Find billige fly til Sohag

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Sohag

Find de billigste fly til disse Sohag-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Luxor

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Sohag

København (CPH) til Luxor (LXR)

Fly til Sohag ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Luxor, hvor den gennemsnitlige pris er 4.354 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Sohag

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Sohag, lå på 669 kr./pr. person fra Kairo, hvilket er 78% billigere end gennemsnitsflyprisen til Sohag. Hvis du vil finde de billigste priser til Sohag fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Rejsende, som flyver til Sohag, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Assiut (87 km fra Sohag centrum) eller Lufthavn: Luxor (141 km fra Sohag centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Den billigste lufthavn i nærheden af Sohag er normalt Lufthavn: Sohag Intl med en gennemsnitspris på 1.618 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvilke flyselskaber flyver til Sohag?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Sohag

Hvilke flyselskaber flyver til Sohag?

For fly fra Danmark til Sohag, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Egypt Air og Turkish Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Find billige flybilletter til andre byer i Egypten

Egypten er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Sohag på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Sohag, der passer dig bedst.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Sohag, som overholder denne regel.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Sohag ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Sohag. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.