Find billige flybilletter til Columbia, Missouri

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Columbia, Missouri

Find de billigste fly til disse Columbia, Missouri-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
St. Louis

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Columbia

København (CPH) til St. Louis (STL)

Fly til Columbia ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Lambert-St Louis, hvor den gennemsnitlige pris er 6.481 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Columbia, Missouri?

En rejse til Columbia i den amerikanske stat Missouri vil kræve mindst to stop undervejs, uanset hvilken dansk lufthavn, som du flyver fra. Antallet samt varigheden af disse mellemlandinger påvirker naturligvis den samlede rejsetid, men typisk kan du forvente, at det vil tage imellem 15 og 20 timer at komme til Columbia Regional Lufthavn (COU) fra enten Københavns (CPH) eller Billund Lufthavn (BLL). Ganske vist kan du på momondo finde flere forskellige flytilbud til Columbia, men det kan altid anbefales at arrangere din rejse i god tid, hvis du vil sikre dig en rute med korte mellemlandinger. Det er især en god idé, hvis du flyver fra Aalborg Lufthavn (AAL), da en rejse herfra ofte først involverer, at du enten flyver til lufthavnen i København eller kører til Billund lufthavn.

Desværre er der endnu ingen direkte flyvninger imellem Danmark og Columbia Regional Lufthavn, men du kan dog stadig finde gode flyrejser til den amerikanske by fra flere af de danske lufthavne. Det er nemmest at begynde din rejse i enten Billund eller København. Fra begge disse lufthavne vil de fleste ruter til Columbia involvere to mellemlandinger, som vil foregå i en europæisk og amerikansk storby, hvilket for eksempel kunne være henholdsvis London og Chicago. De specifikke byer er afhængige af ruten og flyselskabet, men mellemlandingerne vil altid foregå i store og passagervenlige lufthavne. Det er også tilfældet, hvis du rejser fra Aalborg. Fra denne lufthavn kan det dog være nødvendigt for eksempel først at flyve til Københavns Lufthavn, hvilket betyder, at du i alt kan forvente tre mellemlandinger.

Lufthavn: Kirksville Cannon Memorial, Lufthavn: Fort Leonard Wood Waynesville Regional eller Lufthavn: Quincy Regional kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Columbia, Missouri.Hvilke flyselskaber flyver til Columbia, Missouri?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Columbia, Missouri

Hvilke flyselskaber flyver til Columbia, Missouri?

Ifølge vores data, er det mest populære flyselskab der flyver til Columbia, Missouri fra Danmark, American Airlines. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.


Lufthavne i nærheden af Columbia, Missouri

Neden for finder du alle lufthavne i Columbia, Missouri samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Columbia fra lufthavnen?

Det vil ikke tage dig lang tid at komme til centrum af byen fra Columbia Regional Lufthavn, da en køretur fra lufthavnen ikke tager meget mere end godt tyve minutter. Den hurtigste mulighed er at køre i enten egen lejebil eller benytte en af de mange taxatjenester, som er tilgængelige i lufthavnen. I hovedterminalen finder du det gode udvalg af biludlejningsfirmaer, der har åbent hver dag fra morgen til aften. I selve lufthavnen kan du også vælge imellem en lang række af forskellige taxaselskaber, som også er tilgængelige på lufthavnens hjemmeside, hvis du ønsker at booke dit lift hjemmefra. Det kan anbefales at arrangere din transport, før du lander i Columbia. Byen har flere offentlige busser, men desværre kører ingen af dem til lufthavnen. Derfor er det en idé at booke en bil eller en taxa, samtidig med at du bestiller dine flybilletter til Columbia.


Visumkrav for Columbia, Missouri

Alle amerikanske stater tillader et visumfrit ophold, der kan vare i op til 90 dage. Det er derfor ikke nødvendigt for danske statsborgere at søge om visum på en rejse til Columbia i Missouri. I stedet skal du online søge om en ESTA senest 72 timer før din rejse. Det er en forhåndsgodkendelse, som giver dig tilladelse til at sige ombord et fly til USA.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Columbia, Missouri


De bedste oplevelser og seværdigheder i Columbia, Missouri

Columbia i Missouri er en klassisk universitetsby, hvor du kan opleve alt lige fra smuk arkitektur til flotte naturområder. Det gamle Missouri Universitet er en af de ting, som i særdeleshed kendetegner byen. På universitetets område kan du nyde synet af de gamle akademiske bygninger, som for eksempel den historiske Francis Quadrangle, der er en af de mest karakteristiske. Universitetet spiller også en afgørende rolle i andre dele af byen, da det står for driften af det spændende Kunst og Arkæologimuseum. Columbias smukke natur kan opleves i den fredelige park, Stephens Lake, som ligger i centrum af byen, eller i den lidt mere vilde naturpark, Rock Bridge Memorial State. I den sidstnævnte kan du blandt andet vandre i skoven samt udforske klippehuler. Du kan med andre ord finde noget for både historie- og naturelskere i Columbia, Missouri.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Fly til Columbia med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Columbia ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Columbia lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Columbia og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.