Find billige fly til Amsterdam

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Amsterdam

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Amsterdam

Bedste pris på enkeltbillet

115 kr.

Bedste pris på returbillet

388 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 30min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Amsterdam fra Danmark i de seneste 72 timer er 115 kr. (København Kastrup til Amsterdam Schiphol).
Den bedste pris på en returbillet til Amsterdam fra Danmark i de seneste 72 timer er 388 kr. (København Kastrup til Amsterdam Schiphol).
Det hurtigste fly til Amsterdam fra Danmark tager 1t. 30min. (København Kastrup til Amsterdam Schiphol).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Amsterdam, herunder Scandinavian Airlines, Vueling og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Amsterdam

Få indsigter om din flyrejse til Amsterdam, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Amsterdam?

Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til Amsterdam på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 804 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Amsterdam i februar, så er det også billigt at flyve i januar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 811 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Amsterdam?

303 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Amsterdam. Dette fly er fra Pula og er 86% billigere end de fleste andre flyrejser til Amsterdam. Hvis du vil finde den billigste pris til Amsterdam fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Amsterdam på?

Vores data viser at lørdag er den billigste dag at flyve til Amsterdam på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 880 kr.. Den dyreste dag at flyve til Amsterdam er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 998 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Amsterdam?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Amsterdam på er om aftenen. Fly fra Danmark til Amsterdam på dette tidspunkt kan findes helt ned til 848 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 1.013 kr. i gennemsnit. Fly til Amsterdam fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til Amsterdam?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Amsterdam afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Amsterdam Schiphol (den mest populære lufthavn i Amsterdam), så tager det 1t. 25min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Amsterdam Schiphol, er den gennemsnitlige rejsetid 1t. 10min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Amsterdam?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Amsterdam er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 989 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Amsterdam

Find de billigste fly til disse Amsterdam-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Amsterdam

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Amsterdam

København (CPH) til Amsterdam (AMS)

Fly til Amsterdam ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Amsterdam Schiphol, hvor den gennemsnitlige pris er 989 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL AMSTERDAM FRA KØBENHAVNfebruar19% billigereAt flyve fra København til Amsterdam ​​koster i gennemsnit blot 804 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL AMSTERDAM FRA KØBENHAVNapril26% dyrereDet koster cirka 1.242 kr. at flyve til Amsterdam ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL AMSTERDAM FRA KØBENHAVNjuli312% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Amsterdam fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Amsterdam

Vejrmæssigt minder Danmark og Holland meget om hinanden, og derfor er det heller ikke en overraskelse at et populært tidspunkt at rejse til Amsterdam på er i forår- og sommermånederne.

Den spændende storby ligger kun et stenkast fra Danmark med fly, og man kan ofte finde flybilletter til gode priser. Men hvornår er det billigst at flyve til Amsterdam? Som med mange andre europæiske byer, er det billigst at flyve hertil i november og januar. (kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Amsterdam, januar 2018).

Tulipaner, træsko og ost. Amsterdam er en fantastisk storby, fyldt med hyggelige kvarterer, kanalrundfart samt museer i international klasse.

Lufthavn: Rotterdam Haag, Lufthavn: Eindhoven eller Lufthavn: Groningen Eelde kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Amsterdam.

Lufthavn: Eindhoven har en gennemsnitspris på 997 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Amsterdam. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Gode tilbud på fly til Amsterdam

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Amsterdam fundet af momondos brugere for nylig

Hvilke flyselskaber flyver til Amsterdam?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Amsterdam

Hvilke flyselskaber flyver til Amsterdam?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Amsterdam fra Danmark, KLM, Vueling, easyJet og Norwegian. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

Norwegian Air International-fly til Amsterdam

Norwegian Air International flyver omkring 5 fly til Amsterdam om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra København Kastrup, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Norwegian Air International var på 683 kr. (Aalborg til Amsterdam). Brugerne har bedømt Norwegian Air International med 8,9/10 i over 38 anmeldelser på momondo.

