Find billige fly til Eindhoven fra 272 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
Sat 2.12
Sat 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Eindhoven

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Eindhoven

Bedste pris på enkeltbillet

272 kr.

Bedste pris på returbillet

490 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 25min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Eindhoven fra Danmark i de seneste 72 timer er 272 kr. (København Kastrup til Eindhoven).
Den bedste pris på en returbillet til Eindhoven fra Danmark i de seneste 72 timer er 490 kr. (København Kastrup til Eindhoven).
Det hurtigste fly til Eindhoven fra Danmark tager 1t. 25min. (København Kastrup til Eindhoven).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Eindhoven, herunder Aegean Airlines, Pegasus Airlines og SunExpress.

Indsigter og trends for flyrejser til Eindhoven

Få indsigter om din flyrejse til Eindhoven, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Eindhoven?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Eindhoven på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 633 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Eindhoven i januar, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 695 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Eindhoven?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Eindhoven, lå på 557 kr./pr. person fra København, hvilket er 26% billigere end gennemsnitsflyprisen til Eindhoven. Hvis du vil finde de billigste priser til Eindhoven fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Eindhoven på?

Ifølge vores data er lørdag den billigste dag at flyve til Eindhoven fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en lørdag var 709 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en onsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.312 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Eindhoven.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Eindhoven?

Når du flyver til Eindhoven fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 695 kr. for fly med afgang om formiddagen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Eindhoven på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 966 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Eindhoven?

Rejsetiden fra Danmark til Eindhoven afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Amsterdam Schiphol tager det i gennemsnit 1t. 25min., imens det i gennemsnit tager 1t. 10min., hvis du flyver fra Billund til Amsterdam Schiphol. Amsterdam Schiphol er den mest populære lufthavn i Eindhoven.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Eindhoven?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Eindhoven. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 853 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Eindhoven

Find de billigste fly til disse Eindhoven-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Eindhoven

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Eindhoven

København (CPH) til Eindhoven (EIN)

Fly til Eindhoven ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Eindhoven, hvor den gennemsnitlige pris er 853 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL EINDHOVEN FRA KØBENHAVNjanuar26% billigereAt flyve fra København til Eindhoven ​​koster i gennemsnit blot 633 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL EINDHOVEN FRA KØBENHAVNjuli48% dyrereDet koster cirka 1.267 kr. at flyve til Eindhoven ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL EINDHOVEN FRA KØBENHAVNseptember213% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Eindhoven fra København i september end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Eindhoven

Holland er langt mere end den populære hovedstad Amsterdam. Du kan eksempelvis rejse med fly til Eindhoven og opleve landets femtestørste by, der er gået fra at være en industriby til i dag at fokusere på teknologi og design. Vejret i Holland minder om det danske. Højsæsonen for turister er ligeledes fra juni til august. Når du lander med fly i Eindhoven, vil du opleve en sydhollandsk by kendetegnet ved varme somre og kolde vintre. Det er også attraktivt at rejse med billige flybilletter til Eindhoven om foråret og efteråret, der ofte byder på temperaturer på ca. 17 °C samt færre turister.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Eindhoven?

Rejsende, som flyver til Eindhoven, kan måske finde bedre priser til Maastricht Lufthavn (62 km fra Eindhoven centrum), Rotterdam Haag Lufthavn (92 km fra Eindhoven centrum) eller Amsterdam Schiphol Lufthavn (108 km fra Eindhoven centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Eindhoven på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Eindhoven Eindhoven Lufthavn, hvor gennemsnitsprisen er 756 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Eindhoven Lufthavn?

Priser for fly til Eindhoven Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Eindhoven Lufthavn?

Fra november 2023 er der 6 udbydere at vælge mellem for fly til Eindhoven Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Eindhoven Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Eindhoven Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Eindhoven Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Eindhoven Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Eindhoven Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Eindhoven

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Eindhoven fundet af momondos brugere for nylig
Transavia
15. dec.
CPH09:25København Kastrup
1t. 25min.
EIN10:50Eindhoven
17. dec.
EIN19:10Eindhoven
1t. 25min.
CPH20:35København Kastrup
Transavia
8. dec.
CPH09:25København Kastrup
1t. 25min.
EIN10:50Eindhoven
10. dec.
EIN19:10Eindhoven
1t. 25min.
CPH20:35København Kastrup
Flere flyselskaber
8. dec.
CPH09:25København Kastrup
1t. 25min.
EIN10:50Eindhoven
10. dec.
EIN09:05Eindhoven
31t. 05min.
1 stop
CPH16:10København Kastrup
Flere flyselskaber
15. dec.
CPH16:20København Kastrup
16t. 10min.
1 stop
EIN08:30Eindhoven
17. dec.
EIN19:10Eindhoven
1t. 25min.
CPH20:35København Kastrup
Flere flyselskaber
15. dec.
CPH16:20København Kastrup
16t. 10min.
1 stop
EIN08:30Eindhoven
17. dec.
EIN19:10Eindhoven
1t. 25min.
CPH20:35København Kastrup
Wizz Air
8. dec.
CPH16:20København Kastrup
16t. 10min.
1 stop
EIN08:30Eindhoven
10. dec.
EIN09:05Eindhoven
31t. 05min.
1 stop
CPH16:10København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Eindhoven

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Eindhoven, så se nogle af vores tilbud herunder fra Transavia og Wizz Air
Transavia
23. feb.
CPH14:35København Kastrup
1t. 25min.
EIN16:00Eindhoven
Wizz Air
1. feb.
CPH22:05København Kastrup
17t. 35min.
1 stop
EIN15:40Eindhoven
Flere flyselskaber
17. dec.
CPH20:20København Kastrup
13t. 10min.
1 stop
EIN09:30Eindhoven

Hvordan rejser jeg rundt i Eindhoven

Du kommer nemmest rundt til fods kombineret med byens omfattende netværk af bybusser. Især Citybus to og Citybus fire er populære blandt turister, da de kører nær attraktionerne. En enkeltbillet koster ca. 2,40 EUR (ca. 18 DKK).


Visumkrav for Eindhoven

Holland er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Derfor skal du ikke ansøge om visum, når du holder ferie i landet. Medbring alligevel dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Eindhoven

Hvad skal man se i Eindhoven?

Eindhoven byder på en række spændende seværdigheder. Byens højeste tårn De Admirant er sammen med den ufo-lignende bygning Evoluon blandt de populære attraktioner. Byen huser også et af Hollands førende kunstmuseer i form af Van Abbemuseum, der huser værker af navne som Chagall og Picasso.

Skal man købe rejseforsikring?

Som EU-borger er du dækket som de lokale i forhold til sygesikring. I nogle tilfælde kan det betyde egenbetaling. Derfor er det klogt at overveje en rejseforsikring, der netop kan tilpasses dine specifikke behov.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Holland.

Giver man drikkepenge i Eindhoven?

I Holland er drikkepenge normalt inkluderet som et servicetillæg. Dog er det kutyme at give ca. 5-10 % for en ekstraordinær service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Gaderne Rechtestraat, 18 Septemberplein, Demer, de Markt og Nieuwstraat byder på gode indkøbsmuligheder. Piazza Center og De Heuvelgalerie er to af byens populære indkøbscentre.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Eindhoven?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Eindhoven, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Eindhoven, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Eindhoven med fleksibel booking på momondo?

Fly til Eindhoven med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Eindhoven?

Når alle potentielle fly til Eindhoven vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Eindhoven lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Eindhoven. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Eindhoven på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.