Find billige flybilletter til Amman

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Amman (AMM)
fre.. 23.7.
fre.. 30.7.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Amman. De nuværende restriktioner til Amman er baseret på Jordan rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Jordan

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Amman

Find de billigste fly til disse Amman-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Amman

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Amman

København (CPH) til Amman (AMM)

Fly til Amman ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Amman Queen Alia Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 2.241 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL AMMAN FRA KØBENHAVNmaj32% billigereAt flyve fra København til Amman ​​koster i gennemsnit blot 1.515 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL AMMAN FRA KØBENHAVNdecember22% dyrereDet koster cirka 2.740 kr. at flyve til Amman ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL AMMAN FRA KØBENHAVNjuli222% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Amman fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Amman?

Der er mange interessante byer at vælge imellem i Mellemøsten. Mange turister rejser til Dubai og Jerusalem, men det er også blevet populært at rejse med fly til Amman. Jordan er nemlig et land præget af godt vejr og stor gæstfrihed blandt de lokale. Byen er rejsevenlig hele året, da den ligger i det nordvestlige Jordan. Det betyder et Middelhavsklima modsat de sydlige byer, der er præget af meget hede somre grundet ørkenområderne. Det er især attraktivt at rejse med fly til Amman om foråret og efteråret, hvor temperaturen er i omegnen af ca. 26 °C. Om vinteren er der behagelige temperaturer på ca. 18 °C, og der er gode chancer for billige flybilletter til Amman i den periode.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Amman?

Den billigste måned at flyve til Amman fra Danmark er i maj. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.515 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i maj, kan du bestille flyrejser til Amman fra Danmark i september i stedet. Fly til Amman i september, selvom de ikke er helt så billige som dem i maj, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.528 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Amman?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Amman på, er omkring 35 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 2.241 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Amman udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Amman for 707 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Amman på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Amman er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Amman på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 2.199 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en fredag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.876 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Amman.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Amman?

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Amman, hvor du kan finde priser helt ned til 2.030 kr.. Hvis du flyver fra Amman om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly til Amman koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.831 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Amman?

På nuværende tidspunkt inkluderer Jordan rejserestriktioner rejser til Amman. Indrejserestriktioner

Jordan har genåbnet sin internationale lufthavn. Fra den 21. december til den 21. januar har Jordan suspenderet alle direkte flypassagerflyvninger til og fra Storbritannien. Passagerer, der har været i Storbritannien inden for de sidste 14 dage, herunder passagerer der har passeret gennem Storbritannien i transit, har ikke adgang til Jordan.

Karantænekrav

Passagerer, der ankommer til Jordan, er ikke længere underlagt karantæneforanstaltninger. En negativ PCR-test inden for 72 timer efter deres ankomst er dog påkrævet. Flybesætningen er i karantæne indtil deres næste flyvning. Ankomne passagerer, der har været i kontakt med en positiv inde i flyet, og som er klassificeret som Kontaktpersoner, kan enten vende tilbage om bord på det samme fly, hvis det er muligt, eller gå i karantæne i 7 dage. En anden PCR-test vil blive taget den sjette dag for deres ankomst; hvis testresultatet er negativt, slutter karantæne efter 7 dage. Rejsende, der har været i eller rejst igennem et gult og rødt klassificeret land eller en region, skal have taget en PCR-test inden for 72 timer før afgang og medbringe resultaterne af testen til Jordan. Ikke-jordanske statsborgere, som tester positive ved ankomsten til lufthavnen og har en gyldig sundhedsforsikring, sendes til en karantænefacilitet ved Det Døde Hav eller et privat hospital. I tilfælde af at en enkeltforsikring ikke dækker de samlede udgifter til hospitalsbehandling under sygdommens varighed, returnerer Jordans regering den enkelte til sit hjemland. Bemærk, at testkrav kan ændres med ringe eller ingen varsel.

Transitregler

International transfer passagerer er tilladt i jordanske lufthavne og kræver: •negativ PCR-test indenfor 72 timer før ankomst; •overførselstid ikke overstiger 6 timer Ankomster fra Tyrkiet, Egypten og Irak behøver kun at have en PCR-test fra akkrediterede Labs. En liste over akkrediterede Labs findes på Gateway 2 Jordans hjemmeside.

