Find billige fly til Groningen

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Groningen

Find de billigste fly til disse Groningen-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Amsterdam

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Groningen

København (CPH) til Amsterdam (AMS)

Fly til Groningen ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Amsterdam Schiphol, hvor den gennemsnitlige pris er 1.116 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GRONINGEN FRA KØBENHAVNfebruar45% billigereAt flyve fra København til Groningen ​​koster i gennemsnit blot 884 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GRONINGEN FRA KØBENHAVNnovember218% dyrereDet koster cirka 5.066 kr. at flyve til Groningen ​​fra København i november
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GRONINGEN FRA KØBENHAVNjuni773% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Groningen fra København i juni end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Groningen?

Flyvninger til Groningen i Holland vil svinge meget i varighed ud fra rejsens mellemlandinger og ophold. Det er disse, som har mest at sige, når det kommer til, hvad der vil påvirker din rejsetid. Lufthavnen GRQ Groningen Airport Eelde i Groningen er lille og agerer primært som startskuddet for rejser mod sydens varme. Derfor vil du opleve, at mellemlandingerne kan indebære ture til det sydlige Europa, som du derfor naturligt kan kombinere med dit besøg til det mere rolige Groningen.

Der er beklageligvis ingen muligheder for at flyve direkte til Groningen i Holland fra Danmark. Her på momondo vil du også blive mødt af flytilbud, hvor rejsen kombineres med togture. Det giver som oftest bedst mening at tage tog fra Hamborg, hvor du let kommer vest og mod Groningen. Vi anbefaler også, at du gør en længere tur ud af besøget til Holland. Det kan du ved at tage et fly til Amsterdam, hvor man let får et par dage til at gå, inden turen kan fortsætte med tog mod Groningen.

276 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Groningen. Dette fly er fra Dublin og er 92% billigere end de fleste andre flyrejser til Groningen. Hvis du vil finde den billigste pris til Groningen fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Groningen fra Danmark, med flest priser fundet omkring 884 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Groningen i februar, så er det også billigt at flyve i september. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.087 kr..

Rejsende, som flyver til Groningen, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Amsterdam Schiphol (158 km fra Groningen centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Lufthavn: Groningen Eelde har en gennemsnitspris på 3.312 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Groningen. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Hvilke flyselskaber flyver til Groningen?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Groningen

Hvilke flyselskaber flyver til Groningen?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Groningen fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Sepehran Airlines og FlexFlight. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Groningen, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Lufthavne i nærheden af Groningen

Neden for finder du alle lufthavne i Groningen samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til centrum fra Groningen Airport Eelde, Holland?

Når du skal mod Groningens mere centrale bydele, så er det muligt at booke taxa. Vi anbefaler, at du følger op på booking af turen forud for rejsen, så du ikke kommer ud i længere ventetider. Alle de større biludlejningsselskaber er også at finde i lufthavnen, så skal bilen alligevel benyttes under opholdet, så kan du passende tage turen på egen hånd. Som et tredje alternativ kan du hoppe på buslinje 9, som kører til og fra selve byen. Lufthavnen ligger ikke langt fra Groningen, så det er en fornuftig og nem køretur.


Visumkrav for Groningen

Flyrejser til Groningen i Holland stiller krav til at opretholde de hollandske regler om pas og visum. For danskeres ind- og udrejse betyder det, at du kan blive i Groningen (og Holland for den sags skyld) i op til 90 dage. Herefter er der krav om, at du registrerer besøgets omfang hos de lokale myndigheder. Det er naturligvis vigtigt at medbringe et pas, som er gyldigt under perioden mellem ind- og udrejse. Hvis dit pas ikke længere er gyldigt, og det vil tage for lang tid at få et nyt, så skal du sørge for at undersøge mulighederne for forlængelse eller nødpas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Groningen


De bedste oplevelser og seværdigheder i Groningen

Groningen er en hyggelig by i den nordlige del af Holland. Her vil du finde kvalitetsbetonet arkitektur, kunst og særudstillinger, der kan danne rammer for dejlige udflugter. Man kan få godt med tid til at gå på Groninger Museum, som er det mest besøgte museum i Groningen-provinsen. Her kommer der jævnligt nye udstillinger med alt fra helt særprægede elementer til mere klassisk, moderne samtidskunst. Man kan også opleve glaskunst og større skulpturer i museets flotte indre. Også udefra er bygningen meget spændende, og det er et besøg værd, selv hvis du blot observerer det karakteristiske ydre fra gaden. Det er også muligt at finde en lang række populære bryggerier, hvoraf mange byder på guidede ture, smagsprøver og mad med dertilhørende glas af de fineste lokale øl. Vi anbefaler at udforske bybilledet på gåben, mens det også kan være en god idé at leje cykler. Når ikke små ophold skal nydes med frokost på hyggelige stræder, så er der mange små, rolige haver og parker, der er værd at besøge. Prinsentuin er blandt de mest populære af denne slags hyggelige destinationer. I nabolaget Vismarkt finder du ofte markeder, og det er en lille, men ekstra livlig del af Groningen, som vækker stor interesse hos besøgende.


Find billige flybilletter til andre byer i Holland

Holland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Groningen på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Groningen, der passer dig bedst.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Groningen, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Groningen. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Prisagenter på fly til Groningen er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Andre kabineklasser på fly til Groningen

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Groningen

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.