Find billige fly til Buenos Aires

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 13.8
lør. 20.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Buenos Aires

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Buenos Aires

Bedste pris på enkeltbillet

3.468 kr.

Bedste pris på returbillet

6.936 kr.

Hurtigste flyvetid

21t. 45min.

Betjenes af

7 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Buenos Aires fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.468 kr. (København Kastrup til Buenos Aires J. Newbery).
Den bedste pris på en returbillet til Buenos Aires fra Danmark i de seneste 72 timer er 6.936 kr. (København Kastrup til Buenos Aires Ministro Pistarini Intle).
Det hurtigste fly til Buenos Aires fra Danmark tager 21t. 45min. (København Kastrup til Buenos Aires Ministro Pistarini Intle).
Der er 7 flyselskaber, som flyver til Buenos Aires, herunder American Airlines, Air Canada og Lufthansa.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Buenos Aires

Find de billigste fly til disse Buenos Aires-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Buenos Aires Ministro Pistarini Intle

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Buenos Aires

København (CPH) til Lufthavn: Buenos Aires Ministro Pistarini Intle (EZE)

Fly til Buenos Aires ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Buenos Aires Ministro Pistarini Intle, hvor den gennemsnitlige pris er 8.514 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BUENOS AIRES FRA KØBENHAVNmarts14% billigereAt flyve fra København til Buenos Aires ​​koster i gennemsnit blot 7.454 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BUENOS AIRES FRA KØBENHAVNjuli24% dyrereDet koster cirka 10.812 kr. at flyve til Buenos Aires ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BUENOS AIRES FRA KØBENHAVNdecember565% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Buenos Aires fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Buenos Aires?

Der er ikke direkte flyrejser fra danske lufthavne til Buenos Aires Ezeiza Lufthavn (EZE) i Argentina. Men med et par mellemlandinger kan du snildt komme frem til den sydamerikanske metropol fra et dansk udgangspunkt alligevel. Fra Københavns Lufthavn (CPH) vil turen ende med at vare fra 20 timer og op. Du kan også komme på vingerne fra Aalborg Lufthavn (AAL), hvor du kan sætte en rejse sammen, der typisk vil have en varighed på omkring 25 timer og op. Nogenlunde det samme er gældende, hvis du vil af sted fra Billund Lufthavn (BLL), hvor du også kan rejse til Buenos Aires på cirka 25 timer.

Flyvningen fra Danmark til Buenos Aires kan desværre ikke foregå direkte. Du må tilføje en mellemlanding eller to for at nå helt frem. Begynder din rejse i Københavns Lufthavn, kan du med det spanske selskab Iberia flyve til Madrid i Spanien, og derfra fortsætte til Buenos Aires. Flyver du fra Aalborg Lufthavn, kan du flyve med KLM til Amsterdam. Her skifter du til Air Europa, som først flyver dig til Madrid, hvorefter turen går til Buenos Aires. Står du i Billund og skal vælge et flytilbud til Buenos Aires, kan du hoppe på Ryan Airs fly til spanske Malaga, hvor du skifter til Air Europa, som smutter omkring Madrid og derfra sender dig resten af vejen til argentinske Buenos Aires.

Brugere, der booker rejser til Buenos Aires fra San Carlos de Bariloche, har fundet fly, der er 85% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Buenos Aires. Hvis du vil finde den billigste pris til Buenos Aires fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Buenos Aires fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 7.454 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Buenos Aires i marts, så bør du vente til november til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 7.651 kr..

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 46 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Buenos Aires. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 8.693 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Buenos Aires helt ned til 6.936 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Buenos Aires fra Danmark på en mandag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en mandag helt ned til 8.400 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 9.177 kr..

Om eftermiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Buenos Aires, hvor du kan finde priser helt ned til 8.489 kr.. Hvis du flyver fra Buenos Aires om eftermiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 9.096 kr..

Lufthavn: Buenos Aires Ministro Pistarini Intle kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Buenos Aires.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Buenos Aires J. Newbery for 6.183 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Ja, du kan rejse til San Telmo via fly til Buenos Aires J. Newbery Lufthavn i Buenos Aires (San Telmo ligger 8,0 km fra lufthavnen).Gode tilbud på fly til Buenos Aires

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Buenos Aires fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
28. okt.
CPH15:15København Kastrup
30t. 10min.
3 stop
EZE21:25Buenos Aires Ministro Pistarini Intle
12. nov.
EZE16:30Buenos Aires Ministro Pistarini Intle
30t. 55min.
3 stop
CPH23:25København Kastrup
6.936 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
23. aug.
CPH02:25København Kastrup
30t. 20min.
1 stop
EZE08:45Buenos Aires Ministro Pistarini Intle
3. okt.
EZE11:25Buenos Aires Ministro Pistarini Intle
26t. 05min.
1 stop
CPH13:30København Kastrup
7.031 kr.
Find lignende
Air Canada
30. okt.
CPH08:15København Kastrup
29t. 15min.
2 stop
EZE13:30Buenos Aires Ministro Pistarini Intle
6. nov.
EZE11:35Buenos Aires Ministro Pistarini Intle
47t. 20min.
3 stop
CPH10:55København Kastrup
7.184 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
14. okt.
CPH15:15København Kastrup
30t. 10min.
3 stop
EZE21:25Buenos Aires Ministro Pistarini Intle
28. okt.
EZE17:55Buenos Aires Ministro Pistarini Intle
36t. 40min.
3 stop
CPH06:35København Kastrup
7.220 kr.
Find lignende
Delta
16. jan.
CPH01:00København Kastrup
30t. 30min.
2 stop
EZE07:30Buenos Aires Ministro Pistarini Intle
17. feb.
EZE16:15Buenos Aires Ministro Pistarini Intle
31t. 55min.
2 stop
CPH00:10København Kastrup
7.315 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
31. okt.
CPH18:55København Kastrup
49t. 00min.
3 stop
EZE19:55Buenos Aires Ministro Pistarini Intle
12. nov.
EZE16:30Buenos Aires Ministro Pistarini Intle
30t. 55min.
3 stop
CPH23:25København Kastrup
7.337 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Buenos Aires

