Indsigter
FAQ
De seneste tilbud
Flights to Amsterdam

Find billige fly til Amsterdam fra 248 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.3
man. 11.3

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Om fly til Amsterdam

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Amsterdam

Bedste pris på enkeltbillet

248 kr.

Bedste pris på returbillet

764 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 25min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Amsterdam fra Danmark i de seneste 72 timer er 248 kr. (København Kastrup til Amsterdam Schiphol).
Den bedste pris på en returbillet til Amsterdam fra Danmark i de seneste 72 timer er 764 kr. (København Kastrup til Amsterdam Schiphol).
Det hurtigste fly til Amsterdam fra Danmark tager 1t. 25min. (København Kastrup til Amsterdam Schiphol).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Amsterdam, herunder Norwegian og easyJet.

Indsigter og trends for flyrejser til Amsterdam

Få indsigter om din flyrejse til Amsterdam, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Amsterdam?

Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til Amsterdam på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 743 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Amsterdam i februar, så er det også billigt at flyve i januar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 757 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Amsterdam?

500 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Amsterdam. Dette fly er fra København og er 25% billigere end de fleste andre flyrejser til Amsterdam. Hvis du vil finde den billigste pris til Amsterdam fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Amsterdam på?

Vores data viser at mandag er den billigste dag at flyve til Amsterdam på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.081 kr.. Den dyreste dag at flyve til Amsterdam er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.199 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Amsterdam?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Amsterdam på er om aftenen. Fly fra Danmark til Amsterdam på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.061 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 1.235 kr. i gennemsnit. Fly til Amsterdam fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til Amsterdam?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Amsterdam afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Amsterdam Schiphol (den mest populære lufthavn i Amsterdam), så tager det 1t. 25min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Amsterdam Schiphol, er den gennemsnitlige rejsetid 1t. 10min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Amsterdam?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Amsterdam er 58 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 995 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Amsterdam

Find de billigste fly til disse Amsterdam-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Amsterdam

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Amsterdam

København (CPH) til Eindhoven (EIN)

Fly til Amsterdam ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Eindhoven, hvor den gennemsnitlige pris er 863 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL AMSTERDAM FRA KØBENHAVNfebruar26% billigereAt flyve fra København til Amsterdam ​​koster i gennemsnit blot 743 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL AMSTERDAM FRA KØBENHAVNjuli33% dyrereDet koster cirka 1.328 kr. at flyve til Amsterdam ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL AMSTERDAM FRA KØBENHAVNapril293% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Amsterdam fra København i april end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Amsterdam

Vejrmæssigt minder Danmark og Holland meget om hinanden, og derfor er det heller ikke en overraskelse at et populært tidspunkt at rejse til Amsterdam på er i forår- og sommermånederne.

Den spændende storby ligger kun et stenkast fra Danmark med fly, og man kan ofte finde flybilletter til gode priser. Men hvornår er det billigst at flyve til Amsterdam? Som med mange andre europæiske byer, er det billigst at flyve hertil i november og januar. (kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Amsterdam, januar 2018).

Tulipaner, træsko og ost. Amsterdam er en fantastisk storby, fyldt med hyggelige kvarterer, kanalrundfart samt museer i international klasse.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Amsterdam?

Rotterdam Haag Lufthavn, Eindhoven Lufthavn eller Groningen Eelde Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Amsterdam.

Findes der en billigere måde at flyve til Amsterdam på?

Eindhoven Lufthavn har en gennemsnitspris på 668 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Amsterdam. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Amsterdam Schiphol Lufthavn?

Priser for fly til Amsterdam Schiphol Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Amsterdam Schiphol Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Amsterdam Schiphol Lufthavn er 18 fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Amsterdam Schiphol Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Amsterdam Schiphol Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Amsterdam Schiphol Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Amsterdam Schiphol Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Amsterdam Schiphol Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Amsterdam

