Fly Europa Holland Amsterdam

Find billige flybilletter til Amsterdam

ons.. 14.11.
ons.. 21.11.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Amsterdam?

+75%
+50%
+25%
Grundpris
Pris
980 - 1.570 DKK
Temperatur
5 - 22 °C
Nedbør
5 - 11 mm

Vejrmæssigt minder Danmark og Holland meget om hinanden, og derfor er det heller ikke en overraskelse at et populært tidspunkt at rejse til Amsterdam på er i forår- og sommermånederne.

Den spændende storby ligger kun et stenkast fra Danmark med fly, og man kan ofte finde flybilletter til gode priser. Men hvornår er det billigst at flyve til Amsterdam? Som med mange andre europæiske byer, er det billigst at flyve hertil i november og januar. (kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Amsterdam, januar 2018).

Tulipaner, træsko og ost. Amsterdam er en fantastisk storby, fyldt med hyggelige kvarterer, kanalrundfart samt museer i international klasse.


Flytilbud til Amsterdam fundet på momondo

Se nogle af de bedste priser til Amsterdam fundet af brugere på momondo
Ryanair
Ryanair
CPH
28 jan.
Lufthavn: København Kastrup
12t 15m
1 stop
AMS
Lufthavn: Amsterdam Schiphol
Ryanair
AMS
30 jan.
Lufthavn: Amsterdam Schiphol
5t 05m
1 stop
CPH
Lufthavn: København Kastrup
516 kr
Flere flyselskaber
Flere flyselskaber
CPH
24 jan.
Lufthavn: København Kastrup
4t 55m
1 stop
AMS
Lufthavn: Amsterdam Schiphol
Flere flyselskaber
AMS
28 jan.
Lufthavn: Amsterdam Schiphol
5t 30m
1 stop
CPH
Lufthavn: København Kastrup
576 kr
KLM
KLM
CPH
11 dec.
Lufthavn: København Kastrup
1t 30m
AMS
Lufthavn: Amsterdam Schiphol
KLM
AMS
15 dec.
Lufthavn: Amsterdam Schiphol
1t 20m
CPH
Lufthavn: København Kastrup
649 kr

Hvilke flyselskaber flyver til Amsterdam?

Når rejsen går til Amsterdam kan du vælge mellem flyselskaber som f.eks. Lufthansa, SAS, Norwegian og Air Baltic. er blot nogle af mulighederne. En direkte flyvning fra København kan klares med en rejsetid på ca. 1 time og et kvarter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Amsterdam samt afstand til centrum
Amsterdam Schiphol
10 km fra centrum

Amsterdam Schiphol Lufthavn er Hollands flagskib for luftfartstrafik. Det er den tredje mest travle lufthavn i hele Europa, så der er en konstant strøm af mennesker der skal til og fra lufthavnen.

Fra lufthavnen tager det ca. 15-20 minutter at komme til Amsterdam Central Station, og det kan gøres med togene der kører lige under lufthavnen, og billetter kan ligeledes købes her.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Amsterdam?

Amsterdam er en af de storbyer du let kan opleve til fods, og hvor mange attraktioner ligger tæt på hinanden. En anden hurtig og populær transportform er dog også cykellejning – de lokale er nemlig mindst lige så cykelglade, som vi er i Danmark.

Et udvidet netværk af busser, metro og tog gør det ligeledes nemt at komme rundt i og uden for byens centrum. Du kan købe dagskort med ubegrænset, fri offentlig transport til ca. 200 DKK for en 3-dages billet.


Kan man rejse til Amsterdam uden pas eller visum?

Det kræver ikke visum at rejse til Amsterdam, da Holland er medlem af Schengenaftalen. Du skal dog medbringe et gyldigt pas, da det fungerer som ID under dit ophold.


Hurtige facts om Amsterdam

Tid, valuta og det basale — se den lokale tid, og få en idé om, hvor mange penge du kommer til at bruge på de mest nødvendige ting i Amsterdam
Lokal tid
Valuta
Euro
Øl
Lokal øl (0,5 liter)
8,93 DKK
Mad
Billig restaurant
119 DKK
Offentlig transport
Enkeltbillet
22 DKK

Kom i gang med at planlægge din rejse til Amsterdam


Tips og gode råd til Amsterdam

Hvordan får man den billigste flybillet til Amsterdam?

Turister valfarter til Amsterdam stort set året rundt, men særligt forår og sommermånederne er populære tidspunkter at besøge byen på. Du finder derfor typisk de billigste billetter hertil i november og januar (Kilde: momondos prisindsigt for ruten København – Amsterdam, januar 2018)

Hvad skal man se i Amsterdam?

Amsterdam er en perle af kultur, gastronomi, shopping og historie. En kanalrundfart i byens kanaler (der er på UNESCOs Verdensarvsliste) er et must, så man ser byens arkitektur fra et helt andet perspektiv. En anden spændende seværdighed er Museumplein, der som et andet Kinderæg byder på hele tre museer i international klasse; Van Gogh-, Stedelijk- og Rijks-museet.

Byen er kendt for sine smukke tulipaner, der blomstrer fra marts til maj, men man kan opleve blomster hele året rundt på det populære Bloemenmarkt. Når sulten skal stilles, så prøv en af de kulinariske og hyggelige spisehaller Westergasfabriek eller De Hallen. Få flere anbefalinger til oplevelser i Amsterdam.

Aktiviteter for børn

Tag børnene med en tur i Artis Royal Zoo, som uden tvivl vil være en sand fornøjelse for familiens yngste. Her kan de komme helt tæt på de fascinerende dyr, og endda for lov til at kæle med nogle af dem. Forlystelsesparken Amstelpark er ligeledes et slaraffenland for de kære små, hvor legepladser, små elbiler, futtog, vindmøller og meget andet begejstrer og fascinerer.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er altid en god idé at købe en rejseforsikring, så du er dækket i tilfælde af uheldet skulle være ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Man kan sagtens drikke vand fra hanen i Amsterdam.

Giver man drikkepenge i Amsterdam?

Det er ikke en fast del af kulturen at give drikkepenge, men man kan sagtens gøre det, hvis man er tilfreds med en given service.

Hvor er der gode shoppingmuligheder?

Amsterdam er et ægte shoppingmekka med områder som Kalverstraat, Leidsestraat, Nine Streets og Waterlooplein.


Fly til andre byer i Holland

Har du ikke længere lyst til at besøge Amsterdam? Så find flybilletter til andre byer i Holland
*Flypriser til Amsterdam Schiphol er baseret på prisen for en billet på economy class fundet af momondos brugere inden for de seneste 72 timer. Disse priser er ikke nødvendigvis tilgængelige længere.