Find billige fly til Noord-Holland fra 198 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Noord-Holland

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Noord-Holland

Bedste pris på enkeltbillet

198 kr.

Bedste pris på returbillet

661 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 25min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Noord-Holland fra Danmark i de seneste 72 timer er 198 kr. (København Kastrup til Amsterdam Schiphol).
Den bedste pris på en returbillet til Noord-Holland fra Danmark i de seneste 72 timer er 661 kr. (København Kastrup til Amsterdam Schiphol).
Det hurtigste fly til Noord-Holland fra Danmark tager 1t. 25min. (København Kastrup til Amsterdam Schiphol).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Noord-Holland, herunder Scandinavian Airlines, Norwegian og easyJet.

Indsigter og trends for flyrejser til Noord-Holland

Få indsigter om din flyrejse til Noord-Holland, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Noord-Holland?

Den gennemsnitlige flybillet til Noord-Holland koster 3.543 kr./pr. person og den billigste flybillet til Noord-Holland koster 247 kr./pr. person. Prisen variere alt afhængig af mange forskellige faktorer, så som afrejselufthavn, flyselskab, bestillingstidspunkt og hvornår du planlægger at rejse. T
Se priser fra:

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Noord-Holland?

Rejsetiden fra Danmark til Noord-Holland afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Amsterdam Schiphol tager det i gennemsnit 1t. 25min., imens det i gennemsnit tager 1t. 10min., hvis du flyver fra Billund til Amsterdam Schiphol. Amsterdam Schiphol er den mest populære lufthavn i Noord-Holland.

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Noord-Holland?

Det er bedst at flyve til Noord-Holland på en mandag eller tirsdag, da det er her, at flypriserne er lavest i ugen. Den dyreste dag i ugen at flyve til Noord-Holland er på en søndag.

Hvilke flyselskaber flyver til Noord-Holland?

Du kan finde fly til Noord-Holland med 12 flyselskaber. Hvis du er usikker på, hvilket selskab du skal flyve med, kan du overveje at booke dit fly med KLM, easyJet eller Norwegian, eftersom disse er de mest populære blandt vores brugere. KLM er det mest foretrukne, idet 38% af momondos rejsende booker fly med dette flyselskab.

De billigste fly til byer i Noord-Holland

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Noord-Holland fra Danmark
Amsterdam
Amsterdam

Brugbar information om dit fly til Noord-Holland

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Noord-Holland

Hvilken lufthavn er bedst for besøg til Amsterdam?

Jeg planlægger at besøge Dam Plads. Hvilken lufthavn er det hurtigst at køre fra?

For den hurtigste transport fra lufthavnen til Dam Plads, flyv til Amsterdam Lufthavn eller Eindhoven Lufthavn, hvilket ligger tættest på området.

Hvad er den mest populære seværdighed i Noord-Holland?

Hvordan er vejret i Noord-Holland?

Temperaturene i Noord-Holland ligger mellem 2 °C og 16 °C alt afhængig af årstiden. Den varmeste måned i Noord-Holland er juli, og den koldeste måned i Noord-Holland er februar. Hvis man gerne vil rejse i en mere tør måned, kan man med fordel overveje april, februar, eller maj, hvor der falder mindre regn sammenlignet med resten af året.

Hvor meget koster fly til Noord-Holland?

Du kan forvente at skulle bruge i gennemsnit 8.530 kr. på et fly til Noord-Holland. Vores brugere fandt dog fly til Noord-Holland for 302 kr., hvilket er den billigste pris, vi har set i den seneste uge. 21.008 kr. pr. billet plejer at være det dyreste for et fly til Noord-Holland, mens alt fra 6.802 kr. eller mindre anses for at være et godt tilbud.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Noord-Holland?

Priser for fly til Noord-Holland opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Noord-Holland?

Antallet af udbydere for fly til Noord-Holland er 18 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Noord-Holland?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Noord-Holland hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Noord-Holland?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Noord-Holland kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Noord-Holland. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Populære byer og seværdigheder

Skal du til Noord-Holland? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Noord-Holland.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Noord-Holland

Find fly til disse populære byer i Noord-Holland fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Noord-Holland

Se de billigste flyrejser til Noord-Holland fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnAmsterdam1t. 25min.654 kr.
BillundAmsterdam1t. 10min.872 kr.
AalborgAmsterdam1t. 20min.1.362 kr.
AarhusAmsterdam4t. 00min.1.396 kr.

Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Noord-Holland

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Noord-Holland?

    Bekræft dine rejsedetaljer og søg efter de nyeste tilbud. Når du gennemser søgeresultaterne, får du mulighed for at oprette Prisagenter. Du modtager herefter opdateringer, når flyrutens priser stiger eller falder.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Noord-Holland med momondo?

    Udnyt den nye AI-teknologi med vores værktøj "Prisprognose", som kan forudsige, om det er bedst at booke nu eller vente til at priserne sandsynligvis falder. Ved at rejse mere strategisk og vælge de bedste dage til at flyve, kan du desuden spare penge på din rejse ved hjælp af vores "Priskalender"-værktøj. “Explore” giver dig en oversigt over, hvor meget det koster at flyve til en hvilken som helst destination fra den by eller lufthavn, du vælger. Vores blog "Discover" giver spændende rejseinspiration og nyttige tips til at spare penge, mens "Prisagent" holder dig opdateret om prisændringer, så du kan booke dit fly, når billetprisen er optimal.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi indhenter vores priser fra mere end 700 interne konkurrenter inden for flybranchen og online rejsebureauer. Vi opererer på over 30 markeder verden over for at kunne give dig flest mulige rejsemuligheder.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Noord-Holland?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Noord-Holland. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Noord-Holland med fleksibel booking på momondo?

Fly til Noord-Holland med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Noord-Holland?

Når alle potentielle fly til Noord-Holland vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Noord-Holland lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Noord-Holland og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Noord-Holland på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.