Find billige fly til Guatemala City

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Guatemala City

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Guatemala City

Bedste pris på returbillet

7.133 kr.

Hurtigste flyvetid

19t. 40min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Guatemala City fra Danmark i de seneste 72 timer er 7.133 kr. (København Kastrup til Guatemala City La Aurora).
Det hurtigste fly til Guatemala City fra Danmark tager 19t. 40min. (København Kastrup til Guatemala City La Aurora).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Guatemala City, herunder United Airlines, British Airways og KLM.

Indsigter og trends for flyrejser til Guatemala City

Få indsigter om din flyrejse til Guatemala City, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Guatemala City?

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Guatemala City på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 5.354 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Guatemala City i maj, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Guatemala City i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 5.375 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Guatemala City på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Guatemala City er på en fredag, hvor der kan findes priser helt ned til 5.892 kr.. Fly fra Danmark til Guatemala City på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 7.915 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Guatemala City?

Når du flyver til Guatemala City fra Danmark er om morgenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 6.965 kr. for fly med afgang om morgenen. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Guatemala City, så priserne er ofte dyrere på omkring 8.337 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Guatemala City?

Rejsetiden fra Danmark til Guatemala City afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Guatemala City La Aurora tager det i gennemsnit 20t. 03min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Guatemala City La Aurora. Guatemala City La Aurora er den mest populære lufthavn i Guatemala City.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Guatemala City?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Guatemala City fra Danmark, når du booker 22 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Guatemala City for omkring 6.918 kr., når du søger 22 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Guatemala City

Find de billigste fly til disse Guatemala City-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Guatemala City

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Guatemala City

København (CPH) til Guatemala City (GUA)

Fly til Guatemala City ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Guatemala City La Aurora, hvor den gennemsnitlige pris er 6.918 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GUATEMALA CITY FRA KØBENHAVNmaj23% billigereAt flyve fra København til Guatemala City ​​koster i gennemsnit blot 5.354 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GUATEMALA CITY FRA KØBENHAVNaugust32% dyrereDet koster cirka 9.143 kr. at flyve til Guatemala City ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GUATEMALA CITY FRA KØBENHAVNdecember382% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Guatemala City fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Guatemala City

En typisk tur fra Københavns Lufthavn (CPH) i Danmark til Guatemala City La Aurora Lufthavn (GUA) i Guatemala tager et døgns tid. Det er en lang tur med omkring to til tre mellemlandinger. Kombinationen af mellemlandingernes varighed og turens lange stræk gør, at du vil opdage, at flyrejser til Guatemala City varierer en del i deres længde. Hvis du flyver fra Aalborg Lufthavn (AAL), føjes der et stop til turen, da du typisk først skal til København, før du forlader Danmarks grænser. Det samme gør sig gældende, når du flyver fra Aarhus Lufthavn (AAR). Turens længde kan fra de to jyske lufthavne blive omkring en til to timer længere, end hvis din tur tager udgangspunkt i København.

Der findes desværre ingen direkte flyvninger fra hverken Aarhus, Aalborg eller København til Guatemala City. Turen indebærer mellem to og tre mellemlandinger, afhængigt af hvilken flyrejse til Guatemala City du vælger. Hvis du flyver fra Aalborg Lufthavn eller Københavns Lufthavn og videre til Guatemala City, vil det første stop være i den europæiske lufthavn Amsterdam Schiphol (AMS). Herfra flyver du typisk direkte til Guatemala City eller til lufthavne som Mexico City Benito Juárez Intl (MEX) og Panama City Tocumen Intl (PTY). Visse afgange tager dig også omkring USA og Los Angeles (LAX) i Californien. Det er muligt at finde samlede flyrejser, men du skal være opmærksom på, at mellemlandingerne kan betyde, at du skal tjekke dig selv og din bagage ind igen. Dette sker oftest, hvis du rejser videre fra Europa eller skifter fra et nationalt til et internationalt fly.


