Find billige fly til Banja Luka

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 3.10
tir. 10.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Banja Luka

Få indsigter om din flyrejse til Banja Luka, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Banja Luka?

Den billigste måned at flyve til Banja Luka fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 821 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Banja Luka i marts, så bør du vente til februar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 856 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Banja Luka på?

Hvor lang tid tager det at flyve til Banja Luka?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Banja Luka du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 7t. 05min. at flyve fra København Kastrup til Sarajevo Butmir. På den anden side tager det i gennemsnit 18t. 25min. at flyve fra Billund til Sarajevo Butmir. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Banja Luka?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Banja Luka på, er omkring 26 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 1.597 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Banja Luka

Find de billigste fly til disse Banja Luka-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Banja Luka

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Banja Luka

København (CPH) til Sarajevo (SJJ)

Fly til Banja Luka ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Sarajevo Butmir, hvor den gennemsnitlige pris er 1.332 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BANJA LUKA FRA KØBENHAVNmarts49% billigereAt flyve fra København til Banja Luka ​​koster i gennemsnit blot 821 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BANJA LUKA FRA KØBENHAVNjuli81% dyrereDet koster cirka 2.908 kr. at flyve til Banja Luka ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BANJA LUKA FRA KØBENHAVNjanuar1.100% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Banja Luka fra København i januar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Banja Luka

Hvor lang tid tager det at flyve til Banja Luka?

Flyrejser til Banja Luka fra Københavns Lufthavn (CPH) ved Kastrup tager mellem 13 og 18 timer. Typisk vil rejsen tage dig med tre forskellige fly og to mellemlandinger, hvoraf den første er i en europæisk lufthavn som London-Stansted (STN) eller Eindhoven (EIN), hvorefter du flyver videre til Banja Luka i Bosnien og Hercegovina. Hvis du flyver fra Aalborg Lufthavn (AAL) finder du enkelte flyvninger til London, hvorefter du kan tage to fly videre til Banja Luka. Det samme gør sig gældende for flyrejser fra Aarhus Lufthavn (AAR), men ofte vil din flyrejse til Banja Luka få en ekstra mellemlanding i København, inden du flyver videre. Derfor skal du medregne tre til fire timer mere oveni turen.

Hvor kan du flyve direkte til Banja Luka fra?

Det er ikke muligt at flyve direkte til Banja Luka fra danske lufthavne, så dine flybiletter vil ofte give dig en plads på to til tre forskellige fly. Når du flyver fra København, mellemlander du i en eller flere europæiske lufthavne, før du kan komme videre til Banja Luka i Bosnien og Hercegovina.

Hvilket er det absolut billigste fly til Banja Luka?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Banja Luka for 684 kr./person, hvilket er 31% billigere end gennemsnitsflyprisen til Banja Luka. Hvis du vil finde den billigste pris til Banja Luka fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Banja Luka?

Rejsende, som flyver til Banja Luka, kan måske finde bedre priser til Tuzla Intl Lufthavn (126 km fra Banja Luka centrum) eller Sarajevo Butmir Lufthavn (139 km fra Banja Luka centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Banja Luka på?

Med en gennemsnitspris på 998 kr. pr. person er Banja Luka Lufthavn den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Banja Luka. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Banja Luka Lufthavn?

Priser for fly til Banja Luka Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Banja Luka Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Banja Luka Lufthavn er 2 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Banja Luka Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Banja Luka Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Banja Luka Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Banja Luka Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Hvilke flyselskaber flyver til Banja Luka?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Banja Luka

Hvilke flyselskaber flyver til Banja Luka?

Ryanair-fly til Banja Luka

Ryanair er et populært valg for brugere, der rejser til Banja Luka. Selskabet flyver 2 fly om ugen til Banja Luka, og de flyver oftest fra Bruxelles Charleroi Brussels. Billetpriserne hos Ryanair afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 658 kr. (fra Billund). I 1.684 anmeldelser har momondo-brugere givet Ryanair en gennemsnitlig bedømmelse på 6,9/10.


Visumkrav for Banja Luka

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge Banja Luka?

Når du har fundet det helt rigtige tilbud på flyrejser til Banja Luka, kan du rejse i op til 90 dage uden at søge om visum. Husk, at dit pas skal være gyldigt i tre måneder ud over opholdets varighed. Både forlængede danske pas, EU nødpas og danske nødpas anerkendes ved både ind-og udrejse. Der gælder særlige regler for rejse med mindreårige børn, og i dette tilfælde bør du kontakte ambassaden for at afklare disse forhold.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Banja Luka


De bedste oplevelser og seværdigheder i Banja Luka

Hvad kan man se og lave i Banja Luka?

Banja Luka er en af de byer der ofte bliver overset, men som tager tusindevis af besøgende med storm hvert år. Byen er lille og placeret mellem grønne bjerge i Bosnien og Hercegovina, lige ved Vrbas flodens bred. Byen emmer af charme, og byder året rundt på masser af madmarkeder både indendørs og udenfor på de mange pladser. Det er en oplevelse i sig selv, at gå en tur langs de snoede gader og spise dig gennem dagen i de mange lækre og lokale retter. Du finder byens mest berømte marked ved Trg Srpskih vladar pladsen i hjertet af byen. De historie-interesserede bør ikke snyde sig selv for et besøg til Banja Luka Katedral. Den er åbent for besøgende udenfor højtider og messer. En af byens mest populære attraktioner er de mange varme kilder i Gorni Sheher distriktet. Der er stadig mange af dem som er tilgængelige for offentligheden, så det er bare om at tage badetøjet med og sammen med de lokale nyde det varme, rene vand. Skal du have en souvenir med hjem, finder du flere lokale håndværkere og kunstnere der sælger deres ting på weekendens mange markeder i bymidten.


Find billige flybilletter til andre byer i Bosnien-Herzegovina

Bosnien-Herzegovina er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Banja Luka?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Banja Luka, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Banja Luka, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Banja Luka med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Banja Luka på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Banja Luka?

Når alle potentielle fly til Banja Luka vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Banja Luka lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Banja Luka. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Banja Luka på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.