Hvis du planlægger rejser til Amman nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Amman Queen Alia Intl

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Amman Queen Alia Intl fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
10. sep.
CPH18:20København Kastrup
12t. 20min.
1 stop
AMM06:40Amman Queen Alia Intl
17. sep.
AMM06:50Amman Queen Alia Intl
6t. 20min.
1 stop
CPH13:10København Kastrup
1.105 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. sep.
CPH18:20København Kastrup
12t. 20min.
1 stop
AMM06:40Amman Queen Alia Intl
18. sep.
AMM07:35Amman Queen Alia Intl
8t. 40min.
1 stop
CPH16:15København Kastrup
1.143 kr.
Find lignende
Ryanair
26. aug.
CPH18:20København Kastrup
11t. 25min.
1 stop
AMM05:45Amman Queen Alia Intl
3. sep.
AMM07:40Amman Queen Alia Intl
11t. 20min.
2 stop
CPH19:00København Kastrup
1.023 kr.
Find lignende
Ryanair
10. sep.
CPH18:20København Kastrup
12t. 20min.
1 stop
AMM06:40Amman Queen Alia Intl
17. sep.
AMM06:50Amman Queen Alia Intl
12t. 10min.
2 stop
CPH19:00København Kastrup
Ryanair
29. okt.
CPH18:20København Kastrup
13t. 20min.
1 stop
AMM07:40Amman Queen Alia Intl
9. nov.
AMM06:10Amman Queen Alia Intl
11t. 25min.
1 stop
CPH17:35København Kastrup
1.098 kr.
Find lignende
Ryanair
10. sep.
CPH13:40København Kastrup
16t. 30min.
2 stop
AMM06:10Amman Queen Alia Intl
17. sep.
AMM06:50Amman Queen Alia Intl
12t. 10min.
2 stop
CPH19:00København Kastrup
1.117 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Amman Queen Alia Intl

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Amman, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Flere flyselskaber
11. sep.
CPH02:40København Kastrup
10t. 20min.
1 stop
AMM13:00Amman Queen Alia Intl
Ryanair
12. aug.
CPH18:20København Kastrup
11t. 25min.
1 stop
AMM05:45Amman Queen Alia Intl
Ryanair
5. aug.
CPH18:20København Kastrup
11t. 25min.
1 stop
AMM05:45Amman Queen Alia Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Amman?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Amman

Du kan vælge imellem forskellige typer flyselskaber, når rejsen går med fly til Amman. Fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med klassiske udbydere som Qatar Airways eller Alitalia. Du kan også finde flybilletter til Amman med lavprisselskaber som Norwegian og Ryanair. Hos lavprisselskaberne er der som regel ikke inkluderet check-in bagage og frit sædevalg.

Hvem flyver direkte til Amman?

Du kan rejse med direkte fly til Amman med lavprisselskabet Norwegian fra Københavns Lufthavn. Hvis du vælger en anden afrejselufthavn eller et andet flyselskab, tilføjes rejsen mindst en mellemlanding.

Hvor lang tid tager det at flyve til Amman?

En direkte flyafgang fra Københavns Lufthavn til Amman tager ca. 4 t og 35 min. En rejse med eksempelvis et stop på turen tager ca. 6 t og 45 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Amman samt afstand til centrum

Du kan tage en Airport Express bus direkte fra Jordan Queen Alia Lufthavn til centrum. Rejsetiden er ca. 55 min, og billetprisen er ca. 3.5 JOD (ca. 33 DKK). Du kan også tage en taxi for ca. 15 JOD (ca. 142 DKK). Rejsetiden med taxi er ca. 45 min.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Amman?

Du kommer nemmest rundt i Amman med bus eller taxi. Især bus nummer 26, 27 og 443 kører til mange af byens attraktioner. Billetprisen er ca. 0.5 JOD (ca. 5 DKK) for en enkeltbillet. En taxitur i centrum koster ca. 5 JOD (ca. 47 DKK).


Kan man rejse til Amman uden pas eller visum?

Der er visumpligt for danske statsborgere, der ønsker at holde ferie i Jordan. Du får et stempel i passet ved ankomst. Derudover skal dit pas være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens slutdato. Det er en god idé at forhøre dig hos det jordanske konsulat i Danmark.


Tips og gode råd til Amman

Hvad skal man se i Amman?

Forskellige typer af seværdigheder venter i Jordans hovedstad. Du kan mærke historiens vingesus på byens romerske amfiteater, der er et kæmpemæssigt bygningsværk. Byens citadel Jabal al-Qal’a er en smuk bygning, der består af ruin-templer samt en byzantinsk kirke. Fra stedet er der en fantastisk udsigt over Amman.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Der er flere populære steder at besøge, hvis du rejser med børn til Amman. Children Museum Amman er et af højdepunkterne med mere end 150 interaktive udstillinger for både store og små børn. Trampoline Jump Park er en hal fyldt med trampoliner, hvor børn fra tre år og opefter kan bruge masser af timer.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring er din tryghed på ferien. Du kan sammensætte den, så den harmonerer med dine behov. De mest gængse forsikringer er en sygeforsikring, en bagageforsikring og en tyveriforsikring, men du kan også vælge andre tillægsdækninger.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen i Amman er ikke drikkeligt for turister.

Giver man drikkepenge i Amman?

Mange restauranter tilføjer regningen et servicetillæg, men derudover gives der som regel ca. 10 % i drikkepenge for en tilfredsstillende service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Abdali Boulevard, Wakalat Street og indkøbscenteret City Mall byder på masser af butikker. (Priser checket: 03/05/2019).Find billige flybilletter til andre byer i Jordan

Jordan er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class