Find billige fly til Antiokia

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Antiokia

Få indsigter om din flyrejse til Antiokia, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Antiokia?

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Antiokia fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.762 kr.. januar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Antiokia med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 2.081 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Antiokia?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Antiokia for 246 kr./person, hvilket er 89% billigere end gennemsnitsflyprisen til Antiokia. Hvis du vil finde den billigste pris til Antiokia fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Antiokia på?

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Antiokia fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 2.987 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Antiokia er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 4.136 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Antiokia?

Om morgenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Antiokia, hvor du kan finde priser helt ned til 3.239 kr.. Hvis du flyver fra Antiokia om morgenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Den dyreste tid på dagen at rejse til Antiokia på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 3.956 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Antiokia?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 13 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Antiokia. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 2.728 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Antiokia

Find de billigste fly til disse Antiokia-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Antiokia

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Antiokia

København (CPH) til Adana (ADA)

Fly til Antiokia ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Adana, hvor den gennemsnitlige pris er 2.572 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ANTIOKIA FRA KØBENHAVNfebruar35% billigereAt flyve fra København til Antiokia ​​koster i gennemsnit blot 1.762 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ANTIOKIA FRA KØBENHAVNjuli51% dyrereDet koster cirka 4.113 kr. at flyve til Antiokia ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ANTIOKIA FRA KØBENHAVNjuni685% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Antiokia fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Antiokia

Lufthavn: Adana eller Lufthavn: Gaziantep kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Antiokia.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Gaziantep for 2.222 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Antiokia

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Antiokia

Hvilke flyselskaber flyver til Antiokia?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Antiokia

Hvilke flyselskaber flyver til Antiokia?

For fly fra Danmark til Antiokia, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Turkish Airlines, Pegasus Airlines, SunExpress og Atlasglobal. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Turkish Airlines-fly til Antiokia

Der er 20 fly med Turkish Airlines til Antiokia på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Istanbul, og den bedste pris på en Turkish Airlines-billet, der er set på momondo, er 2.314 kr. (seneste 72 timer, fra Billund til Antiokia). Turkish Airlines har en bedømmelse på 8,0 fra 158 brugeranmeldelser på momondo.

Pegasus Airlines-fly til Antiokia

Flytilbud med Pegasus Airlines til Antiokia begynder fra 1.472 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra København Kastrup. I en normal uge er flypriserne med Pegasus Airlines oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Istanbul Sabiha Gokcen er det mest populære afgangssted med Pegasus Airlines til Antiokia, så generelt er der større tilgængelighed. Pegasus Airlines har fået en bedømmelse på 7,1/10 i 110 anmeldelser.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Antiokia


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Antiokia.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Antiokia, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Antiokia.

Prisagenter på fly til Antiokia er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.