Lej en bil i Groningen, Holland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Groningen, Holland

Groningen, Holland
4. nov. — 11. nov.
Samme aflevering
Groningen, Holland
tor. 4.11
Middag
tor. 11.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Groningen

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Groningen, Holland
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,3

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

4,6
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Afstanden fra Groningen, Holland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Amsterdam Schiphols biludlejningsdisk

Biludlejning i Groningen

39 brugere har søgt efter billeje i Groningen med momondo i oktober.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Groningen for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Groningen har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Europcar og Avis. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Groningen. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Groningen har de billigste biludlejningspriser?

Sixt har typisk de billigste daglige priser i Groningen, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 885 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 634 kr./dag for deres udlejningsbil i Groningen.

Hvad er den bedste type bil at leje i Groningen i november måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 3 °C og nedbør på 75 mm i november, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Groningen. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i november måned og er et populært valg blandt Groningen rejsende. Leje af en Standard i Groningen koster 766 kr./dag i gennemsnit.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Groningen?

Når vores brugere lejer bil in Groningen, vælger de fleste en Hyundai Accent til 286 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Fiat Panda til i gennemsnit 215 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Hyundai Accent in Groningen for helt ned til 146 kr./dag og udlejning af Fiat Panda for helt ned til 25 kr./dag.

Hvordan er vejret i Groningen, Holland i oktober?

I oktober måned er gennemsnitstemperaturen i Groningen 10 °C, og den forventede nedbør er 70 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Groningen.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Vejret i Groningen i oktober vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Groningen. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Groningen plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Fiat Panda og Ford Ka.

Minder vejret i Groningen om vejret i resten af Groningen?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Groningen til et roadtrip til de omkringliggende områder i oktober måned, er det vigtigt at vide, at resten af Groningen normalt har en temperatur på 10 °C, og at du kan forvente 70 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Holland

Se vores biludlejningstilbud i byer som Amsterdam, Eindhoven og Rotterdam i Holland

Biludlejning i lufthavne i Groningen

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Groningen

Kom i gang med at planlægge din rejse til Groningen