Find billige flybilletter til Ankara

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 28.6
tir. 5.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Ankara

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Ankara

Bedste pris på enkeltbillet

882 kr.

Bedste pris på returbillet

1.673 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 10min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Ankara fra Danmark i de seneste 72 timer er 882 kr. (København Kastrup til Ankara Esenboga).
Den bedste pris på en returbillet til Ankara fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.673 kr. (København Kastrup til Ankara Esenboga).
Det hurtigste fly til Ankara fra Danmark tager 3t. 10min. (København Kastrup til Ankara Esenboga).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Ankara, herunder Turkish Airlines og Pegasus Airlines.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Ankara

Find de billigste fly til disse Ankara-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Ankara

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Ankara

København (CPH) til Ankara (ESB)

Fly til Ankara ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Ankara Esenboga, hvor den gennemsnitlige pris er 2.327 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ANKARA FRA KØBENHAVNjanuar28% billigereAt flyve fra København til Ankara ​​koster i gennemsnit blot 1.680 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ANKARA FRA KØBENHAVNjuli59% dyrereDet koster cirka 3.706 kr. at flyve til Ankara ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ANKARA FRA KØBENHAVNjuli682% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Ankara fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Ankara?

Mange danskere er vilde med Tyrkiet. Det skyldes især, at landet har så meget alsidigt at byde på. Der er kystbyer med smukke sandstrande og azurblåt hav, og der er spændende storbyer. En af dem kan du opleve ved at rejse med fly til Ankara, der er landets næststørste by og hovedstad. Byen ligger inde i landet og oplever knap så varmt vejr som de kendte badebyer. Somrene er dog ofte for varme til en storbyferie, men om foråret og efteråret er det populært at rejse med fly til Ankara. Selvom det er de to vådeste sæsoner, så falder der ikke meget regn. I september er der eksempelvis kun ca. fire regnvejrsdage på en måned.

Den billigste måned at flyve til Ankara fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.680 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du booke flyrejser til Ankara fra Danmark i september i stedet. Fly til Ankara i september, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.758 kr..

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Ankara fra Danmark, når du booker 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Ankara for omkring 2.327 kr., når du søger 60 dage forud. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 1.673 kr..

Den billigste afrejsedag for dit fly til Ankara er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 2.456 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Den dyreste dag at flyve til Ankara er onsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.677 kr..

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Ankara på er om morgenen. Fly fra Danmark til Ankara på dette tidspunkt kan findes helt ned til 2.420 kr.. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.945 kr..Gode tilbud på fly til Ankara

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Ankara fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
21. jul.
CPH22:50København Kastrup
3t. 20min.
ESB02:10Ankara Esenboga
31. jul.
ESB17:30Ankara Esenboga
3t. 50min.
CPH21:20København Kastrup
1.673 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
17. dec.
CPH04:45København Kastrup
10t. 30min.
2 stop
ESB15:15Ankara Esenboga
31. dec.
ESB03:00Ankara Esenboga
8t. 25min.
1 stop
CPH11:25København Kastrup
1.722 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
27. sep.
CPH01:30København Kastrup
6t. 55min.
1 stop
ESB08:25Ankara Esenboga
4. okt.
ESB03:40Ankara Esenboga
13t. 45min.
2 stop
CPH17:25København Kastrup
1.772 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
27. sep.
CPH01:30København Kastrup
6t. 55min.
1 stop
ESB08:25Ankara Esenboga
4. okt.
ESB01:40Ankara Esenboga
7t. 15min.
1 stop
CPH08:55København Kastrup
1.948 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
8. aug.
CPH19:50København Kastrup
3t. 10min.
ESB23:00Ankara Esenboga
15. aug.
ESB18:10Ankara Esenboga
24t. 35min.
2 stop
CPH18:45København Kastrup
2.026 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
17. dec.
CPH16:25København Kastrup
41t. 35min.
3 stop
ESB10:00Ankara Esenboga
31. dec.
ESB05:00Ankara Esenboga
25t. 00min.
2 stop
CPH06:00København Kastrup
2.047 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Ankara

