Find billige fly til Groningen

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 3.10
tir. 10.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Groningen

Få indsigter om din flyrejse til Groningen, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Groningen på?

Hvor lang tid tager det at flyve til Groningen?

Rejsetiden fra Danmark til Groningen afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Amsterdam Schiphol tager det i gennemsnit 1t. 25min., imens det i gennemsnit tager 1t. 10min., hvis du flyver fra Billund til Amsterdam Schiphol. Amsterdam Schiphol er den mest populære lufthavn i Groningen.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Groningen

Find de billigste fly til disse Groningen-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Groningen

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Groningen

København (CPH) til Amsterdam (AMS)

Fly til Groningen ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Amsterdam Schiphol, hvor den gennemsnitlige pris er 962 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GRONINGEN FRA KØBENHAVNmarts47% billigereAt flyve fra København til Groningen ​​koster i gennemsnit blot 708 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GRONINGEN FRA KØBENHAVNmaj99% dyrereDet koster cirka 2.625 kr. at flyve til Groningen ​​fra København i maj
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GRONINGEN FRA KØBENHAVNjuni700% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Groningen fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Groningen

Hvor lang tid tager det at flyve til Groningen?

Flyvninger til Groningen i Holland vil svinge meget i varighed ud fra rejsens mellemlandinger og ophold. Det er disse, som har mest at sige, når det kommer til, hvad der vil påvirker din rejsetid. Lufthavnen GRQ Groningen Airport Eelde i Groningen er lille og agerer primært som startskuddet for rejser mod sydens varme. Derfor vil du opleve, at mellemlandingerne kan indebære ture til det sydlige Europa, som du derfor naturligt kan kombinere med dit besøg til det mere rolige Groningen.

Hvorfra kan du flyve direkte til Groningen?

Der er beklageligvis ingen muligheder for at flyve direkte til Groningen i Holland fra Danmark. Her på momondo vil du også blive mødt af flytilbud, hvor rejsen kombineres med togture. Det giver som oftest bedst mening at tage tog fra Hamborg, hvor du let kommer vest og mod Groningen. Vi anbefaler også, at du gør en længere tur ud af besøget til Holland. Det kan du ved at tage et fly til Amsterdam, hvor man let får et par dage til at gå, inden turen kan fortsætte med tog mod Groningen.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Groningen?

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Groningen fra Danmark, med flest priser fundet omkring 708 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Groningen i marts, så er det også billigt at flyve i september. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 863 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Groningen?

Rejsende, som flyver til Groningen, kan måske finde bedre priser til Amsterdam Schiphol Lufthavn (158 km fra Groningen centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Groningen Eelde Lufthavn?

Priser for fly til Groningen Eelde Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Groningen Eelde Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Groningen Eelde Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Groningen Eelde Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Groningen Eelde Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Groningen Eelde Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Hvilke flyselskaber flyver til Groningen?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Groningen

Hvilke flyselskaber flyver til Groningen?


Visumkrav for Groningen

Hvilke visum- og pasregler gælder ved rejser til Groningen?

Flyrejser til Groningen i Holland stiller krav til at opretholde de hollandske regler om pas og visum. For danskeres ind- og udrejse betyder det, at du kan blive i Groningen (og Holland for den sags skyld) i op til 90 dage. Herefter er der krav om, at du registrerer besøgets omfang hos de lokale myndigheder. Det er naturligvis vigtigt at medbringe et pas, som er gyldigt under perioden mellem ind- og udrejse. Hvis dit pas ikke længere er gyldigt, og det vil tage for lang tid at få et nyt, så skal du sørge for at undersøge mulighederne for forlængelse eller nødpas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Groningen


De bedste oplevelser og seværdigheder i Groningen

Hvad skal man se og opleve i Groningen?

Groningen er en hyggelig by i den nordlige del af Holland. Her vil du finde kvalitetsbetonet arkitektur, kunst og særudstillinger, der kan danne rammer for dejlige udflugter. Man kan få godt med tid til at gå på Groninger Museum, som er det mest besøgte museum i Groningen-provinsen. Her kommer der jævnligt nye udstillinger med alt fra helt særprægede elementer til mere klassisk, moderne samtidskunst. Man kan også opleve glaskunst og større skulpturer i museets flotte indre. Også udefra er bygningen meget spændende, og det er et besøg værd, selv hvis du blot observerer det karakteristiske ydre fra gaden. Det er også muligt at finde en lang række populære bryggerier, hvoraf mange byder på guidede ture, smagsprøver og mad med dertilhørende glas af de fineste lokale øl. Vi anbefaler at udforske bybilledet på gåben, mens det også kan være en god idé at leje cykler. Når ikke små ophold skal nydes med frokost på hyggelige stræder, så er der mange små, rolige haver og parker, der er værd at besøge. Prinsentuin er blandt de mest populære af denne slags hyggelige destinationer. I nabolaget Vismarkt finder du ofte markeder, og det er en lille, men ekstra livlig del af Groningen, som vækker stor interesse hos besøgende.


Find billige flybilletter til andre byer i Holland

Holland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Groningen?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Groningen på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Groningen, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Groningen med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Groningen, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Groningen?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Groningen. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Groningen lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Groningen er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Groningen på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.