Transavia-fly til Amsterdam

Et andet populært valg for fly til Amsterdam er Transavia (8,5/10, 21 anmeldelser). De fleste Transavia-fly, der lander i Amsterdam, kommer fra Malaga, men der er 13 Transavia-fly til Amsterdam fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Transavia, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 300 kr. (København Kastrup til Amsterdam, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Amsterdam

Neden for finder du alle lufthavne i Amsterdam samt deres afstand til centrum

Amsterdam Schiphol Lufthavn er Hollands flagskib for luftfartstrafik. Det er den tredje mest travle lufthavn i hele Europa, så der er en konstant strøm af mennesker der skal til og fra lufthavnen.

Fra lufthavnen tager det ca. 15-20 minutter at komme til Amsterdam Central Station, og det kan gøres med togene der kører lige under lufthavnen, og billetter kan ligeledes købes her.


Populære fly til Amsterdam

Find dine flybilletter til Amsterdam blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Amsterdam
Hurtigste flyvetid1t. 25min.
Laveste pris438 kr.
Fly fra Billund til Amsterdam
Hurtigste flyvetid1t. 10min.
Laveste pris761 kr.
Fly fra Aalborg til Amsterdam
Hurtigste flyvetid1t. 25min.
Laveste pris1.026 kr.
Fly fra Aarhus til Amsterdam
Hurtigste flyvetid1t. 15min.
Laveste pris1.163 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Amsterdam

Amsterdam er en af de storbyer du let kan opleve til fods, og hvor mange attraktioner ligger tæt på hinanden. En anden hurtig og populær transportform er dog også cykellejning – de lokale er nemlig mindst lige så cykelglade, som vi er i Danmark.

Et udvidet netværk af busser, metro og tog gør det ligeledes nemt at komme rundt i og uden for byens centrum. Du kan købe dagskort med ubegrænset, fri offentlig transport til ca. 200 DKK for en 3-dages billet.


Visumkrav for Amsterdam

Det kræver ikke visum at rejse til Amsterdam, da Holland er medlem af Schengenaftalen. Du skal dog medbringe et gyldigt pas, da det fungerer som ID under dit ophold.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Amsterdam


De bedste oplevelser og seværdigheder i Amsterdam

Turister valfarter til Amsterdam stort set året rundt, men særligt forår og sommermånederne er populære tidspunkter at besøge byen på. Du finder derfor typisk de billigste billetter hertil i november og januar (Kilde: momondos prisindsigt for ruten København – Amsterdam, januar 2018)

Amsterdam er en perle af kultur, gastronomi, shopping og historie. En kanalrundfart i byens kanaler (der er på UNESCOs Verdensarvsliste) er et must, så man ser byens arkitektur fra et helt andet perspektiv. En anden spændende seværdighed er Museumplein, der som et andet Kinderæg byder på hele tre museer i international klasse; Van Gogh-, Stedelijk- og Rijks-museet. Byen er kendt for sine smukke tulipaner, der blomstrer fra marts til maj, men man kan opleve blomster hele året rundt på det populære Bloemenmarkt. Når sulten skal stilles, så prøv en af de kulinariske og hyggelige spisehaller Westergasfabriek eller De Hallen. Få flere anbefalinger til oplevelser i Amsterdam.

Det er altid en god idé at købe en rejseforsikring, så du er dækket i tilfælde af uheldet skulle være ude.

Man kan sagtens drikke vand fra hanen i Amsterdam.

Det er ikke en fast del af kulturen at give drikkepenge, men man kan sagtens gøre det, hvis man er tilfreds med en given service.

Amsterdam er et ægte shoppingmekka med områder som Kalverstraat, Leidsestraat, Nine Streets og Waterlooplein.


Find billige flybilletter til andre byer i Holland

Holland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Amsterdam. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. Alle fly til Amsterdam på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Amsterdam. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Amsterdam og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.