Find billige flybilletter til Groningen

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Groningen. De nuværende restriktioner til Groningen er baseret på Holland rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Holland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Groningen

Find de billigste fly til disse Groningen-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Groningen

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Groningen

København (CPH) til Amsterdam (AMS)

Fly til Groningen ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Amsterdam Schiphol, hvor den gennemsnitlige pris er 926 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GRONINGEN FRA KØBENHAVNapril39% billigereAt flyve fra København til Groningen ​​koster i gennemsnit blot 1.303 kr. i april
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GRONINGEN FRA KØBENHAVNaugust108% dyrereDet koster cirka 4.424 kr. at flyve til Groningen ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GRONINGEN FRA KØBENHAVNoktober455% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Groningen fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Groningen?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Groningen?

  356 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Groningen. Dette fly er fra Yelverton og er 90% billigere end de fleste andre flyrejser til Groningen. Hvis du vil finde den billigste pris til Groningen fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Groningen?

  Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Groningen fra Danmark er 59 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 2.318 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Groningen på?

  Vores data viser at torsdag er den billigste dag at flyve til Groningen på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.949 kr.. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en tirsdag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Groningen på en tirsdag på 3.573 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Groningen?

  Rejsende, som flyver til Groningen, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Amsterdam Schiphol (158 km fra Groningen centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Groningen på?

  Lufthavn: Groningen Eelde har en gennemsnitspris på 3.435 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Groningen. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Groningen?

På nuværende tidspunkt inkluderer Holland rejserestriktioner rejser til Groningen. Indrejserestriktioner

Holland har begrænset indrejse for rejsende, der ankommer med fly fra lande uden for EU, og som ikke er statsborgere, indehavere af opholdstilladelser eller indehavere af visum til længerevarende ophold i EØS-medlemsstaterne, Schweiz eller deres familier. Der er undtagelser i visse særlige tilfælde, f.eks. rejsende, der deltager i begravelser eller studerer ved en institution i Holland. En fuldstændig liste over undtagelser kan findes her. Fra den 1. januar er britiske statsborgere ikke længere klassificeret som EU/EØS-statsborgere og får ikke adgang til Holland. Disse begrænsninger gælder ikke for britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Holland. Væsentlige rejser er stadig tilladt. De får lov til at komme ind i landet igen, men har brug for at fremvise opholdstilladelse, et ansøgningscertifikat eller et dokument med deres adresse og kan være genstand for afhøring af de nederlandske grænsemyndigheder, når de ankommer til Holland. EU's ikke-væsentlige rejseforbud er også blevet ophævet for indbyggere i Australien, Japan, Sydkorea, New Zealand, Rwanda, Singapore, Thailand og Uruguay. Den hollandske regering har et farvekodet system med lande og regioner med høj risiko (orange) og lav risiko (gul). Rejsende, der kommer fra højrisikoregioner eller -lande, skal isolere sig i 10 dage ved ankomsten. Turister skal overholde alle de foranstaltninger og regler, der gælder for at bekæmpe spredningen af coronavirus. Turister skal også reservere deres ferieophold, før de rejser til Holland. De seneste oplysninger kan fås på de ofte stillede spørgsmål om ferierejser i Holland: her. Den 16. juli bekendtgjorde den hollandske regering en yderligere undtagelse for udlændinge, der har langdistanceforhold til nederlandske statsborgere/bosiddende. Yderligere oplysninger kan fås på her. Udenlandske statsborgere der ikke bor eller opholder sig fysisk i EU, er stadig underlagt rejserestriktioner og får ikke adgang til Holland.

Indrejsekrav

Fra den 15. december skal rejsende, der ankommer fra et land, der ikke er på listen over EU-sikre oprindelseslande, og som er undtaget fra EU-rejseforbuddet, der gælder for Holland, fremlægge følgende dokumenter: En officiel negativ COVID-19 PCR-test resultat udstedt inden for 72 timer og en hurtigtest ikke mere end 4 timer før ankomst. Børn under 13 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. En udfyldt og underskrevet negativ testerklæring. Ud over de eksisterende krav til rejsende skal rejsende fra Irland, Storbritannien eller Sydafrika også vise et negativt resultat fra en hurtigtest (antigen- eller LAMP-test) eller PCR-test. Testen skal være udført højst 4 timer før ombordstigning på flyvningen. Børn under 13 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Testkravene erstatter ikke kravet om selvisolering i 10 dage efter ankomsten. Rejsende skal være i besiddelse af trykte versioner af både det negative testresultat og erklæringen. Det er ikke acceptabelt at vise en digital version på en telefon eller tablet.

Karantænekrav

Rejsende er underlagt en 10 dages selvkarantæne. Se liste over undtagelser for yderligere information.

Hvis du planlægger rejser til Groningen nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Groningen


Find billige flybilletter til andre byer i Holland

Holland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?