Find billige flybilletter til Eindhoven

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Eindhoven (EIN)
fre.. 30.7.
fre.. 6.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Eindhoven. De nuværende restriktioner til Eindhoven er baseret på Holland rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Holland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Eindhoven

Find de billigste fly til disse Eindhoven-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Eindhoven

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Eindhoven

København (CPH) til Eindhoven (EIN)

Fly til Eindhoven ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Eindhoven, hvor den gennemsnitlige pris er 654 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL EINDHOVEN FRA KØBENHAVNjuni40% billigereAt flyve fra København til Eindhoven ​​koster i gennemsnit blot 390 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL EINDHOVEN FRA KØBENHAVNaugust77% dyrereDet koster cirka 1.158 kr. at flyve til Eindhoven ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL EINDHOVEN FRA KØBENHAVNseptember293% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Eindhoven fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Eindhoven?

Holland er langt mere end den populære hovedstad Amsterdam. Du kan eksempelvis rejse med fly til Eindhoven og opleve landets femtestørste by, der er gået fra at være en industriby til i dag at fokusere på teknologi og design. Vejret i Holland minder om det danske. Højsæsonen for turister er ligeledes fra juni til august. Når du lander med fly i Eindhoven, vil du opleve en sydhollandsk by kendetegnet ved varme somre og kolde vintre. Det er også attraktivt at rejse med billige flybilletter til Eindhoven om foråret og efteråret, der ofte byder på temperaturer på ca. 17 °C samt færre turister.

Hvilket er det absolut billigste fly til Eindhoven?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Eindhoven, lå på 289 kr./pr. person fra Krakow, hvilket er 81% billigere end gennemsnitsflyprisen til Eindhoven. Hvis du vil finde de billigste priser til Eindhoven fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Eindhoven?

Generelt er juni den billigste måned at flyve fra Danmark til Eindhoven på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 390 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Eindhoven i juni, så rejs fra Danmark i november, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 485 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Eindhoven?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 54 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Eindhoven. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 654 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Eindhoven helt ned til 453 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Eindhoven på?

Ifølge vores data er fredag den billigste dag at flyve til Eindhoven fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en fredag var 628 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 986 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Eindhoven.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Eindhoven?

Når du flyver til Eindhoven fra Danmark er om morgenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 613 kr. for fly med afgang om morgenen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Eindhoven på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 1.004 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Eindhoven?

Rejsende, som flyver til Eindhoven, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Maastricht (62 km fra Eindhoven centrum), Lufthavn: Rotterdam Haag (92 km fra Eindhoven centrum) eller Lufthavn: Amsterdam Schiphol (108 km fra Eindhoven centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Eindhoven på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Eindhoven Lufthavn: Eindhoven, hvor gennemsnitsprisen er 1.043 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Eindhoven?

På nuværende tidspunkt inkluderer Holland rejserestriktioner rejser til Eindhoven. Indrejserestriktioner

Holland har begrænset indrejse for rejsende, der ankommer med fly fra lande uden for EU, og som ikke er statsborgere, indehavere af opholdstilladelser eller indehavere af visum til længerevarende ophold i EØS-medlemsstaterne, Schweiz eller deres familier. Der er undtagelser i visse særlige tilfælde, f.eks. rejsende, der deltager i begravelser eller studerer ved en institution i Holland. En fuldstændig liste over undtagelser kan findes her. Fra den 1. januar er britiske statsborgere ikke længere klassificeret som EU/EØS-statsborgere og får ikke adgang til Holland. Disse begrænsninger gælder ikke for britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Holland. Væsentlige rejser er stadig tilladt. De får lov til at komme ind i landet igen, men har brug for at fremvise opholdstilladelse, et ansøgningscertifikat eller et dokument med deres adresse og kan være genstand for afhøring af de nederlandske grænsemyndigheder, når de ankommer til Holland. EU's ikke-væsentlige rejseforbud er også blevet ophævet for indbyggere i Australien, Japan, Sydkorea, New Zealand, Rwanda, Singapore, Thailand og Uruguay. Den hollandske regering har et farvekodet system med lande og regioner med høj risiko (orange) og lav risiko (gul). Rejsende, der kommer fra højrisikoregioner eller -lande, skal isolere sig i 10 dage ved ankomsten. Turister skal overholde alle de foranstaltninger og regler, der gælder for at bekæmpe spredningen af coronavirus. Turister skal også reservere deres ferieophold, før de rejser til Holland. De seneste oplysninger kan fås på de ofte stillede spørgsmål om ferierejser i Holland: her. Den 16. juli bekendtgjorde den hollandske regering en yderligere undtagelse for udlændinge, der har langdistanceforhold til nederlandske statsborgere/bosiddende. Yderligere oplysninger kan fås på her. Udenlandske statsborgere der ikke bor eller opholder sig fysisk i EU, er stadig underlagt rejserestriktioner og får ikke adgang til Holland.

Indrejsekrav

Fra den 15. december skal rejsende, der ankommer fra et land, der ikke er på listen over EU-sikre oprindelseslande, og som er undtaget fra EU-rejseforbuddet, der gælder for Holland, fremlægge følgende dokumenter: En officiel negativ COVID-19 PCR-test resultat udstedt inden for 72 timer og en hurtigtest ikke mere end 4 timer før ankomst. Børn under 13 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. En udfyldt og underskrevet negativ testerklæring. Ud over de eksisterende krav til rejsende skal rejsende fra Irland, Storbritannien eller Sydafrika også vise et negativt resultat fra en hurtigtest (antigen- eller LAMP-test) eller PCR-test. Testen skal være udført højst 4 timer før ombordstigning på flyvningen. Børn under 13 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Testkravene erstatter ikke kravet om selvisolering i 10 dage efter ankomsten. Rejsende skal være i besiddelse af trykte versioner af både det negative testresultat og erklæringen. Det er ikke acceptabelt at vise en digital version på en telefon eller tablet.

