Find billige fly til Eindhoven

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 21.8
søn. 28.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Eindhoven

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Eindhoven

Bedste pris på enkeltbillet

168 kr.

Bedste pris på returbillet

474 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 25min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Eindhoven fra Danmark i de seneste 72 timer er 168 kr. (København Kastrup til Eindhoven).
Den bedste pris på en returbillet til Eindhoven fra Danmark i de seneste 72 timer er 474 kr. (København Kastrup til Eindhoven).
Det hurtigste fly til Eindhoven fra Danmark tager 1t. 25min. (København Kastrup til Eindhoven).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Eindhoven, herunder Ryanair og Transavia.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Eindhoven

Find de billigste fly til disse Eindhoven-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Eindhoven

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Eindhoven

København (CPH) til Eindhoven (EIN)

Fly til Eindhoven ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Eindhoven, hvor den gennemsnitlige pris er 1.050 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL EINDHOVEN FRA KØBENHAVNfebruar37% billigereAt flyve fra København til Eindhoven ​​koster i gennemsnit blot 663 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL EINDHOVEN FRA KØBENHAVNjuli109% dyrereDet koster cirka 2.194 kr. at flyve til Eindhoven ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL EINDHOVEN FRA KØBENHAVNmarts765% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Eindhoven fra København i marts end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Eindhoven?

Holland er langt mere end den populære hovedstad Amsterdam. Du kan eksempelvis rejse med fly til Eindhoven og opleve landets femtestørste by, der er gået fra at være en industriby til i dag at fokusere på teknologi og design. Vejret i Holland minder om det danske. Højsæsonen for turister er ligeledes fra juni til august. Når du lander med fly i Eindhoven, vil du opleve en sydhollandsk by kendetegnet ved varme somre og kolde vintre. Det er også attraktivt at rejse med billige flybilletter til Eindhoven om foråret og efteråret, der ofte byder på temperaturer på ca. 17 °C samt færre turister.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Eindhoven, lå på 147 kr./pr. person fra Amsterdam, hvilket er 94% billigere end gennemsnitsflyprisen til Eindhoven. Hvis du vil finde de billigste priser til Eindhoven fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til Eindhoven på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 663 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Eindhoven i februar, så rejs fra Danmark i januar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 700 kr..

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 57 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Eindhoven. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.050 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Eindhoven helt ned til 474 kr..

Ifølge vores data er fredag den billigste dag at flyve til Eindhoven fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en fredag var 753 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.205 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Eindhoven.

Når du flyver til Eindhoven fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 837 kr. for fly med afgang om formiddagen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Eindhoven på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 1.028 kr..

Rejsende, som flyver til Eindhoven, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Maastricht (62 km fra Eindhoven centrum), Lufthavn: Rotterdam Haag (92 km fra Eindhoven centrum) eller Lufthavn: Amsterdam Schiphol (108 km fra Eindhoven centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Eindhoven Lufthavn: Eindhoven, hvor gennemsnitsprisen er 1.218 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Eindhoven

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Eindhoven fundet af momondos brugere for nylig
Transavia
22. sep.
CPH04:50København Kastrup
1t. 25min.
EIN06:15Eindhoven
25. sep.
EIN15:10Eindhoven
1t. 25min.
CPH16:35København Kastrup
Transavia
23. sep.
CPH04:45København Kastrup
1t. 25min.
EIN06:10Eindhoven
25. sep.
EIN15:10Eindhoven
1t. 25min.
CPH16:35København Kastrup
Transavia
22. sep.
CPH04:50København Kastrup
1t. 25min.
EIN06:15Eindhoven
25. sep.
EIN15:10Eindhoven
1t. 25min.
CPH16:35København Kastrup
Transavia
7. okt.
CPH04:45København Kastrup
1t. 25min.
EIN06:10Eindhoven
9. okt.
EIN15:10Eindhoven
1t. 25min.
CPH16:35København Kastrup
Ryanair
16. nov.
CPH04:45København Kastrup
5t. 25min.
1 stop
EIN10:10Eindhoven
23. nov.
EIN06:00Eindhoven
4t. 10min.
1 stop
CPH10:10København Kastrup
Flere flyselskaber
17. nov.
CPH04:10København Kastrup
1t. 25min.
EIN05:35Eindhoven
24. nov.
EIN10:30Eindhoven
5t. 45min.
1 stop
CPH16:15København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Eindhoven

