Find billige flybilletter til Ambon

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Ambon?

At flyve fra forskellige lufthavne i Danmark til Ambon er let tilgængeligt, men du vil opleve, at tiden dog kan være noget mere langtrukken, og det vil kræve, at du væbner dig lidt med tålmodighed, når du f.eks. flyver fra København Kastrup (CPH). Her vil rejsetiden sammenlagt godt kunne snige sig op på 38 timer og 30 minutter, hvilket kan få flyvningen til at føles mere kompliceret, når der er en del skift i fly og lang rejsetid. Derudover er der ikke de store forskelle på afgange fra Billund Lufthavn (BLL) og København Kastrup (CPH), da begge lufthavne vil have en noget lang rejsetid med mange skift. Fra Billund Lufthavn vil du opleve nogle flytilbud med en rejsetid på 34 timer og 5 minutter, men det kan sagtens blive et par timer længere.

Det er ikke muligt på nogen måde at finde en direkte flyvning til Ambon fra nogle af de danske lufthavne. Derfor kan du også opleve, at der under alle omstændigheder vil være mellemlandinger, når du bestiller flybilletter. De fleste flyrejser fra lufthavnene vil indebære flere stops undervejs, og der vil være ventetid i lufthavnen, så det kan være en god idé at finde et pusterum, inden turen går videre. Fra Billund Lufthavn (BLL) vil du have op til tre mellemlandinger på flyrejsen, som oftest vil lande i f.eks. Budapest Ferenc Liszt Intl. eller Dubai Intl. Rejser du fra København-Kastrup vil du på samme måde opleve at skulle mellemlande i omkring to-tre lufthavne, før du lander i Ambon, og derfor er der også en del ventetid her ved disse flytilbud.Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Ambon

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi indhenter vores priser fra mere end 700 interne konkurrenter inden for flybranchen og online rejsebureauer. Vi opererer på over 30 markeder verden over for at kunne give dig flest mulige rejsemuligheder.

  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Ambon?

    Bekræft dine rejsedetaljer og søg efter de nyeste tilbud. Når du gennemser søgeresultaterne, får du mulighed for at oprette Prisagenter. Du modtager herefter opdateringer, når flyrutens priser stiger eller falder.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Ambon med momondo?

    Med "Prisprognose" kan du finde ud af i hvor god tid, du skal booke dit fly. Uanset om du vil spare penge på din rejse ved at booke på en særlig ugedag eller et specifikt tidspunkt, giver vi dig nyttig information om det ideelle tidspunkt at booke på. Vores "Priskalender" viser dig et hurtigt overblik over, hvornår du skal booke din rejse for at få en lavere pris. Ved at oprette "Prisagenter" kan du holde dig opdateret om prisændringer og booke dit fly på det rette tidspunkt. Søg ud fra dit budget og din ønskede rejsedestination med funktionen "Explore". Uanset om du leder efter idéer til dit næste rejseeventyr eller sparetips, er vores blog "Discover" et genialt sted at starte.


Lufthavne i nærheden af Ambon

Neden for finder du alle lufthavne i Ambon samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Ambon fra lufthavnen?

Der findes flere måder at transportere dig til Ambon centrum fra lufthavnen. Lufthavnen har f.eks. flere taxaer, som du kan benytte dig af, og disse kører døgnet rundt, hvor det er den mest enkle måde at komme til Ambon centrum på. Der kører både små vogne og minibusser til dig, hvilket er en fordel, hvis I er flere afsted. Derudover kan det også anbefales at tage en af busserne med selskabet DAMRI, som går direkte udenfor ankomsthallen. Disse busser har flere ruter, og de fungerer i stedet for offentlige busser, da der længe ikke har været helt optimale ruter, hvor du kunne køre gennem Ambon Bay. Derfor er disse busser kommet ind med tiden. Spørg eventuelt ved skranken i lufthavnen, hvis du vil have svar på, hvornår busserne kører og hvorfra og til.


Visumkrav for Ambon

I Ambon og resten af Indonesien, skal man være obs på de nødvendige regler, når man skal rejse til landet, da der virkelig kan være strenge regler. Du skal f.eks. være i besiddelse af et pas med minimum 6 måneders gyldighed efter din udrejse. Du kan også risikere et specifikt visumkrav i forhold til specifikke områder, så det er bedst med hensyn til visum at kontakte de indonesiske myndigheder før indrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Ambon


De bedste oplevelser og seværdigheder i Ambon

I Ambon findes mange skønne strande, hvor du snildt kan opleve en solnedgang eller solopgang. Derudover findes der også en masse strande, som egner sig godt som badestrande. Pantai Liang er et smukt sted, hvor du kan ligge og slikke sol. Derudover er stranden også ret blottet for mennesker, så her det også værd at gå en tur. Endvidere findes museum Siwalima, som handler om øens historie. Ellers er Ambon meget kendetegnet ved at have en sfære af afslapning over sig, så der er masser af strande at udfolde sig på. Besøg f.eks. strandene Pintu Kota Beach, Lawena Beach eller Pantai Hukurila. Indonesien er netop kendt for deres lækre dykkervand, som er krystalklart og virkelig henrivende på solrig dag.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Ambon, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Ambon, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Ambon, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Ambon.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Ambon. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.