Find billige flybilletter til Banja Luka

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 10.7
søn. 17.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Banja Luka

Find de billigste fly til disse Banja Luka-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Banja Luka

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Banja Luka

København (CPH) til Sarajevo (SJJ)

Fly til Banja Luka ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Sarajevo Butmir, hvor den gennemsnitlige pris er 1.301 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BANJA LUKA FRA KØBENHAVNjuni73% billigereAt flyve fra København til Banja Luka ​​koster i gennemsnit blot 492 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BANJA LUKA FRA KØBENHAVNoktober80% dyrereDet koster cirka 3.294 kr. at flyve til Banja Luka ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BANJA LUKA FRA KØBENHAVNjuli500% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Banja Luka fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Banja Luka?

Flyrejser til Banja Luka fra Københavns Lufthavn (CPH) ved Kastrup tager mellem 13 og 18 timer. Typisk vil rejsen tage dig med tre forskellige fly og to mellemlandinger, hvoraf den første er i en europæisk lufthavn som London-Stansted (STN) eller Eindhoven (EIN), hvorefter du flyver videre til Banja Luka i Bosnien og Hercegovina. Hvis du flyver fra Aalborg Lufthavn (AAL) finder du enkelte flyvninger til London, hvorefter du kan tage to fly videre til Banja Luka. Det samme gør sig gældende for flyrejser fra Aarhus Lufthavn (AAR), men ofte vil din flyrejse til Banja Luka få en ekstra mellemlanding i København, inden du flyver videre. Derfor skal du medregne tre til fire timer mere oveni turen.

Det er ikke muligt at flyve direkte til Banja Luka fra danske lufthavne, så dine flybiletter vil ofte give dig en plads på to til tre forskellige fly. Når du flyver fra København, mellemlander du i en eller flere europæiske lufthavne, før du kan komme videre til Banja Luka i Bosnien og Hercegovina.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Banja Luka for 289 kr./person, hvilket er 79% billigere end gennemsnitsflyprisen til Banja Luka. Hvis du vil finde den billigste pris til Banja Luka fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Banja Luka fra Danmark er i juni. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 492 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Banja Luka i juni, så bør du vente til november til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.155 kr..

Rejsende, som flyver til Banja Luka, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Tuzla Intl (126 km fra Banja Luka centrum) eller Lufthavn: Sarajevo Butmir (139 km fra Banja Luka centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Med en gennemsnitspris på 1.251 kr. pr. person er Lufthavn: Tuzla Intl den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Banja Luka. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Gode tilbud på fly til Banja Luka

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Banja Luka fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Banja Luka?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Banja Luka

Hvilke flyselskaber flyver til Banja Luka?

For fly fra Danmark til Banja Luka, bestiller de fleste af momondos brugere med et populært flyselskab som Ryanair. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Ryanair-fly til Banja Luka

Ryanair er et populært valg for brugere, der rejser til Banja Luka. Selskabet flyver 1 fly om ugen til Banja Luka, og de flyver oftest fra Stockholm Arlanda (ARN). Billetpriserne hos Ryanair afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 394 kr. (fra Billund). I 758 anmeldelser har momondo-brugere givet Ryanair en gennemsnitlig bedømmelse på 7,0/10.


Lufthavne i nærheden af Banja Luka

Neden for finder du alle lufthavne i Banja Luka samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Banja Luka fra lufthavnen?

Efter endt flyrejse til Banja Luka, er du i lufthavnen heldigvis ikke langt fra centrum. Udenfor ankomsthallen kører der taxaer, som kan tage dig ind til centrum eller videre til Laktasi busstop, der er det tætteste på lufthavnen. Herfra tager du bussen mærket Banja Luka Central Bus Station, der tager dig direkte ind til centrum. I lufthavnen finder du også et bredt udvalg af shuttle busser. Dem skal du helst booke på forhånd, og rejser du med en gruppe eller ekstra bagage bør dette nævnes ved booking. Så er du sikker på, at der holder en bil med den rigtige størrelse klar til dig. Hvis ud har lejet en bil afhentes denne lige udenfor lufthavnen. Du henvender dig til udlejningsfirmaet ved skranken i ankomsthallen.


Visumkrav for Banja Luka

Når du har fundet det helt rigtige tilbud på flyrejser til Banja Luka, kan du rejse i op til 90 dage uden at søge om visum. Husk, at dit pas skal være gyldigt i tre måneder ud over opholdets varighed. Både forlængede danske pas, EU nødpas og danske nødpas anerkendes ved både ind-og udrejse. Der gælder særlige regler for rejse med mindreårige børn, og i dette tilfælde bør du kontakte ambassaden for at afklare disse forhold.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Banja Luka


De bedste oplevelser og seværdigheder i Banja Luka

Banja Luka er en af de byer der ofte bliver overset, men som tager tusindevis af besøgende med storm hvert år. Byen er lille og placeret mellem grønne bjerge i Bosnien og Hercegovina, lige ved Vrbas flodens bred. Byen emmer af charme, og byder året rundt på masser af madmarkeder både indendørs og udenfor på de mange pladser. Det er en oplevelse i sig selv, at gå en tur langs de snoede gader og spise dig gennem dagen i de mange lækre og lokale retter. Du finder byens mest berømte marked ved Trg Srpskih vladar pladsen i hjertet af byen. De historie-interesserede bør ikke snyde sig selv for et besøg til Banja Luka Katedral. Den er åbent for besøgende udenfor højtider og messer. En af byens mest populære attraktioner er de mange varme kilder i Gorni Sheher distriktet. Der er stadig mange af dem som er tilgængelige for offentligheden, så det er bare om at tage badetøjet med og sammen med de lokale nyde det varme, rene vand. Skal du have en souvenir med hjem, finder du flere lokale håndværkere og kunstnere der sælger deres ting på weekendens mange markeder i bymidten.


Find billige flybilletter til andre byer i Bosnien-Herzegovina

Bosnien-Herzegovina er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Banja Luka, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Banja Luka, så du sparer tid og penge.

Alle flysøgninger til Banja Luka på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Banja Luka vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Banja Luka. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.