Find billige flybilletter til Hurghada

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Hurghada (HRG)
fre.. 30.7.
fre.. 6.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Hurghada. De nuværende restriktioner til Hurghada er baseret på Egypten rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Egypten

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Hurghada

Find de billigste fly til disse Hurghada-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Hurghada

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Hurghada

København (CPH) til Hurghada (HRG)

Fly til Hurghada ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Hurghada, hvor den gennemsnitlige pris er 2.484 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL HURGHADA FRA KØBENHAVNjanuar23% billigereAt flyve fra København til Hurghada ​​koster i gennemsnit blot 1.925 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL HURGHADA FRA KØBENHAVNapril23% dyrereDet koster cirka 3.052 kr. at flyve til Hurghada ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL HURGHADA FRA KØBENHAVNdecember444% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Hurghada fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Hurghada?

Den egyptiske ferieby Hurghada ved Det Røde Hav har længe været en populær destination blandt danskerne. Byen er kendt for sit subtropiske ørkenklima, hvilket betyder varme stort set hele året rundt og næsten ingen nedbør. Forår og sommer er højsæsonen i Hurghada, og det er også her priserne er på deres højeste. Set med danske øjne er vejret dog godt hele året rundt, hvor den laveste gennemsnitstemperatur er på hele 22 grader i januar måned.

Scubadykning, snorkling, ørkensafari samt et lækkert klima hele året rundt i Hurghada.

Hvilket er det absolut billigste fly til Hurghada?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Hurghada fra Alexandria for 362 kr.. Det er 86% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Hurghada. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Hurghada fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Hurghada?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Hurghada i januar, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 2.202 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Hurghada?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Hurghada fra Danmark er 0 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 2.484 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Hurghada helt ned til 1.907 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Hurghada på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Hurghada er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 2.219 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Fly fra Danmark til Hurghada på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.771 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Hurghada?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Hurghada på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Hurghada på dette tidspunkt kan findes helt ned til 2.286 kr.. Om aftenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Hurghada, så priserne er ofte dyrere på omkring 3.005 kr. pr. billet.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Hurghada?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Hurghada. Hvis du har planer om at flyve til Hurghada, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Sharm El Sheikh Ophira (98 km fra Hurghada centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Hurghada på?

Lufthavn: Sharm El Sheikh Ophira har en gennemsnitspris på 2.503 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Hurghada. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Hurghada?

På nuværende tidspunkt inkluderer Egypten rejserestriktioner rejser til Hurghada. Indrejserestriktioner

Egyptens lufthavne er åbne for rejser, også for turisme. Nogle flyselskaber stiller særlige krav, såsom at bære ansigtsmasker.

Indrejsekrav

Alle rejsende (herunder personer med egyptisk statsborgerskab), der ankommer fra udlandet til en hvilken som helst del af Egypten, skal fremvise et negativt PCR-testcertifikat, der er udstedt inden for de foregående 72 timer før afgang til Egypten. Rejsende, der ankommer fra Argentina, Australien, Bolivia, Brasilien, Canada, Chile, Kina, Colombia, Ecuador, Frankrig (kun Paris), Tyskland (kun Frankfurt), Guyana, Italien (kun Rom), Japan, Mexico, New Zealand, Paraguay, Peru, Sydkorea, Suriname, Thailand, USA, Storbritannien (kun London Heathrow), Uruguay eller Venezuela, kan dog inden for 96 timer fremvise et afgangscertifikat for flyvning. Børn under 6 år, uanset nationalitet, er fritaget for at forelægge negative PCR-testcertifikater. Der er ikke blevet bekræftet andre undtagelser. Samtlige rejsende, der ankommer til Egypten, skal have deres temperatur tjekket, udfylde et offentligt sygekort med personlige oplysninger og skal fremvise bekræftelse af gyldig sygeforsikring til lufthavnsmyndighederne. Turister, der flyver direkte ind i lufthavnene i kystområderne i Det Røde Hav (Hurghada og Marsa Allam), det sydlige Sinai (Sharm El-Sheikh) og Marsa Matrouh, som ikke kan fremlægge acceptable beviser for en negativ PCR-test, skal ved ankomsten underkastes en test mod et tillægsgebyr på USD 30 og skal isolere sig på et hotel, mens de afventer testresultatet. Hvis resultatet er positivt, vil rejsende blive holdt i 14 dages karantæne i et separat rum, der er tildelt karantæne på hotellet. Hvis symptomerne vedvarer, vil de blive overført til et offentligt eller privat hospital efter eget valg under tilsyn af Sundhedsministeriet.

