Find billige flybilletter til Amsterdam

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Amsterdam (AMS)
fre.. 26.2.
fre.. 5.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Amsterdam. De nuværende restriktioner til Amsterdam er baseret på Holland rejserestriktioner.

Se nuværende Holland rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Amsterdam

Find de billigste fly til disse Amsterdam-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Amsterdam

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Amsterdam

København (CPH) til Eindhoven (EIN)

Fly til Amsterdam ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Eindhoven, hvor den gennemsnitlige pris er 636 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL AMSTERDAM FRA KØBENHAVNmarts18% billigereAt flyve fra København til Amsterdam ​​koster i gennemsnit blot 740 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL AMSTERDAM FRA KØBENHAVNjuli18% dyrereDet koster cirka 1.065 kr. at flyve til Amsterdam ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL AMSTERDAM FRA KØBENHAVNoktober283% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Amsterdam fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Amsterdam?

Vejrmæssigt minder Danmark og Holland meget om hinanden, og derfor er det heller ikke en overraskelse at et populært tidspunkt at rejse til Amsterdam på er i forår- og sommermånederne.

Den spændende storby ligger kun et stenkast fra Danmark med fly, og man kan ofte finde flybilletter til gode priser. Men hvornår er det billigst at flyve til Amsterdam? Som med mange andre europæiske byer, er det billigst at flyve hertil i november og januar. (kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Amsterdam, januar 2018).

Tulipaner, træsko og ost. Amsterdam er en fantastisk storby, fyldt med hyggelige kvarterer, kanalrundfart samt museer i international klasse.

Hvilket er det absolut billigste fly til Amsterdam?

281 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Amsterdam. Dette fly er fra Krakow og er 86% billigere end de fleste andre flyrejser til Amsterdam. Hvis du vil finde den billigste pris til Amsterdam fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Amsterdam?

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Amsterdam fra Danmark, med flest priser fundet omkring 740 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Amsterdam i marts, så rejs fra Danmark i august, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 740 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Amsterdam?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Amsterdam fra Danmark, når du bestiller 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Amsterdam for omkring 901 kr., når du søger 60 dage forud. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 704 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Amsterdam på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Amsterdam fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 937 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en søndag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Amsterdam på en søndag på 1.052 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Amsterdam?

Når du flyver til Amsterdam fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 915 kr. for fly med afgang om formiddagen. Fly til Amsterdam koster mest om morgenen, med en gennemsnitlig pris på 1.007 kr.. Afgang om morgenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Amsterdam?

Lufthavn: Rotterdam Haag, Lufthavn: Eindhoven eller Lufthavn: Groningen Eelde kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Amsterdam.

Findes der en billigere måde at flyve til Amsterdam på?

Lufthavn: Eindhoven har en gennemsnitspris på 909 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Amsterdam. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Amsterdam?

På nuværende tidspunkt inkluderer Holland rejserestriktioner rejser til Amsterdam. Indrejserestriktioner

Holland har begrænset indrejse for rejsende, der ankommer med fly fra lande uden for EU, og som ikke er statsborgere, indehavere af opholdstilladelser eller indehavere af visum til længerevarende ophold i EØS-medlemsstaterne, Schweiz eller deres familier. Der er undtagelser i visse særlige tilfælde, f.eks. rejsende, der deltager i begravelser eller studerer ved en institution i Holland. En fuldstændig liste over undtagelser kan findes her. Fra den 1. januar er britiske statsborgere ikke længere klassificeret som EU/EØS-statsborgere og får ikke adgang til Holland. Disse begrænsninger gælder ikke for britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Holland. Væsentlige rejser er stadig tilladt. De får lov til at komme ind i landet igen, men har brug for at fremvise opholdstilladelse, et ansøgningscertifikat eller et dokument med deres adresse og kan være genstand for afhøring af de nederlandske grænsemyndigheder, når de ankommer til Holland. EU's ikke-væsentlige rejseforbud er også blevet ophævet for indbyggere i Australien, Japan, Sydkorea, New Zealand, Rwanda, Singapore, Thailand og Uruguay. Den hollandske regering har et farvekodet system med lande og regioner med høj risiko (orange) og lav risiko (gul). Rejsende, der kommer fra højrisikoregioner eller -lande, skal isolere sig i 10 dage ved ankomsten. Turister skal overholde alle de foranstaltninger og regler, der gælder for at bekæmpe spredningen af coronavirus. Turister skal også reservere deres ferieophold, før de rejser til Holland. De seneste oplysninger kan fås på de ofte stillede spørgsmål om ferierejser i Holland: her. Den 16. juli bekendtgjorde den hollandske regering en yderligere undtagelse for udlændinge, der har langdistanceforhold til nederlandske statsborgere/bosiddende. Yderligere oplysninger kan fås på her. Udenlandske statsborgere der ikke bor eller opholder sig fysisk i EU, er stadig underlagt rejserestriktioner og får ikke adgang til Holland.

