Billeje i Lufthavn: Amsterdam Schiphol

Leder du efter billig biludlejning i Lufthavn: Amsterdam Schiphol? Søg her!

Amsterdam, Holland - Schiphol (AMS)
17. aug. — 24. aug.
Samme aflevering
Amsterdam, Holland - Schiphol (AMS)
ons. 17.8
Middag
ons. 24.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Lufthavn: Amsterdam Schiphol

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Lufthavn: Amsterdam Schiphol herunder
Audi A5 Sportback
eller lignende Premium
Op til 5 passagerer

95 kr./dag

15 aug. - 22 aug.
Audi A5 Sportback
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

52 kr./dag

25 aug. - 28 aug.
Hyundai i40
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

76 kr./dag

15 aug. - 22 aug.
Audi Q3
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

48 kr./dag

16 aug. - 23 aug.
Opel Corsa
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

56 kr./dag

15 aug. - 22 aug.
Ford Focus Wagon
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

54 kr./dag

25 aug. - 28 aug.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

60 kr./dag

25 aug. - 28 aug.
Hyundai i40
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

75 kr./dag

25 aug. - 28 aug.
Audi Q3
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

55 kr./dag

15 aug. - 22 aug.
Opel Corsa

Oplysninger om billeje i Lufthavn: Amsterdam Schiphol

Når du har fundet det selskab, du har lejet eller ønsker at leje hos, skal du fremvise den nødvendige dokumentation. Hos alle selskaberne skal du fremvise et gyldigt internationalt kørekort (eller EU-kørekort), et kreditkort samt gyldigt ID. Det sidste kan være enten dit pas eller et ID-kort med billede. Du skal være fyldt 21 år og have haft kørekort i mindst et år for at kunne leje bil i Holland. Afhængig af hvad det er for en bil kan, der være krav om to eller tre års køreerfaring og en alder på mindst 23 eller 25 år. Hvis du er under 25, vil der være et tillæg for "ung fører".

Der er gratis wi-fi i hele Schiphol – også i biludlejningscentret. Hvis du har brug for en højere hastighed, findes der et Internet Center i lufthavnen, hvor du mod ekstra betaling kan bruge en internetforbindelse med højere hastighed. Biludlejningsselskaberne har typiske åbent med bemanding fra tidlig morgen og til sen aften, og der vil derfor som regel være mulighed for personlig kontakt, når du lander og skal afhente din lejebil. Flere selskaber vil – mod ekstrabetaling – sørge for, at du kan afhente din lejebil udenfor normal åbningstid, hvis du skulle have behov for det. Vær opmærksom på, hvilke ekstraydelser der er mulighed for at tilkøbe, for eksempel udvidet forsikring og vejhjælp. Vurder selv, hvad du mener at have brug for, og hvad du ikke behøver.


Find billig billeje i Lufthavn: Amsterdam Schiphol

Find den lejebil i Lufthavn: Amsterdam Schiphol, der passer til dine behov

Biler i Lille

255 kr. - 866 kr.

Alle biltyper

328 kr. - 1.747 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Lufthavn: Amsterdam Schiphol er 426 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Lufthavn: Amsterdam Schiphol er i oktober. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 255 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 50% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Amsterdam Schiphol. I Lufthavn: Amsterdam Schiphol kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Lufthavn: Amsterdam Schiphol.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Lufthavn: Amsterdam Schiphol er 889 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Lufthavn: Amsterdam Schiphol er i november. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 321 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Amsterdam Schiphol. I Lufthavn: Amsterdam Schiphol kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Lufthavn: Amsterdam Schiphol.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Lufthavn: Amsterdam Schiphol er 1.067 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Lufthavn: Amsterdam Schiphol er i februar. Prisen er 69% lavere end resten af året og ligger på kun 335 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Amsterdam Schiphol. I Lufthavn: Amsterdam Schiphol kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Lufthavn: Amsterdam Schiphol.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Lufthavn: Amsterdam Schiphol er 758 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Lufthavn: Amsterdam Schiphol er i december. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 306 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Amsterdam Schiphol. I Lufthavn: Amsterdam Schiphol kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Lufthavn: Amsterdam Schiphol.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Lufthavn: Amsterdam Schiphol er 912 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Lufthavn: Amsterdam Schiphol er i april. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 958 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 8% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Amsterdam Schiphol. I Lufthavn: Amsterdam Schiphol kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Lufthavn: Amsterdam Schiphol er 1.291 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Lufthavn: Amsterdam Schiphol er i februar. Prisen er 75% lavere end resten af året og ligger på kun 335 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 35% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Amsterdam Schiphol. I Lufthavn: Amsterdam Schiphol kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

