passagerer før de ankommer til Tyrkiet.

Karantænekrav

Samtlige rejsende, der har besøgt Brasilien, Danmark,Storbritannien eller Sydafrika skal gennemgå en PCR-test for COVID-19 ved ankomsten. Rejsende vil derefter blive bedt om at isolere sig selv i 7 dage fra den dato, de forlod Storbritannien. På dag 7 vil de blive underkastet en yderligere PCR-test. Hvis testen er negativ, vil karantænen blive ophævet. Rejsende i karantæne får en obligatorisk PCR-test på dag 10 i deres karantæne. Hvis resultatet er negativt, slutter karantæneperioden.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende skal bære ansigtsmaske på alle tidspunkter, når de er i lufthavnen, og under hele flyvningen til og fra Tyrkiet.

Hvis du planlægger rejser til Ankara nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Ankara Esenboga

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Ankara Esenboga fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
19. aug.
CPH11:40København Kastrup
6t. 25min.
1 stop
ESB18:05Ankara Esenboga
25. aug.
ESB23:55Ankara Esenboga
7t. 25min.
1 stop
CPH07:20København Kastrup
1.357 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
4. sep.
CPH21:00København Kastrup
9t. 15min.
1 stop
ESB06:15Ankara Esenboga
11. sep.
ESB23:55Ankara Esenboga
7t. 25min.
1 stop
CPH07:20København Kastrup
1.673 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. sep.
CPH05:20København Kastrup
10t. 30min.
2 stop
ESB15:50Ankara Esenboga
15. okt.
ESB07:50Ankara Esenboga
6t. 35min.
1 stop
CPH14:25København Kastrup
1.604 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
5. sep.
CPH04:45København Kastrup
10t. 10min.
2 stop
ESB14:55Ankara Esenboga
11. sep.
ESB23:55Ankara Esenboga
7t. 25min.
1 stop
CPH07:20København Kastrup
1.376 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
4. nov.
CPH12:50København Kastrup
7t. 30min.
1 stop
ESB20:20Ankara Esenboga
11. nov.
ESB06:25Ankara Esenboga
11t. 10min.
2 stop
CPH17:35København Kastrup
1.446 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. sep.
CPH05:20København Kastrup
12t. 35min.
1 stop
ESB17:55Ankara Esenboga
14. okt.
ESB23:55Ankara Esenboga
7t. 25min.
1 stop
CPH07:20København Kastrup
1.484 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Ankara Esenboga

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Ankara, så se nogle af vores tilbud herunder fra Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
16. aug.
CPH11:40København Kastrup
8t. 20min.
1 stop
ESB20:00Ankara Esenboga
Pegasus Airlines
31. jul.
CPH08:55København Kastrup
9t. 40min.
2 stop
ESB18:35Ankara Esenboga
1.338 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
16. aug.
CPH14:00København Kastrup
10t. 00min.
2 stop
ESB00:00Ankara Esenboga

Hvilke flyselskaber flyver til Ankara?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Ankara

Du kan glæde dig over de mange forskellige flyselskaber, der tilbyder flybilletter til Ankara. Fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med store, velkendte udbydere som LOT Polish Airlines eller Turkish Airlines. Du kan også gøre brug af billige flybilletter til Ankara med lavprisselskaber som Norwegian, Ryanair eller airBaltic.

Hvem flyver direkte til Ankara?

Der er ingen flyafgange med direkte fly til Ankara fra Danmark. Du kan i stedet vælge blandt en lang række flyselskaber, der tilbyder flyafgange med et eller flere stop undervejs.

Hvor lang tid tager det at flyve til Ankara?

En rejse med fly til Ankara fra eksempelvis Københavns Lufthavn tager ca. 5 t og 45 min. Fra Billund Lufthavn tager en tilsvarende rejse ca. 7 t og 10 min. Begge afgange indebærer en mellemlanding.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Ankara samt afstand til centrum

Du kan tage bus nummer 442 direkte fra Ankara Lufthavn til centrum. Rejsetiden er ca. 50 min, og billetprisen er ca. 8 TRY (ca. 9 DKK). Du kan også tage en taxi for ca. 70 TRY (ca. 78 DKK). Rejsetiden med taxi er ca. 40 min.


Populære fly til Ankara

Find dine flybilletter til Ankara blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Ankara
Korteste rejsetid
6t. 35min.
Laveste pris
1.099 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Ankara?

Du kommer nemmest rundt i byen ved at benytte EGO-busser, Dolmus-minibusser eller byens fire metrolinjer. Dolmus-busserne vinkes blot ind til siden. Dermed skal du ikke vente ved et stoppested. Et 20-turs kort til EGO-busserne koster ca. 35 TRY (ca. 39 DKK).


Kan man rejse til Ankara uden pas eller visum?

Din status som dansk statsborger giver dig ret til op til 90 dages visumfrit ophold i Tyrkiet. Medbring dit pas, da det skal forevises ved ankomst. Samtidig skal det være gyldigt i mindst 150 dage fra rejsens startdato.


Tips og gode råd til Ankara

Hvad skal man se i Ankara?

Der er spændende seværdigheder i vente i Ankara. Haci Bayram-moskéen fra 1427 er en af byens hovedattraktioner. Det skyldes blandt andet moskéens særprægede arkitektur og det smukke tårn. En tur i Atakule-tårnet belønner dig med en fantastisk udsigt fra toppen. Det kæmpemæssige mausoleum Anitkabir, hvor Mustafa Kemal Atatürk hviler, er også værd at besøge.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser med børn til Ankara er populære. Videnskabsmuseet Feza Gürsey Bilim Merkezi er både sjovt og med til at give ny viden. Det er et sted, hvor børn kan eksperimentere. Aqua Vega Aquarium er det næststørste akvarium i Tyrkiet og byder på en masse for familier.

Skal man købe rejseforsikring?

Der kan opstå uforudsete ting på enhver ferie. Derfor er det en god idé at tegne en rejseforsikring, når turen går til Ankara. En sygeforsikringen kan tilføjes tyveriforsikring og bagagedækning.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen er ikke drikbart for turister i Ankara.

Giver man drikkepenge i Ankara?

I Tyrkiet giver du typisk ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Tunali Hilmi er den populære indkøbsgade i byen. Indkøbscentrene Panora, Cepa og Armada er også oplagte steder at handle. (Priser checket: 03/05/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class