Indrejsekrav

Fra den 15. december skal rejsende, der ankommer fra et land, der ikke er på listen over EU-sikre oprindelseslande, og som er undtaget fra EU-rejseforbuddet, der gælder for Holland, fremlægge følgende dokumenter: En officiel negativ COVID-19 PCR-test resultat udstedt inden for 72 timer og en hurtigtest ikke mere end 4 timer før ankomst. Børn under 13 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. En udfyldt og underskrevet negativ testerklæring. Ud over de eksisterende krav til rejsende skal rejsende fra Irland, Storbritannien eller Sydafrika også vise et negativt resultat fra en hurtigtest (antigen- eller LAMP-test) eller PCR-test. Testen skal være udført højst 4 timer før ombordstigning på flyvningen. Børn under 13 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Testkravene erstatter ikke kravet om selvisolering i 10 dage efter ankomsten. Rejsende skal være i besiddelse af trykte versioner af både det negative testresultat og erklæringen. Det er ikke acceptabelt at vise en digital version på en telefon eller tablet.

Karantænekrav

Rejsende er underlagt en 10 dages selvkarantæne. Se liste over undtagelser for yderligere information.

Hvis du planlægger rejser til Amsterdam nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Amsterdam Schiphol

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Amsterdam Schiphol fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
16. apr.
05:55
København Kastrup
1t. 40min.
07:35
Amsterdam Schiphol
18. apr.
06:20
Amsterdam Schiphol
1t. 20min.
07:40
København Kastrup
easyJet
17. jul.
05:25
København Kastrup
1t. 40min.
07:05
Amsterdam Schiphol
19. jul.
14:50
Amsterdam Schiphol
1t. 35min.
16:25
København Kastrup
easyJet
9. apr.
05:55
København Kastrup
1t. 40min.
07:35
Amsterdam Schiphol
16. apr.
03:50
Amsterdam Schiphol
1t. 35min.
05:25
København Kastrup
easyJet
7. maj
05:55
København Kastrup
1t. 40min.
07:35
Amsterdam Schiphol
9. maj
10:20
Amsterdam Schiphol
1t. 35min.
11:55
København Kastrup
Flere flyselskaber
21. apr.
02:25
København Kastrup
5t. 10min.
1 stop
07:35
Amsterdam Schiphol
24. apr.
17:05
Amsterdam Schiphol
1t. 25min.
18:30
København Kastrup
Lufthansa
24. mar.
09:25
København Kastrup
5t. 55min.
1 stop
15:20
Amsterdam Schiphol
27. mar.
06:55
Amsterdam Schiphol
3t. 25min.
1 stop
10:20
København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Amsterdam Schiphol

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Amsterdam, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og easyJet
Norwegian
6. jul.
12:30
København Kastrup
1t. 25min.
13:55
Amsterdam Schiphol
Norwegian
30. mar.
12:30
København Kastrup
1t. 25min.
13:55
Amsterdam Schiphol
SAS
22. apr.
08:40
København Kastrup
1t. 30min.
10:10
Amsterdam Schiphol

Hvilke flyselskaber flyver til Amsterdam?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Amsterdam

Når rejsen går til Amsterdam kan du vælge mellem flyselskaber som f.eks. Lufthansa, SAS, Norwegian og Air Baltic. er blot nogle af mulighederne. En direkte flyvning fra København kan klares med en rejsetid på ca. 1 time og et kvarter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Amsterdam samt afstand til centrum

Amsterdam Schiphol Lufthavn er Hollands flagskib for luftfartstrafik. Det er den tredje mest travle lufthavn i hele Europa, så der er en konstant strøm af mennesker der skal til og fra lufthavnen.