Karantænekrav

Rejsende er underlagt en 10 dages selvkarantæne. Se liste over undtagelser for yderligere information.

Hvis du planlægger rejser til Eindhoven nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Eindhoven

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Eindhoven fundet af momondos brugere for nylig
Transavia
8. nov.
CPH16:25København Kastrup
1t. 25min.
EIN17:50Eindhoven
15. nov.
EIN14:30Eindhoven
1t. 25min.
CPH15:55København Kastrup
Transavia
17. sep.
CPH04:50København Kastrup
1t. 25min.
EIN06:15Eindhoven
19. sep.
EIN15:10Eindhoven
1t. 25min.
CPH16:35København Kastrup
Transavia
14. nov.
CPH16:30København Kastrup
1t. 25min.
EIN17:55Eindhoven
21. nov.
EIN14:35Eindhoven
1t. 25min.
CPH16:00København Kastrup
Transavia
20. sep.
CPH04:55København Kastrup
1t. 25min.
EIN06:20Eindhoven
27. sep.
EIN03:00Eindhoven
1t. 25min.
CPH04:25København Kastrup
Transavia
11. okt.
CPH04:55København Kastrup
1t. 25min.
EIN06:20Eindhoven
18. okt.
EIN03:00Eindhoven
1t. 25min.
CPH04:25København Kastrup
Ryanair
20. aug.
CPH05:45København Kastrup
7t. 25min.
1 stop
EIN13:10Eindhoven
23. aug.
EIN04:45Eindhoven
4t. 30min.
1 stop
CPH09:15København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Eindhoven

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Eindhoven, så se nogle af vores tilbud herunder fra Transavia og Ryanair
Transavia
9. sep.
CPH04:55København Kastrup
1t. 25min.
EIN06:20Eindhoven
Transavia
13. sep.
CPH04:55København Kastrup
1t. 25min.
EIN06:20Eindhoven
Transavia
2. sep.
CPH04:55København Kastrup
1t. 25min.
EIN06:20Eindhoven

Hvilke flyselskaber flyver til Eindhoven?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Eindhoven

Du har flere valgmuligheder, når du søger flybilletter til Eindhoven. Fra Københavns Lufthavn og Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med klassiske udbydere som SAS og KLM, men også med lavprisselskaber som Transavia, Ryanair og Norwegian. Lavprisselskaberne har som regel billige flybilletter, men ofte er der ikke check-in bagage og frit sædevalg inkluderet i billetprisen.

Hvem flyver direkte til Eindhoven?

Du kan flyve med direkte fly til Eindhoven fra Københavns Lufthavn. Det hollandske lavprisselskab Transavia udbyder ruten. Vælger du en anden udbyder eller afgangslufthavn, skal du regne med en mellemlanding undervejs på turen.

Hvor lang tid tager det at flyve til Eindhoven?

Rejsetiden for direkte flyafgange fra Københavns Lufthavn er ca. 1 t og 25 min. Flyver du på en afgang med et stop, tager den hurtigste tur ca. 3 t og 55 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Eindhoven samt afstand til centrum

Du kan tage en af lufthavnsbusserne fra Eindhoven Lufthavn til centrum. Vælg mellem bus nummer 400 eller 401 og forvent en rejsetid på ca. 15 min. Prisen for en enkeltbillet er ca. 3,50 EUR (ca. 26 DKK). Vælger du i stedet at tage en taxi, er prisen ca. 25 EUR (ca. 187 DKK).


Populære fly til Eindhoven

Find dine flybilletter til Eindhoven blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Eindhoven
Korteste rejsetid
1t. 25min.
Laveste pris
454 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Eindhoven?

Du kommer nemmest rundt til fods kombineret med byens omfattende netværk af bybusser. Især Citybus to og Citybus fire er populære blandt turister, da de kører nær attraktionerne. En enkeltbillet koster ca. 2,40 EUR (ca. 18 DKK).


Kan man rejse til Eindhoven uden pas eller visum?

Holland er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Derfor skal du ikke ansøge om visum, når du holder ferie i landet. Medbring alligevel dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Tips og gode råd til Eindhoven

Hvad skal man se i Eindhoven?

Eindhoven byder på en række spændende seværdigheder. Byens højeste tårn De Admirant er sammen med den ufo-lignende bygning Evoluon blandt de populære attraktioner. Byen huser også et af Hollands førende kunstmuseer i form af Van Abbemuseum, der huser værker af navne som Chagall og Picasso.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du med børn til Eindhoven, kan I glæde jer til en række sjove oplevelser. Prehistorisch Dorp er en forlystelsespark, hvor børn kan prøve kræfter med livet i middelalderen. Philips Museum er også en sjov oplevelse for hele familien, hvor I kan lære om fortidens, nutidens og fremtidens emner inden for teknologi.

Skal man købe rejseforsikring?

Som EU-borger er du dækket som de lokale i forhold til sygesikring. I nogle tilfælde kan det betyde egenbetaling. Derfor er det klogt at overveje en rejseforsikring, der netop kan tilpasses dine specifikke behov.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Holland.

Giver man drikkepenge i Eindhoven?

I Holland er drikkepenge normalt inkluderet som et servicetillæg. Dog er det kutyme at give ca. 5-10 % for en ekstraordinær service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Gaderne Rechtestraat, 18 Septemberplein, Demer, de Markt og Nieuwstraat byder på gode indkøbsmuligheder. Piazza Center og De Heuvelgalerie er to af byens populære indkøbscentre. (Priser checket: 25/04/2019).Find billige flybilletter til andre byer i Holland

Holland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class