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Buenos Aires, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air Canada og Air France
Flere flyselskaber
24. aug.
CPH03:05København Kastrup
36t. 45min.
2 stop
AEP15:50Buenos Aires J. Newbery
3.468 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
19. aug.
CPH03:05København Kastrup
43t. 13min.
3 stop
EZE22:18Buenos Aires Ministro Pistarini Intle
4.008 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
26. aug.
CPH03:05København Kastrup
45t. 30min.
3 stop
EZE00:35Buenos Aires Ministro Pistarini Intle
4.337 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Buenos Aires?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Buenos Aires

Hvilke flyselskaber flyver til Buenos Aires?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Buenos Aires fra Danmark, Lufthansa, Norwegian, KLM og Iberia. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

SWISS-fly til Buenos Aires

SWISS flyver til Buenos Aires ca. 2 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos SWISS, men der er fundet priser på helt ned til 6.364 kr. fra København Kastrup til Buenos Aires. SWISS er blevet bedømt med 8,4/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Turkish Airlines-fly til Buenos Aires

Turkish Airlines flyver normalt til Buenos Aires 10 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Buenos Aires fra Panama City Tocumen Intl. Turkish Airlines (bedømmelse: 8,1, 135 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Buenos Aires, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Turkish Airlines-billet, der er fundet på momondo til Buenos Aires, var fra København Kastrup (6.221 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Buenos Aires

Neden for finder du alle lufthavne i Buenos Aires samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer jeg til centrum af Buenos Aires fra lufthavnen

Når dine flybilletter har virket, og du er ankommet til Buenos Aires Lufthavn, kan du komme videre ind til centrum på flere måder. Du kan vælge en af de forskellige former for busser, der kører ind til centrum, hvor du kan stå af på for eksempel Plaza de Mayo eller Mercado Central. Andre busser kører dig videre ud til byens forskellige kvarterer som Banfield, Lanus eller Paseo Colon. Af andre muligheder er der mini- eller shuttlebusser at vælge mellem. Du kan også hoppe i en taxa, som nok er den dyrere, men også en ganske bekvemme løsning. Vær opmærksom på, at du benytter de gule og sorte taxaer, som er byens officielle, da det som turist kan være forbundet med risiko at tage uautoriserede taxaer.


Populære fly til Buenos Aires

Find dine flybilletter til Buenos Aires blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Buenos Aires
Hurtigste flyvetid18t. 50min.
Laveste pris6.936 kr.
Fly fra Billund til Buenos Aires
Hurtigste flyvetid39t. 05min.
Laveste pris12.827 kr.

Visumkrav for Buenos Aires

Danske statsborgere, der skal rejse ind i Argentina, behøver ikke at have et visum, hvis deres ophold ikke overskrider 90 dages varighed. Det gælder dog kun ved første besøg. Dit pas skal være gyldigt ved indrejsen. Har du fået et midlertidigt pas under dit ophold i Argentina, skal du ved afrejsen have et stempel hos de argentinske immigrationsmyndigheder, og du skal fremvise en politirapport. Det danske Udenrigsministerium har ikke oplysninger om, hvorvidt et midlertidigt pas er gyldigt ved indrejsen, så her kan du med fordel kontakte den argentinske ambassade før afgang.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Buenos Aires


De bedste oplevelser og seværdigheder i Buenos Aires

Buenos Aires er et samlingspunkt for hele latinamerika. Den mere end 400 år gamle by er fuld af oplevelser, liv, sanselighed og dans og musik. Når du er på besøg, kan du passende begynde på Plaza de Mayo, som er omgivet af stribevis af vigtige og imponerende nationale bygninger. På selve pladsen står Maj-pyramiden, der er det ældste nationale monument i Argentina. Fra Plaza de Mayo kan du spadsere forbi Teatro Colon, der er et af verdens største operahuse, og derfra videre ud til det hippe Recoleta-kvarter, hvor du så kan betragte den trods alt ikke hippe kirkegård. Men det er her, at Argentinas ledere og elite er blevet begravet siden begyndelsen af det 19. århundrede, og de mange skulpturer og mausolæer i marmor er et imponerende syn. På den anden side af Plaza de Mayo i kvarteret La Boca finder du en af verdens mest farverige gader, Caminito. Den var oprindeligt slet ikke en gade, for der var en strøm af vand, der til slut tørrede ud, men nu er det altså et farverigt virvar af lokal kunst, museer og inspiration.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Buenos Aires, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Buenos Aires, så du sparer tid og penge.

Alle flysøgninger til Buenos Aires på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Buenos Aires, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Buenos Aires. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Buenos Aires

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Buenos Aires

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.