Hvis du planlægger rejser til Hurghada nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Hurghada

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Hurghada fundet af momondos brugere for nylig
Turkish Airlines
24. aug.
CPH14:20København Kastrup
8t. 50min.
1 stop
HRG23:10Hurghada
1. sep.
HRG20:30Hurghada
9t. 50min.
1 stop
CPH06:20København Kastrup
2.586 kr.
Find lignende
Pegasus Airlines
19. aug.
CPH11:40København Kastrup
8t. 50min.
1 stop
HRG20:30Hurghada
27. aug.
HRG21:45Hurghada
10t. 10min.
1 stop
CPH07:55København Kastrup
2.353 kr.
Find lignende
Pegasus Airlines
3. nov.
CPH11:00København Kastrup
8t. 40min.
1 stop
HRG19:40Hurghada
16. nov.
HRG21:25Hurghada
12t. 50min.
1 stop
CPH10:15København Kastrup
2.272 kr.
Find lignende
Pegasus Airlines
10. nov.
CPH05:45København Kastrup
12t. 55min.
1 stop
HRG18:40Hurghada
12. nov.
HRG20:45Hurghada
9t. 10min.
1 stop
CPH05:55København Kastrup
2.026 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. nov.
CPH10:00København Kastrup
8t. 40min.
1 stop
HRG18:40Hurghada
13. nov.
HRG17:15Hurghada
15t. 15min.
1 stop
CPH08:30København Kastrup
1.907 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. nov.
CPH10:00København Kastrup
8t. 40min.
1 stop
HRG18:40Hurghada
13. nov.
HRG17:15Hurghada
15t. 20min.
2 stop
CPH08:35København Kastrup
2.114 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Hurghada

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Hurghada, så se nogle af vores tilbud herunder fra Pegasus Airlines
Turkish Airlines
11. dec.
BLL12:45Billund
8t. 00min.
1 stop
HRG20:45Hurghada
3.410 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
31. aug.
CPH20:55København Kastrup
18t. 05min.
3 stop
HRG15:00Hurghada
2.819 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. sep.
CPH11:45København Kastrup
23t. 05min.
1 stop
HRG10:50Hurghada
1.057 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Hurghada?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Hurghada

Når rejsen går til Hurghada kan du vælge mellem flyselskaber som easyJet, Air Berlin, Smart Wings, Czech Airlines, Pegasus Airlines og SAS. En rejse med direkte fly fra København tager ca. 5 timer.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Hurghada samt afstand til centrum

Hurghada Lufthavn består af en ny terminalbygning fra 2015, der kan modtage helt op til 13 millioner årlige rejsende. Det er Egyptens andenstørste lufthavn, hvorfra du lettest kommer ind til byen med minibus eller taxi, som er de to muligheder, alle turister bruger, såfremt de ikke har arrangeret afhentning med hotellet.

Den billigste løsning er at tage en af de små minibusser, der kører, når den er fyldt op. Rejsetiden er på ca. 20 minutter til en pris på omkring 25 DKK pr. person (Information tjekket 12/06/2017).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Hurghada?

Kommer du til Hurghada for at sole, bade og slappe af har du formentlig ikke brug for meget mere end dit eget bentøj til at komme rundt. Offentlig transport i fom af de lokale busser er ikke hyppigt benyttet af turister, og skal du ud på længere afstande kan du med fordel gøre brug af minibusserne, taxa eller leje en bil.


Kan man rejse til Hurghada uden pas eller visum?

Ved indrejse i Hurghada får du som dansk statsborger et 30-dags visum. Du skal dog huske at medbringe pas, der skal være gyldigt i 6 måneder udover rejsens varighed. Husk altid at tjekke de nyeste visumregler hos den egyptiske ambassade inden afrejse.


Tips og gode råd til Hurghada

Hvordan får man den billigste flybillet til Hurghada?

Selvom Hurghada er kendt for sine høje temperaturer, særligt i højsæsonen, så er det alligevel her de fleste vælger at rejse hertil. Skal du finde de billige flybilletter skal du kigge nærmere på månederne februar og maj, som har en tendens til at være de bedste prismæssigt (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Hurghada, februar 2018).

Hvad skal man se i Hurghada?

Foruden sol og strand som mange rejser hertil for at opleve, så rummer Hurghada også andre attraktioner og seværdigheder, som f.eks. den nybyggede St. Shenouda-katedral samt den ligeledes nyopførte El Mina-moské, der er et besøg værd for de kultur-, historie- og religion-interesserede rejsende.

Kameler ser man alle steder langs de mange resorts, og en tur set fra ryggen af disse lokale dyr hører sig til, når man opholder sig i Egypten. Når du har ligget længe nok på stranden (her vil vi f.eks. anbefale dem i  Sahl Hasheesh-området) er en tur i Madkadi Water World et godt supplement, så du kan få lidt fart over feltet med vandrutsjebaner og andet sjov. Har du ikke fået nok kan du passende fortsætte i samme spor med en ATV-tur på firehjulede crossere i ørkenen, der er perfekt til ræs.

Aktiviteter for børn

Hurghada Aquarium er et sjovt og spændende sted at besøge, når du rejser med børn, hvor alverdens forskellige dyrearter der findes i Det Røde Hav kan findes. Sand City Hurghada er et andet must see for børn, hvor de kan se de mere end 60 skulpturer opført i ørkensand.

Skal man købe rejseforsikring?

Sørg altid for at investere i en rejseforsikring, i tilfælde af du skulle være uheldig på rejsen.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du skal ikke drikke vandet fra hanen i Hurghada, men holde dig til vand på flaske.

Giver man drikkepenge i Hurghada?

Det er kutyme at give drikkepenge i Egypten, hvor man som hovedregel giver omkring 10% af regningens samlede beløb.

Hvor er der god shopping?

Sheraton Road, Hurghada Marina og Senzo Mall er tre oplagte steder til shopping.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class