48 kr./dag

16 aug. - 23 aug.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

47 kr./dag

15 aug. - 22 aug.
Volkswagen Polo
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

45 kr./dag

15 aug. - 22 aug.
Volkswagen up!

Biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Amsterdam Schiphol

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Amsterdam Schiphol
1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,9

Comfort

9,1

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,3

Value

8,6
1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

5,9

Samlet

5,1

Afhentning/aflevering

6,7

Value

5,1
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Amsterdam

Herunder vises de mest populære hoteller i Amsterdam

Billeje i Lufthavn: Amsterdam Schiphol

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Lufthavn: Amsterdam Schiphol, så du er klar til næste rejse

Fiat Panda fra Goldcar Rental SP er i øjeblikket den billigste bil, du kan leje i Lufthavn: Schiphol ifølge vores data. Det koster i gennemsnit 189 kr./dag at leje dette køretøj fra Goldcar Rental SP. Tilbud på Fiat Panda hos Goldcar Rental SP er også blevet set for helt ned til 131 kr./dag i de seneste 12 måneder. Der er større sandsynlighed for, at du finder de billigste lejebiler i Lufthavn: Schiphol, hvis du booker på forhånd.

23 dage inden afhentningsdatoen er det bedste tidspunkt at leje bil på i Lufthavn: Schiphol. Priserne på billeje er 219 kr. om dagen, når du booker så lang tid i forvejen. Priserne på billeje i weekenden i Lufthavn: Schiphol ligger i gennemsnit på 383 kr. om dagen, og gennemsnitspriserne i hverdagen ligger på 326 kr. om dagen. Vi har set, at september er det bedste tidspunkt på året at finde billig billeje på i Lufthavn: Schiphol. 255 kr. om dagen er gennemsnitsprisen for at leje bil i september.

Brugere af momondo har bedømt Dollar som det bedste biludlejningsfirma i Lufthavn: Schiphol. Det har fået en gennemsnitsvurdering på 10 fra 5 personer. 10% af de brugere, som har lejet bil i Lufthavn: Schiphol, valgte Dollar i det forgangne år. De næstbedste udlejningsfirmaer er ifølge momondos brugere FLIZZR (vurdering på 10 baseret på 1 anmeldelse) og National (vurderinge på 10 baseret på 1 anmeldelse).

Det koster i gennemsnit 360 kr. om dagen at leje bil i Lufthavn: Schiphol. Gennemsnitsprisen for en weekendleje er 2.393 kr.. Hvis du lejer bil i Lufthavn: Schiphol for en måned, ligger prisen i gennemsnit på 14.265 kr.. Du kan måske finde bedre priser på billeje, men det vil afhænge af den biltype, du vil leje, samt det tidspunkt på året, hvor du rejser.


Leje af bil i andre byer i Holland


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lufthavn: Amsterdam Schiphol


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Lufthavn: Amsterdam Schiphol, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Lufthavn: Amsterdam Schiphol. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Lufthavn: Amsterdam Schiphol, der tilbyder gratis afbestilling.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Lufthavn: Amsterdam Schiphol med fair brændstofregler.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Lufthavn: Amsterdam Schiphol.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Lufthavn: Amsterdam Schiphol på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.