Find billige flybilletter til Noord-Holland

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Noord-Holland. De nuværende restriktioner til Noord-Holland er baseret på Holland rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Holland

De billigste fly til byer i Noord-Holland

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Noord-Holland fra Danmark
Amsterdam
Amsterdam

Brugbar information om dit fly til Noord-Holland

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Noord-Holland
  • Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Noord-Holland?

    For priser helt ned til 157 kr./pr. person, kan du finde fly til Noord-Holland afhængig af hvor du rejser fra. I gennemsnit koster fly til Noord-Holland 2.190 kr./pr. person.

  • Jeg planlægger at besøge Paradiso. Hvilken lufthavn er det hurtigst at køre fra?

    Den lufthavn nærmest Paradiso er Lufthavn: Amsterdam, og ville betyde den hurtigste køretur. Hvis man leder efter en alternativ lufthavn, kan man flyve til Lufthavn: Eindhoven.

  • Hvordan er vejret i Noord-Holland?

    Noord-Holland har typisk temperature mellem 2 °C(februar) til 16 °C(juli). Hvis man gerne vil undgå regn og/eller sne på sit besøg til Noord-Holland, bør man planlægge sin rejse i april, februar eller maj, da der i disse måneder er relativt mindre sandsynlighed for, at der er nedbør.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Noord-Holland?

På nuværende tidspunkt inkluderer Holland rejserestriktioner rejser til Noord-Holland. Indrejserestriktioner

Holland har begrænset indrejse for rejsende, der ankommer med fly fra lande uden for EU, og som ikke er statsborgere, indehavere af opholdstilladelser eller indehavere af visum til længerevarende ophold i EØS-medlemsstaterne, Schweiz eller deres familier. Der er undtagelser i visse særlige tilfælde, f.eks. rejsende, der deltager i begravelser eller studerer ved en institution i Holland. En fuldstændig liste over undtagelser kan findes her. Fra den 1. januar er britiske statsborgere ikke længere klassificeret som EU/EØS-statsborgere og får ikke adgang til Holland. Disse begrænsninger gælder ikke for britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Holland. Væsentlige rejser er stadig tilladt. De får lov til at komme ind i landet igen, men har brug for at fremvise opholdstilladelse, et ansøgningscertifikat eller et dokument med deres adresse og kan være genstand for afhøring af de nederlandske grænsemyndigheder, når de ankommer til Holland. EU's ikke-væsentlige rejseforbud er også blevet ophævet for indbyggere i Australien, Japan, Sydkorea, New Zealand, Rwanda, Singapore, Thailand og Uruguay. Den hollandske regering har et farvekodet system med lande og regioner med høj risiko (orange) og lav risiko (gul). Rejsende, der kommer fra højrisikoregioner eller -lande, skal isolere sig i 10 dage ved ankomsten. Turister skal overholde alle de foranstaltninger og regler, der gælder for at bekæmpe spredningen af coronavirus. Turister skal også reservere deres ferieophold, før de rejser til Holland. De seneste oplysninger kan fås på de ofte stillede spørgsmål om ferierejser i Holland: her. Den 16. juli bekendtgjorde den hollandske regering en yderligere undtagelse for udlændinge, der har langdistanceforhold til nederlandske statsborgere/bosiddende. Yderligere oplysninger kan fås på her. Udenlandske statsborgere der ikke bor eller opholder sig fysisk i EU, er stadig underlagt rejserestriktioner og får ikke adgang til Holland.

Indrejsekrav

Fra den 15. december skal rejsende, der ankommer fra et land, der ikke er på listen over EU-sikre oprindelseslande, og som er undtaget fra EU-rejseforbuddet, der gælder for Holland, fremlægge følgende dokumenter: En officiel negativ COVID-19 PCR-test resultat udstedt inden for 72 timer og en hurtigtest ikke mere end 4 timer før ankomst. Børn under 13 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. En udfyldt og underskrevet negativ testerklæring. Ud over de eksisterende krav til rejsende skal rejsende fra Irland, Storbritannien eller Sydafrika også vise et negativt resultat fra en hurtigtest (antigen- eller LAMP-test) eller PCR-test. Testen skal være udført højst 4 timer før ombordstigning på flyvningen. Børn under 13 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Testkravene erstatter ikke kravet om selvisolering i 10 dage efter ankomsten. Rejsende skal være i besiddelse af trykte versioner af både det negative testresultat og erklæringen. Det er ikke acceptabelt at vise en digital version på en telefon eller tablet.

Karantænekrav

Rejsende er underlagt en 10 dages selvkarantæne. Se liste over undtagelser for yderligere information.

Hvis du planlægger rejser til Noord-Holland nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Populære byer og seværdigheder

Skal du til Noord-Holland? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Noord-Holland.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Noord-Holland

Find fly til disse populære byer i Noord-Holland fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Noord-Holland

Se de billigste flyrejser til Noord-Holland fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste pris
KøbenhavnAmsterdam478 kr.
BillundAmsterdam906 kr.
AalborgAmsterdam1.026 kr.
AarhusAmsterdam2.322 kr.

Populære fly til Noord-Holland

Find dine flybilletter til Noord-Holland blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Amsterdam
Hurtigste flyvetid1t. 25min.
Laveste pris478 kr.
Fly fra Billund til Amsterdam
Hurtigste flyvetid1t. 10min.
Laveste pris906 kr.
Fly fra Aalborg til Amsterdam
Hurtigste flyvetid1t. 20min.
Laveste pris1.026 kr.
Fly fra Aarhus til Amsterdam
Hurtigste flyvetid14t. 50min.
Laveste pris2.322 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Noord-Holland