Gode tilbud på fly til Guatemala City

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Guatemala City fundet af momondos brugere for nylig
British Airways
12. feb.
CPH02:05København Kastrup
20t. 22min.
2 stop
GUA22:27Guatemala City La Aurora
10. mar.
GUA12:16Guatemala City La Aurora
17t. 09min.
2 stop
CPH05:25København Kastrup
7.133 kr.
Find lignende
British Airways
11. feb.
CPH13:05København Kastrup
33t. 22min.
2 stop
GUA22:27Guatemala City La Aurora
9. mar.
GUA07:13Guatemala City La Aurora
24t. 32min.
2 stop
CPH07:45København Kastrup
7.148 kr.
Find lignende
British Airways
18. jan.
CPH02:05København Kastrup
20t. 03min.
2 stop
GUA22:08Guatemala City La Aurora
15. mar.
GUA12:16Guatemala City La Aurora
22t. 24min.
2 stop
CPH10:40København Kastrup
7.205 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. feb.
CPH01:30København Kastrup
30t. 25min.
2 stop
GUA07:55Guatemala City La Aurora
8. mar.
GUA15:05Guatemala City La Aurora
30t. 30min.
2 stop
CPH21:35København Kastrup
7.262 kr.
Find lignende
KLM
10. feb.
CPH09:15København Kastrup
29t. 26min.
2 stop
GUA14:41Guatemala City La Aurora
7. mar.
GUA23:50Guatemala City La Aurora
25t. 45min.
2 stop
CPH01:35København Kastrup
7.872 kr.
Find lignende
Iberia
12. feb.
CPH06:40København Kastrup
36t. 20min.
1 stop
GUA19:00Guatemala City La Aurora
10. mar.
GUA13:30Guatemala City La Aurora
17t. 20min.
1 stop
CPH06:50København Kastrup
8.231 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Guatemala City

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Guatemala City, så se nogle af vores tilbud herunder fra American Airlines
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
20t. 03min.
GUAGuatemala City La Aurora

Andre kabineklasser på fly til Guatemala City

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Guatemala City

Hvilke flyselskaber flyver til Guatemala City?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Guatemala City

Hvilke flyselskaber flyver til Guatemala City?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Guatemala City fra Danmark, Lufthansa, KLM, United Airlines og British Airways. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

Air France-fly til Guatemala City

Air France er et populært valg for brugere, der rejser til Guatemala City. Selskabet flyver 14 fly om ugen til Guatemala City, og de flyver oftest fra Mexico City Benito Juárez Intl. Billetpriserne hos Air France afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 5.259 kr. (fra København Kastrup). I 279 anmeldelser har momondo-brugere givet Air France en gennemsnitlig bedømmelse på 7,6/10.

KLM-fly til Guatemala City

KLM-fly til Guatemala City kan fås fra helt ned til 4.284 kr. (returrejse fra Aalborg fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 14 fly, som KLM flyver til Guatemala City på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med KLM til Guatemala City er fra Panama City Tocumen Intl. KLM er blevet bedømt med 7,5/10 af momondo-brugere i 175 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Guatemala City

Neden for finder du alle lufthavne i Guatemala City samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Guatemala City Lufthavn?

Ved ankomst i Guatemala City Lufthavn finder du flere transportmuligheder, der tager dig direkte ind til centrum. Med Fuerza Aerea-bussen til El Calvario er du sikker på at stå af det rigtige sted. Endestationen er nemlig den mest centrale holdeplads. Busserne drives af TransMetro og holder uden for ankomsthallen. Det er også muligt at praje en taxa ved ankomsten. De holder samme sted som busserne. Hvis du selv ønsker at køre, kan du afhente din lejebil i lufthavnen. Du bør dog booke den på forhånd, så du kan vide dig sikker på, at den står klar til dig. Lufthavnen tilbyder også lufthavnsbusser, der samarbejder med flere af de store hoteller. Hvis du ønsker at benytte disse, bør du kontakte dit hotel om muligheden inden ankomst. Busserne kører i dagtimerne og i forbindelse med ankommende fly.


Populære fly til Guatemala City

Find dine flybilletter til Guatemala City blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Guatemala City
Hurtigste flyvetid20t. 03min.
Laveste pris7.148 kr.

Visumkrav for Guatemala City

Når du flyver til Guatemala City fra Danmark, skal du være i besiddelse af et gyldigt pas, som skal være gyldigt i seks måneder fra indrejsedatoen. Hvis du opholder dig i mindre end 90 dage i landet, kan du rejse uden visum. Det er muligt at søge om forlængelse, mens du er i landet. Så er kun tilbage at ønske god tur.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Guatemala City


De bedste oplevelser og seværdigheder i Guatemala City

Guatemala er kendt for sine aktive vulkaner, smukke små byer, levende kultur og gamle ruiner. Der er derfor masser at se, når du vælger en flyrejse til Guatemala City. Selv en rejse til og fra de forskellige destinationer er en oplevelse i sig selv. Mange vælger at rejse med de såkaldte "chicken busses", der er farverige gamle skolebusser, som kører både turister og lokale rundt. For de kulturinteresserede bør turen gå forbi Guatemalas nationalteater og Miguel Ángel Asturias-kulturcenter. Teatro Nacional og Museum of Old Fort of San José er Guatemalas Citys bankende kulturhjerte og er et must for teater- og kunstelskerne.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Guatemala City på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Guatemala City, der passer dig bedst.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Guatemala City, som overholder denne regel.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Guatemala City ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Prisagenter på fly til Guatemala City er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.