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Eindhoven, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og Transavia
Transavia
15. dec.
CPH04:10København Kastrup
1t. 25min.
EIN05:35Eindhoven
Transavia
7. okt.
CPH04:45København Kastrup
1t. 25min.
EIN06:10Eindhoven
Transavia
23. sep.
CPH04:45København Kastrup
1t. 25min.
EIN06:10Eindhoven

Hvilke flyselskaber flyver til Eindhoven?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Eindhoven

Hvilke flyselskaber flyver til Eindhoven?

Transavia, Ryanair, KLM og easyJet er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Eindhoven regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Eindhoven med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Transavia-fly til Eindhoven

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Eindhoven på momondo er Transavia, som flyver 3 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Alicante, hvor det bedste tilbud på Transavia-fly til Eindhoven kostede 439 kr. (returrejse fra København Kastrup til Eindhoven fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 19 anmeldelser af Transavia giver momondo-brugere bedømmelsen 8,5.


Lufthavne i nærheden af Eindhoven

Neden for finder du alle lufthavne i Eindhoven samt deres afstand til centrum

Du kan tage en af lufthavnsbusserne fra Eindhoven Lufthavn til centrum. Vælg mellem bus nummer 400 eller 401 og forvent en rejsetid på ca. 15 min. Prisen for en enkeltbillet er ca. 3,50 EUR (ca. 26 DKK). Vælger du i stedet at tage en taxi, er prisen ca. 25 EUR (ca. 187 DKK).


Populære fly til Eindhoven

Find dine flybilletter til Eindhoven blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Eindhoven
Hurtigste flyvetid1t. 25min.
Laveste pris474 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Eindhoven

Du kommer nemmest rundt til fods kombineret med byens omfattende netværk af bybusser. Især Citybus to og Citybus fire er populære blandt turister, da de kører nær attraktionerne. En enkeltbillet koster ca. 2,40 EUR (ca. 18 DKK).


Visumkrav for Eindhoven

Holland er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Derfor skal du ikke ansøge om visum, når du holder ferie i landet. Medbring alligevel dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Eindhoven


De bedste oplevelser og seværdigheder i Eindhoven

Eindhoven byder på en række spændende seværdigheder. Byens højeste tårn De Admirant er sammen med den ufo-lignende bygning Evoluon blandt de populære attraktioner. Byen huser også et af Hollands førende kunstmuseer i form af Van Abbemuseum, der huser værker af navne som Chagall og Picasso.

Som EU-borger er du dækket som de lokale i forhold til sygesikring. I nogle tilfælde kan det betyde egenbetaling. Derfor er det klogt at overveje en rejseforsikring, der netop kan tilpasses dine specifikke behov.

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Holland.

I Holland er drikkepenge normalt inkluderet som et servicetillæg. Dog er det kutyme at give ca. 5-10 % for en ekstraordinær service.

Gaderne Rechtestraat, 18 Septemberplein, Demer, de Markt og Nieuwstraat byder på gode indkøbsmuligheder. Piazza Center og De Heuvelgalerie er to af byens populære indkøbscentre.


Find billige flybilletter til andre byer i Holland

Holland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Eindhoven, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Eindhoven, så du sparer tid og penge.

Fly til Eindhoven med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når alle potentielle fly til Eindhoven vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Eindhoven. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Andre kabineklasser på fly til Eindhoven

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Eindhoven

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.