Find billige fly til Noord-Holland

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Noord-Holland

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Noord-Holland

Bedste pris på enkeltbillet

94 kr.

Bedste pris på returbillet

304 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 25min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Noord-Holland fra Danmark i de seneste 72 timer er 94 kr. (København Kastrup til Amsterdam Schiphol).
Den bedste pris på en returbillet til Noord-Holland fra Danmark i de seneste 72 timer er 304 kr. (København Kastrup til Amsterdam Schiphol).
Det hurtigste fly til Noord-Holland fra Danmark tager 1t. 25min. (København Kastrup til Amsterdam Schiphol).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Noord-Holland, herunder Vueling, Norwegian og Ryanair.

De billigste fly til byer i Noord-Holland

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Noord-Holland fra Danmark
Amsterdam
Amsterdam

Brugbar information om dit fly til Noord-Holland

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Noord-Holland

Den gennemsnitlige flybillet til Noord-Holland koster 4.232 kr./pr. person og den billigste flybillet til Noord-Holland koster 225 kr./pr. person. Prisen variere alt afhængig af mange forskellige faktorer, så som afrejselufthavn, flyselskab, bestillingstidspunkt og hvornår du planlægger at rejse. T

For den hurtigste transport fra lufthavnen til Paradiso, flyv til Lufthavn: Amsterdam eller Lufthavn: Eindhoven, hvilket ligger tættest på området.

Temperaturene i Noord-Holland ligger mellem 2 °C og 16 °C alt afhængig af årstiden. Den varmeste måned i Noord-Holland er juli, og den koldeste måned i Noord-Holland er februar. Hvis man gerne vil rejse i en mere tør måned, kan man med fordel overveje april, februar, eller maj, hvor der falder mindre regn sammenlignet med resten af året.

Rejsetiden fra Danmark til Noord-Holland afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Amsterdam Schiphol tager det i gennemsnit 1t. 25min., imens det i gennemsnit tager 1t. 10min., hvis du flyver fra Billund til Amsterdam Schiphol. Amsterdam Schiphol er den mest populære lufthavn i Noord-Holland.

Du kan forvente at skulle bruge i gennemsnit 14.352 kr. på et fly til Noord-Holland. Vores brugere fandt dog fly til Noord-Holland for 225 kr., hvilket er den billigste pris, vi har set i den seneste uge. 130.609 kr. pr. billet plejer at være det dyreste for et fly til Noord-Holland, mens alt fra 14.265 kr. eller mindre anses for at være et godt tilbud.

Det er bedst at flyve til Noord-Holland på en torsdag eller mandag, da det er her, at flypriserne er lavest i ugen. Den dyreste dag i ugen at flyve til Noord-Holland er på en søndag.Populære byer og seværdigheder

Skal du til Noord-Holland? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Noord-Holland.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Noord-Holland

Find fly til disse populære byer i Noord-Holland fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Noord-Holland

Se de billigste flyrejser til Noord-Holland fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnAmsterdam1t. 25min.362 kr.
AalborgAmsterdam1t. 20min.797 kr.
BillundAmsterdam1t. 10min.870 kr.
AarhusAmsterdam5t. 30min.1.334 kr.

Populære fly til Noord-Holland

Find dine flybilletter til Noord-Holland blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Amsterdam
Hurtigste flyvetid1t. 25min.
Laveste pris362 kr.
Fly fra Billund til Amsterdam
Hurtigste flyvetid1t. 10min.
Laveste pris870 kr.
Fly fra Aalborg til Amsterdam
Hurtigste flyvetid1t. 20min.
Laveste pris797 kr.
Fly fra Aarhus til Amsterdam
Hurtigste flyvetid5t. 30min.
Laveste pris1.334 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Noord-Holland


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Noord-Holland. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Fly til Noord-Holland med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når alle potentielle fly til Noord-Holland vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Noord-Holland og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.