Find billige flybilletter til St. Louis

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
St. Louis (STL)
fre.. 30.7.
fre.. 6.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til St. Louis. De nuværende restriktioner til St. Louis er baseret på USA rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for USA

De billigste fly til lufthavne i nærheden af St. Louis

Find de billigste fly til disse St. Louis-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
St. Louis

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL St. Louis

København (CPH) til St. Louis (STL)

Fly til St. Louis ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Lambert-St Louis, hvor den gennemsnitlige pris er 5.522 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ST. LOUIS FRA KØBENHAVNaugust13% billigereAt flyve fra København til St. Louis ​​koster i gennemsnit blot 4.782 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ST. LOUIS FRA KØBENHAVNjuli37% dyrereDet koster cirka 7.545 kr. at flyve til St. Louis ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ST. LOUIS FRA KØBENHAVNdecember396% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til St. Louis fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til St. Louis?

Hvilken måned er det billigst at flyve til St. Louis?

Den billigste måned at flyve til St. Louis fra Danmark er i august. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 4.782 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til St. Louis i august, så bør du vente til marts til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 4.814 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til St. Louis?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til St. Louis 41 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til St. Louis for 5.522 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til St. Louis helt ned til 4.984 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til St. Louis på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til St. Louis er på en fredag, hvor der kan findes priser helt ned til 5.120 kr.. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en lørdag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til St. Louis på en lørdag på 5.708 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af St. Louis?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af St. Louis. Hvis du har planer om at flyve til St. Louis, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Belleville (35 km fra St. Louis centrum), Lufthavn: Marion Williamson County (142 km fra St. Louis centrum) eller Lufthavn: Springfield Capital (142 km fra St. Louis centrum).


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for St. Louis?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til St. Louis. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til St. Louis nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Lambert-St Louis

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Lambert-St Louis fundet af momondos brugere for nylig
American Airlines
10. dec.
CPH07:50København Kastrup
15t. 42min.
2 stop
STL23:32Lambert-St Louis
14. dec.
STL15:00Lambert-St Louis
14t. 10min.
2 stop
CPH05:10København Kastrup
6.381 kr.
Find lignende
SAS
10. dec.
CPH07:30København Kastrup
15t. 42min.
1 stop
STL23:12Lambert-St Louis
14. dec.
STL03:25Lambert-St Louis
15t. 45min.
1 stop
CPH19:10København Kastrup
9.420 kr.
Find lignende
Lufthansa
9. sep.
BLL02:20Billund
16t. 34min.
2 stop
STL18:54Lambert-St Louis
11. okt.
STL09:25Lambert-St Louis
17t. 50min.
2 stop
BLL03:15Billund
4.984 kr.
Find lignende
Lufthansa
9. sep.
BLL02:20Billund
16t. 34min.
2 stop
STL18:54Lambert-St Louis
11. okt.
STL09:25Lambert-St Louis
17t. 50min.
2 stop
BLL03:15Billund
4.990 kr.
Find lignende
Air Canada
10. dec.
CPH02:05København Kastrup
17t. 14min.
2 stop
STL19:19Lambert-St Louis
14. dec.
STL05:25Lambert-St Louis
18t. 40min.
2 stop
CPH00:05København Kastrup
7.557 kr.
Find lignende
Air France
10. dec.
CPH01:10København Kastrup
18t. 39min.
2 stop
STL19:49Lambert-St Louis
14. dec.
STL07:53Lambert-St Louis
18t. 27min.
2 stop
CPH02:20København Kastrup
5.959 kr.
Find lignende
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class