0
Indsigter
FAQ
Flights to Columbia, Missouri

Find billige fly til Columbia, Missouri

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 3.3
søn. 10.3

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Indsigter og trends for flyrejser til Columbia, Missouri

Få indsigter om din flyrejse til Columbia, Missouri, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Columbia, Missouri på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Columbia, Missouri fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 3.235 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Columbia, Missouri på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 5.824 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Columbia, Missouri?


De billigste fly til lufthavne i nærheden af Columbia, Missouri

Find de billigste fly til disse Columbia, Missouri-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
St. Louis

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Columbia

København (CPH) til St. Louis (STL)

Fly til Columbia ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Lambert-St Louis, hvor den gennemsnitlige pris er 3.566 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Columbia, Missouri

Hvor lang tid tager det at flyve til Columbia?

En rejse til Columbia i den amerikanske stat Missouri vil kræve mindst to stop undervejs, uanset hvilken dansk lufthavn, som du flyver fra. Antallet samt varigheden af disse mellemlandinger påvirker naturligvis den samlede rejsetid, men typisk kan du forvente, at det vil tage imellem 15 og 20 timer at komme til Columbia Regional Lufthavn (COU) fra enten Københavns (CPH) eller Billund Lufthavn (BLL). Ganske vist kan du på momondo finde flere forskellige flytilbud til Columbia, men det kan altid anbefales at arrangere din rejse i god tid, hvis du vil sikre dig en rute med korte mellemlandinger. Det er især en god idé, hvis du flyver fra Aalborg Lufthavn (AAL), da en rejse herfra ofte først involverer, at du enten flyver til lufthavnen i København eller kører til Billund lufthavn.

Hvor kan du flyve direkte til Columbia?

Desværre er der endnu ingen direkte flyvninger imellem Danmark og Columbia Regional Lufthavn, men du kan dog stadig finde gode flyrejser til den amerikanske by fra flere af de danske lufthavne. Det er nemmest at begynde din rejse i enten Billund eller København. Fra begge disse lufthavne vil de fleste ruter til Columbia involvere to mellemlandinger, som vil foregå i en europæisk og amerikansk storby, hvilket for eksempel kunne være henholdsvis London og Chicago. De specifikke byer er afhængige af ruten og flyselskabet, men mellemlandingerne vil altid foregå i store og passagervenlige lufthavne. Det er også tilfældet, hvis du rejser fra Aalborg. Fra denne lufthavn kan det dog være nødvendigt for eksempel først at flyve til Københavns Lufthavn, hvilket betyder, at du i alt kan forvente tre mellemlandinger.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Columbia, Missouri?

Kirksville Cannon Memorial Lufthavn, Fort Leonard Wood Waynesville Regional Lufthavn eller Quincy Regional Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Columbia, Missouri.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Columbia Regional Lufthavn?

Priser for fly til Columbia Regional Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Columbia Regional Lufthavn?

Frafebruar 2024 er der 1 udbyder at vælge mellem for fly til Columbia Regional Lufthavn..

Hvor gammel skal du være for at flyve til Columbia Regional Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Columbia Regional Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Columbia Regional Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Columbia Regional Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Columbia Regional Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Visumkrav for Columbia, Missouri

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge Columbia?

Alle amerikanske stater tillader et visumfrit ophold, der kan vare i op til 90 dage. Det er derfor ikke nødvendigt for danske statsborgere at søge om visum på en rejse til Columbia i Missouri. I stedet skal du online søge om en ESTA senest 72 timer før din rejse. Det er en forhåndsgodkendelse, som giver dig tilladelse til at sige ombord et fly til USA.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Columbia, Missouri

Hvad kan man se og lave i Columbia?

Columbia i Missouri er en klassisk universitetsby, hvor du kan opleve alt lige fra smuk arkitektur til flotte naturområder. Det gamle Missouri Universitet er en af de ting, som i særdeleshed kendetegner byen. På universitetets område kan du nyde synet af de gamle akademiske bygninger, som for eksempel den historiske Francis Quadrangle, der er en af de mest karakteristiske. Universitetet spiller også en afgørende rolle i andre dele af byen, da det står for driften af det spændende Kunst og Arkæologimuseum. Columbias smukke natur kan opleves i den fredelige park, Stephens Lake, som ligger i centrum af byen, eller i den lidt mere vilde naturpark, Rock Bridge Memorial State. I den sidstnævnte kan du blandt andet vandre i skoven samt udforske klippehuler. Du kan med andre ord finde noget for både historie- og naturelskere i Columbia, Missouri.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Columbia?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Columbia med fleksibel booking på momondo?

Fly til Columbia med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Columbia?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Columbia ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Columbia lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Columbia lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Columbia og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Columbia, Missouri på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Columbia, Missouri

Populære byer i USA
Populære flyrejser ifølge antal klik inden for de seneste 7 dage på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Columbia, Missouri
1 voksen
søn. 3.3
søn. 10.3
Send mig favorittilbud fra momondo