Fra lufthavnen tager det ca. 15-20 minutter at komme til Amsterdam Central Station, og det kan gøres med togene der kører lige under lufthavnen, og billetter kan ligeledes købes her.


Populære fly til Amsterdam

Find dine flybilletter til Amsterdam blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Amsterdam
Korteste rejsetid
1t. 25min.
Laveste pris
704 kr.
Fly fra Billund til Amsterdam
Korteste rejsetid
1t. 15min.
Laveste pris
967 kr.
Fly fra Aarhus til Amsterdam
Korteste rejsetid
6t. 25min.
Laveste pris
1.610 kr.
Fly fra Aalborg til Amsterdam
Korteste rejsetid
19t. 25min.
Laveste pris
2.283 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i Amsterdam?

Amsterdam er en af de storbyer du let kan opleve til fods, og hvor mange attraktioner ligger tæt på hinanden. En anden hurtig og populær transportform er dog også cykellejning – de lokale er nemlig mindst lige så cykelglade, som vi er i Danmark.

Et udvidet netværk af busser, metro og tog gør det ligeledes nemt at komme rundt i og uden for byens centrum. Du kan købe dagskort med ubegrænset, fri offentlig transport til ca. 200 DKK for en 3-dages billet.


Kan man rejse til Amsterdam uden pas eller visum?

Det kræver ikke visum at rejse til Amsterdam, da Holland er medlem af Schengenaftalen. Du skal dog medbringe et gyldigt pas, da det fungerer som ID under dit ophold.


Tips og gode råd til Amsterdam

Hvordan får man den billigste flybillet til Amsterdam?

Turister valfarter til Amsterdam stort set året rundt, men særligt forår og sommermånederne er populære tidspunkter at besøge byen på. Du finder derfor typisk de billigste billetter hertil i november og januar (Kilde: momondos prisindsigt for ruten København – Amsterdam, januar 2018)

Hvad skal man se i Amsterdam?

Amsterdam er en perle af kultur, gastronomi, shopping og historie. En kanalrundfart i byens kanaler (der er på UNESCOs Verdensarvsliste) er et must, så man ser byens arkitektur fra et helt andet perspektiv. En anden spændende seværdighed er Museumplein, der som et andet Kinderæg byder på hele tre museer i international klasse; Van Gogh-, Stedelijk- og Rijks-museet.

Byen er kendt for sine smukke tulipaner, der blomstrer fra marts til maj, men man kan opleve blomster hele året rundt på det populære Bloemenmarkt. Når sulten skal stilles, så prøv en af de kulinariske og hyggelige spisehaller Westergasfabriek eller De Hallen. Få flere anbefalinger til oplevelser i Amsterdam.

Aktiviteter for børn

Tag børnene med en tur i Artis Royal Zoo, som uden tvivl vil være en sand fornøjelse for familiens yngste. Her kan de komme helt tæt på de fascinerende dyr, og endda for lov til at kæle med nogle af dem. Forlystelsesparken Amstelpark er ligeledes et slaraffenland for de kære små, hvor legepladser, små elbiler, futtog, vindmøller og meget andet begejstrer og fascinerer.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er altid en god idé at købe en rejseforsikring, så du er dækket i tilfælde af uheldet skulle være ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Man kan sagtens drikke vand fra hanen i Amsterdam.

Giver man drikkepenge i Amsterdam?

Det er ikke en fast del af kulturen at give drikkepenge, men man kan sagtens gøre det, hvis man er tilfreds med en given service.

Hvor er der gode shoppingmuligheder?

Amsterdam er et ægte shoppingmekka med områder som Kalverstraat, Leidsestraat, Nine Streets og Waterlooplein.Find billige flybilletter til andre byer i Holland

Holland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class