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Ankara, så se nogle af vores tilbud herunder fra Pegasus Airlines og Turkish Airlines
Pegasus Airlines
6. aug.
CPH15:20København Kastrup
3t. 10min.
ESB18:30Ankara Esenboga
Pegasus Airlines
26. jul.
CPH15:20København Kastrup
3t. 10min.
ESB18:30Ankara Esenboga
Flere flyselskaber
26. jul.
CPH18:00København Kastrup
20t. 55min.
2 stop
ESB14:55Ankara Esenboga
1.016 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Ankara?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Ankara

Hvilke flyselskaber flyver til Ankara?

Turkish Airlines er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Ankara. Pegasus Airlines, SunExpress og Lufthansa er også populære valg på flyrejser til Ankara fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Ankara, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Turkish Airlines-fly til Ankara

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Ankara på momondo er Turkish Airlines, som flyver 75 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Istanbul, hvor det bedste tilbud på Turkish Airlines-fly til Ankara kostede 1.586 kr. (returrejse fra Aalborg til Ankara fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 128 anmeldelser af Turkish Airlines giver momondo-brugere bedømmelsen 8,3.

SunExpress-fly til Ankara

SunExpress flyver normalt til Ankara 7 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Ankara fra München. SunExpress (bedømmelse: 7,3, 23 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Ankara, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en SunExpress-billet, der er fundet på momondo til Ankara, var fra København Kastrup (1.316 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Ankara

Neden for finder du alle lufthavne i Ankara samt deres afstand til centrum

Du kan tage bus nummer 442 direkte fra Ankara Lufthavn til centrum. Rejsetiden er ca. 50 min, og billetprisen er ca. 8 TRY (ca. 9 DKK). Du kan også tage en taxi for ca. 70 TRY (ca. 78 DKK). Rejsetiden med taxi er ca. 40 min.


Populære fly til Ankara

Find dine flybilletter til Ankara blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Ankara
Hurtigste flyvetid3t. 10min.
Laveste pris1.673 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Ankara

Du kommer nemmest rundt i byen ved at benytte EGO-busser, Dolmus-minibusser eller byens fire metrolinjer. Dolmus-busserne vinkes blot ind til siden. Dermed skal du ikke vente ved et stoppested. Et 20-turs kort til EGO-busserne koster ca. 35 TRY (ca. 39 DKK).


Visumkrav for Ankara

Din status som dansk statsborger giver dig ret til op til 90 dages visumfrit ophold i Tyrkiet. Medbring dit pas, da det skal forevises ved ankomst. Samtidig skal det være gyldigt i mindst 150 dage fra rejsens startdato.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Ankara


De bedste oplevelser og seværdigheder i Ankara

Der er spændende seværdigheder i vente i Ankara. Haci Bayram-moskéen fra 1427 er en af byens hovedattraktioner. Det skyldes blandt andet moskéens særprægede arkitektur og det smukke tårn. En tur i Atakule-tårnet belønner dig med en fantastisk udsigt fra toppen. Det kæmpemæssige mausoleum Anitkabir, hvor Mustafa Kemal Atatürk hviler, er også værd at besøge.

Der kan opstå uforudsete ting på enhver ferie. Derfor er det en god idé at tegne en rejseforsikring, når turen går til Ankara. En sygeforsikringen kan tilføjes tyveriforsikring og bagagedækning.

Vand fra hanen er ikke drikbart for turister i Ankara.

I Tyrkiet giver du typisk ca. 10 % i drikkepenge.

Tunali Hilmi er den populære indkøbsgade i byen. Indkøbscentrene Panora, Cepa og Armada er også oplagte steder at handle.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Ankara. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Ankara, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Ankara.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Ankara og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.