Find billige flybilletter til Antiokia

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 23.10
lør. 30.10

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Antiokia.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyrkiet

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Antiokia

Find de billigste fly til disse Antiokia-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Antiokia

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Antiokia

København (CPH) til Adana (ADA)

Fly til Antiokia ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Adana, hvor den gennemsnitlige pris er 2.111 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ANTIOKIA FRA KØBENHAVNmarts26% billigereAt flyve fra København til Antiokia ​​koster i gennemsnit blot 1.789 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ANTIOKIA FRA KØBENHAVNjuni32% dyrereDet koster cirka 3.188 kr. at flyve til Antiokia ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ANTIOKIA FRA KØBENHAVNjuli732% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Antiokia fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Antiokia?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Antiokia?

  I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Antiokia for 240 kr./person, hvilket er 88% billigere end gennemsnitsflyprisen til Antiokia. Hvis du vil finde den billigste pris til Antiokia fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Antiokia?

  marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Antiokia fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.789 kr.. januar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Antiokia med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.930 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Antiokia?

  De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 38 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Antiokia. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 2.408 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Antiokia på?

  Ifølge vores data er mandag den billigste dag at flyve til Antiokia fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en mandag var 1.960 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Antiokia er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 3.095 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Antiokia?

  Om morgenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Antiokia, hvor du kan finde priser helt ned til 2.081 kr.. Hvis du flyver fra Antiokia om morgenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Den dyreste tid på dagen at rejse til Antiokia på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 2.647 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Antiokia?

  Lufthavn: Adana eller Lufthavn: Gaziantep kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Antiokia.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Antiokia på?

  Du kan finde tilbud til Lufthavn: Antiokia Hatay for 1.865 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Antiokia Hatay fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Antiokia Hatay

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Antiokia Hatay.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for rt-pcr (naat) and 48 for antigen (quick-test) timer inden afrejse til Antiokia Hatay.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Antiokia Hatay.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Antiokia Hatay?

Hjemrejse til Danmark fra Antiokia Hatay

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Antiokia Hatay skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Antiokia Hatay er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Antiokia nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Antiokia?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Antiokia
 • Hvilke flyselskaber flyver til Antiokia?

  For fly fra Danmark til Antiokia, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Turkish Airlines og Pegasus Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Antiokia