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Amsterdam fundet af momondos brugere for nylig
easyJet
17. aug.
CPH09:30København Kastrup
1t. 30min.
AMS11:00Amsterdam Schiphol
21. aug.
AMS07:35Amsterdam Schiphol
1t. 25min.
CPH09:00København Kastrup
easyJet
23. maj
CPH09:30København Kastrup
1t. 30min.
AMS11:00Amsterdam Schiphol
28. maj
AMS07:35Amsterdam Schiphol
1t. 25min.
CPH09:00København Kastrup
easyJet
23. maj
CPH09:30København Kastrup
1t. 30min.
AMS11:00Amsterdam Schiphol
27. maj
AMS18:05Amsterdam Schiphol
1t. 25min.
CPH19:30København Kastrup
easyJet
17. aug.
CPH09:30København Kastrup
1t. 30min.
AMS11:00Amsterdam Schiphol
21. aug.
AMS07:35Amsterdam Schiphol
1t. 25min.
CPH09:00København Kastrup
easyJet
16. maj
CPH14:40København Kastrup
1t. 30min.
AMS16:10Amsterdam Schiphol
19. maj
AMS15:10Amsterdam Schiphol
1t. 25min.
CPH16:35København Kastrup
easyJet
1. jun.
CPH09:30København Kastrup
1t. 30min.
AMS11:00Amsterdam Schiphol
22. jun.
AMS07:35Amsterdam Schiphol
1t. 25min.
CPH09:00København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Amsterdam

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Amsterdam, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian og easyJet
Norwegian
13. mar.
CPH14:50København Kastrup
1t. 30min.
AMS16:20Amsterdam Schiphol
easyJet
11. aug.
CPH20:50København Kastrup
1t. 30min.
AMS22:20Amsterdam Schiphol
Norwegian
13. mar.
CPH14:50København Kastrup
1t. 30min.
AMS16:20Amsterdam Schiphol

Hvordan rejser jeg rundt i Amsterdam

Amsterdam er en af de storbyer du let kan opleve til fods, og hvor mange attraktioner ligger tæt på hinanden. En anden hurtig og populær transportform er dog også cykellejning – de lokale er nemlig mindst lige så cykelglade, som vi er i Danmark.

Et udvidet netværk af busser, metro og tog gør det ligeledes nemt at komme rundt i og uden for byens centrum. Du kan købe dagskort med ubegrænset, fri offentlig transport til ca. 200 DKK for en 3-dages billet.


Visumkrav for Amsterdam

Det kræver ikke visum at rejse til Amsterdam, da Holland er medlem af Schengenaftalen. Du skal dog medbringe et gyldigt pas, da det fungerer som ID under dit ophold.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Amsterdam

Hvordan får man den billigste flybillet til Amsterdam?

Turister valfarter til Amsterdam stort set året rundt, men særligt forår og sommermånederne er populære tidspunkter at besøge byen på. Du finder derfor typisk de billigste billetter hertil i november og januar (Kilde: momondos prisindsigt for ruten København – Amsterdam, januar 2018)

Hvad skal man se i Amsterdam?

Amsterdam er en perle af kultur, gastronomi, shopping og historie. En kanalrundfart i byens kanaler (der er på UNESCOs Verdensarvsliste) er et must, så man ser byens arkitektur fra et helt andet perspektiv. En anden spændende seværdighed er Museumplein, der som et andet Kinderæg byder på hele tre museer i international klasse; Van Gogh-, Stedelijk- og Rijks-museet. Byen er kendt for sine smukke tulipaner, der blomstrer fra marts til maj, men man kan opleve blomster hele året rundt på det populære Bloemenmarkt. Når sulten skal stilles, så prøv en af de kulinariske og hyggelige spisehaller Westergasfabriek eller De Hallen. Få flere anbefalinger til oplevelser i Amsterdam.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er altid en god idé at købe en rejseforsikring, så du er dækket i tilfælde af uheldet skulle være ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Man kan sagtens drikke vand fra hanen i Amsterdam.

Giver man drikkepenge i Amsterdam?

Det er ikke en fast del af kulturen at give drikkepenge, men man kan sagtens gøre det, hvis man er tilfreds med en given service.

Hvor er der gode shoppingmuligheder?

Amsterdam er et ægte shoppingmekka med områder som Kalverstraat, Leidsestraat, Nine Streets og Waterlooplein.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Amsterdam?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Amsterdam. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Amsterdam med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Amsterdam på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Amsterdam?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Amsterdam. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Amsterdam lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Amsterdam og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Amsterdam på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Amsterdam

Populære flyrejser til Amsterdam
Populære ruter ifølge antal søgninger inden for det sidste døgn på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Amsterdam
1 voksen
man. 4.3
man. 11.3
Send mig favorittilbud fra momondo